Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
20.04.2011 19:07 - ДЕКЕМВРИ 2012 - ВРАТИТЕ НА „КИВОТА” СЕ ЗАТВАРЯТ! - (КОЙ ЩЕ ПРЕМИНЕ В БЪДЕЩЕТО?) - ПЪРВА ЧАСТ
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4010 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 03.05.2011 11:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 „Бог е създал нас без нас, но да ни спаси без нас няма да може!”

(Августин Блажени; 354-430 г. пр.н.ера)

Демократическият капитализъм – Това е най-добрата система в Света”

(Джорд Буш – 43-и Президент на САЩ)

  „Светът на капитала – това не е бъдещето на хората,    защото подменя разбирането за еволюцията на Духа, с еволюция на знанията за Материалния Свят”

(Висш Космически Разум – Създателят на Все и Вся,

(Откровения към хората на Новия век)).

  „Отричайки факта за съществуването на Създателя,
Човекът отрича и самия факт на своето собствено съществуване”

(Откровения към хората на Новия век).

  „Казвам ви Тайната – не всички ние ще умрем, но всички ще се променим!”

(Апостол Павел, Коринтяни – 16-51)

  „Колкото и на теб да ти се иска, но по-голямата част от хората няма да повярват”

(Коран, Сура „Юсуф”, 12:103).

          Разрушителното земетресение и цунамито от 11 март 2011 година в Япония унищожиха единствените в Света производители и доставчици на ЧИПОВЕ ЗА ИЗКУСТВЕНО СЪЗНАНИЕ и ПАМЕТ за всички държави на Земята, които правеха изпитания върху хората и провеждаха психотропно въздействие.

         Земята със свои си методи помага на човечеството да се защити от всичко това, което спомага за превръщането на хората в животни-роби!

 

         1.   Какво се случва!

 

         Русия е в мъгла, дим и огън – горещото лято на 2010 година!

         Руснаците все още не разбират, че това е предупреждение за приближаване на съдбоносната дата, която много хора пренебрегват или я споменават с ирония.

         Безсилни са всички напъни на хората поддържащи властта и всички призиви към Бога от неправедните хора. В Космоса и на Земята става това, което хората не са очаквали и за което са се оказали най-малко подготвени: настъпило в ВРЕМЕ НА ПРОМЕНИ!

         Започнало е това, за което са предупреждавали Пророците, древните писания и съвременните контактьори – започнал е, и набира сила процесът на преход на Пространството и на всичко съществуващо на Земята към следващата степен на еволюционната спирала, в Новата Ера, в новото летоброене!

         Този процес е наречен – Квантов преход и това е границата, зад която Светът на Земята ВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ПРЕДИШНИЯТ!

         През декември 2012 г. завършва 26000-дният период от живота на хората в условията на Материалния Свят на ниските вибрации.

         Завършва Великият Божествен експеримент, даващ на хората самостоятелност в търсенето на пътищата за своето развитие.

         Това означава, че завършва свободното блуждаене на хората между достойните и недостойни постъпки на човека.

         Започва правенето на равносметка и разделянето на хората на такива, които със своето съзнание са се развили до нивото на Човека, и на такива, които все още остават на нивото на човек-животно!

 

         На планетата е започнала подготовка за преход в новите условия на Битие и времето вече е започнало обратното броене.

         Квантовия преход е съпроводен от сближаването на Тънкия и Физически планове за преход на всичко съществуващо на Земята в новите измерения. При сближаване на планетите става активиране на всички положителни и негативни енергии натрупани на планетата.

         Те започват да се проявяват и да „изплуват”. За хората – това е изостряне на болести, емоции, агресивност и лъжи или търсене на справедливост и правда. Проявяват се всички скрити досега черти на характера. Човек започва да демонстрира своето истинско лице, потвърждавайки с това на кого служи, на силите на Светлината или на деструктивните сили.

         А природата ни удивява с непредсказуеми земетресения и катастрофи, а така също и с климатични аномалии, да обяснят които хората не могат, и които са неподвластни на съществуващите методи на прогнозиране!

         Ставащото е необяснимо от гледна точка на съвременните науки, но е дошло време да се говори за това, за което по-рано не се е говорило и от което зависи по-нататъшната съдба на всеки човек.

         През лятото на 1996 година Владимир Путин – бивш сътрудник в отбора на Анатолий Собчак, през това време вече безработен, получава неочаквано за самия себе си информация от известната в Русия ясновидка Н.П., за това, че след три години той ще стане Президент на Русия и негова задача ще бъде – централизация на властта. Путин погледнал на ясновидката като на побъркана!

         През лятото на 2004 година докторът на техническите науки Леонид Маслов, работещ в системата на Газпром, бил извикан да вземе участие в семинар по разшифроване на Библията.

         На семинара е присъствала и ясновидката Н.П. Тя съобщила, че Леонид е длъжен да предаде на хората Знания, които ще определят по нататъшната съдба на цялото човечество. Маслов възприел казаното като някаква шега…

         На 26 август (този ден ще влезе в историята като особена Дата) Леонид Маслов за най-голяма своя изненада, започнал да записва Текстове с неизвестна за него тематика, предавани му на нивото на неговото подсъзнание от невидим Автор.

         В този ден, без каквато и да е външна помпозност, Висшияt Космически Разум (Създателят на Все и Вся, Всевишният и Отец Небесен) виртуален (virtue – лат. – добродетел, енергия, сила…) и неосезаем, за съществуването на Който все още не спират споровете, след хилядолетия отново напомня за Себе си и открито се обръща към съвременен човек, този път чрез човек от Русия!

         Изборът на Създателя не е случаен: В рода на Леонид Маслов е имало 7 поколения свещеници, а родословието му започва от планината Синай.

         (Справка: Маслов Леонид Иванович – физик, доктор на техническите науки, академик на Академията на технологичните науки на РФ и Руската Академия по естествени науки, член на Президиума на Европейския Делови конгрес, Съветник по Икономическо управление в Администрацията на Президента на РФ, Съветник на Правителството на Словакия, занимаващ се с въпросите на екологичната безопасност на планетата).

 

         Неочаквано за всички започна това, което хората са очаквали векове – започна Второто Пришествие, но не на Иисус Христос, а Пришествието на Новите Знания, които определят по-нататъшното развитие на човечеството.

         Всички вярващи и атеисти се оказаха в ситуация на жесток избор: Вярват или не Вярват в Бога?

         А днес това вече е равнозначно на: да Бъда или да не Бъда?

         За първи път висшите сили открито се обръщат към човечеството с предупреждението за приближаване на глобални изменения на Земята и подсказват единствено правилния път за изход от безизходността, сътворена от хората.

         Очаквало се е, че към началото на Новата космическа Ера, човечеството самостоятелно ще достигне до високо ниво на съзнанието и без проблеми ще може да премине границата Декември 2012 година.

         Но за изминалите хилядолетия на хората така и не им се отдало да разберат (да си спомнят) главното – ЗА КАКВО ЖИВЕЕ ЧОВЕКЪТ НА ЗЕМЯТА?

         Споменът за произхода на човека е бил временно изтрит за хората, за да преминат като нови изпитанията в Школата на Живота на Земята. Без да знаеш КОЙ СИ ТИ, е по-трудно да разбереш – КАКВО ДА ПРАВИШ. Човекът е трябвало сам да определи своето предназначение и различавайки Доброто от злото, да избере своя жизнен Път.

         В резултат на избора на технократическия път на развитие, човечеството се е оказало тотално Духовно неграмотно и сега изпитва остър недостиг от Знания за Създателя, за произхода на човека и строежа на Вселената. Без тези Знания да се оживее по време на Квантовия преход е много сложно. И ситуацията е такава, че няма да помогнат нито „мъдрите” правителства, нито Манифестите.

         Създадени от Висшия Разум, фрактално подобни на Него, но постоянно съмнявайки се или отричайки това, хората притежаващи абсолютната степен на свобода, са игнорирали Подсказванията на Висшите сили и ръководейки се от своето собствено разбиране за Света, са построили на Земята Свят на илюзиите, принудата и лъжата, противоречащ на Законите на Космоса.

         Сега този Свят на Духовен банкрут, този егоистичен Свят на потреблението, основан на „ценности” безсмислени за Вселената, завинаги си отива в миналото, отстъпвайки място на Света на Високите Цели и Истини.

         Най-великите умове на земята искат да разберат: Човекът – Кой е Той? И защо на човекът му е толкова трудно да живее на Земята?

         Опитват се на всички да докажат, че демокрацията – това е най-доброто на което е способно човечеството, а заниманието с бизнес – единственият път за достигане на всеобщо щастие и благополучие.

         Дошло е време да се разбере, че при това равнище на съзнание, на което е „заседнало” човечеството, демокрация – власт на народа, оставен, под властта на парите – не може да има, защото винаги ще победи алчността и като последствие – агресивността, т. е. войната. А при съвременните условия, това е равносилно на самоунищожение.

         Разрастващите се политически, религиозни и национални конфликти, локални войни и разпространяващият се тероризъм, заплахата от ядрена война и ускорената морална деградация – това са една малка част от проблемите „сътворени” от хората, не знаещи смисъла на своето съществуване и вървящи по технократическия път на развитие.

         Апотеоз на „мъдростта” на хората представлява строежа на адронния колайдер, който при запуска си може да унищожи планетата, а така също и разпространението на генномодифицираните продукции, които унищожават хората на генетично ниво.

         Най-интересното е че мнозинството смята, че тази лудост ще продължава вечно, макар и много хора да разбират, че Светът се движи някак си не на там на където трябва, но никой не знае какво да прави.

         Пари, пари и още веднъж пари – упорито се внушава на хората. Дошло е време да се напомни на хората: парите все още никой не е отменял, но човекът загрижен за собственото си обогатяване е неспособен да се самоусъвършенства и става „безцветен” и безсмислен за Създателя с всичките произтичащи от това последствия.

         Епидемията на вируса на Алчността, доведен на Земята от един от народите, е завзел и последната крепост на нравствеността – Русия (Съветския съюз), и се е разпространил по цялата планета, развивайки съзнанието на хората в посока противоположна на Бога, противоположна на еволюцията.

         Така като зайчето, хипнотизирано от боата, „доброволно” впълзява в отворената паст на змията, така и човечеството се е устремило Към „Черната дупка”, завлечено от изкушенията на Мамона, без да се замисля за смисъла и важността на своето пребиваване на Земята.

         Пренебрегват се всички Заповеди, а предупреждението, че е „Невъзможно да служиш едновременно и на Мамона, и на Бога”, така както е и невъзможно жената да е наполовина бременна, се възприема като остроумно изречение на проповедниците от древността, нямащо нищо общо към съвременния живот.

 

         През всички времена Висшите сили, чрез избрани, според съвременните разбирания – контактьори (Пророците, Нострадамус, Д.Андреев, Е. Блаватская, Рьорихови и наши съвременници) се опитват да подскажат, че обкръжаващият ни Свят е създаден от Висшия Разум и е МНОГОКРАТНО по-сложен, отколкото си мислят за него самите хора, а целта на човешкия живот определено не са материалните богатства и златото.

         (Справка: контактьори – това са хора, които получават Знания от Тънкия план от това ниво, до което имат достъп и единствено чрез подсъзнанието си, тъй като друг начин за предаване на Знанията от Висшите сили не съществува. Забележка: информацията получавана от чуваеми „гласове”, представлява проява на Низшите, деструктивни (тъмни) сили, отдалечаващи от Истината и провокиращи объркване и караници).

        

         За 2012 година говорят много хора. Филми от различни жанрове, учени и контактьори обсъждат варианти за „края” на Света и размерите на вероятните катастрофи, но твърде малко са тези които знаят, какво ще стане и вече става на планетата.

         Никакъв „край” на Света няма да има, но ситуацията е вече критична и ставащото на Земята ще доведе хората до състояние на шок.

         2011 – 2012 години ще са най трудните години. 21.12.2012 година достига до своя пик първият етап от прехода на хората от Материалния Свят на войни, проблеми и страдания, в Тънкия (Духовен) Свят на високи вибрации, Свят на Духовно Единство, хармония и творчество.

         Това е Великият Изход и връщането ни у Дома!

         Но, не всички ще могат да преминат в щастливия живот.

 

         Вярвайки във „всемогъществото” на финансовия и технически прогрес, хората са забравили главното – своя произход.

         Оказва се обаче, че за хората не възприемащи Създателя като Основа на всичко, а себе си като част от Него, вратата в бъдещето е затворена, а Пропуск за Новия (Тънък) Свят ще бъде разбирането за своето единство със Създателя и стремежа за ръст на своето съзнание.

         За човечеството в този си вид, в който то съществува днес – това е равнозначно на присъда.

         „Трагедията на човечеството се състои в това, че хората упорито се опитват да изграждат свое общество, без да се съобразяват със Законите на Космоса и без участието на Създателя Но без разбирането на структурата на Световете и на самия човек, като част от Вселената, всички „ИЗМИ” предлагани от хората, това е винаги неуспех, масови убийства, терор и задънена улица” (Откровения към хората на Новия век)

           Съвременното човечество – това е Петата раса.

         Хората от предишните раси са живеели столетия и са достигали високо ниво на развитие. Но възприемайки себе си за всемогъщи, са пренебрегнали Законите на Вселената и Създателя. Тяхната съдба е завършила плачевно.

         За хората от Петата раса, за да не успеят да се възгордеят толкова много, животът на Земята (запасът от здравина на биологичната обвивка) е ограничен на 120 години.

         По време на първия етап на своята еволюция хората от Петата раса строго са следвали усъвършенстването на Съ-Знанието си и са достигнали до висоти, сравними с успехите на предишните цивилизации.

         Но преди 13000 години Атлантите живеещи на Земята и достигнали до най-високото си ниво на развитие, са се заразили с вируса на Алчността и са избрали технократическия път на развитие (отхвърляйки Духовността, тоест контакта с Бога за „после”).

         При изграждането на енергийна Пирамида за управление на Пространството (аналог на съвременния колайдер) при тях е се е получил технически срив, провокирал Всемирен потоп и отворил портали в Ниските Светове. В резултат от това същности от Ниските светове са започнали да въздействат на съзнанието на хората, спускайки ги надолу до нивото на човек-животно.

         Петата раса е повредила своя КОД на еволюцията си и е забавила развитието на Съ-Знанието си, концентрирайки целия свой потенциал за развитието на оръдията на труда, измествайки еволюцията на Духа на втори план.

         Започнал е дълъг и труден период на самовъзпитание, по метода на проби и грешки и възход към Духовността и високото съзнание.

          Съвременните хора упорито се стремят да „се основават на старите си грешки” – пренебрегват Духовното развитие, отварящо пред човека безгранични възможности в контакт с Бога, а всички усилия са насочени за създаване на технократско общество и служба на парите, отделяйки сами себе си от Бога, тоест лишавайки себе си от развитие на заложените от Бога във всеки човек уникални способности и превръщайки човека в роб на техниката, унищожаващ Природата и себеподобните.

         А това съвсем не е развитието, което се е очаквало.

 

         Хилядолетия са били предоставени на човека за да разбере той своята роля във Вселената и за изпълнение на главната си задача на Земята – усъвършенстване на своето висше вътрешно „Аз”! Това би дало възможност за създаване на едно хармонично общество и за самостоятелен преход в други измерения.

         Но всичките тези хилядолетия хората са изгубили за създаване на комфортни условия за своето тяло, в достигане на тленно богатство и усъвършенстване на оръжията за собственото си самоунищожение.

         През вековете Пророците и техните последователи са се опитвали да доведат до хората Знанието за това, че животът на Земята – това е единствено само кратък миг от безкрайния Път в Царството Небесно (Тънкия Свят на високите вибрации).

         Обяснявало се е, че всеки човек сам определял съдбата си: или служейки на силите на Светлината, стремейки се заедно с тях към съвършенство и безгранични възможности, или служейки на силите на Тъмнината и на „Златния телец” („сладък” живот по закона на джунглата), обричайки себе си на хилядолетия ходене по еволюционния кръг.

         В многомилионни тиражи се издават Светите Писания, но скритият Им смисъл така е и останал ненамерен и съгласявайки се с Мъдростта на Текстовете, се е приело че има и по важни неща от това!

         Въздигайки се в единственото разумно същество във Вселената, но не разбирайки, какво е това мисъл, огън или електричество и взирайки се в Света от нивото на тримерното измерение (най-ниския клас за познание на Вечността), хората са се записали като роднини на маймуните, а за цел на живота си са избрали – забогатяването на всяка цена.

         Повярвали в първенството на материалното благополучие, в началото на ХХI век хората не са изпълнили програмата за своето развитие и не са могли да достигнат до нивото на HOMOPRUDENS – съзнателен човек.

         „Обкръжавайки себе си с чудеса от съвременна техника, равнището на съзнание на човека, както и преди си остава на равнището на дивака, седящ пред огъня в пещерата и затоплящ своята порция месо под звуците на мърморенето си”.

         Сега за всичко това ще се наложи да се плати висока цена, защото хората са се оказали в ситуация на неразбиране на ставащото.

         Мощни потоци от високочестотна фотонна енергия от дълбините на далечния Космос проникват на Земята и променяйки геометрията на Пространството ще преведат всичко живо и неживо на планетата на по-високо ниво на енергийни вибрации.

         За хората това ще бъде болезнен преход от Материалния план в Астралния, от тримерното измерение в Четиримерното, а за някои хора и в Петмерното, в Свят контактуващ с паралелните Светове, където критерий за оценка на човека ще бъдат не материалните интереси, а високото равнище на съзнание.

         Връщането в Света на високите вибрации – това е изпълнение на Божествената Програма за преминаване на изпитания, но вече на ново ниво.

         На хората днес им е известен само един от вариантите за преминаване в Тънкия свят – чрез смъртта на физическото тяло.

         Иисус Христос е бил първият, показал пример за Възнасяне.

         Сега за всички хора предстои да преминат в Тънкия свят, без да загубят тялото си! Физическата обвивка на хората ще се промени и ще стане по-малко плътна (ще придобие плазмоидно състояние), но в общи линии ще си остане такава, с каквато сме си свикнали.

         Такова събитие в Историята на човечеството се случва за първи път.

 

         Само в минути на трагедии и катастрофи или в края на земния си жизнен път хората се сещат за Бога, когато не може вече да се направи нищо. Но никога нямаше да има и напразно преживени животи, и климатични сюрпризи, ако хората си спомнеха от къде са дошли, а иначе начинът на живот и мислите на самите хора влияят на количеството на катастрофите и климатичните аномалии, защото всичко материално е винаги вторично.

         Какво знаем ние за Бога? Ами позамисляйки се – май почти нищо!

         Днес споменаването на думата „БОГ” като аргумент в спора, в много от хората и особено в академичните учени предизвиква раздразнение и се възприема като нещо несериозно.

         Но Истината е в това, че умният човек, не може да бъде атеист.

         Не всички знаят, че Вселената, включително и човекът, се състои от ЕНЕРГИЯ на информацията (материята) с различна степен на плътност и полярност и във Вселената действа Единен Закон за енергообмена: „Колкото си получил – толкова трябва и да отдадеш”. Това е висшият Закон за съществуването на Световете и човека.

         Човекът – това е най-уникалното същество във Вселената. Това е енергиен фантом-генератор, завит в материална обвивка (скафандър) получаващ постоянно енергия от Тънкия Свят.

         Със своите мисли човекът генерира и насочва енергията или със силите на Светлината (възвръщайки „дълга” си) или захранва паразитиращите деструктивни сили, които напълно зависят от „захранващия” ги.

         Човекът представлява най-желаният улов за тъмните сили, както за нашата планета, така и за по-развитите цивилизации на съседните планети, засега невидими от нивото на третото измерение, но винаги готови да заработят енергийни донори.

        

         При преминаването си през Школата на Живота на Земята, човекът трябва да победи своята собствена Дуалност и независимо от изкушенията, да се научи да мисли положително, за да може с положителната си енергия да неутрализира негативната енергия, създавана, както от своите си несъвършени мисли и постъпки, така и от другите хора.

 

         Това е изпълнение на Закона за Кармата – Закон на Вселената, който хората са длъжни да изучават още от самото си детство.

         При неизпълнение на този Закон, излишъкът от негативна енергия се проявява винаги чрез болести, аварии и катастрофи.

         Ежедневно и ежечасно чрез своите мисли и постъпки човекът избира – на кого той иска да служи – на Силите на Светлината или на Силите на Тъмнината.

         За знаещите и разбиращите това, никога не биха възникнали съмнения в съществуването на Център за управление, който съществува в строга енергийна Система във Вселената, а така също и на Сила, която управлява всичко и не допуска дисбаланс на енергиите.

         И тогава изразът „ВЯРА” вече не би носил толкова религиозен смисъл, а би бил научна констатация за съществуването на Система за енергообмен и управляваща Сила. И не е толкова важно, как се нарича тази сила – Отец Небесен, Всевишен или Висш Космически Разум.

         Струва ни се, че всичко е някак си много просто – трябва да направиш само една крачка към разбирането за Бог. Но за хората това се е оказало най-трудното от всичко.

         Проблемът е в това, че хората измерват Бога със своите си човешки мерки и се опитват да приложат своята човешка логика към Божествения Закон.

 

         Но днес е важно да се разбере, че в Света на високите вибрации ще могат да преминат само хората намиращи се в резонанс с тези вибрации, тоест стремящите се към чистота на своите мисли и постъпки.

         Съдбата на останалите може да бъде печална и няма да помогнат нито високите длъжности, нито натрупаните капитали.

         За олигарсите ще е добре да си припомнят, за какво се говори от векове: „По лесно камила ще премине през ухото на игла, отколкото богатият да влезе в Царството Небесно” (Евг. От Лука, гл.18; ст. 25.) Но не Вярват.

         Човекът на неВерието днес – това си е вече жив „труп” или кандидат за „галерата” на Тъмните сили и колко хора ще останат в Русия и на Земята, може само да се гадае.

         Безполезни и безкрайни дискусии и спорове за важността на демокрацията или за това, кой ще бъде Президент на Русия. Всичко с което се занимават днес хората, включително и подготовката на полет до Марс е вече безсмислено, а олимпийските игри през 2014 година може и да не се състоят.

         Енергийният „душ” на Квантовия преход ще пречисти човешката раса от „безцветните” хора, поразени от вируса на порока (убийци, терористи, наркомани и всякакви подобни).

         Останалите ще се разделят на такива, които живеят заради другите и се стремят да гледат на света с очите на Бога. Те ще продължат пътя на усъвършенстването си в Новите условия – и на такива, които не са се наиграли с материалните си „дрънкулки” и живеят само заради себе си и за получаване на собствените си удоволствия. Тези хора ще бъдат преведени на друга планета от начален цикъл, тоест в „миналото” за повтаряне за „втора година” на обучението – повтаряне на еволюционния път в по-трудни условия на съществуване.

         Главната Книга на нашето време обяснява:

         „Вас ви очакват два етапана избор на собствената ви съдба! С първия етап вие ще се сблъскате много скоро, тогава когато прозвучат Камбаните за началото на Съдния ден и най-мощен поток от високи енергии ( напомням – 12 енергийни портала) ще се стоварят върху вас!

         Вторият избор е свързан с използването на вашето ПРАВО НА СВОБОДЕН ИЗБОР! Но от това ПРАВО ще ви се наложи да се възползвате едва след преминаване на Квантовия преход, вече в четиримерното пространство.

         Този избор ще бъде за вас исторически, тъй като на вас ще ви се наложи да се разделите на две Планети (на две Пространства)”.  („Откровения към хората на Новия век”)

         (Забележка: под въздействие на енергиите от 12-те портала, тялото на порочния човек се самовъзпламенява и напълно изгаря, а дрехите остават).

         Случващото се е неразбираемо за съзнанието на хората с материалистически мироглед или объркани от религиозните догми. Но процесите във Вселената не зависят от тяхното разбиране или не разбиране от хората.

         Квантовият преход – това е Велика Божествена „революция”, принудително придвижваща хората към Пътя на усъвършенстване на съзнанието и извеждаща човечеството от Материалното „блато” в Света на безграничните възможности и безсмъртието.

         На Земята за първи път става революция не по волята на група хора или на някаква си политическа партия, а по волята на Висшите Сили.

         Количеството на човешките жертви, които са неминуеми при изменения от подобен мащаб, ще зависи единствено от нивото на съзнание, което хората ще могат да достигнат.

         За съжаление, оказва се, че „високоразвитото” човечество не е готово за „пренастройката” на Вселената.

         Тази неготовност е многократно по опасна от падането на Земята на някакъв си астероид, от какъвто всички толкова се страхуват.

         Но пред реалната и близка опасност хората проявяват удивителна безотговорност и пълно отсъствие на елементарно чувство за самосъхранение, което граничи с безразсъдство!

         „Днес може да се констатира, че ще оживеят малко. Причините – нежелание на хората да повярват в случващото се.

         Разбира се по късно на Земята ще се създадат условия, когато новите раси от хора ще бъдат способни да населят планетата и да продължат земната еволюция” (Диктовки на Йерарсите на Светлината).

         Постарайте се да разберете това. Именно днес, както никога досега, от поведението на всеки конкретен човек зависи неговата по-нататъшна съдба, съдбата на неговото семейство, на децата му, съдбата на Русия и на човечеството като цяло.

         Вярвайки в изкривеното минало, не разбирайки настоящето и не знаейки своето „Утре”, хората градят смели планове за бъдещето си.

         Но времето до деня „Х” остава все по-малко и по-малко и е необходимо да се мисли не за политика, бизнес, покупки или къде да се отиде на почивка, а поглеждайки в огледалото, да запитате самите себе си: „Ще мога ли да издържа енергийните удари на Космоса и къде ще се окажа след 2012 година?”

         Всичко останало вече няма никакво значение – на 21 декември „вратите” за Бъдещето ще се затворят и да се моли вече за помилване ще бъде вече безполезно.

 

         Цунамито в Югоизточна Азия през декември 2004 година, ударило по най-известните места за детска проституция, беше „първият звънец”, предупреждаващ за това, какво ще стане с тези, които не искат да излязат от състоянието си на човек-животно.

         Всички опити на учените да обяснят причините на случващото се – си беше „детски приказки” на хора, опитващи се от своето ниво на „знания” да обяснят това, което те не могат да разберат.

         Земетресението в Хаити би трябвало да стане в САЩ, където жертвите биха били доста повече, но изригването на енергията се разпространи в посока на Хаити, към местата с концентрация на Вуду магии, а негативното се привлича от подобното.

         Зачестяващите климатични и техногенни катастрофи в различни региони на Земята, включително и изригването на вулкана в Исландия, аварията на нефтената платформа в Мексиканския залив и изключването на електричеството в Петербург – това са все сигнали за приближаването на глобалните изменения на Земята!

         Повишаването на честотата на вибрации и преходът на Пространството на ново полево ниво ще промени всичко на Земята!

         Ще се променят финансовата, икономическата и политическата системи. Акциите на банките и предприятията ще се превърнат просто в хартийки.

         „Мащабите на планетарните изменения, които ви предстои да преживеете, дори и при вашата цяла фантазия, би ви било много трудно да си представите, и нито една от точните науки не може да прогнозира, а още по-малко да опише, всичко това, което очаква вашия Свят в близките години”. (Откровения към хората на Новия век)

         При най-лошия вариант на развитие на събитията (при пренебрегване на Квантовия преход) ще се променят географските контури на сушата, което ще предизвика миграция на народите, а населението на планетата ще намалее.

         Най-напред ще пострадат местата на натрупване на негативна енергия: мегаполюсите, военните бази, заводите и подобни. Ще оживеят малките градчета и селца, а за придвижване по железопътните линии – отсега ще трябва да се подготвят паровозите и топловозите.

         При по-благоприятния вариант – количеството на природните аномалии и катастрофи ще бъде значително по-малко и Квантовият преход ще премине в щадящ режим. Но такъв вариант е възможен единствено при участие на самите хора, заявили своето желание да променят себе си и да станат достойни за Новия Свят!

 

         Населението на Земята се доближава до 7 милиарда жители. 30% от хората се смятат за вярващи в Бога. Останалите като че ли са „сираци”.

         Но дори и тези, които изпълняват молитвените практики и смятат себе си за вярващи, в своите ежедневни дела действат като противници на Бога! Само едно незначително количество хора може да смятаме за наистина вярващи, защото главното за тях е Вярата във Висшия Разум – в Твореца и разбирането на свята съпричастност към всичко съществуващо на планетата.

         Това са Светлоносците. Благодарение на тях съществуват и всички останали, В по стари времена такива са били Пророците и Светците, днес – това са разбиращите, че Материалните блага – не са главното за човека.

         Всички останало – това са „храненици” потребители на енергия не отдаващи нищо в замяна. Това са живеещите за свое удоволствие и удовлетворяване на своите потребности и смятащи себе си за хора на които им е „провървяло”.

         Хората на Светлината, без да се рекламират и без да се величаят, ежесекундно ретранслират космическата енергия на планетата и осигуряват баланс на силите – неутрализират негативната (разрушителна) енергия създавана в излишък от останалите хора. Без този постоянен енергопоток, човечеството не би могло да просъществува на земята и едно денонощие!

 

         Когато хората на Земята са били малко, тяхното негативно поведение е оказвало незначително влияние на енергетиката на планетата. Няколко Пророка или Светци са се справяли с балансирането на енергийния потенциал на планетата.

         Здравината на нравите, умножени по увеличението на населението на Земята са приближили негативния потенциал на човечеството до критическия. Истинно Вярващите, балансиращи негативното поведение на останалите хора, са започнали катастрофално да не достигат.

         Само до преди няколко десетилетия резонансната честота на Земята беше фиксирана като постоянна величина със стойност 7.8 Херца, но за последните години тя се е увеличила до нивото 12 Херца.

          Ако резонансната честота на Земята достигне стойността от 13 Херца, то колапса и унищожението на цивилизацията ще бъдат вече неизбежни!

    2.   Неудобната Правда  

         Три причини пречат на човечеството да премине в Бъдещето.

         1.   Заниманието с бизнес. (Законите на комерсализацията разрушават Душата на човека).

         2.   Гордостта. (Мнение: „Аз съм по-велик от теб, а останалите са въобще – тъпанари” – е основата за всички останали пороци на човека, включително агресивността, унищожението и принуждаването на себеподобните)

         3. Бого-борството. (Неспособността на религиозните конфесии да се обединят в Единството на Вярата).

 

         В отговорните периоди на развитие на човечеството Висшите сили чрез Мойсей, Буда, Иисус Христос, Мохамед и други Пророци са предали на хората Знанията за Създателя и за целите на живота на Земята.

         Знанията са се предавали според равнището на развитие на конкретния етнос и са имали за цел да съставят Единно Учение на Единия Бог.

         Но в полза на управляващите по съответното време лица и за поробването на други народи, тези Знания са били изкривени (дописани, преправени, иззети) създавайки противоречивост и двусмисленост в Текстовете и посели завинаги разделение и вражда сред желаещите да разберат Истината.

         В резултат на това Религията – това уникално Учение на Единия Бог за всички времена и народи, без което е невъзможно съществуването на човечеството, се е превърнало в раздробено, догматично и конкуриращи се помежду си конфесии, изостанали в своето развитие от съвременното общество с хилядолетия.

  Продължава 
 http://minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/04/20/dekemvri-2012-vratite-na-kivota-se-zatvariat-koi-shte-premin.733042  

    
 




Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3413831
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930