Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
31.12.2010 20:36 - Пожелавам ви да издържите с успех всички изпитания - Господ Майтрейя, 31 декември 2010 г.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2165 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 01.01.2011 09:52


Пожелавам ви да издържите с успех всички изпитания

Господ Майтрейя, 31 декември 2010 г.

                                                        image

                                                           АЗ СЪМ Майтрейя

Вие, много от вас, ме очаквахте. И продължавате да ме чакате като бъдещият Будда, който е заповядан за народите на Земята.

Аз сам подготвям човечеството за моето идване. Сам се занимавам с онези, които са готови да дойдат в моята Школа на Мистериите.

Много от вас получиха моята покана. На мнозина дадох своето благословение чрез този посланик. И моят елмазен лъч беше готов да пробуди вашата Божественост.

Някои от взелите решение да рискуват и да преминат посвещение под моето ръководство, се осмелиха да направят първите крачки.

Но никой не продължи по-нататък. Твърде трудни се оказаха тестовете за това човечество, което сега се намира във въплъщение на планетата Земя.

Дойдох да ви кажа, че дори при всички наши съмнения в способностите на човечеството към ускорен път на еволюция – Пътят на Посвещенията, дори ние бяхме обезкуражени.

Привличането на майя се оказа за вас по-силно от зова на Възнесените Същества. Никога до сега не сме провеждали толкова мащабен експеримент, в който хиляди хора да имат възможност да се докоснат до вечните Истини и директно да пият амрита на Вечния Живот чрез нашите послания.

И се излъгахме. Защото колкото е по-достъпно знанието, толкова по-малко се цени то от сегашното поколение. Ако бяхме действали по-скрито, навярно интересът би бил по-голям. Но ние постигнахме своята цел. Ние имахме възможност да наблюдаваме всеки, който се докосна до нашите послания. Имахме възможност да наблюдаваме вашите реакции. И онова, което може да се скрие зад непроницаема набожност и лелейна усмивка, ни се показа на финия план в цялата си красота.

И така, в крайна сметка, аз съм удовлетворен. А вашето фамилиарничене с Владиците и пренебрежителното разсъждаване за това, доколко написаното в нашите послания съответства или не съответства на вашите представи за истината, ни казаха много повече, отколкото ако бяхте прекарали по-голямата част от живота си в реалната Школа на Мистериите.

Преди всичко, аз ценя предаността и искреността. А също така и Вярата, и Любовта, която моите ученици изпитват към мен. Тогава мога да им обърна внимание и да се усмихвам в отговор на техния неуморен труд. И за истинските ученици тази моя усмивка е достатъчна , за да се въодушевят за много години вдъхновен труд.

Така че, много са званите, но малко са избраните. И подобно на семената на растенията, само малка част от които има възможност да даде начало на нов живот, само малка част от сега живеещите хора ще бъде способна да продължи еволюцията.

На едното блюдо на везната лежи вашият стремеж да удовлетворите желанията си, да наситите чувствата си, на другото блюдо лежи Вечният Живот и възможността да продължите еволюцията.

И повечето избират миража, докато истинският източник остава настрана.

Разбира се, това не е резултат от този ваш живот. В продължение на много стотици хиляди години, още в третата и четвъртата коренни раси вие правехте избор в полза на вашето его.

Затова сега даваме практически последния шанс на душите на много хора поне да погледнат към нас с дължимото уважение. Но – не …

Нерадостно послание ви давам в края на отиваща си година. Обаче в действителност, според уверението на Кармичното Ръководство всичко изглежда още по-лошо.

Единствената надежда, която остава, това са онези малцина, които се намират във въплъщение и поддържат баланса за греховете на света.

Законът е такъв, че именно във физическия план трябва да се намира индивида, за да се удържа баланса на световната карма.

С какво може да помогне останалото човечество? Аз мисля със същото, както винаги: необходимо е да обърнете своя взор към Небесата и да се стараете да не създавате нова карма.

Създаването на условия за бъдещите раси засега се отлага. Необходимо е първо да се въведе порядък в умовете на онези, които твърде са се увлекли от илюзията. Вие трябва да вкусите всички плодове на създадената от вас карма.

Илюзията се оказа по-силна на сегашния етап. Но това е временно преимущество. Но, разбира се, за онези, които са във въплъщение сега, това временно преимущество може да продължи до края на текущото им въплъщение.

Божественото чудо може да се прояви и илюзията може да обърне другата си страна. За това е необходимо поне един процент от населението на земното кълбо да насочи своя устрем към Вечния Живот и да се откаже от обкръжаващата го илюзия.

Съгласете се, че това е изцяло изпълнимо изискване. Обаче досега не се намери не само един процент от населението на земното кълбо, но и няколко хилядни от процента, които биха тръгнали по начертания от нас Път.

Има лесен път. И той е винаги отворен, стига само да поискате да шествате по него. И има по-труден път: път на страданията, бедите, болестите, войните, катаклизмите... И във всички повратни моменти на астрологичните цикли, човечеството със завидно постоянство избира този, от наша гледна точка, най-труден път. Навярно човечеството не търси по-лесни пътища и онези, които издържат до край на всички изпитания, мисля, че ще могат да ме надминат по степен на постиженията.

Затова ви пожелавам с успех да издържите всички изпитания и да победите своето невежество, страсти и желания колкото може по-бързо!

АЗ СЪМ Майтрейя.

 

© Татяна Микушина, 2010

 

                                     http://www.sirius1-bg.net/sirius/dict15/maitr311210.html

 

 





Гласувай:
3



1. watchtowerman - Майтрейя Буда
31.12.2010 21:09
не се ли изпълни чрез Петър Дънов ?! Това твърдят дъновистите за своя Учител ! Майтрейя Буда не се ли изпълни с Щайнер?! За това твърдят щайнеристите! Колко станаха въплътените Майтрейя Буди-те през последните години...?!
цитирай
2. minchomin - не се ли изпълни чрез Петър Дънов ?! ...
31.12.2010 21:46
watchtowerman написа:
не се ли изпълни чрез Петър Дънов ?! Това твърдят дъновистите за своя Учител ! Майтрейя Буда не се ли изпълни с Щайнер?! За това твърдят щайнеристите! Колко станаха въплътените Майтрейя Буди-те през последните години...?!


А вие колко мислите, че са? Четете внимателно и преценете сами! Не е важно колко привърженици на различни течения смятат, че са Будите, както казвате. Важното е, че човечеството като цяло не разбира в каква дупка от проблеми пропада до 21.12.2012 год., предполагаема пикова дата на т.н. Квантов преход.
цитирай
3. анонимен - Човече,
01.01.2011 13:26
с какво пълниш главите на хората?
Да ти е спорна годината!
цитирай
4. minchomin - с какво пълниш главите на хората? ...
01.01.2011 16:04
анонимен написа:
с какво пълниш главите на хората?
Да ти е спорна годината!


Не, не пълня главата на когото и да било! Само давам информация. Който е узрял за нея ще е приеме, който не е, Бог да го Благослови и да му дава просветление, и аз го Благославям съзнанието си да извеси!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3414170
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930