Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2017 20:42 - Разсекретената висша новоепохална тайна на цивилизацията ни от Командния център на Време – пространствения континиум
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6121 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 25.12.2017 01:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Този постинг публикуваме във времето на Святата нощ, в която преди 1984 години в 23:50 часа на 24 декември – Бъдни вечер, 33 г. сл. Хр. в Безистена в Ямбол, Центъра на Време – пространствения континиум, се роди Павел – първородният син близнак на Исус и Мария Магдалена.

За информационен римейк фундамент ще ползваме статията ни

Поредните епохални разкрития от Бог Отец Демиурга на Първия Рождественски концерт на 17.12.2015 в Безистена в Ямбол – базата на Извънземните.
bezistena.blog.bg/history/2015/12/26/porednite-epohalni-razkritiia-ot-bog-otec-demiurga-na-pyrvii.1417771


https://www.youtube.com/watch?v=VDmIddF7DfQ
Joy To The World (Live At The Helix In Dublin, Ireland/2013)  
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Не вярвате ли, че Извънземните, Висшият разум, Силата или Богът Творец и Демиург, създали Вселената и Света, са само на 2000 години?
Не вярвате ли?
Че нали в това продължава да ни убеждава християнската религия, чиито абсурдни основни моменти са канонизирани в постулати на съвременната историческа наука!


Вижте, осъзнайте и проумейте поредния автентичен документ, с който Боговете – Демиурзи ни съобщиха преди две години какво се е случило на 24 и 25 декември 33 година през Новата ера:

Рождественски концерт под надслов "Песни за Рождество" в изпълнение на хорова школа "Проф.Георги Димитров" при читалище Тракийска лира 2012 към НТС–Ямбол, се състоя на 17 декември 2015 година от 18 часа в храмовата зала на Безистена. 

В типовото култово наименование на песните за раждането на детето Исус – "Песни за Рождество", Българските посветени словосъставители са скрили информацията какво в действителност се е случило тогава:

ПЕСНИ ЗА РОЖДЕСТВО=Раждане на Синове на Исуж и Богиня Диана –

ПЕСНИ ЗА РОЖДЕСТВО=Раждане на Синове на БЕЗИСТЕНА – 

свръхсекретен документ за раждането на двата сина близнака на Исус и Мария Магдалена в Безистена в Ямбол – Павел на Бъдни вечер – 24 декември 33 година в 23:50 часа малко преди полунощ, и Петър в 0 :10 часа на 25 декември – Коледа.


Тогава на Исус и Мария Магдалена се раждат синовете им Павел и Петър, родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския династичен род Дуло!
Двамата братя – близнаци на Исус и Мария Магдалена са познати по – късно като братята близнаци Свети Павел и Свети Петър.


Блудкавата бутафорна канонична евангелска история – идилия и розово –сладникавата  като латино – индийска – турска сапунка за раждане на Господ Бог Исус в ясли от безпросветни тъмнокожи и нискочели семити чергари – номади (както последно се изгавриха анти – Исусови "учени" юдо – византийци с предполагаемия образ на Исус) преди 2000 години, минаваше за чиста монета и истина досега, че дори и ние от нашия екип – искрено вярващи християни, кръстени със Святият Дух в Протестанството и в Светото Българско Православие, дълги години сме се умилявали и възтрогвали от този епохален бутафорен фалшификат, но търпението на Боговете ни беше дотук – сиреч времето на тайната според Техния проектен график изтече!

Освен в безбройните закодирани документи, в които Българските Богове разкриват истината за Българския си произход, за статута на Българите като Техен потомствен феноменен жречески свещенически народ и за статута на България на Балканите и Тракия като Сътворенческия Рай и истинската Обетована земя, в която се развиват всички важни Сътворенчески и пост – Сътворенчески библейски исторически събития на човешката цивилизация с главни действащи лица и персонажи Българите, сам Исус говори на няколко места в прав текст, убягнали на тоталната зорка цензура, че Той и Отец – Господ Бог Творецът, са едно и също, и че който познава Исус,познал е и Отец – сиреч казано по научному и на съвременен светски академичен стил и език, Исус Христос ни казва директно, че Той е последното новоепохално аватарно проявление на Господ Бог Отец Демиурга!

Исус казва:

Аз и Отец едно сме /Йоан 10:30/ 
 
Цитати от Йоан глава 14 :

Ако бяхте познали Мене, бихте познали и Отца Ми;
отсега Го познавате и сте Го видели.


Филип Му казва: 

Господи, покажи ни Отца, и достатъчно ни е.


Исус му казва: 

Толкова време съм с вас и не познаваш ли Ме Филипе? Който е видял Мене, видял е Отца! 
Как казваш ти: Покажи ми Отца?
Не вярваш ли, че Аз съм в Отца, и че Отец е в Мене?
Думите, които Аз ви казвам, не от Себе Си ги говоря;но пребъдващият в Мене Отец върши Своите дела.
 /Йоан 14:9/ 


В т.нар."Никео – Цариградски символ на вярата", юдео – византийски фалшификат, в който манипулаторите на Българската Исусово – Мариина езическа вяра и феноменални познаниея и практики са се постарали с витиевати слова и изрази да объркат съвсем търсещите Боговете си, рода и историята си Българи, са пропуснали да заличат още на времето си странното съобщение, вмъкнато в режим на редакция този документ от Посветени Българи, внедрили се в редиците на фалшификаторите, че Исус Христос е единосъщен с Бога Отец :

Вярвам в един Бог Отец, Вседържител, Творец на небето и земята, на всичко видимо и невидимо.
И в един Господ Иисус Христос, Сина Божий, Единородния, Който е роден от Отца преди всички векове: Светлина от Светлина, Бог истинен от Бог истинен, роден, несътворен, единосъщен с Отца, и чрез Когото всичко е станало
.


Когато преди век – век и половина, в резултат на критично натрупване на информация от всички области на живота и на разчупване на оковите на канона и на догматичното сляпо предоверяване на евангелските документи, които църквата е лицензирала като исторически постулатни документи,и върху които е изградена фалшивата история на Българите и от там на всички народи и на целия свят, много търсещи добронамерени и добросъвестни изследователи – ревностни християни започват да търсят друго значение на посланията в евангелските документи, да се съмняват в истинското значение на много постулатни положения в тях и да ги подлагат на логическа аналитична ревизия и интердисциплинарна проверка. 

Такъв основен ревизионистичен акт е търсенето на значението на дефиницията, че Исус е 
единосъщ с Отец, като цялата енергия на изследователите се концентрира да обяснят какво означава понятието единосъщ.
Има планини от томове и трудове и реки от мастило изписани по тази тема, и сега продължават с нестихващо темпо да се изписват по темата.
Който иска да търси – информация бол!
Ние директно разсекретяваме документа и разрешаваме тайната и загадката на израза:

ЕДИНОСЪЩЕН=ЕДИНОСЪЩ + ЕН (кодировъчен назал)=ЕДИНОСЪЩ=ЕДИН и СЪЩ
толкова елементарно, очебиещо и акълобиещо написано, но само на Свещения Български език разбираемо!

Исус Христос е ЕДИНОСЪЩЕН с Отец=Исус Христос е ЕДИН И СЪЩ с Отец
или дообяснена тази декларация – шифровано послание на Исус от позициите на познанията ни съвременната все по – академизираща се езотерика, тя означава, че Исус Христос от началото на Новата ера преди две хиляди години, е последното аватарно явяване и проявление на Бог Отец Творецът и Демиург на световете!

А ето и справката в индийския религиозен Божествен пантеон чрез Википедия, какво е аватар, като за пореден път указваме, че цялата индийска култура и цивилизация по категоричните признания на самите индийци и по свидетелствата на безбройните техни документи, са създадени и построени от древно – Българските им цивилизатори от Тракия – Българите, като на първо место те изграждат Божествения индийски пантеон от и чрез Българските Богове Демиурзи – Господ Бог Отец Исус и Великата Богин Майка Диана! 
 
 
Аватар, или аватара (от санскрит अवतार, слизане) е въплъщение на божество в индуизма. Най-често понятието се свързва с различните въплъщения на Вишну на земята, където той под различни образи и имена извършва подвизи през определени периоди от време.
Вишну е един от боговете в божествената троица Тримурти заедно с Брахма и Шива,

Произходът на понятието е изключително древен. Той е засвидетелстван в т. нар. „Брахмани”, в „Пураните”, и в по-късните епоси „Рамаяна” и „Махабхарата”, в които окончателно се оформя днешното разбиране на аватарите. Според индуизма божеството се инкарнира в света през различните епохи от неговото съществуване, за да представи на човечеството определени нравствени и религиозни модели, примери за подражание и образци на религиозния култ. 

 
Ето разсекретена информация от фундамента на индийската цивилизация:

ВИШНУ=Бог Ешуа

ШИВА=Ешуа Бог=Бог Ешуа

БРАХМА=БАХ МАР=Бохиня Мария

ВИШНУ ШИВА БРАХМА ТРИМУТРИ=Бог Ешуш Вер (Змей) и Бохиня Диана Матара Мария       

ВИШНУ ШИВА БРАХМА ТРИМУТРИ=
Вяра на Бог Ешуш и Бохиня Диана Матара Мария        

Разсекретяваме и наименованията на основните документи,съставени от Българите:

БРАХМАНИ=БХ МАРИА=Бохиня Мария

РАМАЯНА=МАРАЯ=Мария

МАХАБХАРАТААТАРАХБАХАМ=ТРАХ БАХ МА
=Трахия Бохиня Ма=Бохиня Майка от Трахия

–––––
–––––
–––––

И затова сега след поредното разкриване на тази епохална мистерия и тайна,Той–нашият Отец, Господ Бог Исус Христос – ни казва с блага строга усмивка, че когато Той ни каже нещо, и то в прав текст, трябва да му вярваме безприкословно!

Както и в този случай, че 


Той и Бог Отец са един и същ Бог – Господ Бог Исус Творецът, което е

ЕПОХАЛНА МИСТЕРИЯ И ТАЙНА че=че Иса и Мат Диана са Бълхари,

и затова да не се хващаме повече на приказките на фалшификаторите на Българската и световната иктория, че Той – Богът Демиург, сътворил световете, се е бил родил преди 2000 години!

Тогава се родиха двамата му сина – близнаци!

Близнаците Павел и Петър.
 

От които сте всички вие, Българи и Българки, които просвещават Исус и Мария Магдалена в Техния наш блог и които се познаете!

А Господ Бог Отец Исус е Безначален, Безкраен и Вечен!
Каквато е и Великата Богиня Майка Диана! 
 
Каквито като Техни деца можем да бъдем и сме,  и ние! 



Още кратка информация за първосвещения Божи храм Безистена – родният дом на Божиите деца – Българите от феноменния жречески род Дуло :

image
+

image 

БЕЗИСТЕН=Богиня Диана и Исуз
  
БЕЗИСТЕН=База на Иса и Диана

БЕЗИСТЕН=Син на Богиня Диана и Иза

БЕЗИСТЕН=Синобе на Иза и Диана=Синове на Исус и Диана
  
 
image

www.bezistena.com/bg/ 
 
Културно-информационен център Безистен 
 
Първосвещеният Божи храм и проектантска организация, на чиято проектантска дъска и свръхмодерен компютър Акаши Ямболските жреци построиха и обзаведоха преди хилядолетия света, родиха сдвоите Божествени генетични деца – Българите, и произведоха техните помагачи – синтетичните тракийски племена от човекоподобни биороботи според технологията и хронологията на глава 1 и 2 от книгата Битие на Светото писание, информация за което Те ни дават в документалните ни постинги 
 
Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част 1. 
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 
  
image

Старият Родилен дом на Ямбол, (по време на снимката още непостроен) на по_малко от трийсетина метра източно от Първосвещения храм БЕЗИСТЕНА, в който Храм и Сътворенческа планетарна лаборатория и развойна база човечеството е заченато с Любов от влюбените помежду си и в децата си Богове Демиурзи – Отец Исус и Богинята Майка Диана, Които са Субектите и Обектите на зачеването и Титулярите на акта и понятието!  

ЗАЧЕВАНЕ от=ЗАТШЕВАНЕ от=от Изуш и Богиня Диана=от Исус и Богиня Диана

ЗАЧЕВАНЕ=ЗАТШЕВАНЕ=на Богиня Диана от Исуш=на Богиня Диана от Исус

ЗАТШЕВАНЕ на=ЗАТШЕВАНЕ на=на ВЕЗИШТЕНА=на БЕЗИСТЕНА

ЗАЧАТИЕ=Изуч и Диана=Исус и Диана – акта на забременяването

ЗАЧАТИЕ на=на Диана от Изуч=на Диана от Исус
на Богинята Диана, Майка Мария от Богът Отец

ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ на=на Богиня Мария от Бог Иза 

ЗАЧЕНАТИ от=Изуч и Диана=от Исус и Диана=от Дионисиус
херметичният синкретичен езически образ на Исус и Богиня Диана

ЗАЧЕНАТО=ЗАТШЕНАТО=Дете на Изуш=Дете на Исус
трите новоепохални Деца на Исус, каката Синтия и братята – близнаци Павел и Петър, които са същинската Света Троица на Българите  
  

Повече информация по темата вижте в постинга ни


Живототворящата тайна и универсална двигателна сила на Святият Дух,от която живеем даром всеки миг. Денят на Ямбол–Святият Дух! 
bezistena.blog.bg/history/2015/06/01/jivototvoriashtata-taina-i-universalna-dvigatelna-sila-na-sv.1365874  

–––––––––––– 
 
и още  автентични документи по темата вижте в посочения в началото постинг.  
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на
bezistena и Свети Павел и Свети Петър с Майка им и Баща им
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!





Гласувай:
2


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
24.12.2017 20:42
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676742
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!