Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
03.11.2010 23:03 - Догмите пречат на усъвършенстването - Маслов 26.12.2006
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 859 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.11.2010 23:13


1.  В последните текстове Аз концентрирах вашето внимание върху въпросите за възприемането на Света и необходимостта от изучаване и дори изследване на тези буквени, словесни знаци, които Аз съм подредил за вас като възможност да се разбере Кода на Вечността.

2.  Тази тема е най-сериозна. Буквите и думите по същество се явяват подсказка за това вие да обърнете внимание на привидно най-простото - на геометрията на буквите и (тяхната комбинация) думите, които дори в Материалния Свят могат да служат за Ключ към познаването на Истината.

3.  Изключително важно в Света на чувствата и емоциите е да се обърне внимание на музиката на буквите и думите, на тяхното съчетаване - всичко това може да ви приближи към разбирането на геометрията на Пространството, макар и на доста примитивно равнище, но постижимо на тази степен на развитие, на която се намира вашето съзнание.

4.  Тогава всичко става ясно и имате основание да приемете, че съществува цифрова интерпретация (обозначаване) на буквите и думите, която изведнъж се превръща в параметър на геометричното Пространство, разкриващ Каноните на Космоса и Каноните на вашето Битие на Земята.

5.  Аз вече съм ви казвал, че Материалният Свят (Планетата Земя и вие, хората на нея) се подчинявате на общите Канони на Космоса и неприемането на тези Канони, неподчинението на тях води до нарушаване на геометрията на Пространството, а това е неприемливо и води до разрушаване на Системата.

6.  Аз казвам това, за да могат хората най-накрая да разберат, че тяхната самостоятелност, провокирана от изкушенията на Лукавия, довежда до това, че човечеството се движи към собствения си край, предопределен от отхвърлянето от Системата на тази нейна част, която нарушава Каноните на Космоса, Хармонията на Порядъка на Вечността.

7.  Човечеството е длъжно, именно длъжно в най-кратки срокове, още преди началото на Квантовия преход, да осъзнае своята заблуда и да приеме Порядъка (Законите) на геометрията на Пространството, геометрията (Хармонията) на Вечността.

8.  Приемането от хората на геометрията на Пространството в крайна сметка е приемане, както съм казвал, на Истината от тях, а Истината е Създателят, е Системата от Светове, е Вечността!

9.  Човечеството трябва да приеме, че околната среда е строго геометрично (енергийно) Пространство, в което всичко е подчинено на (Законите) Хармонията и отклонение от тази Хармония е забранено за всички, които се явяват част от тази обща енергийна Система от Светове.

10. Хората трябва да приемат, че те са вечни, че те са част от Вечността и преходите от Материалния Свят в Тънките Светове са етапи от еволюцията (на съзнанието) на човечеството в общата Система на енергообмен на Вечността.

11. Аз вече ви казах, че човечеството еволюира в общата Система (на еволюция) на Вечността като Нейна част, като необходимо звено в управлението на Вечността.

12. Човечеството не може да се намира извън еволюцията на Вечността, да се намира извън Системата на Хармония и Порядък. Не бива дори да се мисли за това, че ще чакате дълго реакцията или въздействието на Системата върху хаоса, който човека създава във Вселената. Системата на енергообмен трябва да ви приведе в Хармония и порядък на взаимоотношенията "човек-Космос".

13. Висшият Разум, Системата за управление на Вечността (Йерархията на Светлината) не могат да допуснат дисбаланс на енергообмена "човек-Космос", с което се и обяснява Моята Намеса във вашите дела и Моето Желание колкото е възможно по-бързо да ви върна на еволюционния път на развитие (усъвършенстване).

14. Човечеството като разумна част на Вечността, предназначена да управлява Вечността, е предизвиквала и продължава да предизвиква множество грижи на Йерархиите на Светлината със своята непредсказуемост и желание да строи собствена система на обществени отношения, игнорирайки Каноните на Космоса и Системата на Хармония на енергообмен.

15. Макар че, както вече съм казал, са дадени достатъчно много подсказки, които би трябвало да подтикнат любопитния ум на човека към разбирането на своята връзка с Вечността.

16. Дори такова просто възприемане на Системата от Планети във Вселената би трябвало да ви даде намек за наличието на строга Система на взаимоотношенията между Планетите, където управлява строгия Закон на Хармония и порядък на енергообмена.

17. Не бива да се мисли, че този порядък е неизменна Система, не. Това е постоянно развиваща се, еволюираща, стремяща се към съвършенство Система на енергообмен.

18. Аз съм ви говорил за това, че съвършенството е безпределно!

19. И вашият път за "Утре" е  завръщане към пътя на еволюцията, към пътя на усъвършенстването. Първата степен на това усъвършенстване ще бъде Квантовия преход, който изкуствено ще ви преведе на ново равнище на еволюция на Съзнанието и Духа, на ново равнище на вибрациите, на нова честота на вибрациите.

20. Квантовият преход, който ще премине в няколко етапа, е вашето завръщане на еволюционния път на развитие (усъвършенстване) заедно с Вечността.

21. Хората - творци на своето щастие, са се постарали да обърнат представата за Вечността, дадена им изначално, така, че се е появила възможност за управление на себеподобните и се е създала система, даваща право на власт, потвърдена от традициите и религията.

22. Човекът не може да еволюира тогава, когато на пътя на усъвършенстване на неговото съзнание стоят догмите на отживялата система от ценности, при това най-често ценности материални, а не Духовни.

23. Не може да се иска от човека усъвършенстване на съзнанието, развитие на неговата Духовност, едновременно отричайки еволюцията на съзнанието във Вечността, отричайки самата Вечност като Система на енергообмен с Космоса.

24. Не може да се иска от човека развитие, усъвършенстване на Духовността, ако едновременно се отрича съществуването на Вечността, Висшия Разум и Великата Хармония, в която човечеството (хората) са нейна част, еволюираща с цялата Система на геометричния Порядък, с цялата Система на енергообмен.

25. Човечеството трябва да разруши догматичните, отживели представи за себе си, за Вечността, за Създателя и само тогава ще се открие Истината, само тогава ще се отвори "Утре" за хората на Шестата раса.

26. Вечността няма да приеме догми, те нарушават порядъка на усъвършенстване на енергийната Система, те нарушават порядъка на еволюцията, те нарушават Хармонията и геометричния Порядък на Вечността.




Тагове:   маслов,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417595
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930