Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
30.12.2010 20:35 - Достоверност на съобщенията, пристигащи във физическия план - Санат Кумара, 13 март 2005г
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 958 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.12.2010 21:11


Достоверност на съобщенията, пристигащи във физическия план

Санат Кумара, 13 март 2005г

 

image

Аз съм Санат Кумара, дошъл отново чрез своя посланик. Съзнанието на всеки човек е подложено на влиянието на мисъл формите и образите от този плътен свят. Тези форми и образи плуват подобно на гигантски риби в аквариум и търсят да погълнат нечие съзнание. Затова нашата задача е да отблъснем тези несъвършени образи и да премахнем тяхното отрицателно въздействие, доколкото това е възможно. Присъствието на тези енергийни струпвания и тяхното неконтролируемо преместване в пространството  затруднява много нашата работа.

Съзнанието на човека е много подвижно. Привидно човек се намира в неподвижно състояние, но неговото съзнание в този момент се привлича от съзвучни на вибрациите му енергийни образи и може да пътешества из различните слоеве на астралния и менталния план.

Затова задачата да се даде някакво чисто знание е много трудно реализуема.

Това е първото ограничение. Второто ограничение е свързано със слоевете на съзнанието, изработени от човека - проводник на информацията или от посланика в текущото въплъщение. Тази енергия е млада и много активна и не е възможно да се преодолее напълно.

Това са двата основни проблема, с които се сблъскваме при всяко предаване на информация от фините нива към физическия свят.

Особена сложност представлява словесното предаване на информацията, така наречените диктовки. Тяхното качество се променя всеки път, от един сеанс до друг сеанс.

Поради това достоверността на предаваната информация се мени постоянно. И тази достоверност може да бъде по-добра или по-лоша във всеки отделен случай. Затова за достоверността на приеманата информация може да се съди едва след като е минал значителен период от време. В този случай подхожда израза: ако това е истина, тя няма да престане да се проявява, а ако това е случаен процес, предизвикан от определени астрални енергийни струпвания, след някакъв период от време, определен от вътрешната сила, присъща на това енергийно струпване, процеса на приемане на информация или ще бъде прекратен, или по качеството на приетата информация ще стане ясен нейния източник.

Човекът, управляван от тези слепи астрални сили, не е способен сам да прецени качеството на получаваната информация.

Затова процесът на приемане на посланията е много сложен и изисква значителни усилия, както от наша страна, така и от страна на приемника на информацията.

Достоверността на информацията, съдържаща се в посланията, също може да бъде различна всеки път.

Можете да попитате, защо ни е нужно да търсим индивиди, които са способни да приемат послания и да продължаваме отново и отново да даваме тези послания и диктовки?

 Отговорът на този въпрос се съдържа в самия въпрос.Правим го, защото това е необходим етап, пред който стои сега човечеството . Много хора започват да чуват финия план, да влизат в контакт с разни сили. Не всички от тях хора осъзнават, какви са силите, с които те започват да си взаимодействат. Сред тях има напълно дружелюбни, желаещи доброто. А има и напълно злобни същности, които използват човека, когото са успели да овладеят, за своите користни цели. А користната цел е една, както и в цялото това нереално проявление – да отклони човека колкото се може по-далеч от познаването на Божествената Реалност.

Всичко в този свят има две страни. Всяка присъща на него дейност свят има двойнствен характер и може да бъде насочена както към благо, така и към зло, към смъртта, към ада.

Приемането на послания и диктовки не се различава от всяка друга дейност и от всяко друго проявление на този двойнствен свят.

Щом се появи някакво ново изобретение, което изглежда поначално е насочено за добро, за благо, почти мигновено илюзорните сили на този свят започват да овладяват това изобретение и да го насочват към осъществяването на напълно противоположни цели. Вземете произволен пример. Едно от последните изобретения – Интернет, даващ огромна степен на свобода за почти мигновено общуване през океани и континенти. Само преди няколко десетилетия човешкият мозък би възприел такава възможност като фантазия. А с какво е пълен Интернет днес? Вместо да носи идеите на доброто, той 90% е запълнен с най-съмнителни образци, породени от двойствения човешки интелект.

Трошици истина също се намират в тази световна информационна система и тя е точно в същата пропорция, в каквато е и истината в този свят. Едно към десет. Да, Истината, Божествената Истина в този свят, присъства само в 10% от него.

Общуването с фините светове не се явява никакво изключение от това правило. И процента на достоверност на информацията, присъстваща в посланията от финия план е в същата пропорция 1 към 10.

Това не означава, че достоверността на всички съобщения е такава. Има съобщения, които пристигат в този свят с достоверност 95% и повече. Но 90% от този род съобщения съдържат лъжа.

Затова ние използваме при тези наши представители, с които работим, определени прийоми за предаване на информацията и им даваме ключове за достъп до тази информация, известни само на тях и получени в резултат на дълъг процес на обучение, по време на който нашите посланици преминават определени и доста тежки изпитания, доказвайки по този начин своето право на приемане на информация от Божествения Източник.

За да имате възможност сами да различавате качеството и достоверността на информацията, идваща от различни източници, трябва да развиете в себе си способността за различаване на нивото на тази информация. Да чувате и различавате вибрациите, съдържащи се в посланията от фините светове.

Дори наличието на мантия  не дава възможност на нашия посланик постоянно да дава Истината. Процентът на Истината се мени постоянно, от един сеанс в друг, в зависимост от външните условия и вътрешното състояние на посланика.

Днес засегнах много сложната тема за достоверността на съобщенията, пристигащи в физическия свят.

Но доколкото този процес на общуване между световете ще продължи да се развива, тези знания ще са ви необходими, за да намирате онези 10% истина във всичко, което ви окръжава и във всичко, което достига до вас от различни информационни източници: радио, вестници, телевизия, Интернет или чрез послания получени от финия свят.

Затова единствения съвет, който ще ви дам и който ще ви предпази от тези 90% лъжи, присъщи на вашия свят, това е усъвършенстването на собствения ви приемник.

Очиствайте телата си. Очиствайте своето физическо, ментално, емоционално, ефирно тяло.

Внимавайте за хората, с който общувате, наблюдавайте своите мисли, следете своите чувства.

Контролирайте се през целия ден. За какво мислите? В хармония ли сте?

Не мислете, че изборите, които правите в течение на деня, са безобидни за вас.

Вашите предпочитания, това, което избирате,  с което предпочитате да се занимавате, натрупват върху вас неизмиваема енергийна утайка, от която е трудно да се избавите в течение само на едно въплъщение.

Всичко около вас е енергия, вибрации. Отдавайки предпочитанията си на несъвършени видове дейности, вие доброволно си налагате все повече и повече ограничения.

Всяко свойствено за обикновения човек обичайно занимание, изглеждащо съвсем безобидно, може да отложи вашето предвижване по Пътя за неопределено време.

Наблюдавайте това, какво правите през деня. Колко време губите за гледане на безкрайни сериали, за разговори в кафенетата, за общуване с така наречените приятели. Наистина ли е необходимо за вашия духовен ръст всичко това? Вие не можете да се освободите мигновено от вашите вериги, но можете да направите това постепенно, ден след ден, крачка след крачка, отказвайки се последователно от всяка от своите привързаности, движейки се постоянно по пътя, без да спирате и ръководейки се само от вашият вътрешен стремеж да се завърнете у дома, при Бога. Което е било изначално с вас и ви е присъщо сега. Трябва просто да си спомните за своята първа Любов. И да вървите.

 АЗ СЪМ Санат Кумара, АЗ СЪМ винаги с вас по вашия път.

Назад

© Татяна Микушина, 2005
http://sirius1-bg.net/sirius/dict1/10sanat1303.htm


За допълнителна информация по темата на: 
http://sirius1-bg.net/sirius/dict1/08alpha1103.htm




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407622
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031