Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
30.03.2011 09:29 - Добро и Зло - Маслов 29.03.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1161 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 25.05.2011 12:38


1. За вас (Аз имам в предвид хората на Вярата от вашия Народ) е много важно сега да разберете, че надигащото се или по-добре да кажем, вече активно развиващото се изменение на Пространството под формата на зачестяващи природни катаклизми (земетресения, събуждащи се вулкани), единствено само потвърждават факта на навлизането на Планетата в активната фаза на Квантовия преход!

2. Сега вече,знаейки вашата подготовка, Аз мога да ви кажа само на вас, че тези необратими изменения няма да донесат нищо добро само на тези хора, които не разбират глобалността на Преображението на Пространството и настъпването на Новия Свят, в който вече няма да има място за вечното противостоене между Доброто и Злото!

3. Всичко, което толкова много ви задържа в Плътния план си отива в миналото! В миналото си отиват и вашите представи за Добро и Зло, които с такова усърдие и упорство ви се насаждат на вас, на вашите Души, и по-точно – на вашето Съ-Знание, от всички религии на света!

4. Никой от вас никога не се е замислял, защо СЪВЪРШЕНИЯТ СВЯТ, сътворен от Мен, се е превърнал във вашето Съ-Знание изведнъж в противопоставяне на двата Велики знака на Вечността?

5. Но ако се знаеше правдата за структурата на Мирозданието, то би било ясно, че такова противопоставяне няма, и никога не е имало, тъй като в СЪВЪРШЕНИЯ СВЯТ няма как да има борба или противопоставяне – основа за СЪВЪРШЕНИЯ СВЯТ представлява (единствено) ЕВОЛЮЦИЯТА!

6. Религиите са ви обяснили и са ви дали знания за това, че едновременното присъствие в Пространството на Добро и Зло е тази обективна реалност или тази необходимост, която е слязла върху вас от Небесата и е била Мое решение (условие) при СЪТВОРЕНИЕТО на човека!

7.   Длъжен съм да заявя, че Мое РЕШЕНИЕ в такъв план просто не би могло да има, тъй като Аз не мога да ТВОРЯ дефектен Свят, обречен вечно на борба между Добро и Зло, каквито няма, а и не може да има в СЪВЪРШЕНИЯ СВЯТ – противопоставянето на двата знака на Вечността като условия за необходимост от ПРЕЧИСТВАНЕ е било изобретено от човека! 

8. За вас е нужно да разберете, че противопоставянето на Добро и Зло наистина е било изобретено от човека, стремящ се да употреби ПРАВОТО НА ТВОРЕНЕ в своя полза!

9. Аз никога не съм гонил хората от Рая, Аз никога не съм обяснявал струващото ви се несъвършенство на Своето ТВОРЕНИЕ (хората), защото създавайки човека като СВОЕ ФРАКТАЛНО ПОДОБИЕ, Аз не бих могъл да го СъТворя с изначално заложен в него дефект!

10. Така ви е било обяснено и по този начин във вашето Съ-Знание изначално е бил заложен Духовен дефект, осигуряващ възможност за управление на вашето Съ-Знание!

11. Аз съм ви създавал вас във Велика ЛЮБОВ! А и вие самите трябва да разберете, че процесът на ТВОРЧЕСТВО е ЛЮБОВ, е ПЪРВОЛЮБОВ, а в истинската ЛЮБОВ не може да има нищо друго, освен ЛЮБОВ!

12. Моята грешка, и Аз съм длъжен да си я призная, се състои единствено в това, че Аз дадох на всички Свои частици (а вие всички сте Мои частици) ПРАВО на СВОБОДНО ТВОРЧЕСТВО, очаквайки при това, че родилите се от ПЪРВОЛЮБОВ ще продължат да ТВОРЯТ само ЛЮБОВ!

13. Но Моята ПЪРВОЛЮБОВ се сблъска с проявата (с Дареното му от Мен ПРАВО) на свободната ВОЛЯ на човека, който не разбирайки причините на своето СЪТВОРЕНИЕ, се опита да създава себеподобни, но вече по своя собствена програма, въобще игнорирайки своята ПЪРВОДУХОВНА връзка със Създателя, игнорирайки своята Божествена наследственост!

14. Канонът за причината и следствието, толкова широко използван от вас, разбира се действа, но в него нищо не се казва за Добро и Зло, в него дори тези понятия ги няма, тъй както самата думичка „Зло” най-напред е била произнесена от тези хора, които за първи път са усетили цялата сладост на управлението над себеподобните (частици на Твореца) и са въвели за неподготвеното, току що влизащо в Плътния план човешко Съ-Знание понятията за Добро и Зло!

15. Изкривеният смисъл на Канона за причинно-следствените връзки се е отложил единствено във вашето Съ-Знание, защото ако СВОБОДНОТО ТВОРЧЕСТВО на човека е било разрешено в човешкото общество, както това изискват Каноните на Вечността и Правото на Свободна Воля, то тогава вие отдавна бихте достигнали нивото на СЪВЪРШЕНОТО СЪЗНАНИЕ НА СЪТВОРЦИ!

16. Сега обаче вие все още генерирате и енергия на Злото, което е противопоставяне на Твореца, противодействие на УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО НА ПРОСТРАНСТВОТО, което означава, че противоречи на основите в ТВОРЧЕСТВОТО НА ВИСШИЯ КОСМИЧЕСКИ РАЗУМ!

17. Аз вече неведнъж ви говорих, че този изкривен Свят – сега вече на Злото и лъжата – сте си го създали вие самите, не разбирайки, че такъв Свят не може да има в СЪВЪРШЕНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ПЪРВОЛЮБОВТА!

18. Антисветът, антилюбовта се създава не от Твореца, а от хората, които са нали СЪТВОРЕНИ от Мен СЪВЪРШЕНИ, но които без сами да осъзнават това, получават ПОСЛАНИЕ и от клана на хората, носещи информация от източниците на СЪТВОРЕНИЕТО на Света и замислили се да използват ПРАВОТО НА СВОБОДНА ВОЛЯ на хората против Твореца, насаждат в Съ-Знанието на хората тяхното мнимо НЕСЪВЪРШЕНСТВО!

19. Попрочетете древните Писания на която и да е религия и вие ще откриете, че записаните в тях пророчества и морал са били изкривени и са се изкривявали от хората преднамерено безкрайно количество пъти, за да се докаже НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО на човека!

20. Аз много пъти опитвах да върна Съ-Знанието на хората към ПЪРВОЛЮБОВТА, изпращайки ви Велики Пророци, носещи МОИТЕ ДУМИ НА ИСТИНАТА, но хората завзели властта над Тънкия план на човека, отново и отново са преписвали ДУМИТЕ НА ТВОРЕЦА в угода на своята извечна задача за управление на ума и Съ-Знанието на човека!

21. Погледнете внимателно постулатите на основните световни религии и вие ще видите идентичността на принципите на подаване от религиозните източници, в които задължително се декларират понятията Добро и Зло, а като тяхно следствие се декларира понятието СТРАХ, а всичко това представлява идеалният инструмент за управление на частиците на Твореца!

22. Този клан от хора,формиран още преди Библейските времена, повярвайте Ми, съвсем не представлява клан от Пророци; нещо повече, именно те са и унищожавали всички БОЖЕСТВЕНИ ПРОРОЦИ – МОИ ПОСЛАНИЦИ, при това, всеки път изкривявайки преднамерено смисъла на Моите Думи, като по този начин преднамерено са възпрепятствали пречистването на Съ-Знанието на СВОБОДНИЯ човек!

23. Аз се опитвам да постигна от вас, хората на ВЯРАТА, разбиране за това, че да се пристъпи в СВЕТА НА СЪВЪРШЕНСТВОТО е невъзможно без разрушаването на собствения свят на илюзии, изтъкан от вечно Зло, вечна лъжа и измама! Само в този случай вие ще може да завършите еволюцията на своето Съ-Знание (на Петото Слънце) и да пристъпите СЪВЪРШЕНИ в СВЕТА НА СЪВЪРШЕНСТВОТО НА ПЪРВОЛЮБОВТА!

24. Дареното на човека ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ и ПРАВО ДА ТВОРИ СВЕТА е изиграло много лоша шега на всички предишни цивилизации, тъй като във всяка една от тях винаги се е формирала каста (или клан), която се е опитвала да управлява Съ-Знанието на основната маса от хора, изкривявайки всеки път Великия смисъл на произхода на човека – частицата на Твореца!

25. От тези хора са се създавали изкривените представи за Божественото Пространство и са се разработвали религиозните механизми за управление на хората, в резултат от прилагането на които в Съ-Знанието на хората се е формирал устойчивия „ГЕН” на ДУХОВНОТО РОБСТВО!

26. Сега се опитайте да си представите за миг, че всички ваши енергии, наситени с изкривените представи за Твореца и с лъжливите представи за Добро и Зло, биха достигнали до дълбините на Космоса, до дълбините на СЪВЪРШЕНОТО ПРОСТРАНСТВО! Съгласно Канона за причинно-следствените връзки, Космосът за милионите години негативно въздействие от психичната енергия на човека би трябвало да се е превърнал в същински Ад, носещ НЕСЪВЪРШЕНСТВО в СЪВЪРШЕНИЯ СВЯТ!

27. А около вас – има само ПЪРВОЛЮБОВ, защото ПРОСТРАНСТВОТО носи само ЛЮБОВ и ВЕЛИКА ХАРМОНИЯ, защото самият ТВОРЕЦ Е ‘АЗ СЪМ’ ПЪРВОЛЮБОВ и точно това Е И ТОЗИ КУПОЛ от ЛЮБОВ, за създаването на който над Русия, Аз ви моля постоянно, и който не дава възможност на лъжата и измамата да се разпространяват в СЪВЪРШЕНИЯ КОСМОС!

28. Според вашите религиозни представи, посланието на Зло и ненавист би трябвало да върне към неговия автор същата тази енергия на разрушението, но многократно усилена от Космоса. Но ако беше така в действителност, то Плътния план отдавна да се бе превърнал в истински Ад, несъвместим с обкръжаващото го Пространство!

29. В отговор обаче, СЪВЪРШЕНОТО Пространство, въпреки очакванията на човека, носи на хората само ЛЮБОВ и така е било винаги! В противен случай хората отдавна да са се унищожили един друг!

30. Хората дори трактовката на Канона за причинно-следствените връзки са обърнали наопаки: според техните представи, Злото би трябвало да поражда и дори да усилва Злото. Но Творецът на Пространството и човекът не могат да носят Зло; Аз нося само ПЪРВОЛЮБОВ, затова и частиците на Твореца също са длъжни да носят само и единствено ПЪРВОЛЮБОВ и никога – Зло!

31. Всички хора без изключение са СЪТВОРЕНИ в условията на ВЕЛИКА ПЪРВОЛЮБОВ и ако някой от хората е паднал Духовно и морално, то повярвайте Ми това не може да бъде по НАСЛЕДСТВЕНОСТ ОТ ТВОРЕЦА! Това е единствено резултат от формирането от поколение на поколение на изкривени представи за Твореца, поддържани от този клан на хора, които държат в страх на практика цялата цивилизация (правейки невъзможно истинното ПРЕЧИСТВАНЕ НА СВОБОДНИЯ човек) и които сега първи изпитват Силата на гнева на Твореца!

32. Условностите, лъжата и измамата на вашия свят, пълното отсъствие (с редки изключения) на Духовна еволюция (а еволюцията на Душата представлява смисълът на вашето проявление е многомерния, но СЪВЪРШЕН СВЯТ) единствено и само потвърждават, че НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО е заложено единствено във вашето Съ-Знание!

33. НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО на Съ-Знанието на хората е несъвместимо (а Аз мисля, че това вече е видимо и за вас) със СЪВЪРШЕНСТВОТО НА ТВОРЕЦА, затуй това, което вас ви очаква (при условие на упорита работа над самите себе си) е - ‘АЗ СЪМ’ Духовна Хармония на Съвършения Творец и на СЪВЪРШЕНОТО Творение – човека!

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

29 март 2011 ( 2011)



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3414386
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930