Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
08.07.2010 08:12 - ДО СЛАВИ И "ШОУТО НА СЛАВИ" ПО БТВ
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5840 Коментари: 9 Гласове:
3

Последна промяна: 30.05.2011 15:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   Уважаеми г-н Трифонов,
популярното ви в България предаването по БТВ "Шоуто на Слави", на 07.07.2010 год., се водеше от г-н Иво Сиромахов. Шоуто се гледа от много хора. Добре е информацията, която излиза от него да бъде в полза на хората, а не обратното, т.е. дезинформация, особено когато става дума за събития, които засягат голям брой хора или цялото човечество. В посоченото предаване се получи точно това, дезинформация.
Гост на шоуто бе чужденец, на който не си спомням името и беше представен като астролог. В процес на разговора стана дума за 21.12.2012 год., една дата, която на етапа все повече се коментира по целия свят и все повече противоречиви мнения се казват за нея.
  Аз не зная госта ви какъв астролог е, но той направи изказвания, които считам, че би следвало да останат само за него. Той каза с голяма увереност, че посоченана дата е едва ли не  фалшива и нищо не предстои да се случи, като се позова на определени аргументи.
  С моите скромни познания, бих ви казал, че в звездите са запечатани всички събития, които са станали, стават и ще стават, а астрологията е една от науките, които правят опит да предскажат определени събития. Т.е. по звездите могат да се предвидят всички събития. В момента много хора се занимават с астрология и правят опити за предсказване на определени личностни и други събития, пример за това са и астролози от различни телевизии като Алена по БТВ. Всички представители от тази гилдия, са водени от желанието и вътрешния порив да предскажат нещо и колкото по-точно, толкова по-добре. Останалите хора, които слушат и се доверяват на астролозите или приемат тези предсказания като чиста монета или приемат всичко с определена доза съмнение.
За жалост земната наука, включително и астрологията, все още не е достигнала в пълна степен тези познания, които да предсказват с точност събитията. Във всички предсказания има определен процент вероятност и то доста голям, поради простата причина, че всичко винаги се променя и нищо не е статично. Много от знанията са закодирани за човешкия ум и те остават скрити за хората. По тази причина няма нито един земен астролог, който да може в пълна степен на точност да чете информацията заложена в  звездите, макар да се води голям капацитет в тази наука. Пълните знанията на звездите за сега са кодирани за човешкото познание и няма никой, които да каже със сигурност какво ще се случи.  
 В интерес на истината датата, 21.12.2012 год., води до много  разговори, съмнения и скептицизъм. Хората, обаче, все повече се интересуват от нея и тя не е за отминаване с лека ръка.
 За това си позволявам да коментирам този въпрос.
  В много древни писания се споменава за нея, но нито едно от тях не казва с точност какво ще се случи, тъй като тези знания също са кодирани и дават известна доза вероятност за случващите се събития. До тази дата остават по-малко от 1000 дни. Това, което може да се каже е, че тя е предполагаема дата за настъпване на предвидените събития и може да има разминаване с нея, но събитията със сигурност ще се случат.
 Не всички хора и кръгове са заинтересовани това да се случи по различни причини, най-вече поради загуба на правото да упражняват власт, след тази дата. Затова целта е да се всява доза на съмнение и неверие за тези събития. В момента всички природни и личностни събития, които стават са свързани с тази дата, включително изменение на климата, световната икономическа криза, природни катаклизми и други. В крайна сметка край на света няма да има, но събитията, които се предполага ще се случат /а те действително ще се случат/. Те ще бъдат с такива мащаби и значение, че ще окажат влияние на целия космос, в това число и на хората. От това може да си направите извод за какво става дума. Поради това е нужно всеки един да бъде подготвен за посрещане на това космическо предизвикателство, шанс и чудо за хората. Човечеството е и ще бъде водещо в тези събития. 25 години назад от тази дата е започнала подготовката върху човечеството за осъществяване на събитията. По тази причина става и толкова значима дата. За да са наясно хората какво предстои, какво ще стане с тях и те какво трябва да правят в момента върви много информация за тяхната подготовка чрез различни личности, приемници на космическа информация, която се публикува в преса, книги, медии и Интернет. Събитията, които предстоят да станат се подготвят да станат най-напред в Русия и с руския народ. Тази държава и този народ по различни причини са избрани от Създателя на всичко, Висшия разум, първи да преминат през тези събития и след това ще следва в различните точки на света. За подготовка на хората за тези събития всичко се ръководи от Създателя. Поради тази причина,  от 2004 година до момента, в Русия едновременно вървят два официални канала на Създателя за информация. Единият е чрез акад. Маслов Леонид Иванович, посланик на Създателя, а другия е чрез Татяна Микушина, посланик на Йерарсите на Светлината. На етапа с доброволци преводачи от Руски език информацията се превежда на над 20 езика за света. За късмет на България, в нея има много хора, които приемат изучаването на тези знания и чрез доброволци преводачи тя се превежда на деня на Български език и се спуска моментално по Интернет за изучаване и усвояване от хората. Всичко това, което е важно да се предаде на хората като знания за тяхната подготовка за предстоящите космически събития се дават чрез тези два канала. Има и други канали, но тези двата са най-важни.  
 От това, което се подава като информация, знаем, че същността на предстоящите събития е издигане на земята на по-висок енергиен пояс от този, в който се намира за момента и промяна на човешкото съзнание с цел еволюция на човека и като цяло еволюция в космоса. Важно е да се знае, че след тези събития светът никога няма да бъде такъв какъвто е сега.  За жалост всички тези знания, които са предназначени за всеки един човек, без значение кой е той като социален статус, все още не се усвояват от хората с необходимото внимание и старание за така нареченото тяхно спасение и преминаване на по-горно ниво на съществуване по различни причини. Ние не знаем с точност как ще протекат събитията, но със сигурност се знае, че този, който не се готви за тях и не приеме Единството на всичко в космоса и Ръководното начало на Създателя/Отеца на всичко/ ще изпада в състояния, които е трудно да се опишат. Истерията ще бъде пълна и психическите отклонения на хората ще са непредсказуеми.  Тази информация е много дълга и аз нямам намерени да я излагам цялостно но това, което е важно да се знае е, че снощи гостът ви даде информация, която не е в интерес и полезна на хората. Г-н Сиромахов, навярно воден от своето не знание, също изказа мнение на скептицизъм по отношение на тази дата. С това изложение нямам намерени да променям мнението на когото и да е, само казвам нещата такива каквито са известни за етапа. Не е възможно да се каже всичко, но който се интересува от тези знания цялата информация за тях е събрана в различни сайтове в Интернет, включително и в  http://minchomin.blog.bg/ Всеки може да получи информация толкова, колкото позволява съзнанието му.      


Тагове:   бТВ,


Гласувай:
4



1. penchoan - Не е във възможностите на астрол...
10.07.2010 11:31
Не е във възможностите на астролозите да прогнозират Апокалипсиса
Катастрофални събития ще има, но те по никой начин не са свързани с датата 21.12.2012 г. Който твърди подобно нещо, не е християнин. Христос е казал: "А за деня и часа (на II Пришествие) не знаят нито ангелите небесни, нито Синът, а само Отец знае..."
Който вярва в писанията на маите, а не вярва на Христос, не е християнин, а езичник.
цитирай
2. minchomin - Не е във възможностите на астрол...
11.07.2010 18:39
penchoan написа:
Не е във възможностите на астролозите да прогнозират Апокалипсиса
Катастрофални събития ще има, но те по никой начин не са свързани с датата 21.12.2012 г. Който твърди подобно нещо, не е християнин. Христос е казал: "А за деня и часа (на II Пришествие) не знаят нито ангелите небесни, нито Синът, а само Отец знае..."
Който вярва в писанията на маите, а не вярва на Христос, не е християнин, а езичник.


Четете повече и ще разберете. Цитирал съм Маслов и Микушина, че са посланници на Създателя а не маите. Не правете извод само от това, което е казано от преди 2000 год.
цитирай
3. анонимен - от Антоанета
19.07.2010 23:19
Добре... пишеш и поучаваш да не се приема дадено нещо за дадено , а в същото време насочваш нещата към твоите си хипотези и мислене. Може мнението ти и вярата ти да обединяват голяма група хора, но никога не забравяй, че земния живот може да настъпи не с "края на света", а с настъпването на твоя земен край ( а всички останали да си продължът съществуването) Излезана един филм и света на фанатиците "гръмна" изведнъж, че чак създателя даваше интервюта през минута, че това е художествена измислица. Вместо да мислиш какво ще става 2012 гледай какво правиш сега, защото после ще се окаже, че цели две години си си пропилял времето.
цитирай
4. minchomin - анонимен - от Антоанета
19.07.2010 23:29
Антоанета, а ти от къде си сигурна за истинността на това, което споделяш? Че това е художествена измислица?
цитирай
5. penchoan - В последните времена ще се явят много лъжепророци
20.07.2010 09:55
И Вие не сте истински християнин, защото вярвате на самозванци като Маслов и Микушина, а не вярвате на Христос. Аз мога да Ви кажа само, че II Пришествие ще се случи преди 12.21.2012 г. - зачестилите катастрофи и климатични промени в света го потвърждават, но за деня и часа на никой земен човек не е дадено да знае.
цитирай
6. minchomin - penchoan - В последните времена ще се явят много лъжепророци
20.07.2010 11:23
Пророци е имало и има постоянно. Защо смятате, че преди хиляда или две хиляди години е имало а сега да няма? Това е най-голямата заблуда на съвременното човечество. Нещо не се връзва. Напротив, сега се дават учения точно за сегашното време не само чрез Микушина и Маслов, а чрез всички възможни канали.Тези двата канала са най-важни. Само че е необходимо да ги изучавате. Инак ще твърдите това, което казвате сега, като църковен деятел. Що се касае за датата прочете още един път какво съм писал. Като машинен инженер би следвало да знаете, че всичко е енергия, но с различни честоти, не само от електромагнитния спектър, но има и други енергии. В крайна сметка всичко е информация.
цитирай
7. penchoan - [Цитат = minchomin ] Пророци е имало ...
21.07.2010 01:08
[Цитат = minchomin ] Пророци е имало и има постоянно . Защо смятате , че преди хиляда или две хиляди години е имало а сега да няма ? Това е най - голямата заблуда на съвременното човечество . Нещо не се връзва . Напротив , сега се дават учения точно за сегашното време не само чрез Микушина и Маслов , а чрез всички възможни канали.Тези двата канала са най - важни . Само че е необходимо да ги изучавате . Инак ще твърдите това , което казвате сега , като църковен деятел . Що се касае за датата прочете още един път какво съм писал . Като машинен инженер би следвало да знаете , че всичко е енергия , но с различни честоти , не само от електромагнитния спектър , но има и други енергии . В крайна сметка всичко е информация . [ / цитат ]

Разбира се и днес има пророци, това са избрани хора, на които още не е дошло времето. От собствени наблюдения съм се убедил, че всички, които практикуват "ченелинг", са жертви на манипулации от черни духове, дори когато твърдят че разговарят с Бога. Отначало им се подхвърля истинска информация, докато се "зарибят", после започват манипулации. Маслов и Микушина очевидно са рожби на КГБ, след като твърдят че събитията ще станат първо в Русия.
Защото събитията ще започнат от България и година-две или три след това ще има нова революция в Русия. Ще има революция и в Германия. Двете страни ще тръгнат по пътя на България.
цитирай
8. minchomin - [Цитат = minchomin ] Пророци е имало ...
21.07.2010 05:35
[quote=penchoan][Цитат = minchomin ] Пророци е имало и има постоянно . Защо смятате , че преди хиляда или две хиляди години е имало а сега да няма ? Това е най - голямата заблуда на съвременното човечество . Нещо не се връзва . Напротив , сега се дават учения точно за сегашното време не само чрез Микушина и Маслов , а чрез всички възможни канали.Тези двата канала са най - важни . Само че е необходимо да ги изучавате . Инак ще твърдите това , което казвате сега , като църковен деятел . Що се касае за датата прочете още един път какво съм писал . Като машинен инженер би следвало да знаете , че всичко е енергия , но с различни честоти , не само от електромагнитния спектър , но има и други енергии . В крайна сметка всичко е информация . [ / цитат ]

Разбира се и днес има пророци, това са избрани хора, на които още не е дошло времето. От собствени наблюдения съм се убедил, че всички, които практикуват "ченелинг", са жертви на манипулации от черни духове, дори когато твърдят че разговарят с Бога. Отначало им се подхвърля истинска информация, докато се "зарибят", после започват манипулации. Маслов и Микушина очевидно са рожби на КГБ, след като твърдят че събитията ще станат първо в Русия.
Защото събитията ще започнат от България и година-две или три след това ще има нова революция в Русия. Ще има революция и в Германия. Двете страни ще тръгнат по пътя на България.[/qu

Това е ваше мнение и вие сте един от болшинството, които не желаете да приемете тази съществуваща действителност.
цитирай
9. анонимен - Живей прилично сега-осигури що ...
30.07.2010 23:25
Живей прилично сега-осигури що годе нормален живот на семейството си сега-мисли за битието си сега- защото ти много добре знаеш че човешкият живот е един много кратък миг-Повечето хора искат да живеят добре сега в този миг защото може и да няма УТРЕ! Зада се задълбочаваш толкова много в тази материя е необходимо да бъдеш сам-като вълк единак и тогава няма да пречиш на никого нито пък ще има нужда да се грижиш за нещо друго освен твоето духовно извисяване.В съвременното общество и начин на живот повечето хора се интересуват как да оцелеят сега, в този момент като дори не мислят за УТРЕ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407589
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031