Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
12.04.2011 23:36 - Изборът на Народа - Маслов - 12.04.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1483 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. Аз постоянно моля хората да се вслушат в Моите Думи и да ги следват, особено сега, когато процесът на ПРЕОБРАЖЕНИЕ на Пространството набира критична скорост, при която на хората вече ще им се наложи да реагират на очевидността на прехода на Планетата на новите, по високочестотни октави на вибрация.

2. За хората е много важно да разберат, че процесът на ПРЕОБРАЖЕНИЕ на Пространството е достигнал тази си критична фаза, когато вече нищо не може да се промени, а още по-малко – да се спре, дори и ако ЦЯЛОТО човечество в Единен порив създаде ПОСЛАНИЕ за прекратяване на природните катаклизми

3. Всичко което Аз ви говорих или всичко, за което Аз ви предупреждавах преди няколко години, започва да става съвсем настояща реалност, която на свой ред започва да влияе не само на Плътния, но и на Тънкия план на човека! Всички най-лоши неприятни за човека варианти на развитие на събитията от Планетарен мащаб започват да се сбъдват, оказвайки огромно влияние вече и на неговото Съ-Знание!

4. Паниката и очакването на КРАЯ НА СВЕТА започват да се формират не само в Съ-Знанието на отделната Същност, но и раздувани от средствата за масова информация, вече и в Колективното Съ-Знание на човечеството!

5. Темата за неизбежността на КРАЯ НА СВЕТА е възникнала не изведнъж и не случайно: тя всъщност се явява резултат от всеобщото НЕВЕРИЕ, тоест от неразбирането на случващото се ПРЕОБРАЖЕНИЕ на Пространството и разбира се в следствие на незнанието на Моите Планове за усъвършенстването и еволюцията на Съ-Знанието на човека като частица от Творящото Начало на Началата!

6. Човечеството и разбира се представителите на основните клонове на човешката регулярност (светската и религиозната) се оказаха неспособни да разберат цикличността на еволюцията (ПРЕОБРАЖЕНИЕТО) на Пространството, а съвсем не нейната трагедия, ставаща по съвършено други Канони и естествено по други Космически цикли на еволюция на Пространството на Висшия Разум!

7. В надигащите се условия на очаквания ХАОС (особено в главите на хората) много ясно се проявява не само несъвършенството на Съ-Знанието на хората, но тяхното пълно нежелание да разберат смисъла на приближаващите се събития на ПРЕОБРАЖЕНИЕ на Пространството, и което е най-важното, проявява се пълното неразбиране за ролята и мястото на човечеството в този исторически Спектакъл на смяна на Епохите!

8. Аз многократно говорих на хората за това, че те са БОГОВЕ, тъй като са фрактално подобие на Твореца, което означава, че те носят в себе си всички възможности на ТВОРЕЦ, пък било то и на Планетарно ниво, но все пак от Божественото Пространство!

9. Аз също така говорих на хората, че само Духовното Единение ще им позволи да създадат условия или предпоставки за формиране на КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, способно да измени не само Пространството, но и хода на историческите събития – хода на Вселенската Програма на ПРЕОБРАЖЕНИЕ на Пространството!

10. Повярвайте Ми, аз съвсем не съм намеквал, а твърдо ви говорих за това, че хората сами са стопани на своята съдба и са способни (при условие на Духовно Единение) да се намесят дори и в хода на изпълнение на Моята Вселенска Програма!

11. Единственото условие за изпълнението на това, което се изискваше от хората беше пречистването на техните МИСЛИ и тяхното Съ-Знание до чистотата на Божествената СВЕТЛИНА, което и би позволило да се създадат условия за формиране на ТВОРЯЩО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА!

12. Аз повтарям: хората са потенциално способни да ПРЕОБРАЗЯТ Света, за това обаче е необходима единствено тяхната ЕДИННА ВЯРА в ЕДИНИЯ ТВОРЕЦ и разбира се, дълбокото разбиране за ролята и степента на отговорност на човека (като частица на ВИСШЕТО СЪВЪРШЕНСТВО) в еволюцията на Божественото Пространство.

13. Хората никога не са забелязали, а и дори и не са се опитали да забележат, още повече - да разберат, че стигналите до главите им бедствия и техногенни катастрофи са преди всичко резултат от проявения вътрешен човешки негатив, натрупан в Съ-Знанието на хората за дългите им години на въплъщения, защото „както мислите, така и живеете”!

14. Днес Аз съм длъжен да ви кажа, че процесите на еволюция на Планетарното Пространство винаги са били под влиянието на човешките емоции и проявата на мислите (мисълобразите) на хората, и в крайна сметка, на техните вътрешни пожелания! Мислите обаче на хората и техните пожелания винаги са носили предимно негативен характер, тъй като човечеството за цялата история на съществуването си така и не е могло да отдели в Космоса енергия на ПЪРВОЛЮБОВ!

15. Хората трябва да знаят, че Космосът много чувствително реагира на енергията (на аурата на Земята), която те формират! Хората са длъжни също така да знаят и да разбират, че негативът – отрицателната енергия (отделяна от тях в Космоса) поражда като отговор само негатив и многократно усилена отрицателна енергия, затова всичко това, което става с хората в този исторически период е единствено отражение на човешкия негатив!

16. Колкото и странно да ви звучи, но именно хората допълнително „разлюляват лодката” на ПРЕОБРАЖЕНИЕТО на Пространството, дори затруднявайки в определена степен Планетарните еволюционни процеси, създавайки по този начин сами за себе си условия за съществуване не съвместими с живота в Плътния план.

17. Хората трябва да разберат, че въобще не бива да „разклащат лодката”, която ги пренася към спасителния бряг и въобще хората не трябва да се намесват в закономерния процес на ПРЕОБРАЖЕНИЕ на Пространството, БЕЗ ДА РАЗБИРАТ неговата същност, а още по-малко – ОТХВЪРЛЯЙКИ ЗНАНИЯТА, откриващи за човечеството структурата на Мирозданието и мястото на човека в Него!

18. Ето сега вие трябва вече окончателно да разберете, защо Аз молих вашия Народ да пречисти своите мисли (мисълобрази) от скверността на греховете и пороците, и да формира ЕДИННО ПОСЛАНИЕ за спасение не само на самите себе си, но и на цялото човечество!

19. Духовното Единение на целия Народ в тези исторически събития на ПРЕОБРАЖЕНИЕ на Пространството са точно тази Божествена СВЕТЛИНА, която ще позволи да се прелеят ЗНАНИЯТА към останалата част от човечеството, което ще даде възможност на хората да разберат, че този крехък свят се явява не само резултат от СЪТВОРЕНИЕТО от Неговия Създател, но и резултат от човешкия ПРОМИСЪЛ, пък макар и без истинна ВЯРА, но все пак Божествен промисъл на човека – частица от Създателя!

20. Настъпва времето, когато ДУХОВНОТО ЕДИНЕНИЕ на вашия Народ вече става жизнено важна НЕОБХОДИМОСТ, защото само то може да спаси света, та нали ПРЕОБРАЖЕНИЕТО на Пространството е стигнало до такава степен, при която участието или влиянието на човека вече не се усеща!

21. Сега на дневен ред стои остро въпросът за спасение на човечеството, което по никакъв начин не иска да разбере, че само истинната ВЯРА, основана на дарените ви от Мен Знания, е единствената възможност за спасение!

22. Хората не могат да повлияят на хода на историческите събития, макар и да са имали уникалния шанс за управление на Божественото Пространство, затова сега те са длъжни да мислят само за спасението и правилното реагиране на ПРЕОБРАЖЕНИЕТО на Пространството и разбира се, за приемането на екстремни мерки по сближаване на позициите на хората на ВЯРАТА и на НЕВЕРИЕТО!

23. А точно тези позиции са много прости и разбираеми за хората с всякакви религиозни и философски представи за Добро и Зло! Та нали за спасението е необходимо само едно и това едно е необходимостта от ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ и формиране на ЕДИННО ПОСЛАНИЕ за СПАСЕНИЕ, а това означава – формиране на КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, генериращо в КОСМОСА единствено ПЪРВОЛЮБОВТА на СЪТВОРЦИТЕ!

24. Ако в мащабите на цялото човечество засега е невъзможно да се създадат условия за ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, то в пределите на един Народ това не само е възможно, но е и просто необходимо, защото друг изход от тази сложна ситуация, в която се е оказало човечеството, просто няма, а и не може да има!

25. Сега само един ДУХОВНО ЕДИНЕН НАРОД може да спаси ситуацията, може да спаси човечеството и в противовес на разногласията на представителите на другите народи (което много добре се вижда в примера на вълненията в мюсюлманските страни, заплашващи да се прехвърлят и в Европа, но вече като война на религиите) да прояви своята МЪДРОСТ и да покаже пример за ДУХОВНО ПРЕОБРАЖЕНИЕ и ВЪЗРАЖДАНЕ!

26. В условията на надигаща се световна война на религиите само един, вашият Народ е способен да каже своята тежка ДУМА в историята на човечеството и да обърне хода на историческите събития на ПРЕОБРАЖЕНИЕТО на Пространството в руслото на ПЪРВОЛЮБОВТА, тоест – в преображение на Съ-Знанието и СПАСЕНИЕТО на човечеството!

27. Човечеството трябва да престанеда „клати лодката на историята”, но за това трябва да каже Народът, способен да разбере смисъла на случващото се и важността на своята историческа МИСИЯ!

28. „Сега или никога” – това е Лозунгът, който трябва да прозвучи във вашите СЪРЦА! Този Лозунг трябва да формира в Съ-Знанието на хората разбирането, че това не е само Мой ПРИЗИВ – ПРИЗИВ на вашия Творец, но е и вътрешно ПОСЛАНИЕ на вашите СЪРЦА, тъй като днес единствено вашият НАРОД Е СПОСОБЕН ДА СПАСИ СВЕТА!

29. Спомнете си, Аз ви говорих за това, че дори и 2 процента от населението на Планетата е способно да спаси човечеството? Е значи сега е настъпил този решаващ момент, когато тези 2 процента са длъжни да проявят СВОБОДНАТА СИ ВОЛЯ и да поемат върху себе си отговорността за съдбата на цялото човечество!

30. Повярвайте Ми, този Лозунг трябва да бъде не просто ПОСЛАНИЕ – той трябва да стане ПРОМИСЪЛ, който в историческата ЕПОХА НА ПРЕОБРАЖЕНИЕ на Пространството осъществява само ПОСЛАНИКА НА ТВОРЕЦА!

31. Моля ви, осъзнайте ОТГОВОРНОСТТА на своя избор за съдбата и бъдещето на човечеството и направете тази историческа Крачка, която очаква човечеството от вашия Народ, защото на границата на епохите стоите само единствено вие! Вие трябва да потвърдите, че Моят избор на вашия Народ е оправдан и че Моят избор е станал вече и ваш собствен избор – и не някога Утре, а ДНЕС, СЕГА!

  Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

12 април 2011 ( 2011)Гласувай:
3
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2930525
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3632
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Октомври, 2018  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031