Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
24.01.2011 22:44 - Интернет стана оръжие на Тъмните сили - Маслов 16.09.2008
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 917 Коментари: 0 Гласове:
4




1.  Аз най-внимателно следя за вашата реакция на Моите Думи и при все, че Аз  знам вашето бъдеще, Ми е интересно формирането на вашата позиция и Ми е интересно да наблюдавам изменението на Съ-Знанието и на човека, и на целия Етнос.

2.  Вие може да Ме упрекнете в това, че при известен за Мен финал, Аз въпреки това се занимавам с анализ на текущите събития, вместо да ви подскажа точно бъдещето и вашите действия в него!

3.  Но Аз не мога да постъпя така, дори заради това, че съм ви дал право на самостоятелен избор на своя път и въплъщение, макар и за „5 минути”, но съм ви дал право да изпитате мъките на избора в условия, когато предложенията и съблазните са толкова много, че човекът, даже посещаващият църква и даже истински вярващият, не може да устои на коварството на лъжата и измамата.

4.  Независимо от това, че всички вие (повтарям: ВСИЧКИ вие) сте част от Матрицата на Пространството и вашият път във Вечността вече отдавна е предопределен, все пак свободата на избор на собствен път е тази опияняваща „напитка”, която така се втурват да изпият всички хора, дори без да се постараят да разберат, че това е единствено илюзия за свобода, че това е единствено холограма на вашите самостоятелни действия, тъй като това е Божествена Програма за вашето обучение и тренировка в условията на непредсказуемост на вашите действия и резултати.

5.  По какъвто и начин вие да разглеждате Материалния Свят, Той наистина е Полигон за изпитания, където в качеството на изпитван се представя човекът - както индивидуалната личност (Същност), така и цели народи, преселили се по-рано на планетата Земя.

6.  Вие още само се формирате като цивилизация, като Пета раса. Нали, независимо от дългата история на човечеството, вие сте стартирали на практика от нулата, тъй като нямате контакти не само с други цивилизации от Тънкия план, но нямате контакт и с предишните цивилизации, населявали Планетата, по-вярно е да се каже, с остатъците от тези цивилизации.

7.  Вие по никакъв начин не можете да преминете на нивото на Съ-Знание на Тънките планове само поради това, че сте заседнали в Света на ниските честоти на вибрации, съревновавайки се помежду си в желанието да материализирате своите способности в категориите на Златото и Мамона!

8.  Най-главното се състои в това, че на вас постоянно някой ви „помага”, зомбирайки вашето Съ-Знание толкова усилено, че То се парализира и се „закотвя” в плана на Материята вместо да се Възвисява в Духа!

9.  Когато Аз ви говорих за това, че вие сте заседнали „между чука и наковалнята”, Аз разбира се, имах предвид (обяснявах ви) всички проблеми на вашия Материален Свят (вътрешния план). Едновременно с това обаче Аз ви обърнах внимание и на взаимоотношенията с Тънките (Планетарните) планове на другите цивилизации.

10. Галактиките са заинтересовани от контакт си с вас, но наред с дружеските контакти, имат място и агресивните позиции на някои Планети с отрицателна енергия, стремящи се да ви поробят, да ви направят свои енергийни донори.

11. Вашето балансиране между тези две блюда на везната на Вечността е най-трудната задача на вашето Съ-Знание, защото всяко неправилно (небалансирано) движение може да доведе до колапс вашата Система и Матрицата на планетарното Пространство.

12. Изглежда толкова просто да се разбере (ако се разглежда пътя на Възвисяване на вашето Съ-Знание), че Възвисяването е единственият път за реализация на предназначението на човека във връзка с това, че Плътният план е само миг на въплъщение, защото през цялото друго време човекът се намира в Тънките планове.

13. Само в Плътния план на човека се дава правото да изпита себе си, своето вътрешно „Аз” в условия, когато изборът на път е най-трудната задача за собствения ограничен ум и неукрепнало Съ-Знание.

14. Цената за свободата на избора е кармата, тоест натрупването от изкривявания на своето предназначение, които човек извършва осъзнато и неосъзнато във веригата от свои въплъщения.

15. Всичко е просто и ясно: човек избира сам своя път към Бога. Затова Възвисяването на Съ-Знанието е осъзнаване на своето място във Вечността и реализация на своето предназначение в Тънките планове.

16. Множество хилядолетия така се е поставяла задачата пред всеки човек - в условия, когато научният и технически прогрес не е променял средата на обитаване и по никакъв начин не се е отразявал на постигането на Вяра, а Плътният план на въплъщенията по никакъв начин не е влияел на пътя на човека към Бога.

17. Но всичко рязко се промени в последните години на Новия Век! Още в първите Тълкувания, Аз ви говорих за Интернет, за световната информационна „мрежа” като за фактор, допринасящ за обединяването на хората на Планетата, но от друга страна и за опасността от зараждащата се система за възможно Духовно поробване.

18. Аз ви предупреждавах за това, че ако системата на Интернет попадне в зли ръце, тогава от обединяващ фактор в информационното Пространство Интернет ще се превърне в система за зомбиране на човешкото Съ-Знание и всъщност в система за унищожаването ви като божествени същности и превръщането ви в човек-животно.

19. Аз постоянно ви говорих и говоря за еволюция на вашето Съ-Знание и това е най-важният резултат от процеса на Възвисяването, тъй като само високото Съ-Знание позволява на хората да се издигнат до висотите на Цялото и да достигнат нивото на Човека-Бог!

20. Такова ниво на Съ-Знанието на човека предполага начало на СъТворчество със Създателя и разбира се, предполага самостоятелно разпространение на Светлината на Знанията в другите Галактики в просторите на Великия Космос.

21. Но, както Аз вече ви казах, Тъмните или отрицателни сили имат съвършено други планове относно вашето бъдеще и затова постоянно се опитват да забавят вашия път на Възвисяване, подлагайки ви не само на терзания в Материалния Свят, но и създавайки атмосфера на агресивност, озлобление и опустошение на Съ-Знанието, особено забелижимо в последно време.

22. Главният „смутител на спокойствието” се явява Интернет, защото, въпреки Моето предупреждение, световната информационна „мрежа” от система за обмен на информация, от система за обмен на Знания, се превръща все повече и повече не само в пазарно пространство, но и до голяма степен в система за подтискане (на развитието) на вашето вътрешно „Аз”!

23. Интернет се превръща в система за активен и агресивен натиск върху вашето Съ-знание, разбивайки при това всички приети (формирани от векове) стереотипи за познанието на Тънките планове.

24. Човечеството се намира на границата на разделяне на две Раси и вашият избор е избора на Планетата, тъй като вие сте Нейното Съ-Знание, затова вашата енергия или знака на вашата енергия е или Светлото бъдеще за Планетата Земя, или Нейното минало, защото спирането на Възвисяването на Съ-Знанието всъщност е връщане в миналото, на нивото на Съ-Знание на човека-животно.

25. Интернет се оказва убиец на вашето Съ-Знание и това, което се случва в Световната „мрежа” не може да се нарече по друг начин.

26. Процесът на задържане на Възвисяването на вашето Съ-Знание, съвсем не е случаен процес, а преднамерена акция на отрицателните сили, проникнали на Планетата чрез някои етноси.

27. Отрицателните сили са поставили за своя цел поробването ви на Тънкия план, държейки вас и вашето Съ-Знание на най-ниската степен на Съ-Знание, на ниските честоти на вибрации.

28. Аз ви закрилям, защото при вашето неукрепнало Съ-Знание и вечна борба със своето вътрешно „Аз”, в процеса на изменение на Съ-Знанието на човека (от ниските честоти на вибрация към високочестотните осцилации) е нахлул Интернет, станал в ръцете на тъмните (отрицателни) сили, страшно оръжие за подтискане на вашето Съ-Знание.

29. Сега на вас наистина ще ви е много трудно да разберете къде е Доброто и къде Злото. Нарушили са вашето информационното Пространство, подменили са вашите понятията и критериите на въплъщението, опитват се да ви направят роби на Материята, унищожавайки стремежа ви към висотите на Духовността.

30. В тези така сложни условия на вашето въплъщение, става много важна ВАШАТА ЛИЧНА ПОЗИЦИЯ, вашата независима представа за Пространството и за Бога.

31. Затова ви моля, заради вашето бъдеще развивайте своята собствена позиция, собственото си мнение за Вярата и Истината, тъй като никой (повтарям: никой) няма да ви спаси в условията на лъжи и измами на изкривеното Пространство, освен вас самите и Мен, вашият Създател!

Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

16 септември 2008 ( 2008)



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407754
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031