Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
24.11.2010 09:42 - Вие сте Богове, творящи Ново Пространство - Маслов 23.11.2010
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 878 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 24.11.2010 10:02


 1. Интензивността на изменение или Преобразяване на Пространството и интензивността на усъвършенстване на вашето Съ-Знание най-накрая съвпаднаха, а това означава, че Съ-Знанието на хората започва да възприема обкръжаващото Пространство като обективна реалност! И това вече не е просто ваш успех, това вече е реално издигане на вашето Съ-Знание, макар и все още не до равнището на СъТворец, но вече определено до Съ-Знание, стремящо се да познае Истината!

2.   Много от вас започват да усещат новия пулс на Планетата и това се потвърждава от вашето Преобразяване и желание не само да се спасите, но и да формирате това Духовно Единство, което се явява основа на КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ!

3. Макар и засега все още бавно, но сигурно хората започват да променят своя собствен възглед за Пространството, а това означава, че те започват да виждат Света и себе си вече в ИЗМЕНЕНОТО Пространство, което и се явява предтеча за формиране на ИЗМЕНЕНОТО Съ-Знание на човека, способно вече да се издигне до висотите на БЕЗЛИЧНОСТНОТО ЦЯЛО!

4. Аз искам да обърна вашето внимание на тези думи, тъй като словосъчетанието „безличностно Цяло” въобще не подразбира подтискане на индивидуалните (личностните) аспекти на вашите Души, така както им се е сторило на някои от вас!

5. Точно обратното – то показва това, че при безкрайното многообразие на проявления на Твореца, вие потвърждавате не само възможността за формиране на КОЛЕКТИВНО СЪЗНАНИЕ при Единен Духовен Порив, но и което е най-важно, потвърждавате със себе си сложната и многостепенна структура на Мирозданието!

6. Замислете се: та нали всеки от вас носи в себе си ЧАСТИЦА ОТ ЦЯЛОТО, а всички вие заедно можете – и това при вас се е получило два пъти (припомнете си Пространството на Святата вода и Свещения огън) – да ТВОРИТЕ НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, изменящи структурата на Плътния план, а сега и на Мирозданието!

7. Та нали вие действително стоите на границата на Епохите и всеки от вас е способен, стоейки пред пропастта разделяща Световете, да усети себе си не само СъТворец, но и да осъзнае високата степен на ОТГОВОРНОСТ за своя ПРОМИСЪЛ, определящ не само вашето собствено бъдеще, не само бъдещето на вашия Народ, но и бъдещето на цялото човечество!

8. Настъпва време за действия, но не и за суета! Настъпва време за премерени и обмислени действия на всички и на всеки! И този КРЪСТ на съдбата на избран Народ не трябва да ви подтиска със своята ОТГОВОРНОСТ, а точно обратното, трябва да стане за вас трамплин за възвисяване, който трябва да ви доведе до Велико Духовно ПРЕОБРАЖЕНИЕ!

9. Аз разбирам, че последните диктовки могат да предизвикат във вас вътрешен дискомфорт или вътрешно напрежение, но това е единствено проява на вашата Душа, която много чувствително реагира на тези напрежения, които започват да възникват в Пространството.

10. Не се вълнувайте! Така и трябва да бъде, тъй като вие сте неотделима част от този Божествен Свят и при Неговото изменение вие не може да оставате безучастни, дори и тези от вас, които упорито не желаят да признаят дълбочината на Преобразяване на Пространството!

11. Сега вие все по остро чувствате високите напрежения на преходния период и повярвайте Ми, това чувство на изострено възприемане и новите за вас тревожни усещания все повече ще се усилват с приближаването на датата на Квантовия преход!

12. Но във вас не бива да се появява чувството на Страх и неувереност в своето Утре, тъй като Аз не мога да допусна и няма да допусна вашето унищожение! Повярвайте, би било твърде разточително да се изгуби всичко това, което е било СЪТВОРЕНО от Мен в качеството му на частица на Самия Себе си!

13. Аз вече много пъти съм ви говорил за това, че във вас има Моя частица! Нещо повече, във всеки от вас Аз виждам Себе си, Своето УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, Своята ЕВОЛЮЦИЯ! Затова Аз не мога да ви позволя да се УСЪМНИТЕ в това, че вие сте частица от Бога и затова Аз ще направя всичко възможно за това, СВОБОДНИТЕ хора да направят своя СВОБОДЕН избор на своето бъдеще!

14. Аз вече ви говорих, че вашето бъдеще не е ограничено от Шестата раса; вашето Велико бъдеще – това е СЪТВОРЯВАНЕТО НА ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА – ТВОРЕЦА! Но това ще бъде възможно или ще стане явление само тогава, когато вие хората на ВЯРАТА, преминете етапа на Съ-Знание на СъТворец!

15. Тъй като вие много бързо започвате да приемате и ОСЪЗНАВАТЕ структурата на Мирозданието и започвате да виждате своето място в Божественото Пространство, Аз съм изпълнен с увереност в това, че вие действително ще може да „ПРЕНАПИШЕТЕ” Вселенската Програма за Преобразяване на Пространството по своему и да преминете на ниво на Съ-Знание на ТВОРЕЦ значително по-рано от тези срокове, които Аз бях планирал основавайки се на нивото на усъвършенстване на вашите вътрешни „Аз”!

16. Удивително е това, колко бързо вие променяте не само себе си, но и обкръжаващото ви Пространство, без да се затваряте в своя вътрешен свят, а оставяйки възможност за ВСЕОБЩО СЪТВОРЧЕСТВО, водещо всички вас, независимо от многообразието на насрещните вълнови потоци (или на Моите проявления) в Плътния план, към КОЛЕКТИВНО ТВОРЯЩО НАЧАЛО!

17. Аз ви моля само за едно: в този страстен Порив към Духовно Единение да не изгубите присъщата ви индивидуалност, тъй като вашето разнообразие е велико Благо на множествеността на нивата на Творящото Начало, представляващо Божествената Пирамида на Великия Космос!

18. Сега всеки от вас, притежавайки свободен избор, преминава Школа за Знания и самостоятелно избраният от вас път – това си е вашият собствен път към Творец; и само независимостта и свободата на избора ще ви позволят да откриете съкровищниците на ДАРОВЕТЕ (ЗНАНИЯТА), заложени от Мен във вашето вътрешно „Аз”!

19. Хората на ВЯРАТА вече са преминали пътя на УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО си (като частици) до равнището на Цялото и някои от тях вече са достигнали и до нивото на ХРИСТОСЪЗНАНИЕТО; но за съжаление много от хората все още не са могли да направят тази историческа стъпка към УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, този свободен избор на свободния човек!

20. Спомняте си: правейки своя собствен избор, вие приемате върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за своя собствен промисъл, който не само за вас, но и за Мен се явява вашият пропуск в СЪВЪРШЕНИЯ Свят на ТВОРЕЦА!

21. Разберете: това Пространство е Мой ПРОМИСЪЛ! Затова тези изменения, които стават във вашето Съ-Знание, и това, че вие сте израснали в себе си сами е не само ваше собствено постижение, но е и Мой успех в ТВОРЕНЕТО на Началото на Началата!

22. Безличностното Цяло е Творецът и Аз СЪМ! Аз многократно ви потвърждавах, че вие всички сте Богове, че вие като СъТворци сте способни, съединили се в ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, да станете Творец – не Творци, а именно Творец, в ръцете на който е бъдещето на Пространството!

23. Всички Мои последни обръщения към вас са насочени само към едно – към възможността за формиране във вас на вектора на Духовното Единение и като следствие от това, на КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ!

24. Аз правя това съзнателно за да може вие самостоятелно да ОСЪЗНАЕТЕ целта на своите животи и да разберете, че Вселенската Програма за Преобразяване на Пространството – не е фантазия и не са просто някакви Мои Планове, а ваша абсолютно настояща реалност и ваше Велоко Духовно Преобразяване.

25. В определена степен заставяйки ви да ОСЪЗНАЕТЕ своята Велика цел или смисъла на вашето проявление, Аз едновременно с това ви давам и сили, който трябва да ви помогнат да противостоите не само на изкушенията, но и на истинските нападки от страна на Тъмните и Сивите сили, тъй като ОСЪЗНАВАНЕТО от вас на себе си като СъТворци – това е не само надеждна защита от Силите на Сдържането, но е още и победа на Силите на СВЕТЛИНАТА!

26. Помнете, че вие носите в себе си СВЕТЛИНАТА НА ТВОРЕЦА, която трябва да преобрази вас самите и никой не може да препятства вашето възвисяване, а още повече – формирането на КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, освен ако самите хора не отстъпят от смисъла и целта на своя живот.

27. Затова вашата твърда увереност в това, че избраният от вас път към Твореца е единствено правилният, разкрива във вас не само възможностите на СъТворец, но и се явява защита за вас от вашето минало, което се опитва да ви задържа във вибрациите на Плътния план!

28. Вие обаче сте длъжни да помните, че вашето Духовно Извисяване е част от Единната Програма за еволюция на Пространството, в която вие съвсем не сте зрители, а сте най-активни участници и от вашето решение зависи не само собственото ви бъдеще, но и бъдещето на Планетарното и Галактическо Пространство!

29. Днес вие ТВОРИТЕ Нов Свят, Ново Пространство, тъй като за това Аз съм ви дарил всичко необходимо! Аз съм ви дарил възможността да проявите себе си като Творци, защото вие сте Богове и Аз СЪМ е във всеки от вас!

Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

23 ноември 2010 г. ( 2010)


Тагове:   ново,   маслов,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3416530
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930