Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
18.01.2011 11:26 - Петата раса – подготовка на Съ-Знанието на човека - Маслов 07.03.2008
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1457 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 18.01.2011 12:06


 1. Енергийни потоци вече пронизват вашето Пространство, формирайки вашия интерес и силно желание да познаете Истината. Пространството е възбудено и То поражда вашето безпокойство.

2. За вас наистина е необходимо да опознаете този Свят, да разберете своето място и да допуснете в сърцето си Моето Обръщение към вас, формирайки своята позиция, правейки своя избор: да определите пътя си към върховете на съвършенството или, спрели  своето развитие, да дочакате началото на измененията на Света, защото Квантовия преход по същество е преход в Новия Свят!

3. Когато използвах думите "вашето Пространство", Аз не сбърках и нищо не изопачих, защото Пространството или Цялото е енергийна Бездна, засега неподдаваща се на опознаване от човешкия разум.

4. Вие се намирате на периферията на Цялото и действително съществувате само в част (отделна част) на Пространството и това, което ви обкръжава също е Пространство, но Пространство на периферията.

5. И, разбира се, Божествената управляваща Сила, която ви формира, също е само част от Божественото Пространство. Тази Част контролира и поддържа вашият еволюционен процес, но тази Божествена Сила, говорейки на езика на физиката, е Божествена сила от близък за вас порядък!

6. Не се плашете (Аз разбирам, че сега това е трудно за вас, но ви давам ново "зрение" вече четири години и се надявам, че вече сте готови да приемете със своето Съ-Знание правдивостта на Пространството), че Божественото Пространство е многостранно и едновременно универсално!

7. То е огромно, То е Цялото и То е многостепенно, и затова интензивността на процесите на периферията се различават от процесите в Ядрото на Цялото, и за вас Цялото съответства на възможностите на вашето възприятие, с други думи - равнището на вашия порядък.

8. Моята цел е именно да ви повдигна, да повдигна вашето усъвършенстване на ново равнище, постепенно приближавайки ви към Великото Цяло!

9. Аз още веднъж искам да подчертая, че Цялото е огромно и То е Всичко, включително и това под краката ви, и това "Там", което вашето зрение, вашият разум не могат да обхванат или осъзнаят като Простори на Цялото. Защото няма хоризонт Цялото - ТО е Всичко!

10. Затова, когато казвам думи като Бог или Създател, Аз в голяма степен се обръщам към вашето Съ-Знание, обяснявайки на вашето ниво, на вашия език представите за Пространството. И все пак Моята цел е да ви повдигна към върховете на Тънките полета, където представата за Цялото е съвсем различна!

11. За сега Аз съм принуден да говоря с вас на вашия, простете, доста примитивен език, защото информация (Знания) с други понятия вие все още не приемате.

12. Аз, обезпокоявайки вашето Съ-Знание, ви нося Нови Знания, при това без да спускам, а напротив, повдигайки вас, вашето Съ-Знание до ниво, даващо възможност на вътрешното ви "Аз" да приеме приближаващите изменения на Света!

13. Понятието „Бог”, прието от вас, се определя от мащабите (или степента на порядък) на вашето Съ-Знание, намиращо се на далечната периферия на Цялото, но това е то, което можете да приемете веднага като обичайна и позната за вас категория понятия.

14. Помислете сами: на Цялото или на Божествения Разум е подвластно Всичко в това число и вашето пребиваване и еволюционно усъвършенстване в този Свят, Свят на вечно усъвършенстване и изменение. И нима Универсалното многостепенно Цяло ще се занимава изцяло с вашите проблеми?

15. Разбира се, че не, защото само част от вниманието на Цялото е отпуснато за контрол върху развитието на събитията на периферията, а по-точно за контрол върху развитието на вашата (засега спяща) Пета цивилизация.

16. Цялото на вашето ниво е Цяло от близък порядък и вашата еволюционна цел е да се възвисите в своето развитие и да се измъкнете от периферията на Пространството, и да навлезете в границите на Цялото на високите енергии!

17. Затова за вашата Пета раса преходът на следващо ниво на съществуване - нивото на ефирното тяло - е безусловен скок, но труднопреодолим за някои от вас и, повярвайте, съвсем незабележим за Цялото, защото вие сте още толкова далече от Центъра на Цялото и само Шестата раса ще има възможност за СъТворчество с Цялото!

18. Аз не искам да ви обиждам, но вие сте още толкова далече от тези събития, които ще засегнат вашия Свят, а значи и вас при приближаване към Цялото.

19. Не си фантазирайте напразно относно своите възможности в науката или творчеството и не приемайте това, което не можете да разберете, тъй като вие сте все още на пътя на възстановяването, на пътя на усъвършенстването на Духа и усъвършенстването на вашето вътрешно "Аз"!

20. Вие сте Ми нужни, защото сте създадени Мен заради еволюцията на далечната периферия и по Мой Сценарий вашата трансформация е еволюция на периферията на Цялото, защото, както Съм ви казвал, вие сте Аз, а Аз съм вие!

21. За вас това звучи интересно! Но то е само аванс за вашите бъдещи еволюционни изменения! Защото, ако погледнете себе си в огледалото, но по-важно е, ако се вгледате в себе си честно, то вие би трябвало да разберете и осъзнаете, че подобие между човека и Цялото засега няма. Това подобие е само бъдеще, желано по-скоро от Мен, отколкото от вас!

22. Вие все още сте недостойни даже да мислите за вашето подобие като периферия на Цялото, вие сега едва се подготвяте за очистване на своето Съ-Знание, защото днес то има вида на Сив Егрегор, недостойно да бъде редом до своя Създател!

23. В предверието на Квантовия преход, който ще измени вас и вашия Свят кардинално, Аз се опитвам да ви обясня, че вашият Свят е несъвършен. И не заради това, че Светът е така несъвършен, а заради това, че несъвършени сте вие!

24. Вие трябва да разберете, че, създадени по подобие на Цялото, вие сте длъжни да съответствате на Цялото, както казва една ваша Мъдрост, "крушата не пада по-далече от дървото"!

25. Но сега Аз мисля, че никой от вас няма да хитрува за това, че вие все още сте далече от съвършенството, от Създателя, а Квантовият преход е само "космическа" обработка на вашето Съ-Знание, на вашето вътрешно "Аз"!

26. Повярвайте Ми, грижата за вашето възвисяване, за вашето усъвършенстване ляга на „плещите" на Шестата раса, а това означава на вашите плещи, тъй като Аз съм взел решение за това, че вие ще съставите основата на Новата раса и за първи път във вашата Галактика Старата (Петата) раса става основа, база за Новата раса без прекъсване на процеса на еволюция на Съ-Знанието на човека.

27. Затова се пригответе за Новите Знания, Те просто са ви необходими за постигане на Света, за постигане на Истината, тоест за постигане на многостепенното (специално подчертавам) универсално Пространство и, разбира се, за еволюцията на вашето Съ-Знание!

28. Вие сте длъжни (друга дума Аз не намирам за вас!) да се измъкнете от хватката на периферията на Пространството и да бъдете с Мен!

29. Няма друг път за вас, но Аз чакам от вас разбиране за своето предназначение и осъзнаване на Моята Помощ за вас, позволяваща ви да направите съдбовния еволюционен скок от периферията към просторите на Цялото, към просторите на Безграничния Океан на Разума!

 

Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

07 март 2008 ( 2008)
 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407863
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031