Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
17.04.2011 23:10 - Есен на Преображението - Маслов - 17.04.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3425 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 20.08.2011 13:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. Не мога да престана да се изненадвам от неоправданата агресия на хората и на тяхното пълно НЕВЕРИЕ при тези условия! А ако се налага да говорим за спасяването на човечеството, то тогава възниква логичният въпрос: а каква част от човечеството ще бъде спасена?

2. Разбира се за Мен като Творец на Пространството и хората, са важни всички Мои проявления, при това до един, без остатък, но след като съм ви дал ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ, Аз по този начин съм предопределил пределите на Своето Участие в съдбата на човечеството, а това означава (Аз ви говорих за това не веднъж), че Аз нямам право да се намесвам в свободния избор на хората.

3. На Мен Ми остава единствено с огромно огорчение да констатирам, че уви, твърде много хора така и няма да могат да преминат границата на Епохите самостоятелно, без Моята за това Помощ!

4. Повярвайте на своя Творец: За хората е просто невъзможно да влязат в НОВИЯ Свят на високи вибрации, в Света на Шестата раса, без да подготвят себе си, своето вътрешно „Аз” към новите, съвсем необикновени условия на проявление на Астралния (по-малко плътния) план!

5. Аз ви предупреждавах за това, че ТРАНСМУТАЦИЯТА на вашата обвивка представлява за този ПРЕХОД необходимо условие, тъй като е невъзможно съществуването в Новото Пространство на Високите МОНАДИ, притежавайки нискочестотна форма на проявление.

6. Но такива, струващи ви се необходими условия за прехода на човека в Света на високите МОНАДИ са не само не единствените, но даже не и основните! Определящо условие за прехода на хората в Новия Свят се явява все пак тяхната истинна ВЯРА в Божествения смисъл на случващите се събития на ПРЕОБРАЖЕНИЕ на Пространството – при това не като неизбежна Планетарна катастрофа, а като ВЕЛИК преход на Нова степен на развитие на Съ-Знанието на човека, предварително пречистен от старите догми и заблуди до чистотата на Божествената СВЕТЛИНА!

7. Самостоятелното пречистване на Съ-Знанието на човека е най-високата степен на неговото ВЪЗВИСЯВАНЕ и преходът му в Света на Божествените МОНАДИ, защото само пречистеното Съ-Знание е способно да помогне на самия човек да направи правилен избор в сгъстяващия се сумрак на социален и политически хаос, в който влиза човечеството пред Изпита на Квантовия преход!

8. Вижте как се сгъстяват събитията, подтиквайки хората към избор на своето по нататъшно поведение, защото от този избор на път и поведение, дори на отделната Същност, започва да зависи Света, при това не теоретично, а абсолютно реално, тъй като само свободният избор на свободните хора може да спаси човечеството, вашия Свят – стоящ вече на границата не просто на между религиозните конфликти, а на сблъсъците на принципно различните концепции за разбиране на структурата на Мирозданието и ролята на тази или онази религия за бъдещето на човечеството!

9. Ето кога може да започне (а то вече тлее) БЕЗКРАЙНОТО „дърпане на въжето”, но вече не просто на религиите, а на вечно не примиримите концепции (представите на хората) за Създателя или Всевишния, тъй като във всички основни религии присъства човешкият фактор и във всички тях присъства въобще не Божествената, а човешката регулярност!

10. Най-ужасното се състои в това, че факелът на опасността от пряко стълкновение на привържениците на различните религии, тоест на различните представи за Бога, предварително изкривени от управляващите сили на Планетата (на принципа „разделяй и владей”) е предаден в ръцете на Русия!

11. В предните диктовки Аз вече обърнах внимание на хората върху обстоятелствата и възможностите за разпространение на война на религиите в Европа! Сега Аз съм длъжен да ви предупредя, че тази опасност стои и пред прага на вашия Дом и вековното равнодушие на руския Народ трябва спешно да изчезне от Съ-Знанието на хората! Сега единствено МЪДРОСТТА на поколенията трябва да стане за вашия Народ точно тази доминанта, която ще може да сплоти хората ДУХОВНО в условията на нарастващо нажежаване на страстите, заплашващо да прерасне в непримиримо състояние на война на религиите! 

12. Ето кога става много важен гласът на човека на ВЯРАТА, при това ВЯРА не в религиозното наследство на своите предци, а истинна ВЯРА – ВЯРА на човека, издигнал се над изкривените представи за миналото, по никакъв начин не съответстващо на реалната картина на Мирозданието, а следователно и на Моите Планове за еволюция на Съ-Знанието на човека от Петата раса!

13. Вижте как преднамерено се сгъстяват облаците от мракобесие над руския многоконфесионален Народ и това става във време, когато този Народ по Мой избор трябва да направи историческа крачка и първи да премине Изпита на Квантовия преход в Света на Божествените МОНАДИ!

14. При тези условия Аз искам още веднъж да подчертая: единствено Народът на Русия, и по-точно, хората на този Народ, са избрани от Твореца да станат ПЪРВИ, да станат ПЪРВОПРОХОДЦИ в Новия Свят – в Света на промененото Съ-Знание! И не са прави медиците които твърдят, че промененото Съ-Знание на хората е клинично, защото промененото Съ-Знание е именно едно от условията за прехода на човека в Света на високите вибрации!

15. Днес Аз се обръщам (и това е много важно) към тези от вас, които представляват 75 процента от еректората на страната, постоянно пренебрегващи избора на човешка регулярност, тъй като тeзи хора прекрасно разбират, че бездуховната власт и изкуствено създадената от нея възможност за манипулиране на Съ-Знанието на човека, нищо добро не могат да донесат на хората, освен илюзии, поредна измама и несправедливост!

16. Аз се обръщам към мнозинството от Руския Народ, защото само в това негласуващо болшинство е заложена най-истинна НАДЕЖДА за ПРЕОБРАЖЕНИЕ и СПАСЕНИЕ! Само тези хора са съхранили чистотата на представите (макар и самобитни) за Твореца, тоест, НЕПОРОЧНОСТТА на Съ-Знанието и вътрешния стремеж към ИСТИНАТА, каквито няма и не може да има в днешния свят на Мамона!

17. Но сега вече не бива да се пренебрегва този изкривен свят; именно както никога до сега е много важна активната ПОЗИЦИЯ на тези ЧИСТИ хора, защото, както Аз вече ви говорих в една от неотдавнашните диктовки, вас всички ви очаква ЕСЕН НА ПРЕОБРАЖЕНИЕТО!

18. Най-решителна и тежка дума през тази ЕСЕН трябва да кажат хората, които вярват в своето вътрешно „Аз”, тоест на своето НАЧАЛО и наистина могат да съставят основата на Народа-Водач на човечеството.

19. Обърнете внимание на Моите Думи! Тъй като, ако тези хора чуят Моето Обръщение към тях, то тогава автоматично се снема двупроцентовият лимит от активното население на Планетата приложено към Руския Народ, защото точно тези 75 процента постоянно негласуващи хора в Русия ще представляват и тези 2 процента от населението на Планетата, които ще спасят човечеството!

20. Ето защо Аз с такъв оптимизъм, независимо от скептичното отношение на някои хора към ПРИЗИВА НА ТВОРЕЦА, утвърждавах и продължавам да утвърждавам, че ще настъпи ВРЕМЕТО НА РУСИЯ и единствено на Нея и е по силите да спаси човечеството в този исторически период на смяна на Епохите!

21. Аз многократно ви казвах, че вие сте щастливи хора, защото вие ще видите вече в това си проявление уникалните събития на смяната на Епохите и сами ще бъдете участници в тях, в промяната на Съ-Знанието на човека и отварянето на неговите уникални творчески способности!

22. Но най-главното – вие ще почувствате прехода на човека в света на високите МОНАДИ и ПЪРВИ ще изпитате щастието от новите възможности на човека, ще осъзнаете наистина възможностите на човека като СЪТВОРЯЩА Божествена Същност!

23. Вие сте избрани от БОГА и в тези Мои ДУМИ се съдържа ВСИЧКО, и най-важното – съдържа се ПЪРВОЛЮБОВТА, която Аз нося на СВОЕТО ТВОРЕНИЕ и която вие сега ще носите на цялото човечество, което засега не се е определило в своя избор, независимо от огромния поток от информация, идващ им от Възнесените Владици!

24. Аз разбирам, че в света на капитала (Мамона) за хората въобще няма или не им остава никакво време за САМОусъвършенстване (на собственото им Съ-Знание). Но за това няма кого другиго да винят, освен тях самите, защото светът в който те живеят, въобще не напомня за Божествен Рай, а е единствено отражение на тяхната изкривена представа за структурата на Мирозданието, тъй като вие самите много добре знаете, че „както мислите, така и живеете”!

25. Но какви мисли може да има в човека, който се основава на отживели религиозни догми и представи? Какви мисли може да има религиозният фанатик, не способен да мисли СВОБОДНО, тоест неспособен да види Единия БОГ, Единия Всевишен?!

26. Спомняте ли си, че Аз ви говорих за това, че всички човешки регулярности са насочени към едно – към възможността да се управлява човешкото Съ-Знание, към възможността да се направят хората Духовни роби?!

27. Сега Аз ще трябва да ви кажа, че Духовният роб е точно този разрушител на ХАРМОНИЯТА на Божественото Пространство, защото такъв човек не вижда Бога в своето Съ-Знание, тъй като се основава единствено на Митовете, насадени от човешките регулярности!

28. При тези условия единственият остров на НАДЕЖДАТА за възможността за успешно ПРЕОБРАЖЕНИЕ на хората от Петата раса в Шеста, без някакви радикални мерки от Моя страна, остава вашият Народ – и не просто Народът – а точно тези негласуващи 75 процента от населението, които са свободни от догмите на всички клонове на властта и изкривени представи за Твореца!

29. Тези хора (Аз знам това със сигурност) са готови да приемат с цялото си сърце ЕДИНСТВОТО с ТВОРЕЦА и са готови да СЪЗДАДАТ СВЯТАЯ РУС!

30. Основа на Святая Рус трябва да стане СЪБОРНОСТТА на Народа, а това означава – свободната проява на ВОЛЯТА на ДУХОВНО свободните хора, под управлението на Моите Посланици – хората, които Аз съм надарил с възможността да носят БОЖИЕТО СЛОВО на хората и които са приели върху себе си ОТГОВОРНОСТТА пред хората и пред Мен за чистота на мислите и промислите!

31. Това е и точно основата на БОЖЕСТВЕНАТА регулярност!

  Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

17 април 2011 ( 2011)



Гласувай:
0



1. svoboda64 - За първи път толко ясно ми стана защо към "Русия" :)
18.04.2011 02:32
Това е толкова "смешно", колкото и логично... Там експериментът, макар и с изкривена "безкласовост", продължи най-дълго. От друга страна, те са "статистическа маса"... Ние, българите, може и да сме отишли в някои неща по-напред, никога няма да натежим на блюдото на "статистиката" (малцинство сме... във всякакви мащаби, да не говорим за планетарни)...
Като си помисля за някои неща... като "ценности" например, и започвам да се плаша...
По някакъв съвсем страничен повод (единична грешка) си спомням, че ми беше казано: "Х по грешка беше спуснат на този Свят".... Предполагам, че Някъде тези грешки се държат повече на отчет, отколкото тук... И все пак... Може би съм от тези земни хора, които искаме да знаем и да питаме "за грешките", които не са точно наши собствени....Ние достатъчно сме се натворили по наша собствена воля :)
Поздрави и светли празници!
цитирай
2. minchomin - 1. svoboda64 - За първи път толко ясно ми стана защо към "Русия" :)
18.04.2011 07:58
За всичко има обяснение, няма случайни събития!
цитирай
3. ge5 - Благодаря!
18.04.2011 09:16
Благодаря на Господ, че те срещнах! Хубаво е да знаеш, че не си сам!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407649
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031