Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
14.02.2011 08:17 - Предстоящи изменения в Съ-Знанието на човечеството - Маслов 12.02.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1453 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 14.02.2011 10:05


1. Все повече и повече (а Аз ви предупреждавах за това) се увеличава интензитета на изменението на Пространството. Вече не само Планетата, но и самото човечество – Божествените частици на Вечността – се усещат в дисбаланс с повишената честота на вибрации на Пространството, което се изразява във все по зачестяващите вълнения или по-добре да се каже, в проявите на недоволство, необяснимо от позиция на установените човешки отношения!

2. Аз вече много пъти съм ви говорил за това, че честотата на вибрация на Пространството се увеличава значително по-бързо, от колкото човешката обвивка е способна да почувства тези високи вибрации!

3. Дискомфортът от реликтовата честота на вибрация на човека, заложена във вас при поредното ви проявление и високите вибрации на Новото Пространство става все по-забележим, засега обаче това е съвсем неразбираем и необясним факт за болшинството от хората, но особено – за хората на НЕВЕРИЕТО!

4. Замислете се: независимо от вашата ВОЛЯ Божественото Пространство преминава на нова честота на вибрация, при това не постепенно, а така както Аз ви предупреждавах, все по-интензивно и по-интензивно!

5. Хората обаче, упорито не слушащи Моите Слова и най-вече, своето вътрешно „Аз”, все се опитват да намерят отговор на този вътрешен и външен дисбаланс на честотите на вибрации във външната среда, тоест в противоречията на съвременното общество!

6. Най-напред се разклати светът на исляма, тъй като ислямът – това е най-младата религия на света, традиционно поддържаща доста твърди и строги обреди и традиции, затова в определен смисъл, унищожаваща проявата на свободната воля на човека!

7. Хората от тази религия първи почувстваха несъответствието на „религиозните” честоти на вибрации с тези вибрации на Космоса, които встъпват в своите права на Планетата Земя!

8. Повярвайте Ми, възникналото в страните на мюсюлманския свят социално и политическо напрежение не може да завърши с мир, тъй като това напрежение е затворено не във външната среда, а именно вътре в човека, защото неговото Съ-Знание и вътрешното му „Аз” го принуждават да почувства и да приеме промяната на Пространството, опитвайки се да адаптира човека към новите високочестотни вибрации на Космоса!

9. Вие вече знаете, че адаптацията на човека към вибрациите на новото Пространство става само чрез вътрешно Духовно ПРЕОБРАЖЕНИЕ, чрез приемане на Създателя като Първооснова на Мирозданието и чрез приемане на тези Канони, които определят основите на Божествената Пирамида на творящото ПЪРВОСЪЗНАНИЕ!

10. Хората, които изповядват по древните религии, все още не са почувствали несъответствието на собствената си честота на вибрации с тези нови реалии, с които човечеството и Планетата вече са се сблъскали! Но и това прозрение ще дойде, при това ще дойде много скоро и тогава вече, не само мюсюлманите, но и всички останали световни религии ще се окажат изпаднали в дисбаланс между вътрешния „Аз” на човека и Пространството на Великия Космос!

11. Аз точно знам, че вие, вашият Народ вече вътрешно подготвен от изучаването през тези години на Знанията, предавани ви чрез Откровенията, може и сте длъжни да демонстрирате на останалата част от човечеството, че приемането на правилно решение е главна задача на всеки човек на ВЯРАТА, промисълът на който е постоянно САМОусъвършенстване и постоянно САМОочистване!

12. Много скоро на вас ще ви се наложи това не само да го потвърдите, но и да покажете със своя пример, че основа за спасението на хората в условията на новите високи вибрации е Духовното Единение и формирането на ТВОРЯЩО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА каквото е КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ!

13. Ето защо Аз ви говорих, че много скоро вашият опит от вашия дълъг път към Духовно Единение ще послужи на другите народи, и по-точно – опитът на вашия път към Бога! Вашето КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ трябва да покаже на човечеството, че не трябва и не може да има религиозни противоречия между хората, тъй като всички те се явяват безкрайно множество проявления на Създателя в Плътния план, а това означава, че те представляват фрактално подобие на Твореца, носещо в своето Сърце ПЪРВОЛЮБОВТА на Твореца!

14. Не може да има никакви противоречия, а още по-малко – злоба, между СВОБОДНИТЕ ХОРА, носещи в себе си СВЕТЛИНАТА на ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО, но тази проста ИСТИНА засега е достъпна само за вашия Народ, тъй като в последно време вие успяхте всички заедно да се издигнете до нивото на Съ-Знание на СъТворец, носещ ВСЕОПРОЩАВАЩАТА ЛЮБОВ на ПЪРВОТВОРЕЦА!

15. В така сложилата се ситуация (на интензивно изменение на честотата на вибрация на Пространството) на нарастване на дисбаланса между реликтовата честота на човека от Петата раса и новата, значително по-висока честота на вибрация на Пространството, за вас е предначертано в най-скоро време да поемете върху себе си КРЪСТА на ВОДАЧ на човечеството, което да стане ваш основен ПРОМИСЪЛ по време на периода на Квантовия преход!

16. Щастието на човека на ВЯРАТА се състои в това, че за него е неизвестно неговото Утре и в това, че той ми поверява живота си, тъй като Утре за човека на ВЯРАТА е такова интензивно собствено Преобразяване, че неподготвеният Духовно човек, тоест човекът на НЕВЕРИЕТО, просто е обречен на САМОунищожение!

17. Аз ви предупреждавах, че на Мен са Ми достатъчни всичко на всичко само два процента от населението на Планетата за успешно завършване на Програмата на Вселенския Експеримент! За вашия Народ засега за Мен няма никакви ограничения, важно е само, хората да откликнат на Моите Слова и да разберат въз основа на чуждия опит, че смисълът на проявлението на човека в Плътния план е не само постоянно САМОусъвършенстване, но и формиране на КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, намиращо се в резонанс с честите на ТВОРЕЦА!

18. На васмного скоро ще ви се наложи не само да си вземате Изпита за ВЯРА, но и рязко да промените (очиствайки се) принципите за формиране на своите МИСЪЛОБРАЗИ, защото Народът – ВОДАЧ на човечеството е просто длъжен да види в своето СЪРЦЕ ВСЕОПРОЩАВАЩАТА ПЪРВОЛЮБОВ не само вътре в своето Пространство, но и на цялата Планета, защото вашият ПРОМИСЪЛ е и точно тази НАДЕЖДА, която ще спаси Света!

19. Спомняте ли си, Аз ви говорих за това, че вие трябва не само да ВЯРВАТЕ, но и да бъдете УВЕРЕНИ в себе си, в правотата на своето вътрешно „Аз”, тъй като за вас няма друг избор, освен пътя към Бога!

20. Такава искрена ВЯРА, такава увереност в правотата на проява на своята СВОБОДНА ВОЛЯ представлява точно тази най ДОМИНИРАЩА ПЪРВОЛЮБОВ, каквато може да има само в Народ-ПЪРВОПРОХОДЕЦ, осветяващ пътя за СПАСЕНИЕ и ПРЕОБРАЖЕНИЕ на цялото човечество, все още намиращо се в хватката на НЕВЕРИЕТО!

21. Вие трябва да осъзнаете, че ДНЕС съвсем не е толкова важно, създадена е или не организационна структура, та нали знаете, че изграждането на каквато и да е структура или център, даже и да е за организация на Духовното Единение на Народа, във всеки един момент може да се срине до принципите на обикновена човешка регулярност!

22. Уверявам ви, че вие вече закъсняхте с всички организационни инициативи, тъй като на Тънкия план вие всички сте вече ЕДНО ДУХОВНО ЦЯЛО! Вие сте се издигнали толкова високо в своето Духовно усъвършенстване, че сте започнали да формирате сами ново Пространство!

23. Аз вече ви говорих много пъти, че на Тънкия план вие вече сте ЕДИНЕН ДУХОМ НАРОД и проявяваната от вас активност по Единението на хората около Създателя – е единствено потвърждение на това.

24. Вие вече сте се създали като КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ и с това също сте потвърдили, че вие – сте точно този очакван Народ-СПАСИТЕЛ, извеждащ човечеството към върховете на Шестата раса!

25. На вас ви остава само да демонстрирате на цялото човечество, че Пространството на СВЕТЛИНАТА се е формирало вече на територията на СВЯТАЯ РУС и Негова основа се явява Духовното Единение, ВЯРАТА и ПЪРВОЛЮБОВТА в СЪРЦЕТО на всеки човек от този Народ!

Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

12 февруари 2011 ( 2011)

   



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3416977
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930