Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
26.02.2011 11:48 - Йешуа, за „тъмните“, възнесението и възможните епидемии - Ченълинг на Урания, 03.01.2010
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 944 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 26.02.2011 11:50


   Здравейте, скъпи братя и сестри, аз дойдох при вас и се радвам да ви обгърна със своите енергии, да ви завъртя в новогодишния валс на Любовта и Радостта! Аз искам да ви поздравя с това, че вие пристъпихте в новата година обновени и очистени, и в това е голямата заслуга на отминалата година. Мнозина от вас поработиха добре, извисиха се духовно през годината, правейки по-лек и светъл пътя на издигането в новия Свят, който вие постоянно сътворявате. И затова неслучайно днес ние ще говорим за тези, които вие наричате „тъмни“. За тези ваши братя и сестри, задържащи това, което е прието да се нарича „стари енергии“, това, от което всички вие отдавна вече сте уморени и което не съответства повече на вашите общи стремежи.
Кои са те и как би следвало да се отнасяте вие към тях? Има ли вътре в тях светлина и как да я видите? Искам да ви кажа, скъпи мои, че вие се намирате на прага на това съзнание, когато такива думи, като „тъмен“ и „светъл“ ще престанат да имат някакво значение за вас. Вашето съзнание се разширява, постигайки все нови оттенъци и страни на съществуването, вашите вибрации растат и пред вас се открива ново, съвсем друго разбиране, различно от това, с което вие сте живели хиляди години. Сега на вашата планета идва толкова много светлина, че тъмнината или нейните сенки вече няма да бъдат така различими. И на вас ви предстои да видите светлината вътре в тези, които вие сте приемали за „тъмни“, които сте рисували в най-отвратителни образи, от които сте се страхували и често сте ненавиждали. Предстои ви велико откритие. Не, те няма да захвърлят своята кожа, няма да свалят маските и костюмите, в които са облечени сега, те ще доиграват своята роля докрай такива, каквито вие сте свикнали да ги виждате (ако, разбира се, не направят друг избор). Измененията ще се извършват вътре във вас, вие сте тези, които ще започнете да виждате светлината, процеждаща се през този реквизит. Нима вътре има светлина? Питате вие. Ако до вас видите инвалид, загубил ръка или крак, кажете, нима вие не ще го приемете за човек, такъв, какъвто сте и вие? Нима този факт, че сега той не може да ходи и да бъде пълноценен го изключва от редиците на човечеството? Разбира се, че не, ще кажете. Той е човек, както съм и аз, той се е родил, както и аз, той живее своя живот, както и аз, той ще умре в своя уречен срок, както и аз. Той може да чувства всичка така, както и аз, мисли, както и аз, отвътре той е също като мен. Някога е приличал на мен, но съдбата е ограничила неговите възможности и свобода. Аз изпитвам съчувствие и състрадание към него. И ако аз поговоря с него, като човек с човек, той ще ми отвърне и аз ще почувствам неговата душевна топлина, и това ще ни сближи.

Да, точно така е и сега аз ще ви кажа нещо повече. В настоящия момент в новите енергии на Великата Любов „тъмните“, свикнали да причиняват болка и страдание, свикнали да вършат насилие и да проявяват прекомерна гордост, ще започнат да се променят. Тяхната светлинна природа ще започне да се проявява вътре в тях, отзовавайки се и резонирайки с тези послания на Божествена Любов, които се изливат на Земята и сриват всички възможни прегради. Вие ще започнете да виждате как те започват да просветват през тези пукнатини, с които се покрива техният облик, тяхната маска, тяхната роля. В някои от тях този процес ще тръгне толкова силно, че ще повлече след себе си пълното им разкритие и коренна промяна. За някои от тях тази промяна ще бъде толкова необичайна и мъчителна, че ще предпочетат да си отидат, а някои от тях ще разкрият в себе си нова светлина и ще видят пред себе си нови цели, и ще станат ярки поборници на Светлината, такива, каквито рядко се срещат сред изначално „светлите“. Сега вие наистина живеете във време на велики промени и трансформации и това не е време, в което има смисъл да се правят каквито и да било прогнози или да се пресмятат тези, които стоят на едната или на другата страна. Всеки, който живее сега на Земята има шанса да направи избор, но това не е избор между „тъмни“ и „светли“, това е избор между това, да признаеш в себе си своята Божествена светлинна природа, да я признаеш в другите, така както е в теб самия, или да се откажеш от нея, и отново да се потопиш в бездната на страданията, драмите, жестоките и неумолими правила на причините и следствията. Сега не е възможно да се наложат никакви ограничения върху душите, въплътени на планетата Земя, не е възможно да се задържа тяхното себе осъзнаване, ако те проявяват намерение да осъзнаят себе си. В предишни времена в условията на старите енергии е било възможно да се наложат такива ограничения върху свободата на избора, тъй като Божествената светлина на тази планета е била недостатъчна за това, душите да могат да осъзнаят своята изначална светлина вътре в себе си.

Сега тук се въплъщават много души, никога преди не живели на Земята, дошли отдалече специално за това, да изпитат върху себе си това разкритие на вътрешната светлина. Съзнанието на планетата ги приема в по-голямата им част. Има и такива души, съществуването на които тук в това време е неуместно за Земята и на които тя отказва въплъщение, но тяхното количество е много малко, за да се обръща внимание на това. Всички тези, които са дошли тук, които са получили тяло по един или друг начин, които са получили право да ходят по тази земя и да изпитат върху себе си изливащите се на нея нови енергии, всички те се намират тук, само защото това е съгласувано с Божествения замисъл и им дава великия шанс да се изменят.

Какво ги очаква „тъмните“ след Прехода?
Това е същия въпрос, който ние, наблюдаващите процеса, но не приемащи непосредствено участие в него, си задаваме почти всеки миг. И никой от нас няма дори приблизителен отговор на него. В тази точка, която вие наричате Преход, са се събрали толкова много вероятности, време и пространство, стремежи и надежди, че това открива безгранично поле от възможности за земляните. И на това поле всеки от вас ще намери това, което му е нужно, защото така или иначе всеки ще следва своята светлинна природа. Това означава, че, дори вие да се съпротивлявате на промените, те все едно ще се случат, но с по-голямо сътресение за вас. Тези, които осъзнава себе си като „тъмни“, които продължават да играят за „господарите на света“, ще се окажат в двойно по-тежко положение, защото ще ги принуждават да следват старите правила на играта, а в същото време те все по-настойчиво ще усещат, че тези правила са в дисонанс с тяхната пробуждаща се вътрешна светлина.

Съществуват ли така наречените „зони“ за тези, които не са успели да преминат изменението и са се оказали отхвърлени там в резултат на недостатъчно високи вибрации?
Ще ви кажа открито: Няма. Ние не създаваме никакви зони, всякаква такава конструкция се създава не от нас, а от съзнанието на тези, които по този начин искат да се скрият от Божествената светлина. Много пъти това им се е отдавало, но не и сега. Трансформация ще претърпят всички, въпросът е в това, колко дълго ще протича тя във времето и доколко силно ще засегне всяка конкретна душа.

Има ли значение вашето телосложение за процеса на Възнесението? Кое ще бъде по-добре за вас – по-слаби или по-пълни, за да преминете напълно през вратата на Възнесението?
Добър въпрос. Аз действително съм ти благодарен, че ме попита за това. Възнесението на вашето тяло може да протече както за един момент, така и продължително във времето. Първият вариант обикновено се случва при най-старите души, които отдавна вече са готови за тази трансформация, но не преминават през нея поради някакви особени причини, например очакване на определен момент, за да преминат заедно с голяма група ученици или съмишленици, а може би просто поради това, че искат да принесат своето възнесение като подарък за планетата в нужния момент от време, когато това ще бъде помощ за всички земляни (моментен изблик на високо вибрационни енергии) при преминаването на Възнесението. Вторият вариант касае по-младите души, които или никога не са преминавали Възнесение, или са преминавали частично. За техните души Възнесението се явява гОлямо сътресение, в сравнение с по-опитните души и затова за тях то ще бъде разтегнато във времето, за да могат те постепенно да се адаптират към всички извършващи се изменения. За тези, които ще преминават първия вариант, телосложението и теглото няма да имат значение. За преминаващите втория вариант тялото самостоятелно ще се нагажда към протичащите процеси като или ще натрупва, или ще губи тегло в зависимост от това, какво ще бъде по-уместно и по-лесно за него в конкретния момент, нали ще му се налага да преработва множество стара енергия, намираща се в клетките, тялото ще се регулира само, постепенно достигайки необходимия баланс. Затова не си струва да предприемате конкретни мерки за отслабване или напълняване, най-добре е напълно и изцяло да предоставите тялото си на разположение на Духа и спокойно да наблюдавате всичко, което ще се случва с него. Над какво действително си струва да се работи в този период – това са страховете и емоционалните блокове, защото именно те са това, което пречи на вашия Дух в управлението на вашето тяло.

Какво представлява всъщност Възнесението и имало ли е такова някога на Земята?
Възнесението има много и различни градации, и всеки, преминаващ през него, го преминава в тази степен, в която счете за уместно неговия Дух. Сега вие имате възможност да построите кристално тяло вместо въглеводородно и това е така, защото вашите Духове са приели такова съвместно решение, и това открива тази възможността за цялата планета. Но кристалното тяло също може да бъде възнесено и трансформирано в тяло с по-висша природа. Уникалността на настоящия момент е именно в това, че вие преминавате през масово възнесение, в което болшинството от вас имат възможност да построят за себе си ново, кристално тяло. Напълно вероятно е на Земята да има и „герои“, които да успеят да нагодят своето тяло не само към кристалното, но и към по-висше. Ако това се случи, то ще бъде голямо постижение за планетата. Но не си струва да се стремите да надскачате себе си само заради желанието да докажете нещо на себе си или на другите. Уверявам ви, че и кристалното тяло – това е прекрасно тяло, то ще ви хареса, с него ще имате много по-малко грижи. Всичко, което ще се случи с вас, ще бъде приемливо за вашия Дух, а това е най-важното. Да, вашата планета отдавна не е преминавала през масово възнесение, в историята на човешката цивилизация такова явление се случва за първи път.

Що се отнася до новите възможности за епидемии, то аз мога да ви кажа, че тези, които задържат старите енергии ще се опитват да противодействат на вашето духовно разкритие, използвайки наличните им инструменти за сплашване. Но това, колко добре се справихте с пиесата, наречена „епидемия от свински грип“, говори, че вие имате голям потенциал от светлина (и хумор), за да противодействате на подобни действия. Погледнете, осъществи ли се всичко това, с което ви плашеха? Колко дълго продължи тази истерия, това „ходене с маски“ и страх да не се окажете до човек, болен от неизвестна болест? Всичко на всичко от няколко седмици до няколко месеца във всяка страна. И тези, които умряха в резултат на тази епидемия, си отидоха, само защото направиха този избор, старите енергии надвиха в тях вътрешната светлина и те си отидоха, за да се родят в нови тела, не носещи в себе си толкова много от старото. Така че, как следва да постъпвате в бъдеще, ако се сблъскате с подобни въздействия? Моят съвет към вас е: усмихвайте се и се смейте повече, и го правете от цялата си душа, доверявайки защитата си на своя Дух, и тогава вие ще се намирате в истинска броня, за която няма страшни вируси.

С Любов и Благодарност към вас, с вас и за вас, ваш брат Йешуа.
                                                                   
www.y-kostra.ru

http://terrafim.wordpress.com/




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3413678
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930