Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
27.01.2011 18:51 - Преображение на Съ-Знанието на човека може да стане само при Духовно Единение на НАРОДА - Маслов - 26.01.2011 год.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3681 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 11.09.2012 06:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. Аз през цялото време ви предупреждавам за това, че настъпващата година ще бъде много сложна, което означава, че Изпитът за ВЯРА няма да бъде никак лесен, защото ВЯРАТА – това не са думи или молитви, а е ПРОМИСЪЛ на човека, който е ОСЪЗНАЛ себе си като СъТворец и сега е длъжен да носи Божествената Светлина на хората!

2. Аз много пъти съм ви говорил, че вие сте БОГОВЕ – та на вас ви е дадено Правото на СВОБОДНА ВОЛЯ и Правото на СВОБОДНО ТВОРЧЕСТВО за това, за да може човекът да изпробва себе си в качеството си на СъТворец, пък макар и само за своя живот, но все пак Творец, по ВОЛЯТА на който се променя обкръжаващото го Пространство на Материалния план!

3. И ето сега, когато започват да се сбъдват Моите думи за това, че Пространството и вие като негови частици, независимо вече от вашата ВОЛЯ, ще започнете кардинално да се ПРЕОБРАЗЯВАТЕ, вие изведнъж се поддадохте на паническо настроение в очакване на Планетарния колапс, в който няма да има място за тези от вас, които продължават да НЕ ВЯРВАТ и не приемат Моята най-активна Намеса в процесите на Глобалното Преображение!

4. Така повече не може да продължава, тъй като процесът на ЕВОЛЮЦИЯ, независимо от вашите желания и представи, е продължителен процес, разделен на етапи или цикли, включващи в себе си не само Планетарни промени в Пространството, но и промени на всичко Съществуващо на Планетата!

5. На вас ви е съдено да преживеете един от историческите етапи на ЕВОЛЮЦИЯ НА ПРОСТРАНСТВОТО, който става един път на всеки 26000 години! Но при това, ако си спомняте, Аз ви говорих нееднократно, че вие сте щастливи хора и при вашето СВОБОДНО желание вие ще бъдете не само свидетели на това Планетарно Преобразяване, но можете и да станете негови най-активни участници – при условие, че вие приемете това Божествено Преображение като свое собствено!

6. Преображението представлява много важен етап и в еволюцията на собственото ви Съ-Знание – вашето ВЪЗВИСЯВАНЕ до ОСЪЗНАВАНЕТО от вас на своята роля в процеса на Преобразяване на Пространството, тоест до сближаване на вашия ПРОМИСЪЛ с ПРОМИСЪЛА на Създателя!

7. Вие сте получавали и получавате достатъчно Знания, при това не само чрез този Канал и чрез този Адепт, и ето сега всички тези Божествени Знания и представи за Мирозданието е необходимо да приложите на практика!

8. На практика – означава не само да се говори и обсъжда бъдещето на човечеството и настъпващите Планетарни изменения, но и да се действа, дори най-често – въпреки човешката логика, да се изгражда този Божествен ПРОМИСЪЛ, който отделя човека на ВЯРАТА от човека на НЕВЕРИЕТО!

9. Главната разлика между тези две категории хора е заложено в тяхното отношение към самите себе си и към обкръжаващите ги хора. И ако цел в живота на хората на ВЯРАТА винаги е била ЛЮБОВТА, ВСЕОПРОЩАВАЩАТА ЛЮБОВ, то за хората на НЕВЕРИЕТО ЛЮБОВТА никога не е била основен критерий в живота!

10. Човекът на ВЯРАТА живее заради ЛЮБОВТА, заради ВЕЛИКОТО ПРОЗРЕНИЕ, а човекът на НЕВЕРИЕТО живее единствено заради материални блага, потъпквайки с всякакви допустими и недопустими средства морално-нравствените принципи на човешкия, тоест на Божествения Свят!

11. Човекът на ВЯРАТА – това е човек, в Съ-Знанието и в Сърцето на който е БОГ, е Божествената Светлина, заради която той живее, ПОСТИГАЙКИ Божествения СМИСЪЛ на живота, имайки за съдия своя вътрешен „Аз”, докато човекът на НЕВЕРИЕТО никога не може да каже, че той е БОГ: нещо повече, целият негов живот говори за обратното – че той е човек-Антибог!

12. Може да се намерят маса различия между човека на ВЯРАТА и човека на НЕВЕРИЕТО, но най-важното от тях се състои в това, че в единия е АЗ СЪМ БОГ, а в другия е Антибог или Лукавия!

13. Затова и за едните от хората Изпитът за ВЯРА ще бъде доказателство за ЧИСТОТАТА на ТЕХНИТЕ ПОМИСЛИ, а виж за другите ще бъде много труден избор между Доброто и Злото!

14. Аз нямам намерение да ви плаша, тъй като вие и така сте си силно изплашени, но Аз искам да ви кажа, че ОСЪЗНАВАНЕТО НА ВЯРАТА идва при всеки човек в най-сложния и отговорен период от неговия живот! За вас през тази година и особено през следващата ще възникват МОМЕНТИ, когато вие ще бъдете принудени да правите свой собствен избор между Добро и Зло, между Бога и Антибога!

15. Създадени са вече обстоятелства за вземане на такова историческо решение и те са вече достатъчно, и в нужното време те ще се ПРЕСОВАТ около всеки човек под формата на болести, терористични актове или природни катастрофи, и човек няма да може да се извърне или да се измъкне от това! Изборът на вашия път във Вечността - остава за вас!

16. Годината едва започна, а се случиха вече много събития, които накараха хората да се замислят за смисъла на живота и за тези ценности, които те преследват в своя живот, защото не в суетата на Материалния Свят, а в тишината на МИСЪЛОБРАЗИТЕ на Тънкия план е предназначението на човека – Божествена Същност.

17. Днес в календара пак бе осветена цифрата 26, а това означава, че въпреки мнението на скептиците и хората на НЕВЕРИЕТО, хората на ВЯРАТА упорито определят своето собствено бъдеще – и вече не само бъдещето на своя Народ, а и бъдещето на цялото човечество, приемайки върху себе си КРЪСТА на Водач на Шестата раса!

18. Аз ви моля в този ДЕН НА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ: изхвърлете всичките си съмнения, пречистете себе си и направете своя Духовен ПРОМИСЪЛ Божия Светлина!

19. Повярвайте в себе си така, че никой да не посмее дори за миг да се усъмни във вашето ДУХОВНО ЕДИНСТВО, защото вашето СПАСЕНИЕ, и разбира се ДУХОВНО ПРЕОБРАЗЯВАНЕ, зависи само от вас!

20. Вас още и ще ви разубеждават, и ще ви убеждават в безсмислеността и безполезността на вашето ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, вас и ще ви откъсват един от друг не само хората на НЕВЕРИЕТО, но и Тъмните сили, тъй като за Тях вашето ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ е смърт!

21. Вие не трябва да се съмнявате в правилността на своя собствен СВОБОДЕН ИЗБОР – само тогава вие ще видите БОЖИЯТА СВЕТЛИНА над своята страна, защитена от Светлината на вашите СЪРЦА и вашата ПЪРВОЛЮБОВ!

22. Носете своята ЛЮБОВ напук на всичко, разкривайте своя БОЖЕСТВЕН ДАР – та нали вашият ПРОМИСЪЛ е ПРОМИСЪЛ на БОГА!

23. Запомнете: в ЕДИНСТВОТО е СИЛАТА на ЖИВОТВОРЯЩАТА СВЕТЛИНА и този Факел на ЛЮБОВТА на БОГА – е във вашите ръце и за вас няма ПО-СВЕТЛА ЦЕЛ от ДУХОВНОТО ПРЕОБРАЖЕНИЕ на целия НАРОД!

24. Тогава когато СВОБОДНАТА ВОЛЯ на целия НАРОД, а не само на отделни Същности, съвпадне с ВОЛЯТА НА ТВОРЕЦА, остава да се направи една съвсем малка крачка към това, ПРОМИСЛИТЕ НА НАРОДА И БОГА окончателно да СЪВПАДНАТ!

Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

26 януари 2011 ( 2011)



Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3413997
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930