Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
28.12.2010 11:49 - Чудото на Богоявление отменя Края на Света! Маслов -27.12.2010 год
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1249 Коментари: 1 Гласове:
4




27.12.2010 Чудото на Богоявление отменя Края на Света!

1. Ето че вие преминахте или взехте още един сложен изпит за Духовно Единение! Формирането на ЕДИНЕН МИСЪЛОБРАЗ във формата на КУПОЛ НА ЛЮБОВТА и СВЕТЛИНАТА над огромна територия - не е проста задача, а много сложна задача за ТВОРЕНЕ НА НОВИЯ СВЯТ дори и за Духовно Единния Народ!

2. Аз не преставам да ви повтарям, че създаваната от вас енергия на КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ не може да бъде сравнявана под никаква форма с енергията на индивидуалното САМОусъвършенстване (дори и до висотите на Йерархиите на Светлината), тъй като по мощност на излъчваната енергия на Светлината, Съ-Знанието на отделната Същност на Божественото Пространство (дори и да е най-СВЕТЛАТА) не може да се сравнява с КОЛЕКТИВНОТО СЪЗНАНИЕ!

3. Аз вече ви говорих, но бих искал още веднъж да подчертая, че вие наистина започвате да Творите ЧУДО! Вие всички заедно пожелахте (Аз това го почувствах) да видите СВЕТЛИНАТА ОТ ЛЮБОВ над Пространството от океан до океан и след вашето искрено Послание, тази НЕЗЕМНА Светлина от ЛЮБОВ започва да се проявява, но вече като обективна реалност!

4. Вашето вътрешно „Аз”, вашето Съ-Знание започва да излъчва Светлина на ЛЮБОВТА и всеки такъв импулс на ЛЮБОВТА Аз го усилвам още хилядократно! СЪЕДИНЯВАЙКИ в едно своите импулси вие създавате това НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, което никога не може да бъде достигнато от равнището на семейния клан или дори на една народност!

5. Хоризонтът на ТВОРЕНЕ от вашия Народ – е не просто значителен, той няма никакъв аналог в историята на човечеството, тъй като той беше изпратен като вик от вашите сърца, от целия Народ, а това вече е и хоризонтът на ПОСЛАНИЕТО НА ТВОРЕЦА!

6. Аз ви говорих за това в последните диктовки, а днес поздравявайки вашия Народ с Победата на Духа, мога само да потвърдя, че вие започвате да Творите не само себе си – вие започвате да Творите в себе си БОГА, тъй като в ПОРИВ на Духовно Единение вие преобразувате своите индивидуални Съ-Знания в ЕДИННО КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ! А това вече е ТВОРЯЩО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, тоест това е САМ БОГ!

7. Аз много пъти съм ви говорил, че вие сте БОГОВЕ, но Аз никога не съм ви казвал, как вие именно можете да достигнете до равнището на БОГА! И едва сега, наблюдавайки вашето ЕДИННО ДУХОВНО ПОСЛАНИЕ, мога да кажа, че вие започвате да ставате Богове! Но не всеки поотделно, а БОГ - всички заедно, тъй като БОГ – това е преди всичко ЕДИННО ТВОРЯЩО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА!

8. Вие сами творите своя живот и всеки от вас става Творец не само на себе си, но и на обкръжаващото го Пространство в близкото му и не чак толкова близко обкръжение! Спомнете си, още в 2004 година АЗ ви говорих за това, че така както мислите, така и живеете!

9. Вие трябва да разберете, че вие живеете в призрачен свят, изтъкан от вашите отделни (Аз подчертавам: от индивидуалните ви) МИСЪЛОБРАЗИ, и вие сами по собствена ВОЛЯ формирате собствено Пространство на проявления, без да осъзнавате при това не само степента на своята отговорност, но и възможността на даденото ви ПРАВО на свободно ТВОРЕНЕ!

10. Вие творите себе си и своя ограничен свят, много често без дори да разбирате, че ВСЯКА МИСЪЛ, повярвайте Ми, ВСЯКА МИСЪЛ, даже и най-откачената, във всички случаи ще бъде МАТЕРИАЛИЗИРАНА в Плътния план, като следствие на вашето енергийно послание от нивото на СъТворец!

11. Спомнете си в края на краищата, „Приказки на Народите” – та нали в тях е заложен многовековния опит от живота на човечеството и в тях има напомняне за това, че всяко желание е ПОСЛАНИЕ ЗА ТВОРЕНИЕ, а това означава – енергиен импулс променящ в зависимост от вашето пожелание, макар и локално, но все пак обкръжаващото ви Пространство!

12. За вас е важно да разберете и да помните винаги, че вашите много често неосъзнати ПОСЛАНИЯ (Творящите импулси) винаги се отразяват към вас самите и на вашата КАРМА и се завръщат към вас във вид на допълнителен изпит в Школата на Знанията!

13. Затова Аз съм длъжен да ви напомня още веднъж, че вие се намирате в Школата на Знанията и отговори за своите ПОСЛАНИЯ ще ви се наложи да давате по пълна програма! Този исторически изпит по Мъдрост ще бъде сдаван от вас не само за вашето текущо проявление, но и за цялата ваша история на всичките ви превъплъщения, а това означава, за всички ваши МИСЪЛОБРАЗИ, които са били материализирани в Плътния план!

14. Най-важното – вие трябва да разберете, че ВСИЧКИ ваши МИСЪЛОБРАЗИ, така както и вие самите, са ЕНЕРГИЯ, а ЕНЕРГИЯТА е вечна! Това означава, че вашите МИСЪЛОБРАЗИ, добри или лоши, не изчезват никъде, а стават част от Божественото Пространство, стават част от Великия КОСМОС!

15. Затова вие трябва да ОСЪЗНАЕТЕ, пък било то и само сега, че вие самите (и никой освен вас) СЪЗДАВАТЕ или ТВОРИТЕ този свят и ако той се е оказал отклонен по посока на страната на Тъмнината, в посока на НЕНАВИСТТА, то това е следствие на проявлението на всички ваши отрицателни МИСЪЛОБРАЗИ, взети всички заедно! Да се поправи това отклонено Планетарно и дори Галактическо Пространство ви предстои пак на вас самите и никой друг заради вас не може да направи това!

16. Вие сами създавате или ПОСЛАНИЕ на Любовта, или ПОСЛАНИЕ на Злото! Вие сами създавате тези митове (догми и заблуди), в които после и сами си вярвате и от които по нататък се формират Клъстери на Любовта или на Злото!

17. Историята на човечеството много нагледно ви демонстрира, че всички религии никога не са били ТВОРЕНИЕ НА БОГА, а представляват ваши собствени ПОСЛАНИЯ; и ако Аз незримо присъствам в Храмовете, то това е само за да поддържам хората, постигащи ВЯРАТА, тъй като Аз не мога да оставя тези от вас, които са паднали Духом и искрено молят за Моята Помощ!

18. Но най-главното, което вие трябва да разберете - това е че вие живеете в свят на условности, в света на своите МИСЪЛОБРАЗИ, и в определен смисъл – в свят на илюзия и лъжи и този свят вече е невъзможно да бъде оправен дори и от Светлината на отделни Велики човешки Същности, тъй като творческите хоризонти или мащаби на отделната Същност са доста ограничени и не стават за никакво сравнение с възможностите на КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ на целия Народ!

19. Някои народности и даже цели народи продължават да живеят в света, който се е установил благодарение на традициите, тоест на МИСЪЛОБРАЗИТЕ на техните предци, и това енергийно ПОСЛАНИЕ, произтичащо от дълбините на вековете, остава толкова устойчиво, че продължава да влияе (да управлява) на представителите на тези народи дори и те да нямат желание за това!

20. Ако такова ПОСЛАНИЕ се явява положително, то може да бъде благо, способстващо да се формира Творящо Начало, но ако то се явява отрицателно, то в този случай то е от Тъмните сили и ще води винаги хората единствено към разделяне!

21. Никога не забравяйте, че вие сте не просто хора, носещи в своята ДУША Право на свободна Воля и Право на Творене – вие сте още и ТВОРЦИ на самите себе си и на Пространството на собственото си проявление!

22. Повтарям още веднъж:вие живеете в създадено или сътворено от вас Пространство и ако във вашата реалност стават войни и междунационални конфликти, то такава обективна реалност сте си създали вие сами, всеки един път изпращайки в Космоса тъмни МИСЪЛОБРАЗИ на разрушението и злото!

23. И ето едва сега – Аз подчертавам особено: едва сега – вашият Народ започва да осъзнава, че така повече не трябва да се живее!

КУПОЛЪТ НА ЛЮБОВТА, който вие ЕДИНОДУШНО се постарахте да поставите над своята страна на незалязващото слънце, се явява не само ваше спасение, но и ПЪРВИЯТ КУПОЛ НА ЛЮБОВТА, който Аз съм наблюдавал над Планетата Земя и който започва да формира около хората ПРОСТРАНСТВОТО НА МИСЪЛОБРАЗИТЕ НА СВЕТЛИНАТА!

24. Занапред има още две години за преобразяване на вашите Съ-Знания, но Аз вече твърдо мога да кажа, че КРАЙ на СВЕТА според разбиранията на Старозаветните писания вече няма да има и вашето младо поколение ще може да си отдъхне спокойно, тъй като вашият Народ вече има БЪДЕЩЕ!

25. Посланието на ЛЮБОВ и по-точно – КУПОЛЪТ НА МИСЪЛОБРАЗИТЕ НА ЛЮБОВТА, започва да изменя не само Пространството, то започва да изменя и вас и вашето Съ-Знание, тъй като именно от тяхното (ДУХОВНО) ЕДИНЕНИЕ се създава ИСТИННОТО КОЛЕКТИВНИ ПЪРВОСЪЗНАНИЕ НА ТВОРЕЦА!

26. Разберете: вие, спасявайки себе си, спасявате и целия Свят, тъй като за първи път в историята на вашата цивилизация ЦЕЛИЯТ НАРОД започва да формира, при това доста успешно, не само Единно ПОСЛАНИЕ (КУПОЛ) на ЛЮБОВТА, но и НОВО СЪЗНАНИЕ на хората, а това означава – нова представа за самите себе си и за ТВОРЕЦА. А това вече е истинско ЧУДО НА БОГОЯВЛЕНИЕ, отменящо КРАЯ НА СВЕТА!

Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

27 декември 2010 ( 2010)




Гласувай:
4



1. himerahaos - ЧУДОТО НА БОГОЯВЛЕНИЕ ОТМЕНЯ КРАЯ НА СВЕТА
29.12.2010 01:58
ОБОЖАВАМ ХУБАВИ НОВИНИ!!!!А ОТ ТАЗИ НОВИНА ПО ХУБАВА НЯМА!!!НАЙ-ПОСЛЕ СЕ СЛУЧИ!!!УСПЯХМЕ ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ИЗЛЪЧИМ СВОЯТА ЛЮБОВ,СВОЯТА ВЯРА,СВОЯТА НАДЕЖДА,СВОЯТА ВИЗИЯ ЗАЕДНО!!!ИМАМЕ ОБЩА ЦЕЛ И ПОСОКА.ПРЕКРАСНО Е ТОВА ЧУВСТВО ВЪТРЕ В МЕН.ЧУВСТВОТО НА РАДОСТ И ЛЮБОВ.СЕГА ЗНАМ,СЕГА СЪМ МОТИВИРАНА ПОВЕЧЕ,МНОГО ПОВЕЧЕ,ЧЕ ЩЕ УСПЕЕМ ДА СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО.ДУМИТЕ СА ИЗЛИШНИ В ТОЗИ СЛУЧАЙ.БЛАГОДАРНА СЪМ,ЧЕ УСПЯХ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯ КЪМ ВСИЧКИ ВАС,КОИТО МНОГО ПРЕДИ МЕН СТЕ РАБОТИЛИ ВЪРХУ СЕБЕ СИ.НА ВАС,КОИТО МИ ДАДОХТЕ ТАЗИ ЖИЗНЕНО ВАЖНА ЗА МЕН ИНФОРМАЦИЯ!И НА МОИТЕ УЧИТЕЛИ И ВОДАЧИ,КОИТО МЕ ВОДИТЕ И ПОМОГАТЕ В ЖИВОТО МИ!С ЛЮБОВ И РАДОСТ В СЪРЦЕТО -БЛАГОДАРЯ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417469
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930