Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
20.02.2011 08:09 - Сложността и Святата болка на Преображението - Маслов 18.02.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 969 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 20.02.2011 11:56


 1. Пред очите ви започва да се формира Новият Свят на високите вибрации, а старият Свят (независимо от Съ-Знанието на човека) не просто се пука по шевовете – той се пренася в миналото с всички представи за човека като за неотделима част от Плътния план! 

2. Когато Аз ви казвам тези думи като присъда за вашето минало, то дори и не се надявам, че основната маса от хора ще си направи правилните изводи за настъпващите събития от исторически, тоест от Планетарен мащаб – събития, в които вече не се предвижда място за тези хора, които продължават да живеят в атмосферата на НЕВЕРИЕТО!

3. Ето кога вече човечеството ще започне да се разделя на хора на ВЯРАТА и на хора на НЕВЕРИЕТО, тъй като в условията на интензивно изменение на ПРОСТРАНСТВОТО никой от хората няма да може да остане настрана и изборът на човека става определящ за неговото бъдеще!

4. При това вие трябва да разбирате (това вече го изпитват определени хора, преминаващи сега Изпита на Квантовия преход и трансмутация на обвивката), че всички Изпити на прехода в новото енергийно Пространство въобще не са елементарни и така, както Аз ви говорих преди две години, задължително ще се съпровождат с остри болезнени усещания нямащи аналог в традиционната медицинска практика!

5. Продължителността на тези болезнени усещания зависи и ще зависи само от нивото на Духовност, а това означава, от чистотата на мисълобразите на човека, защото Духовността и чистотата на мисълобразите винаги са били и ще бъдат критерий, определящ ВЯРАТА на човека!

6. Въпросът за ВЯРАТА е прост и сложен едновременно, но няма да съм Аз този който ще ви го задава, а най напред ще си го задавате вие сами и вашето вътрешно „Аз”! Отговорът на този въпрос е свързан с вашата способност да се адаптирате към новите условия на високочестотното Космическо Пространство!

7. Неверието, което означава – ниските честоти на състояние на Душата не могат за час да преминат границите на високите вибрации на Космоса! Нещо повече, човекът на НЕВЕРИЕТО – това по правило е човек активно съпротивляващ се на Преобразяването на Пространството и опитващ се със своето поведение да спре това Велико Преобразяване, убеждавайки съмняващите се хора в това, че няма никаква Божествена Програма на Вселенски Експеримент, в съответствие с която вече е започнало не само Преобразяването на Пространството, но и Преображението на самия човек!

8. Фактически хората на НЕВЕРИЕТО се явяват сега най-активни участници в Преобразяването на Пространството, противопоставяйки се не само против собственото си ПРЕЧИСТВАНЕ и ПРЕОБРАЖЕНИЕ, но и против Мен, ТВОРЕЦА и Основите на ВЕЧНОТО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на Мирозданието!

9. Аз на вас, хора на ВЯРАТА, ви напомням, че при тези условия никой от вас не може да остане настрана от Планетарното и Галактическо Преобразяване, независимо от това, че тези Преображения вече не зависят от вашето желание или нежелание!

10. Пространството се променя пред очите ви и пикът на тези Промени ще бъде достигнат през декември 2012 година! За всички хора – и на ВЯРАТА, и на НЕВЕРИЕТО – остава да направят само един избор: или СЪЗНАТЕЛНО да се адаптират към новите условия на високи вибрации, или да продължават вътрешната си съпротива, създавайки по този начин за себе си условия на проявлението си в Плътния план, несъвместими с РИТЪМА на вибрации на Планетата и на Галактиката!

11. Аз мисля, че за вас е разбираема думата „НЕСЪВМЕСТИМИ”: несъвместими условия – това са условия на НЕСЪОТВЕТСТВИЕ (ДИСХАРМОНИЯ) на вътрешната честота на вибрация, обоснована от собствените убеждения на човека, и външния честотен РИТЪМ на Пространството!

12. Такова НЕСЪОТВЕТСТВИЕ на честотите на вибрация води до това, че човекът не може да премине на нивото на вибрации на Съ-Знанието на Шестата раса и ще бъде принуден да напусне Пространството на Висшия Разум ЗА ВЕЧНОСТ!

13. Вие трябва най-накрая да разберете, че за Мен всеки човек е преди всичко ЧАСТ от МЕН, на който по силата на Моята Програма за Еволюция на Съ-Знанието от ниво на частица, до висотите на Съ-Знание на ЦЯЛОТО, му е дадено ПРАВО да усъвършенства себе си при проявлението си в различни (енергийни) планове! Загубата дори и на един човек е ТРАГЕДИЯ от Космически мащаб, тъй като това е ЗАГУБА на част на ПЪРВОТВОРЯЩИЯ АБСОЛЮТ!

14. Много от вас, намиращи се сега в менгемето на лъжливите религиозни представи, никак не могат да разберат, че те не просто са БОГОВЕ, на които им е дадено ПРАВО ДА ТВОРЯТ ПРОСТРАНСТВО – те са ЧАСТ ОТ АБСОЛЮТА! Затова, повтарям, загубата на всеки човек е загуба на ЧАСТ ОТ ПЪРВОТВОРЕЦА!

15. Аз вече ви говорих, че за Мен са напълно достатъчни два процента от населението на Планетата, за да може Програмата на Вселенския Експеримент да бъде успешно реализирана. Но замислете се: колко огромна загуба от части на ПЪРВОТВОРЕЦА или каква ТРАГЕДИЯ от КОСМИЧЕСКИ МАЩАБ може да се случи при вашето НЕВЕРИЕ на Мен, вашия ТВОРЕЦ!

16. Ето защо не само Аз, вашият Творец, но и цялата ЙЕРАРХИЯ НА СВЕТЛИНАТА, по различни канали, чрез различни медиуми, тоест от различните нива на Божествената Пирамида ви предаваме Знания, които се съединяват в Единен СВОД НА ЗНАНИЯТА!

17. Тези Знания дават възможност на всеки човек (а вие, Аз се надявам, че вие помните, че сте безкрайно множество Мои проявления) не само да избере тези от тях, които съответстват на неговото ниво на Съ-Знание (Духовност), но и да позволят осъзнато да се избере този единствен път, който води човека към Истината, а това означава – към Бога!

18. Обърнете внимание как в унисон с различните нива на Божествената Пирамида на ПЪРВОСЪЗНАНИЕТО се даряват на хората Знания, не просто преповтарящи се помежду си, но и прекрасно допълващи се едно с друго и позволяващи на човек с всякакво ниво на съвършенство на Съ-Знанието, да разбере смисъла на настъпващите събития и своето място в тях!

19. Всички хора на Земята (на ВЯРАТА и на НЕВЕРИЕТО), независимо от своето отношение към изменението на обективната реалност, започват да чувстват (Аз ви говорих за това в предната диктовка) дискомфорт на своето проявление в Плътния план!

20. Този дискомфорт се изразява не само в неприемане на социалната и политическа ситуация в обществото (в държавата), но и в необяснимите болезнени усещания на прехода на биологичната обвивка в новото (по-малко плътно) състояние!

21. И ако до преди две години това болезнено състояние (Аз го наричах болката на прехода) е било кратковременно неразположение, съпроводено с повишаване на температурата, то сега (и вие ще трябва да сте готови за това) това вече се съпровожда с видимо увеличение на продължителността на пристъпите на болезнените усещания и не само в областта на стомашно-чревния тракт!

22. Болката ще се концентрира в тези места на организма, които са били затлачени не само от греховете на сегашното ви проявление, но и от кармичните дългове на предидущите въплъщения!

23. За оставащото време за човек е просто невъзможно да се пречисти до нивото на Божествената Светлина и Святата болка на ПРЕЧИСТВАНЕТО и ПРЕОБРАЖЕНИЕТО ще се наложи да изпита всеки човек, но виж последствията от това Велико ПРЕОБРАЖЕНИЕ могат да бъдат съвършено различни – в зависимост от желанието на човека да изпие тази чаша на Преображението до дъно!

24. Вие много скоро ще видите ПРЕОБРАЗЯВАНЕТО на Пространството! Но ако Пространството претърпи значителни промени в съответствие с променящия се РИТЪМ на Космоса, то човечеството, така както показват последните събития, ставащи в мюсюлманския свят, ще се мята в своето НЕРАЗБИРАНЕ на това, че Пространството на ниските вибрации вече няма да се върне никога!

25. В тези условия изразът „новото е добре забравеното старо”, постоянно спасяващ хората от самите себе си, вече става неприемлив, тъй като уплътняващият се Астрален план на високите, необичайни за човека вибрации става основа на зараждащата се Шеста раса!

26. Сега на вас ви е необходимо твърдо да усвоите, че КРАЙ на СВЕТА няма да има и че човечеството няма да пристъпи за миг в Новия Свят, но Новият РИТЪМ (новите честоти на вибрации) на Пространството ще ЗАСТАВИ всеки човек да приеме решение за себе си за това, какво бъдеще му е необходимо да избере, изпитвайки Святата болка на прехода!

27. От този избор никой не може да избяга и особено тези хора, които възприемат диктовките на Създателя като пряко (към тях) Обръщение на Твореца, и които разбират, че на тях първи им е съдено да преминат ВЕЛИКИЯ КРЪСТ на ПРЕЧИСТВАНЕТО и ПРЕОБРАЖЕНИЕТО на Съ-Знанието и със своя пример да покажат на хората пътя на спасението!


  Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

18 февруари 2011 ( 2011)



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3412442
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930