Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
22.02.2011 21:09 - Тълпа и Народ - Маслов 21.02.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1173 Коментари: 0 Гласове:
6



1. Всичко това, което се случва в света може да се обясни не само с неразположението или болката на прехода, но и с баналното преустройство на властта, тъй като някои хора не могат да се успокоят, докато не вземат в свои ръце кормилото на властта, затова в тези народни вълнения трябва да се търсят не само обективните обстоятелства на Преображението на Пространството, но и субективните обстоятелства – желанието на тези хора да получат власт над обществото.

2. Аз ви говоря така, за да може всеки човек да вникне в Моите Думи и да не търси никакви други обяснения, макар и всеки мислещ човек да разбира, че неимоверното желание за власт също е обективна реалност, произтичаща от нежеланието на човека да види Истината и нежеланието му да види във всичко това Участието на Твореца!

3. Вие помните (Аз говорих за това много пъти), че в този Свят „дори и косъм няма да падне от главата на човек, ако за това няма Моята Воля”! Затова, алчността на хората и тяхното неотменно желание за власт, са точно тази проверка или Изпитът за ВЯРА, който преминават всички хора на Планетата, независимо от религиозните си убеждения и вярвания!

4. Този исторически Изпит е сложен още и с това, че обстоятелствата от неговата проява могат да бъдат съвършено непредсказуеми за човека! Те могат да се изразяват не само с участието в уличните безредици или в мълчаливото съгласие с безчинствата на тълпата, но и във всичко, което би изисквало от човека избор, даже в най-баналните дискусии на тема бъдещето на човечеството!

5. Вие вече живеете в атмосферата на постоянен Изпит за ВЯРА и най-малката ситуация, изискваща вашето решение или позиция е вече Изпит, и той няма да бъде само един и единствен Изпит, както им се струва на много от вас, който ще отвори за вас вратата на бъдещото!

6. Изпитът за ВЯРА е и ще бъде много индивидуален и за някого той ще се прояви като едно историческо събитие, а за друг – като серии от струващи му се, незначителни събития в продължение на доста дълъг период от време.

7. Не забравяйте, че всички хора представляват безкрайно множество от проявления на Твореца в Плътния план, при това – с различно ново на СЪВЪРШЕНСТВО на Съ-Знанието, затова просто не може да има един и Единен Изпит за всички хора едновременно! Всичко ще бъде строго индивидуално, затова Изпитът за ВЯРА, неговият смисъл и последствията са заложени във вас, във вашето Съ-Знание и най-накрая във вашето вътрешно „Аз”!

8. Обърнете внимание, че Аз чрез Своите диктовки се опитвам да достигна до всеки човек поотделно, условно разделяйки ви на хора на ВЯРАТА и на хора на НЕВЕРИЕТО! Но вие трябва да разбирате, че всякакво деление на хората няма дълбок смисъл, тъй като във всеки от вас изначално е била заложена точно тази ДУАЛНОСТ на Пространството, която не дава покой нито на вашата Съ-Вест, нито на вашето вътрешно „Аз”!

9. Това трябва да се разбира, затова защото няма измежду вас истински ВЯРВАЩИ и такива не ги търсете не само сред обикновените хора, но и сред ярките привърженици на тази или онази религия, тъй като човекът е ДУАЛЕН и винаги се е опитвал и се опитва да изгради своя регулярност (власт), нямаща нищо общо с Божествената регулярност!

10. Ето защо Аз поддържам вашия стремеж да се формира в Духовно Единение КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, защото само в тези условия на Единение на Тънкия план хората могат да преодолеят ДУАЛНОСТТА на своето Съ-Знание и да подходят към СЪТВОРЕНИЕ НА БЕЗЛИЧНОСТНОТО ЦЯЛО, тоест – не на ДУАЛНОТО, а на ЕДИННОТО Пространство на Висшия Разум!

11. Всякакви вълнения, всяко напрежение вътре в ДУАЛНАТА тълпа няма да доведе до нищо хубаво, защото всичко това води до поредното преустройство на човешката регулярност! И единствено Духовното Единение може да доведе до формиране на КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ – до условията, когато всички Съ-Знания, всички частици на Абсолюта се сливат ОСЪЗНАТО (независимо от безкрайността на енергийното разнообразие) в ЕДНО ЦЯЛО!

12. Погледнете взривилия се свят на мюсюлманските страни и там вие няма да видите мир! Никога няма да има мир „под маслините” (маслинените клонки), тъй като го няма там обединяващото НАЧАЛО и няма там участие на Бога! Във всичко, което се случва там, няма Божествено Преображение на Пространството в съответствие с Вселенската Програма за еволюция на Съ-Знанието на човека!

13. А сега погледнете себе си, своя Народ и ще видите, че само на тази територия на Пространството и само вашият Народ, осъзнавайки своето ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ е способен в Духовно Единение (Аз не казвам – „религиозно единение”) да сътвори новия Свят – Свят не на човешката, а на Божествената регулярност!

14. За Мен, а разбира се и за цялото човечество е много важно, че формирането на КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ става не в безчинстващата тълпа, а в Душите и в СЪРЦАТА на Народа, в който ПОСЛАНИЕ за Духовно Единение се явяват ПЪРВОЛЮБОВТА и ТВОРЕЦА

15. За вас, за вашето Съ-Знание трябва да станат отрицателен пример разрушителните и неосъзнати действия на тълпата, изискваща социални и политически промени, и подстрекавана от поредния стопанин!

16. Вие само може да сравните поведението на тълпата и промисъла на Народа, започващ Преображение на Пространството от самия себе си, с ОЧИСТВАНЕ и ПРЕОБРАЖЕНИЕ на собственото си Съ-Знание! Това е този Божествен промисъл, на който е способен само един Народ – Народ Духовен СПАСИТЕЛ на човечеството!

17. Ето кога вие най-накрая трябва да ОСЪЗНАЕТЕ своята роля в бъдещето на човечеството, тъй като вие със своето ОЧИСТВАНЕ и ПРЕОБРАЖЕНИЕ носите мир, носите основите на Божествената регулярност, защото се занимавате с Богоугоден промисъл и вие сте най-достойният пример за подражание, тъй като започвате да формирате човека, Съ-Знанието на който принадлежи вече на високите вибрации!

18. Какво може да носи разярената тълпа, жадуваща отмъщение? Разбираемо е че тя може да носи само ниски вибрации на агресия и преразпределение на света, а такива вибрации не могат да бъдат основа на Новия Божествен Свят, защото в лозунгите на тази тълпа няма и дума за Бог!

19. Аз ви говорих още в самото начало на диктовката, че тълпата никога не е носила и не може да носи Духовен прогрес в Съ-Знанието на всеки човек! Тълпата нямаща източници на Духовно Единение носи единствено Духовен регрес, тя води хората към Духовно обедняване, я в съвременните условия на Преображение на Пространството – просто затваря вратите в бъдещето за тези страни, за тези народи!

20. Както Аз ви и предупреждавах, вълната от необяснима агресия, насочена съвсем не към Духовно освобождаване, автоматично се прехвърля и на съседните страни! Тази безкрайна поредица от социални вълнения още дълго време ще разклаща стария свят, създавайки условия за Преображение на Съ-Знанието на хората, които започват да осъзнават, че светът се руши не от желанието или от агресията на хората, а от това, че Моята ВОЛЯ не съвпада с промисъла на тълпата!

21. Аз вече ви говорих за това, че загубата и на само един човек (частица от Абсолюта) се обръща в трагедия от Космически мащаб, но в още по-голяма трагедия за Космоса се обръща активното противодействие на отделни Същности, водещи след себе си тълпата на НЕВЕРИЕТО, а това означава разрушението на Пространството!

22. Ето защо Аз толкова упорито ви предупреждавам за настъпилия Изпит за ВЯРА, тъй като този Изпит, при вашата ДУАЛНОСТ е проверка на вашето желание, на вашата СВОБОДНА ВОЛЯ да съдействате за Преображението на Пространството!

23. За Мен е много важно, че дори и нещо да не доразбира човекът не трябва да остава в страни от Историческото Преображение и в съответствие с нивото на еволюция на своето Съ-Знание е длъжен да съдейства за установяване на Божествената Регулярност!

24. Аз разбира се правя отстъпка за Дуалността в Съ-Знанието на човека от Петата раса (Аз не мога да ви обиждам за вашата Дуалност, тъй като светът на Петата раса е Дуално Пространство), но Аз чакам вашия Промисъл и дори вашето ПОСЛАНИЕ да бъдете редом със Създателя и макар и нещо неразбиращи, но отдавайки Ми се беззаветно! 

25. КОЛЕКТИВНОТО СЪЗНАНИЕ, което се формира в Съ-Знанието на вашия Народ, нивелира вашето безкрайно разнообразие на проявления на Твореца и позволява да се създадат условия, когато вашата СВОБОДНА ВОЛЯ съвпада с Моята ВОЛЯ и вие вече не сте тълпа, искаща нова част или нова съдба, а сте Народ, Творящ Новия Свят на високите МОНАДИ на Твореца!

26. Тълпата от хора никога не може да стане Творец на Новото Божествено Пространство тъй като нея я движат само вибрациите от нисък порядък, вибрациите на разрушението, а виж Народът, ОСЪЗНАТО формиращ основите на КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, тоест на БЕЗЛИЧНОТО ЦЯЛО, е ТВОРЕЦ на високите МОНАДИ!

27. Осъзнайте, според примера на днешните вълнения на разярената тълпа, своя КРЪСТ на ДУХОВЕН ВОДАЧ, тъй като вие носите Духовното Преображение не само на отделни Същности, но и на цялото човечество, а точно това е и най-истински Божий Промисъл, дарен само на Духовно чистите хора с отворено Сърце и Съ-Знание!

Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

21 февруари 2011 ( 2011)  



Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417654
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930