Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
01.03.2011 14:09 - Наболели въпроси на Духовното Единение на Народа - Маслов 28.02.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 864 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 03.02.2012 11:24


1. Изпитът за ВЯРА се усложнява все повече и повече, и сега на практика, всичко което ви обкръжава представлява точно този Велик Изпит, от който не може да сеизмъкне никой, тъй като самият живот на човека в условията на преходния период става Изпит за ВЯРА!

2. Дори и това, което беше прието от вас – Моето Обръщение за необходимостта на 26-та дата от всеки месец да се опитвате да формирате ЕДИННО ПОСЛАНИЕ за Духовно Единение на Народа – също става Изпит за ВЯРА!

3. Много хора ПОВЯРВАХА на Моите Думи и ПОСЛАНИЕТО за Духовно Единение започвайки от 26-ти август 2010 година е станало за вас не само най-истинска РЕАЛНОСТ, но и абсолютна НЕОБХОДИМОСТ, а това означава, че става ЧАСТ от вашия живот и истински път към Бога!

4. Аз точно знам (Това при Мен се вижда много добре) и много от вас чувстват това подсъзнателно, как в едно и също време (11.00 – Московско; 09.00 – Българско) енергийният импулс на Духовното Единение пронизва всеки човек, и с всяко поредно следващо ПОСЛАНИЕ този импулс става все по-мощен, което само потвърждава Канона „ако Целта е една”!

5. С това вие само потвърждавате, че хората обединени от ЕДИННОТО ДУХОВНО ПОСЛАНИЕ са способни да формират основите на ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА и да се издигнат в своето Съ-Знание до висотите на КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, до висотите на ПЪРВОТВОРЕЦА!

6. Формираният от вас мощен енергиен ТВОРЯЩ ЕГРЕГОР започва реално да променя Пространството в посока на Божествената СВЕТЛИНА, в посока на ПЪРВОЛЮБОВТА, а всичко води до това, че Тъмните сили, губещи своите позиции започват да се активизират и така да се противопоставят на силите на СВЕТЛИНАТА, опитвайки се с всякакви средства да спрат формирането от вас на ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА!

7. Очаквайки такова противодействие на Тъмните сили и Техният стремеж да внесат разногласие във вашето Духовно Единение, Аз ви помолих, при това вече на няколко пъти, да бъдете твърдо уверени в това, че само ЕДИННОТО ПОСЛАНИЕ за Духовно Единение може да ви СПАСИ и да помогне на всички заедно да преминете трудностите не само на Изпита за ВЯРА, но и на КВАНТОВИЯ ПРЕХОД!

8. Вижте само как изведнъж се появиха най-различни предложения за провеждане на всевъзможни единения по всякакъв повод и когато им харесва, само естествено не и на 26-та дата всеки месец! Количеството на такива призиви все повече и повече се увеличава, а усилващият се натиск създава в хората на НЕВЕРИЕТО пълна илюзия за необходимостта от собственото им участие в тези единения!

9. Аз ви повтарям постоянно, че вие сте свободни в своя избор и никой няма право да се намесва във вашия собствен избор, затова зачестилите обръщения от различните инициативни групи от хора към вашето Съ-Знание е опит на Тъмните сили да отвлече вашето внимание, тоест да отмъкне енергия и както вече съм ви говорил, на всяка цена да спре вашето възвисяване до висотите на КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, тъй като това възвисяване е победа на Светлите сили над Тъмните сили, които заради хората на НЕВЕРИЕТО засега на Планетата са повече, от колкото хората на ВЯРАТА! 

10. Затова Аз ви моля да не се разпилявате по никакви други призиви към единение, пък макар и казани съвършено правилно и с Моите Думи! Вие в съответствие с Моята Програма за Вселенско Преображение на Пространството трябва да имате само една ЦЕЛ, носеща високите вибрации от енергия на СВЕТЛИНАТА, позволяващи при анихилацията на енергията да се достигнат условията на ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, тоест – ниво на Съ-Знание на човека от Шестата раса!

11. На вас все още ви предстоят сложни времена, тъй като Пространството, така както ви предупреждавах, излиза вече от контрола на човешкия Егрегор и събитията, ставащи в мюсюлманския свят само потвърждават, че Изпитът за ВЯРА ще засегне всички страни и народи!

12. Всичко говори за това, че при тези сложни условия на противопоставяне на хора и религии само Духовното Единение от позицията на ЕДИННИЯ ТВОРЕЦ, без оглед на религиозните догми и лъжепредставителства, може да спаси света от отдавна предсказаната от Пророците на всички времена трета световна война!

13. Вашето Духовно Единение, вашата ТВЪРДА УВЕРЕНОСТ в това, че вас ви води Божественият ПРОМИСЪЛ, а това означава, че вашият път е единствено ПЪТЯТ към ИСТИНАТА, трябва да стане във вашето Съ-Знание ДОМИНАНТА от ВИСШИТЕ МОНАДИ! Само тези МОНАДИ могат да донесат спасение за хората от всички религии, и което е най-важно, да дадат импулс за ПРЕОБРАЖЕНИЕ на Съ-Знанието на човека, способен да види хоризонтите на четиримерното Пространство!

14. Моля ви да бъдете безкрайно внимателни и бдителни едновременно! Знайте че избраният от вас път към ИСТИНАТА е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПЪТ и този път наистина е БОЖЕСТВЕНИЯТ ПРОМИСЪЛ, когато свободната воля на човека и ВОЛЯТА НА ТВОРЕЦА СЪВПАДАТ!

15. Не се отвличайте от нищо, дори от „най-светлите думи”, тъй като заради спасението на вашия Народ, а след това и на цялото човечество, просто не трябва да разхвърляте своя уникален енергоинформационен потенциал за Творене! Само концентрацията на вашите енергии, само вашето ЕДИННО ПОСЛАНИЕ към Мен могат да бъдат тази крачка, която да ви позволи да преминете през границата на Епохите, но която, за съжаление, ще ви раздели на хора на ВЯРАТА и на хора на НЕВЕРИЕТО!

16. Вие ще почувствате, при това много скоро, не само как се променя Пространството, преминавайки на новите високи честоти на вибрации, но и как се променяте самите вие! И ако, така както Аз ви предупреждавах, вие започнете да чувствате Святата болка на прехода, то това означава, че вие можете да бъдете уверени, колкото и странно това да ви прозвучи, че Духовното Единение способства за вашата успешна трансмутация на вашата биологична обвивка!

17. Днес, така както виждам Аз, само вие, само вашият Народ преминава успешно през двата Изпита – за ВЯРА и за формиране на КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ! Затова на фона на политическите, социални и Духовни противоречия на Материалния Свят е дошъл вашият ред да се проявите като Обединяващо НАЧАЛО!

18. Вие сте длъжни да се проявите като Народ, който се е издигнал в своето Духовно УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ над религиозните догми и разногласия и който е получил от Мен ПРАВОТО да формира Божествена регулярност, за която човечеството в продължение на няколко хилядолетия е могло само да мечтае!

19. Вие действително стоите на прага на ЕПОХАЛНИ СЪБИТИЯ и настъпващата политическа есен ще стане за вас и за човечеството, ЕСЕН на нова РЕГУЛЯРНОСТ, тъй като вие самите ще сте способни да формирате тази ЕДИНСТВЕНА РЕГУЛЯРНОСТ, която от една страна съответства на Каноните на Божественото Пространство, а от друга – се явява проява на Съ-Знанието на човека от Шестата раса!

20. Вие си спомняте, Аз съм ви говорил няколко пъти за това, че вие имате щастието да живеете в Епоха на исторически промени. Сега Аз само искам да потвърдя тези Свои думи и да добавя, че вие вече започвате (и това става все по-забележимо, с всяка изминала минута) да преминавате в ново състояние – в състояние на ПРОСВЕТЛЕНО Съ-Знание, което започва да формира мисълобрази с високи вибрации в условията на новия РИТЪМ на ПървоТвореца!

21. Вие в никакъв случай не трябва да губите Единството на РИТМИТЕ на вашите СЪРЦА, които сега се намират в резонанс с Новия РИТЪМ на Твореца! Вие сте длъжни да разберете, че дори и най-незначителния фалш е способен да предизвика дисхармония във вибрациите на Твореца и хората, което на свой ред може да доведе до ТРАГЕДИЯ от Вселенски мащаб, тоест да се обърне в унищожение на човечеството!

22. Както Аз вече ви казвах, КРАЙ на СВЕТА няма да има и пълно унищожение не заплашва човечеството до този момент, докато вашият Народ формира основите на Духовното Единство, докато вие без да се колебаете формирате КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ или Творящото Начало на Началата!

23. Повярвайте Ми, че дори и на Мен Ми е трудно да си представя последствията за цялото човечество, ако вие се откажете от Обединяващото НАЧАЛО или ако някой отвлече вниманието ви и направи невъзможна концентрацията на вашата психична енергия около Твореца!

24. Но ако вие САМОСТОЯТЕЛНО сте избрали пътя на Духовното Единение, то вие просто нямате право да се отвличате с каквото и да било – и заради собственото си спасение, и заради спасението на човечеството! Вие трябва да знаете, че Пространството не търпи ХАОСА, защото само концентрацията на енергия осигурява възможност за формиране на КЛЪСТЕР на ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО и колкото по-активно вие се обединявате около Моите Знания (около Моето Обръщение), толкова по-голяма е вероятността за това, светът да бъде спасен от вас!

25. Спомнете си структурата на Божествената Пирамида на ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА и тогава ще разберете, че не може тази Пирамида да има няколко върха, така както не може да има и няколко Абсолюта! Затова достигането на висотите на Съ-Знание на Абсолюта е възможно само при концентрация на всички енергии и когато всички частици на Абсолюта формират едно БЕЗЛИЧНОСТНО ЦЯЛО!

26. Заради спасението на човечеството и заради Великата цел – формирането на човека от Шестата раса, основа на която ставате вие по Моя ВОЛЯ, вие сте просто задължени да се концентрирате около Мен, около Моите Знания и да отхвърляте всякакви други обръщения, дори и те да са изразени с Мои думи! Помнете, че това за вас е още един Изпит за ВЯРА!

Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

28 февруари 2011 ( 2011)
 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417709
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930