Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
29.10.2010 22:55 - За Молитвите - Маслов 06.12.2006
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 852 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 29.10.2010 22:55


1...Що се отнася до Молитвите, както вече подсказах, именно Молитвата е обръщение на човека към Мен, преход, а най-добре да се каже, достигане на честотен (енергиен) резонанс с Мен, което осигурява не само контакт с Мен, Създателя, но и получаване на Моята Благодат, Моята енергия на Любов от човека.

2.  Човекът може да се моли, искрено да се моли там, където го застига желанието да се обърне към Бога (Създателя). Но за това има Мои Домове, с тяхната конусна архитектура, създадени, за да осигурят (да се достига) резонанс на проникване на човека във висотите на Бога и съответно, за да имам възможност Аз, Създателят да изпращам Моята енергия на Любов и Осъществяване за всички тези, които Ме молят за това.

3.  Аз искам вие да разберете, че Молитвата, нейните думи са един вид медитация - навлизане на човека (енергийния фантом) в този честотен резонанс, който осигурява възможност за достигане на Тънките Светове от човека, обръщащ се към Бога.

4.  По време на Молитвата хората, вярващи в Създателя, изпращат концентриран енергиен импулс на Любов (под купола на църквата този импулс допълнително се усилва), който попадайки в резонанс с честотата на Създателя или на някой от Йерархиите на Светлината осигурява надежден контакт на общуване.

5.  Вие трябва да разберете, че и помежду си хората обменят енергийни импулси с разни честоти и амплитуди, а най-силният от тях, който може да приема всеки човек, е импулса на Любов, който при съдружие между хората може да достигне до равнище на Хармония на взаимно проникване и Щастие.

6.  Когато Аз ви говоря за енергиите, заложени в емоциите, чувствата и думите на човека, Аз имам предвид, че всяко обръщение на хората един към друг (не само към Създателя) е опит да се установи резонанс с честотите на другия човек и в този честотен резонанс да се достигне Хармония на общуване, Хармония на щастие.

7.  Единствено при резонанс на чувствата се достига единение между хората, което определя Хармонията в отношенията между хората и Хармонията в отношенията между половете, в частност.

8.  Вече съм ви казвал, че вие се намирате в Свят на чувства и емоции, което означава, че вие се намирате в енергийно Пространство, в което може да бъде достигнат резонанс на честотите, предопределящ отношенията между хората.

9.  Хората, намиращи се в Храм (Моя Дом), светят с радостта и великата Светлина на единението, защото само в Храма и единствено там се създават естествени условия за достигане на единен за всички хора резонанс на честотите, определящи отношенията между хората в Храма като отношения между братя и сестри, като отношения на хора от едно семейство - Семейството на Създателя.

10. Затова Квантовият преход, за който Аз така много говоря, е също енергиен импулс (поток), който превежда човека от Материалния Свят на друго равнище (честота) на вибрации и само човек, имащ Вяра или такъв човек, който Я приема, безболезнено ще премине в другото енергийно (честотно) състояние.

11. Вярата е честотен резонанс на човека и Създателя, а това означава, че хората които приемат Вярата могат на нивото на резонанса на честотите да преминат безболезнено в полето на високите вибрации (в полето на резонанс със Създателя).

12. Хората, които вярват и вече се намират в резонанс (честотен резонанс) със Създателя, сравнително леко и естествено ще преминат на другото равнище на вибрации, доколкото вече имат постигнато ниво на резонанс със Създателя.

13. Ще преминат тези хора, които приемат Вярата, които осъзнато пристъпват към Любовта на Създателя, които Ме обичат, а това значи, които могат да достигнат (в резонанс) честотите на Любов и Хармония в общуването със Създателя.

14. За човека на Вярата Квантовият преход, разбира се, също е изпитание, но изпитание, което обезателно ще премине, изпитание, което открива нови хоризонти в общуването (Хармонията) на човека със Създателя (с Мен).

15. Когато Аз говоря за Вярата, за човека на Вярата, за неговите молитви, Аз говоря за това, че във Вярата, в Молитвите се достига щастието от Хармонията на общуването с Мен, а хората, достигащи възможностите на взаимно проникването, получават Моята Благодат и Моята Любов, което е много повече от всички награди в Материалния Свят.

16. Единствено в Любов към Създателя, единствено в молитвите, отправени към Мен (в резонанса на честотите на човека и Създателя), човек достига върховете на Знанията и възможностите за познание на Света.

17. Постигайки себе си в Храмовете (чрез резонанс на честотите със Създателя), човека постига Създателя като (енергийна) Любов и Добро на Отеца Небесен, даряващ Светлина и Любов, и Вечен живот на хората, намиращи се редом с Него (с Мен).




Тагове:   МОЛИТВИТЕ,   маслов,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3416672
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930