Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
24.03.2011 11:02 - Съвършенство на структурата на Мирозданието - Маслов 23.03.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1112 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 28.03.2011 11:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. Аз вас разбира се здраво ви поизплаших! Но вие трябва да разберете (сега това е видимо дори за невиждащия човек), че Светът се пука по шевовете и нищо хубаво не чака тези, които не виждат и не чувстват във всичко случващо се „РЪКАТА” на ТВОРЕЦА и продължават наблюдаваните събития на Планетата, и по-точно – Преображението на Пространството, упорито да ги причисляват към разред случайни събития!

2. В тази влошаваща се с всяка минута за хората на НЕВЕРИЕТО обстановка няма нищо случайно! Приближаващите срокове до настъпването на максимума на Квантовия преход само потвърждават началото на Великото Преображение – смяната на Епохите, а вашето твърде малко променено Съ-Знание е превърнало собствения ви живот във верига от физически недостатъци, периодично възникващи в биологичната обвивка на човека!

3. Трябва да отбележа, че всички хора на Земята, а не само в Русия, започват да изпитват необясними и постоянно нарастващи болезнени усещания от неразбираем за съвременната медицина произход. Тези болезнени усещания в последствие преминават в състояние на пълна изнемога, провокиращи нервни сривове, по-късно преминаващи вече във взривове на човешка агресия, насочени не само към близкото обкръжение, но и към социалните и политически институции на властта, което и потвърждават събитията в близкия Изток.

4. Както Аз вече ви говорих вече в миналата диктовка, най-доброто лекарство от всички тези беди и недъзи може да бъде само едно – проявата от човека на ПЪРВОЛЮБОВ към цялото обкръжаващо го Пространство, включително и към неговото (на човека) обкръжение.

5. Вие вече знаете, че ПЪРВОЛЮБОВТА е ‘АЗ СЪМ’ ТВОРЕЦЪТ, а това означава, че има искрена ВЯРА в човека и всекидневно САМОусъвършенстване, състоящо се в постоянен САМОконтрол и пречистване на собствените мисли до чистотата на Божествената СВЕТЛИНА!

6. Аз не мога да ви дам никакви други рецепти за вашето Духовно оздравяване, освен необходимостта ви от всекидневно САМОусъвършенстване, тъй като корените на всичките ваши проблеми и болести се намират вътре във вас, в дълбините на вашата БЕЗДУХОВНОСТ и НЕВЕРИЕ!

7. Вие вече от много инкарнации сте престанали да чувствате своята Духовна връзка с Твореца и тази пропаст между Твореца и Неговото Творение особено се е увеличила в съвременното урбанизирано общество, в което основна еволюция на човешкото Съ-Знание за човека е станал научно-техническият прогрес!    

8. Вие вече сте постигнали такова равнище на фундаменталните знания, което потвърждава, че нищо не изчезва и не пропада в този Свят безследно, а само се натрупва в информационно-енергийната Матрица на Пространството – в тази Банка за данни на еволюцията на Вечността!

9. Някои от напредналите хора сега вече имат възможност да погледнат в тази „Библиотека” и да видят ТАМ знанията (по-точно – подсказките), натрупани за милиарди години еволюция на Пространството – при това не само на тази Планета и на това Галактическо Пространство. Тези знания им позволяват да разберат и да обяснят тази цикличност на еволюцията на многомерното Пространство и смисъла на това, което очаква вашата Планета!

10. Аз вече ви говорих не един път, че ВСИЧКО е ЕНЕРГИЯ, при това приемайки тази информация за Истина, вие трябва да разберете, че Енергията е ЕДИННОТО Пространство, състоящо се от огромно разнообразие от нива и честоти на енергийни полета, но обединени в ЕДИНЕН Свят на насрещни вълнови потоци на Вечността!

11. Човекът също се явява полева (енергийна) структура, около него също ВСИЧКО е енергия, затова човекът не трябва да си мисли, че Пространството на неговото съществуване е ограничено само от рамките на Плътния план (от Пространството на енергия на ниските честоти).

12. Хората (Аз говоря за мнозинството от населението на Планетата) засега не са в състояние да видят многомерността и едновременно сложността на структурата на Мирозданието. Затова те засега просто ще трябва да Ми повярват и да приемат този факт, че Пространството около тях представлява многомерна енергийна Безкрайност, в която успоредно и едновременно в СЪОБЩЕСТВО СЪЩЕСТВУВАТ, без да си пречат и без да се пресичат помежду си, различни по честота на вибрациите равнища на съществуване на различни частици и форми на Висшия разум, включително и хората!

13. И ако вие все още не може да видите пълната картина на Мирозданието, то това съвсем не означава, че Многомерното и Многостепенно Пространство не съществува; но вие сте длъжни да знаете, че съществувайки (проявявайки се) в това Пространство, заемате единствено определено енергийно ниво, определено от степента на съвършенство на вашето Съ-Знание!

14. Аз съм загрижен за вашето усъвършенстване, защото на вас просто ви е необходимо СПЕШНО да подготвите себе си, своето Съ-Знание не само за новите видове енергии на високите МОНАДИ, но и за възможността за правилно видение на това многомерно Пространство!

15. Вие си спомняте, Аз ви предупреждавах за това, че вие имате щастието да живеете в епоха на Велики промени, тъй като още по време на живота си (нещо, което никога не се е случвало с предишни поколения от хора), в това си проявление на вас ви предстои да станете участници в това Велико Преображение на Пространството и да видите многомерността на този енергиен Свят със своите очи!

16. Вие трябва да започнете да готвите себе си за това Преображение сега, ще трябва да тренирате своето ВНИМАНИЕ, защото сте длъжни да бъдете готови (и никой освен вас няма да направи това) да ПОЧУВСТВАТЕ своето съответствие с тези ЕПОХАЛНИ промени!

17. Да чувствате или да почувствате – означава да бъдете ПОСТОЯННО в ХАРМОНИЯ със самите себе си и разбира се, със Създателя и никога да не противоречите и да не се съпротивлявате на това Преображение!

18. Моля ви отпуснете се, вие не трябва да се съпротивлявате на повишаването на честотата на вибрации на Пространството, принудете своя ум да не ви тревожи със съмнения и опити да намери научно обяснение и логика в случващите се Преобразувания! Не е дадено за вашия ум да съди за това, кое е справедливо и кое не, напразните разсъждения на тема превратностите в съдбата на хората и дори на целите народи за неподготвеното Съ-Знание, като правило не водят до нищо добро!

19. Та нали вие продължавате да търсите постоянно виновни в тази вечно еволюираща обективна реалност, вие ще продължавате да ги търсите и във всички институции на властта, включвайки и чуждите религиозни представи, вие ще продължавате да обвинявате всеки и всички, освен самите себе си!

20. Човек няма за какво да обвинява абсолютно никого, освен себе си, защото ако неговото Съ-Знание спи, и още по-лошо, просто Духовно деградира, то какво може да се очаква от такъв човек, освен необуздана злоба и ненавист към обкръжаващото го Божествено Пространство?

21. В това възбудено-негативно състояние човекът представлява идеална възможност за Тъмните сили и особено за сивите, да се подхранват с неговата Божествена енергия за творчество, дарена му от Създателя!

22. Тъмните сили се захранват с енергиите от вашия Духовен потенциал, оставяйки в Плътния план след такъв енергиен вампиризъм вече не творчески Божествени Същности, а биороботи, обречени на самоунищожение.

23. Моята настоятелна молба е – погледнете навътре в себе си! Занимавайки се с усъвършенстването на самите себе си вие трябва да се постараете да чуете мелодията (РИТЪМА) на всяка ваша отделна клетка от вашия организъм, създаден от Мен с Велика ПЪРВОЛЮБОВ към Своето ТВОРЕНИЕ, представляващо пример за Божествено СЪВЪРШЕНСТВО!

24. Многомерното Пространство, което ви обкръжава е СЪВЪРШЕНО, а това означава, че и вие също сте СЪВЪРШЕНСТВО, но самостоятелно вие никога няма да може да създадете такава, каквато сте и вие, Универсална многостепенна Същност, способна да твори на нивото на СъТворец!

25. Човекът, освен по естествения си начин на размножение, никак не би могъл да сътвори свое фрактално подобие, тъй като да сътвори себе си, може само Творецът, а човекът (а и за съжаление, засега само единици) единствено може да се издига до равнище на Съ-Знание на СъТворец!

26. Вие през цялото време търсите Истината някъде встрани и съвсем напразно! Моля ви не гледайте звездното небе напразно – разгадаването на всички тайни, тоест и на всички проблеми и на бита, е скрита във вас самите! Когато вие престанете да преследвате Мамона и да съдите за хората по тяхната материална задоволеност, едва тогава Светът (а Аз ще се погрижа за това) ще ви се открие с всички свои страни на своето СЪВЪРШЕНСТВО! 

27. Първото, което ще трябва да направите за своето ПРЕЧИСТВАНЕ – то това е да престанете да се съпротивлявате на ставащата еволюция на Пространството и да престанете да търсите някакво си научно обяснение за случващите се Преображения; вие трябва да изберете пътя „по течението”, вписвайки и себе си като енергийна Същност в тази еволюция!

28. Вслушвайте се в себе си много внимателно, съсредоточавайки се върху подсказванията на своето вътрешно „Аз” и повярвайте, че когато вие чуете Новата мелодия, Новия РИТЪМ на Космоса, тогава вие ще чуете и музиката на ПЪРВОЛЮБОВТА на ТВОРЕЦА! Вие ще разберете най-накрая, защо Аз съм ви оставил в това Пространство и съм ви поръчал да поддържате посредством своето УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ Божествената музика на ПЪРВОЛЮБОВТА!

29. Отпуснете се, та нали вие ‘СТЕ’ Богове (на своето ниво на МНОГОМЕРНОТО ПРОСТРАНСТВО вие сте способни да Творите Нов Свят)! Аз разбирам, че Светът е сложен за вашето възприемане, но неговата сложност и многомерност при вашия усърден промисъл задължително ще се отвори за вас със СЪВЪРШЕНСТВОТО си на построяване, което значи РАЯ НЕБЕСЕН, в който Волята на Твореца и волята на Неговото Творение съвпадат и се намират в Пълна ХАРМОНИЯ!

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

23 март 2011 ( 2011)



Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3416501
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930