Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
25.06.2010 09:34 - Подготовката на Първия Човек за Квантовия преход. - Маслов 10. 01. 2007 г.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1558 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 25.06.2010 09:34


1. Знанието е не само Знание във вашето разбиране за училищна или институтска програма, а Знанието е енергия, високи вибрации, които е длъжен да възприеме човекът, без нарушаване на целостта на материалната обвивка!

2. Факта, че Материята и Духът в същност са енергии с различни честоти на вибрация, разбира се, с различно ниво на мощност на (енергийните) потоци, следователно прехода от едно ниво на честота (низка честота на вибрации – Материята) на друго (висока честота на вибрации – ниво на Духа) е болезнен и дълготраен процес.

3. Резкия преход от Материя в Дух е смъртта, от която хората толкова много се боят.

4. Дългият процес на този преход от Материя в Дух е присъединяване, пребразяване и този велик празник на Възкресението, който Християните свързват с историята на планетарния Христос.

5. Всичките процеси, включително и прехода от Материя в Дух, са еволюционни процеси и дискретността (скокообразността) на прехода от Материя в Дух е грешка, която може да доведе до срив, а значи и до настъпване на клинична смърт.

6. В конкретния случай не говорим за смъртта, а обратно, необходимо ще бъде да  демонстрира, Първият от хората, възможността за преход на човек от Материя в Дух, при настъпването на Квантовия преход.

7. Както Аз казвах неотдавна,  не трябва този преход да се разбира, като всеобщо движение  (на човечеството) „от точка „А” до точка „Б” !

8. Абсолютно всичко, което не е. Целият процес на Квантовия преход е сложен и многопластов, в зависимост от подготовката на човека, преход в света на Духа!

9. Но света на Духа или Тънките светове не са равномерно или еднородно пространство от енергия на Любовта, а са многопластово енергийно пространство, където хората на Вярата, следвайки Спасителя могат да достигнат върховете на Духа, върховете на високите вибрации, много близки до честотите на Божествените сили.

10. В тази същност на структурата на Пирамидата на Божествените сили, в тази същност на построената Пирамида на енергиите  (честотата на вибрации) на човешкото общество в която, както и в Йерархиите на Светлината, трябва да бъде Вярата, облечена в Любовта към себе си и към ближния си.

11. Затова така постоянно ви насочвам към първоизточника на Вярата на Земята, а също към известните ви Десет Заповеди, които определят Кодекса на поведение на човека на Земята, а по точно Програмата на Присъединяване,  Програмата на Пребразяване на човечеството.

12. Тези Десет  Заповеди имат този Код, който открива възможността безболезнено да се премине от Материя в Дух, да се премине на друго по високо ниво на вибрации и преминавайки Квантовия преход,  да се състави основата на Шестата раса на човечеството.

13. Расата от хора високо Духовни, реални Помощници на Висшите Божествени сили за управление на Вечността и тази планетарна система, която вече се формира и която има свой еволюционен път на развитие и усъвършенстване.

14. Настъпва времето на Великите промени, когато не един човек, а цялото човечество трябва да измине пътя на Преобразяване и Присъединяване, според вас в Рай, а според Мен – преход от Материя в Дух и този преход не е смърт, а вечен живот – Вечността.

15. Повтарям още веднъж, че човечеството, както и цялото обкръжаващо го пространство на енергията на Светлината е неравновесна Същност, състояща се от широк спектър на честотни вибрации, затова прехода на човечеството е само по време общ процес, но на самата програма преобразяването се разбива в сложна мозайка от енергии, в сложна мозайка от Материя и Дух!

16. Тази мозайка, по същество е подготвеността на хората за прехода в ново състояние и представлява   Пирамида на властта, Пирамида на Вярата и енергията на Любовта.

17. Не всички хора са готови да станат праведници и не всички хора ще станат такива най-малкото, защото предназначението на всеки човек е строго индивидуално и не може да има усреднени параметри и характеристики.  

18. Затова така постоянно ви призовавам да погледнете внимателно Моите думи в Откровенията и Тълкованията, защото в Тях за всеки, именно за всеки човек е даден намек за това как да бъде и какво да прави в този сложен период на вземане на решение за своята съдба. 

19. Още има време, има още възможност и тази възможност е проверка на реакцията на хората на Моите Слова, на Човека, избран от Мен за тази сложна мисия, да стане Спасител за хората на ръба, отделящ Материята от Духа.

20. И отговорността на този Човек е превеждането на хората през моста на Вечността, отделящ Материята от Духа и възможността да преведе хората в Духа, но не чрез убиване на хората, а чрез възкресението и спасението им за тях самите и за нас - Висшите Божествени сили!

21. Сложността на Неговата мисия е в това, че при неверие на хората, при техните съмнения трябва да ги поведе след себе си и Първи, като планетарния Христос да направи крачка във Вечността преминавайки от Материята в Духа!

22. Този преход, това действие е тази жертва, която трябва да бъде положена върху скелето на историята и тази съдба на Човека, които се избира за ролята на Спасителя на човечеството.

23. Но това е „Утре”, а сега е необходимо през тръните на неверието и даже отхвърлянето, да премине път също еволюционен, получаване на Знания от Създателя, получаване на енергия с най-силните вибрации и при това да не се пречупи, а да укрепне Духом и да бъде в Духа - Първият от хората.

24. Предстои доста сложен и във физически и в Духовен план, процес на преобразяване и подготовка на Първия Човек за Квантовия преход.

25. Измененията в организма, изменението  във възприемането на света на Материята и изменението във възприемане на Тънките светове са преход на човека, единствено от състояние на Материя в състояние на Дух.

26. Квантовият преход вече практически започва във вид на предварително енергийно въздействие   върху планетната система и на планетата Земя, което се отразява на изменението на климата и съответно на изменението на състоянието на хората.

27. Паниката, която е обхванала хората, ни напомня за това, че вечен е Светът, но не е вечно състоянието на безотговорност на хората, не е вечно тяхното отношение към Природата и към Системата на ценности на Вечността.

28. Връщането на хората към източника  на Религията или по точно към произхода на Вярата, към Десетте Заповеди е преход на хората от неверието във Вярата, без който е невъзможно съществуването на човечеството във Вечността.

29. Погледнете Моите последни Слова, погледнете Откровенията и Тълкуванията, които представляват съвременно изложение на Основите на Вярата, и вие ще намерите своя път на спасение.

30. Вашата Вяра в Създателя и вашата Вяра в Моите Слова, и Вярата ви в Човека, който Аз избрах за ролята на Спасител е ваш пропуск от света на Материята в света на Духа, е вашето преобразяване и е Празник на Любовта и Добротата!
  Откровения http://www.otkrovenia.spiralata.net/ 10 януари 2007 ( 2007)



Тагове:   преход,   човек,   маслов,


Гласувай:
0



1. kikowsky - Минчо, тия
25.06.2010 16:54
думи не са писани от нормален човек, още по-малко Бог му ги е диктувал. Не виждам как нивото на Бог може да е толкова ниско.
Това си е чисто разтягане на локуми около няколко основни тези, които са известни отдавна. Някои от местоименията са написани с главни букви. Направи ги малки и без всякакво съмнение ще четем излиянията на шизофреник.
Айде, със здраве!
цитирай
2. minchomin - kikowsky - Минчо, тия
28.06.2010 10:03
kikowsky написа:
думи не са писани от нормален човек, още по-малко Бог му ги е диктувал. Не виждам как нивото на Бог може да е толкова ниско.
Това си е чисто разтягане на локуми около няколко основни тези, които са известни отдавна. Някои от местоименията са написани с главни букви. Направи ги малки и без всякакво съмнение ще четем излиянията на шизофреник.
Айде, със здраве!


Както и да подходя аз не бих могъл да те обедя в истинността на тези слова. Единственото, което бих могъл да ти кажа е да прегледаш поста http://minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/06/27/za-neviarvashtite-maslov-27-02-2007.568519 Обърни внимание на точка 5.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417102
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930