Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
20.01.2011 09:22 - 19.01.2011 - Кръщението на цял Народ - Маслов
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 981 Коментари: 0 Гласове:
5



Забележка от Л. И. Маслов:
Тази Диктовка аз приех днес през нощта, намирайки се в дома си. Иска ми се да опровергая появилата се съвсем неотдавна в Интернет информация за моето, уж много лошо самочувствие. Самият факт на публикуването на новата Диктовка вече говори за това, че не всичко е толкова лошо, както пишат за мен. Искам също така да поздравя всички читатели на Откровения с Празника Кръщение на Святая Рус и сърдечно да благодаря на тези, които са взели участие в посланията за моето оздравяване! 

1. Днес е голям празник на постигането на ВЯРА, тъй като няма как да наречеш по друг начин празника Кръщение! Много е важно това, че Кръщение през 2011 година преминава толкова активно сред населението на страната, засега все още носещо на себе си Кръста на НЕВЕРИЕТО! 

2. Вие вече добре знаете, че истинната ВЯРА, Изпитът за която на вас все още ви предстои да вземате, не търпи суета и празни приказки, тъй като ВЯРАТА – това е промисъл на човека, който не може да представи живота си без Бог!

3. Днес би било уместно да си припомним историята на Ранното християнство, историята на хората, които по своите убеждения и най-вече по истинната си ВЯРА, без да имат никаква поддръжка от страна на поддържащите властта структури на обществото, независимо от това са демонстрирали истинско ЧУДО на Богоявление, приемайки всички лишения на Плътния план само като изпитания за ВЯРА!

4. Разбира се за две хилядолетия много неща са се променили и сега е станало по-лесно да се чуе прозвъняването на гласове за ВЯРА: истинна ВЯРА обаче носят в сърцето си, така както и преди, само ЕДИНИЦИ от хората и много често това са хора, които съвсем не са свързани с изпълнение на обреди за църковно послушание!

5. И този исторически избор, който в Старозаветните времена фактически е бил равнозначен на избор между живота и смъртта, отново се завръща към хората, но вече в съвременна интерпретация, в условията на съвременна трактовка на основополагащите критерии за Добро и Зло и на съвременните представи за морално-нравствените принципи на обитаване на човека!

6. Никой не може да лукави и да каже, че съвременният човек (по ниво на своето Съ-Знание) се е издигнал много по-високо в сравнение с човека от епохата на Ранното християнство и е направил действително решителна крачка в посока на Съ-Знанието на СъТворец!

7. Всичко е точно обратно: ранните християни могат да покажат на съвременния човек ИСТИННИЯ ПЪТ към БОГА, истинния път на САМОлишението от материални блага – единствено и само заради постигане на висотите на Съ-Знание за СЪТВОРЧЕСТВОТО с Бога!

8. Съвременното човечество не може да се гордее с подобни Духовни успехи, независимо от голямото разнообразие на световни религии. Нещо повече, то не може да се гордее и с успехи по въпросите за усъвършенстване на Съ-Знанието на човека, затова и казаната от Мен цифра – 2 процента хора на истинната ВЯРА от целия човешки потенциал – за съжаление, ето вече две хиляди години си остава постоянна величина и дори на прага на ХХIвек тя не се е променила!

9. Казвайки ви това, Аз нямам предвид творческите или научни достижения на съвременния човек, тъй като той действително е успял да прекрачи в близкия КОСМОС, но за това е бил използван целият потенциал на човешкия разум, показвайки на самия човек, че за човека, пък макар и бил той Божествена Същност, винаги има граници за постигане на структурата на Мирозданието за човека на НЕВЕРИЕТО.

10. Съгласете се, че чак сега известни учени от света започнаха да говорят открито за НЕРЪКОТВОРНОСТТА на Пространството и за присъствието във фундаменталните научни изследвания на някакъв Дух, който предопределя не само съдбата на човечеството, но и възможността за опознаване от човека на основите на Мирозданието!

11. Човечеството продължава да тъпче на място вече твърде много години, защото разумът на човека не може да отвори съкровищниците от Знания, дарени от Мен на човечеството; човечеството без Моята Помощ не може да разбере и да види своята еволюция или перспектива на собственото си развитие, при това не в далечното бъдеще, а в най-близкото си УТРЕ!

12. Настъпило е това време, когато не просто желанието или нежеланието, а обстоятелствата ще създадат условия за избора от всеки човек на своето УТРЕ, тъй като надигащите се климатични, или по-точно – планетарни катастрофи ще станат, ако искате, „лакмусовата хартийка”, по-която вече не Аз, а вие самите ще определяте равнището на Духовност на човека според неговия избор между ВЯРАТА и НЕВЕРИЕТО!

13. Както току що ви казах, Духовните показатели на човечеството въобще не са се променили за последните две хиляди години, затова и хора на истинната ВЯРА не е имало и няма да има толкова много, но ТЯХ ги ИМА и ако през своето време те са успели да узаконят християнството и да го направят световна религия, то сега съвременните хора на ВЯРАТА създават основите на човечеството от Шестата раса!

14. Времето пресова събитията и сега се налага да се говори единствено за постигане на ВЯРА, като за НАДЕЖДА за спасение на хората, която, така както и преди, остава само в сърцата на ПОДВИЖНИЦИТЕ НА ВЯРАТА!

15. Случващите се събития от планетарен мащаб, каквито не е имало вече две хиляди години, сега потвърждават за всички и за всеки, че неизбежните еволюционни изменения на Пространството – вече не са фантазия на човешкото Съ-Знание, а са обективна реалност, потвърдена от резултатите на научните изследвания в различни ъгълчета на Планетата!

16. Най-ярко всичко това се проявява в Съ-Знанието на вашия Народ, избран да стане Водач на човечеството и този Народ, толкова активно празнуващ Кръщение, трябва да разбира, че Кръщението през Тази година е Кръщение на целия ваш Народ и потапянето във водата става за много от вас, макар и неосъзнато, тласък към промяната на своето Съ-Знание!

17. Затова празникът Кръщение през 2011 година става вече Кръщение за целия ваш Народ, в което приемат участие едновременно и Хората на ВЯРАТА И хората на НЕВЕРИЕТО!

18. Днес няма как да ги разделите, защото на Празника всички хора избират пътя към Бога и този път е пътят на ВЯРАТА, което и ви сплотява около истинната ВЯРА при тези условия, когато човешката регулярност (власт) постоянно ви демонстрира, че няма никакви перспективи да се построи ново човешко общество без приемане на Твореца и без приемане на основите на Мирозданието!

19. Аз вече ви говорих за това, че вие ще може да изградите Божествена регулярност, дори и затова, защото вие формирате КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, при това демонстрирайки на самите себе си, че само в Духовно Единение, което надвишава религиозните догми, става Единение на Сърцата, отворени за Бога и за всички Негови частици, носещи Светлината на Истината!

20. Аз виждам АУРАТА на вашия Народ: тя вече излъчва Божествена СВЕТЛИНА и днес, в деня на Кръщение, независимо вече от вашите желания на Плътния план, вие всички сте източници на Божествена СВЕТЛИНА – вие вече сте бъдещето на човечеството!

21. Днес вие преминавате всеобщо Кръщение, а това означава, че вие приемате Божествения път; вас ви е ПОКРЪСТИЛО днес вашето Съ-Знание, вас съм ви ПОКРЪСТИЛ днес Аз, вашия Творец, защото за Мен вече няма никакви съмнения относно вашата МИСИЯ на спасител на човечеството!

22. Днес вас ви е Покръстил не свещеник, а вие самите сте Покръстили себе си и разбира се (както ви казах) и Аз, вашият Творец и това е ВЕЛИКО ЗНАМЕНИЕ, което сега вече е отворено за всички хора с всички възможности на Моята Благодат, толкова необходима за всички хора в условията, когато честотата на вибрации на Планетата, и по-точно – на Пространството, започва много интензивно да се повишава!

23. Аз вече ви говорих за това, че изпитът за ВЯРА да се сдава поединично ще е много трудно; този Изпит вече започна и започна в суровите условия на нови вибрации и в условията на зачестилите нападения от страна на Тъмните сили! Ето защо Аз ви напомних днес за подвижничеството на ранните християни, за които не е имало никакви смекчаващи обстоятелства, а е имало само истинна ВЯРА и е имало път на служене на Бога като главен избор за смисъла на живота!

24. Може би все още не сте забелязали, че днешното КРЪЩЕНИЕ представлява вече избор не само на отделната Същност, а избор на целия Народ, който, така както и ранните християни, е започнал да разбира, че освен към Бога друг път за този Народ вече няма!

Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

19 януари 2011 ( 2011)
 



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3416829
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930