Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
20.04.2011 19:17 - ДЕКЕМВРИ 2012 - ВРАТИТЕ НА „КИВОТА” СЕ ЗАТВАРЯТ! - (КОЙ ЩЕ ПРЕМИНЕ В БЪДЕЩЕТО?) - ВТОРА ЧАСТ
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3541 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 22.04.2011 07:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ВТОРА ЧАСТ - ПРОДЪЛЖЕНИЕ ОТ http://minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/04/20/dekemvri-2012-vratite-na-kivota-se-zatvariat-koi-shte-premin.733040

Ужасяващ парадокс, но днес именно всички религии в Света, в този си вид в който съществуват, представляват НЕПРЕОДОЛИМА сила, разделяща и пречеща на сближаването на народите!

         „Погледнете, колко много религии е наплодило човечеството, които никога няма да седнат на една маса за преговори и никога няма да се обединят под флага на ЕДИНИЯ БОГ, защото те само декларират Духовно Единство!

         ГОРДОСТТА няма да им позволи да признаят истинната представа за Бога, което би означавало да се откажат от своите многовековни заблуди и догми!” (Откровения към хората на Новия век)


Висшите сили никога не проповядват насилие, а още по-малко – убийство на хората. Всички срещащи се в Светите Писания призиви към „свещена война” с друго мислещите или към война с „неверниците” – са продиктувани от тъмните сили, умело експлоатиращи всяка проява на човешка гордост в свои интереси.

         Свещенослужителите са си дали на себе си власт над себеподобните (такава, каквато на тях Създателят не им е давал) и са започнали от името на Бога да управляват Душите (които не им принадлежат). А за да се вижда тяхната значимост са си съчинили и узаконили множество ритуали и обреди, абсолютно нищо не значещи за Създателя.

         Създателят никога не е одобрявал и не одобрява строгостта на догмите на всички религии в Света, защото ограничението на свободата на избор означава наличие на власт над човека, пък била тя и Духовна.

         Разбирането за Свободата на Бога значително се различава от Свободата в разбирането на човека.

         Наличието на всякаква власт на един човек над другите – противоречи на самата същност на Божествената Програма, предполагаща самостоятелност в избора на човека на собствения си път на развитие.

         Опитайте да си представите това: Би ли могъл Творецът да създаде каквото и да е, ако не е бил свободен в своето творчество?!

 

         Създателят засега търпи Религиите в Света, защото те макар и не толкова много, но все пак задържат човека от упадъка му до човек-животно.

         Само Будистите са разбрали важността от усъвършенстване на Съзнанието, а също и това, че причините за всички проблеми на човека са неговите неправилни мисли и постъпки, направени в този и предишните му животи.

         Законът за Кармата трябва да се изучава още от детството заедно с основите на Религията на Единия Бог, а не да се спори коя конфесия е за предпочитане.

         „Законът за Кармата и Законът за превъплъщението или реинкарнацията – ето ви два най-важни закона, които трябва да се изучават във вашите учебни заведения, наравно с физиката, математиката и химията. И повярвайте Ми, че ползата от изучаването на тези два Закона ще бъде много по-голяма, от колкото изучаването на законите на Нютон или Паскал” (Диктовки на Йерарсите на Светлината)

         Служителите на останалите религии, премахнали от Ученията реинкарнацията, обясняваща безсмъртието и пътя на развитие на човека, са превърнали себе си и своето паство в „пленници” на измислените догми и Знания, продиктувани преди хилядолетия и разчетени за равнището на мирогледа на древните хора.

         Налагайки на паството си „нафталиново” разбиране за Бога, те са станали спирачка и преграда в търсенето на Истината и в свободното развитие на съзнанието. Станали са причина на нежеланието на съвременните хора да се стремят към разбирането за Бога.

        

         Не искайки (не съумявайки) да живеят по Заповедите, хората са загубили контакт с Бога като по този начин са се „обезоръжили” пред силите на Тъмнината.

         Човечеството е направило огромна грешка: разделяйки Духа от Материята и отделяйки религията от държавата.

         Вземайки на „въоръжение” теорията на Дарвин за еволюцията на видовете , хората са отхвърлили главното – еволюцията на Съзнанието.

         Вместо Единна Божествена Пирамида на властта начело с хората, ръководени от високо Съ-Знание и Божествената Програма за усъвършенстване на личността на човека, на Земята се е създало двувластие: религиозно и светско.

         Тези групи хора, ръководени от личностните и материалните си интереси, прилагайки правилото „разделяй и владей”, са създали общество на Духовни и физически роби (независимо от променящите се физиономии), лишени от условия за развитие на Съзнанието.

 

         Религията и Науката са взаимно допълващи се структури за изучаване на Мирозданието.

         Но хората избрали за себе си изпълнението на най-важната мисия на Проповедници, приобщаващи хората към Вярата в Бога, са започнали да смятат себе си за особени човеци – за „избраници”, имащи право да управляват другите хора. Изграждайки своята власт върху основата на ритуали и догми, и опазвайки я от бързо развиващата се наука, те завинаги са заседнали в древните векове, станали са ортодокси.

        

         Хората на науката, отхвърлили религията са избрали материалистичния път за познание на Света и създавайки закони несъгласувани със законите на Космоса, са насочили хората по пътя на егоистичното общество на потреблението. В резултат – без Духовността управлява Света.

         Но „бездуховният човек – това е винаги разрушител на обкръжаващото го пространство и в крайна сметка – това е самоубиец”

         Подхващайки подхвърлените лозунги „Няма Бог” и „Един път се живее”, хората са насочили всичките си сили за получаване на удоволствия и в доброволния си стремеж към пороци изненадват даже Низшите сили.

 

         Разпадането на Съветския Съюз, който при всичките му недостатъци, все пак ориентираше населението към високите морални ценности, а също така и към разбирането, че главното за човека не са парите, беше силен удар по силите на Светлината. „Съдът на везната” на съдбата на човечеството натежа в полза на силите на Тъмнината.

 

         За изненада и неразбиране на много хора Съветския Съюз беше непобедим, защото народите, които го населяваха Вярваха във Великата идея. В Основата на Съюза бяха заложени Вечните Библейски Ценности: Свобода, Равенство и Братство на всички нации, пробуждащи надежда за щастлив живот на всички народи на Света.

         Да сломи Вярата на съветските хора не успяха нито жестоките войни, нито лишенията, нито „канибализма” на Сталин.

         Без самите хора да разбират това, те изпълняваха Програмата на Създателя. Преминалите Школата на живота в Съветския Съюз са били и си остават за Създателя единствената надежда за спасение на човечеството при Квантовия преход.

 

         Атеистът Михаил Горбачов, започнал перестройката на съветското общество изпълни основния Божествен Завет – предостави на хората Свободата и правото на свободен избор за по нататъшния им жизнен път.

         Но Горбачов не беше нито стратег, нито оратор, излагащ своите мисли точно и ясно.

         Той не можа да събере отбор от единомишленици и се оказа безсилен под натиска на силите на Тъмнината, които се възползваха от сложността на момента и завзеха властта.

         Поставяйки на върха на Русия „вярващ” човек, неравнодушен към алкохола (а употребата на алкохол, пушенето или приемането на наркотици – това си е доброволно подвключване към захранването на Тъмните сили, да се отървеш от смукалата на които се оказва доста трудно), Тъмните сили обърнаха страната към служене на Мамона (на АнтиБога).

         Без да се замислят за последствията, милиони руснаци покорно се завлякоха в подчинение на „Жълтия” Дявол забравяйки за това, какво са изучавали десетилетия: „Капиталистът заради получаването на приходи е готов на всякакво престъпление” (Карл Маркс).

 

         Светът се управлява от Идеи. Руската държава се е лишила от главното – от Идеята, заради която съществува.

         Във „вечното” противопоставяне между Духовността на Русия и „Златния телец” управляващ САЩ – руснаците засега губят. Дилетантите ръководещи Русия, са „спуснали” страната на самото „дъно”.

         Всички по-нататъшни уговорки и проповеди са вече БЕЗПОЛЕЗНИ.

 

         Хората избрали пътя на „пазара” никога няма да прекратят борбата за сфери на влияние, няма да спрат тероризма и войните, никога няма да победят корупцията и няма да могат да отстранят социалната несправедливост, но най-важното – няма да могат да спрат падението на нравите.

 

         Но дошло е време да се разбере, че за Бога е важно само това, как човек усъвършенства своето съзнание и Него (Бога) въобще не го интересуват автомобилите, заводите или яхтите, които са си построили хората.

         „Може да се лети в космоса, може да се прави свръхмодерна техника и да се обръщат реките на обратно, но и това е много по лесно отколкото да се промени съзнанието, за да се прескочи на следващото еволюционно ниво, но Бог очаква от хората точно това.

         Вие създавате на Земята технократична цивилизация. Но в замисъла на Бога за вашата планета не влиза поддръжката на технократична цивилизация. И всичко това, което не съответства на замисъла на Бога, ще бъде изметено от лицето на Земята”. (Диктовки на Йерарсите на Светлината).

        

         Климатичните и техногенни катастрофи, ураганите, земетресенията, „оживелите” вулкани и цунами, съпровождащите ги изменения в геометрията на Пространството, ще заставят хората да повярват в изключителността на случващото се, но ще бъде изгубено много от времето за подготовка.

         Много от хората се надяват, че нищо страшно няма да се случи и всичко ще се размине ей така от само себе си или Бог всичко ще нареди.

         Но се оказва, че няма да се размине и няма да се нареди.

         Историята на всеки човек и на всеки народ винаги се пише в два варианта. И от действията и от постъпките на самия човек и от целия народ зависи по кой сценарий ще се развият събитията: по трагичния или по благоприятния.

         Съвременните хора са избрали най-трудния вариант.

 

         Създателят предупреждава за още една опасност за хората.

         Редом със Земята, в паралелния Свят се намира съседна до нас много по-развита цивилизация (Тъмната планета), която се готви към поробване на Земята в качеството и на енергиен донор!

         (Взаимоотношенията между извънземните цивилизации са аналогични на отношенията между държавите на Земята. И на междупланетно ниво, нашата цивилизация – това са „племе от аборигени” за територията на която претендират „ВМС на САЩ”).

         Именно от там, от „Тъмната планета” (невидима от равнището на нашето измерение) проникват при нас на разузнаване летящи „чинии” и похищават хора за изследвания. Техни представители от групата на свръх богатите хора, мечтаещи да управляват Света, вече са създали секретно Световно правителство „в сянка” за дестабилизация на живота на Земята и нейното превземане. И с такива „гости” земляните няма да могат да се справят.

         Точно това правителство в сянка е разработило атаките над Ню Йоркските небостъргачи, а е приписало това на търсещия слава Бен Ладен. Именно то управлява всички финансови ресурси в Света и цените на нефта, организирайки по този начин кризи и войни.

         То разполага с такива възможности, които в сравнение с възможностите на всеки държавен глава, са аналогични на разликата във възможностите на Президента на страната и губернатора на областта.

         Това правителство завършва подготовката на психотронното оръжие, което трябва да превърне всички хора в безволеви животни-роби и ако това стане, то тогава дори и Създателят няма да може да помогне на обезумелите хора!

   

         3.   ТРЕВОГА

 

         По Закона на Вселената Висшите сили не се намесват в делата на хората, ако за това не се молят самите хора или до тогава, докато действията на хората не заплашват съществуването на цивилизацията.

         Но ситуацията на планетата приближава критическата.

         И за да не се започва на Земята всичко от Началото (както това вече се е случвало не веднъж), Създателят, нарушавайки собствените си Правила е приел безпрецедентно решение – да се намеси в делата на хората и да предаде Нови Знания, обясняващи строежа на Световете и задачите на човека на Земята и във Вечността, без разбирането на които да се премине Квантовият преход хората самостоятелно няма да могат.

 

         На опонентите няма да помогнат основаването на многото контактьори и „спасители” появили се в последно време. Ръководени от деструктивните сили, те затрудняват разбирането на това „Кой, кой е?!”. Но такива са Вечните Закони на Вселената обучаващи хората да направят самостоятелен избор между Добро и зло.

         Съвременното общество обаче е такова, че ако на улицата се появи и самият Иисус Христос и започне да проповядва, то и на Него не биха повярвали. И винаги трябва да се помни, че Христа са го разпнали книжниците, признаващи единствено Стария Завет.

 

         Днес за първи път на съвременен език Създателят обяснява, каква опасна ситуация съществува на Земята заради поведението на хората и какво трябва да се прави, за да не слезем от арената на Историята.

         За спасението на цивилизацията на Създателя са Му достатъчни поне 2% от населението искрено Вярващи в Бога, които в Духовно Единение, колективно да се обърнат към Бога с Покаяние и молба за помощ по време на Квантовия преход.

         Единното Духовно послание на голямо количество хора има енергийна сила с огромна мощност способна да въздейства на обкръжаващото Пространство и да го променя, намалявайки негативната проява на стихиите.

 

         Цитатите от Обръщението на Създателя говорят сами за себе си:

         (Забележка; Думите на Създателя в статията са отделени с наклонен текст)

 

         „Ситуацията на Земята е станала дотолкова критична, че по нататъшното пренебрегване от хората на Висшите сили е НЕДОПУСТИМО!”

         „….Хората – това са енергийни фантоми и тяхното отношение към обкръжаващия ги Свят е взаимодействие на енергията на човека и енергията на Вселената, при това Любовта и Хармонията създават импулс с положителна енергия, които укрепват Вселената. Поведението на човека в обществото представлява енергиен импулс с различна дължина, с различен знак и затова злобата и ненавистта, и още повече убийството, представляват импулси с отрицателна енергия с огромна мощност и късовълнови параметри.

         Физиците знаят, че късите вълни имат всепроникващи способности и затова са най-вече опасни не само за отделната личност, но и за цялото човечество, но най-важното е че те са опасни за Космоса, носещ балансирана енергийна структура.

         Войните от локален мащаб и войните от световен мащаб излъчват в Космоса такава мощна отрицателна енергия, че те предизвикват негативно енергийно възбуждане в Космоса.

 

         Ето защо човечеството, не само че води себе си към самоунищожение от излишъка на отрицателна енергия, но и предизвиква енергиен дисбаланс в обкръжаващите го Светове, в обкръжаващите го цивилизации.

        

         Не стига това, че вие сте още млада цивилизация, но вие се оказвате най-неустойчивата и не балансирана такава, което предизвиква безпокойството на обкръжаващите ви Светове, искащи или вашето унищожение, или привеждането ви в хармонично, енергийно уравновесено състояние.

         В тези думи няма какво да добавиш или да махнеш, трябва само да се разбере, че човекът е бил създаден от Мен за изпълнение на Задачи в Космоса и Вечността и ако човекът, очакван като енергиен фантом от най-висок ранг, на ниво на Духа, не се е получил, то тогава: или се прави регулировка на този фантом, или се унищожава като излишък на енергия с отрицателен знак, който води до дисбаланс на Системата от Светове!

        

         Днес във Вселената има остра нужда – спешно да се промени насочеността на енергийния вектор на психична енергия на човечеството, а това означава, че е необходимо да се оставят за продължение на човечеството само тези хора, които или вече имат положителния вектор на психична енергия, което би било идеално, или тези хора, които поне се опитват да се стремят към Истината и Духовността, и точно поради това не са все още изгубени за Вселената.

         Аз ви предупреждавах, че високочестотните енергии, които ще достигнат Слънчевата система от дълбините на Космоса (а това ще са дванадесет портала/импулса) ще предизвикат в хората с ниска честота на вибрация не само дискомфорт, но и самоизгаряне на плътната (материална) обвивка.

         При така създалите се условия за съжаление, вече няма време за преправяне или преобразяване на хората от вашата „Пета раса” и няма никаква възможност да се уговарят не желаещите да променят начина си на живот и съответно, своето енергийно равнище.

         Вие няма къде да избягате. Вие не може, събирайки багажа си да се евакуирате от планетата. На всеки от вас ще му се наложи да издържи всичко до края”.

 

         Какво трябва да каже Създателят, за да могат вярващите в Бога да повярват на Бога? През всички времена това е бил един доста сложен процес.

         С какво може да помогне Създателят на своите деца? Единствено с предаването на Нови Знания. Така е било през всички времена. И право на човека е да следва тези Знания или не.

         Народната мъдрост гласи „Вие може да доведете коня до реката, но да го накарате да пие, вие не можете”.

 

         За да разбудите спящото съзнание на хората, от 4 март 2005 г. Йерарсите на Светлината и Възнесените Владици започнаха да диктуват допълнителни Знания чрез своя Избраник – Татяна Микушина (г. Омск).

         (Справка; Йерарсите на Светлината – това са Висшите сили, управляващи Вселената и помагащи на хората да преминат етапа на еволюционното развитие.

         Възнесените Владици – това са Великите Учители и представителите на силите на Светлината, били във въплъщение на Земята в образите на човеци: Буда, Мойсей, Иисус, Майка Мария, Николай Рьорих и много други).

         Контактът с Висшите сили на Светлината – това е основно условие за развитие на човечеството. Такива способности ще имат всички хора преминали през Квантовия преход.

         Мигновеното получаване на информация по всички интересуващи ви въпроси открива безгранични възможности за развитие, прави ненужно печатането на милиони книги, които хората никога няма да прочетат.

         Днес за събитията през 2012 година съобщават много контактьори.

         Не е необходимо да се разбира, че и на Астрално равнище към хората се включват сили на Тъмнината (сили на задържането). Възползвайки се от самолюбието на „контактьора”, те започват да наричат себе си създатели, йерарси на светлината или възнесени владици и призовават към спасение на човечеството.

         Те диктуват информация, която до 90% може да бъде лъжлива. Затова, четейки предлаганите диктовки, вие ще трябва да се научите да различавате: от кого е информацията, а за това е необходимо едно – винаги да се вслушвате в своето сърце, то вас никога няма да ви излъже.

 

         Създателят диктува Новите Знания чрез човек на науката. Това може да се възприема с обида от представителите на конфесиите, смятащи себе си, че само те имат право на тези Знания.

         Но именно човек на науката, признат и заслужил и не отдаващ предпочитание на нито една от конфесиите, може да изпълни такава отговорна Мисия, тъй като всяка конфесия би използвала ситуацията в своя полза, което на трябва КАТЕГОРИЧНО да СТАВА.

         „Създалите се на Земята взаимоотношения между хората, правовата и кредитно-финансова система, всички социални надстройки активно принуждават човека да служи на Мамона, отхвърляйки „за после” всякакви опити за Духовен ръст на човека, подменяйки Вярата в Създателя със спазването на ритуалите и обредите на църковно-религиозните тълкувания”.

         Хората са избрали за цел на своето Краткосрочно пребиваване в Материалния Свят парите, властта и наслажденията.

         „Но всички постижения на богатство в Материалния свят имат огледално отражения на низко Съ-Знание!”

         „Парите – това са еквивалентът на Божествената енергия във вашия Свят.

         И хората преминават тест за разумно използване на тази енергия. Ако вие сте получили пари, с които да разполагате, то това не означава, че вие трябва да ги изхарчите за удоволствия и развлечения.

         Бог ви е дал възможност правилно да се разпореждате с парите. И вие сте длъжни да използвате паричната енергия за Общото Благо.

         Само в този случай, вие ще балансирате своята карма и ще спасите себе си и своите деца от негативни последствия.

         Но хората не желаят да вървят по Пътя на праведността, дори и пред заплахата на глобалните катаклизми.” (Диктовки на Йерарсите на Светлината).

           4.   Причината за Световния антисемитизъм  

         В какво се състои коренът на проблема, това не знаят дори и самите юдеи и даже уважаваните равини. Изказват се най-различни причини: завист, ненавист, неразбиране и т. н.

         Днес Висшите сили разкриват Истината за трагедията на надарения с таланти народ.

 

         Всеки ден от своето пребиваване на Земята човекът преминава в изпитания (понякога и много тежки) заставящи (подтикващи) хората към вземане на решения – с Кого да бъдат (на Кого да служат?): на силите на Светлината или на Силите на Тъмнината.

         Хората от Петата раса изначално са се оказали в много трудни условия на изпитания. На тях им е предстояло да преодолеят първородния грях (грехът на хората от Първия род): убийството на брат от брата, станало основна причина за безкрайните братоубийствени войни и достигнали най-високото си напрежение през ХХ век, както и да се противопоставят на вируса на Алчността.

         На юдеите им се е възложила високо отговорна Мисия: да станат Пример за останалите народи.

         Преди хилядолетия юдеите са били избрани да станат основа на Петата Корена арийска Раса на Земята. Мойсей е извел юдеите от заразения с вируса на Алчността и загиващ материк Атлантида, към формиращия се тогава материк Евроазия.

         Като избран народ, юдеите е трябвало да преминат тежък Тест за „лоялност” към Бога и са били „инфектирани” с вируса на Алчността.

         Но юдеите не са могли да се противопоставят на изкушенията.

         Мойсей се е опитал и с уговорки, и с жестокост да изкорени от своя народ заразата и да насочи юдеите по Пътя на движение към Бога, а не към служене на Лукавия, на който принадлежат всички богатства на Земята.

         Юдеите си избрали своя път, а Мойсей е бил убит.

 

         „По онова време Аз дарих, чрез Мойсей на избрания от Мен народ юдейски Моите Велики Знания, но с условието те да ги предадат на другите народи.

         Аз исках да покажа, че народ влачил нищожно съществуване, приел Вярата в Единия Бог, може да се издигне от пепелта и да стане лидер на човечеството, негов Пастир и да поведе след себе си нациите и народностите към съвършенство.

         Но юдеите започнали да използват Знанията които са им дарени, не за разпространение сред другите народи, а за собствено обогатяване и осигуряване на своето Световно господство – а това вече е най-Големият грях!

         Юдеите са се отказали от пътя, предназначен им от Мен и са променили своята Свята мисия на Водач на народите на Света, с посланията на Лукавия и са избрали „Златния телец” за символ и критерий за живота на своя народ”.

         „Генетичният код на юдейския народ се е повредил и вместо народ-водач се е получил избран от Бога народ отстъпник, създал на ниво на подсъзнанието неприязън за себе си във всички останали народи.

         Идването на Христа, Неговото обръщение към юдеите беше Моя последен опит да върна заблудените Свои деца към Мен, към тази Велика Мисия, която Аз им дарих …. Но както знаете резултатът е известен!

         Появата на Христос в Ерусалим беше началото на Съдния ден за юдеите и техния избор между Добро и зло, а Голгота беше собствен избор на юдеите” (отворила пътя към гоненията и концлагерите).

         „Нито един народ не е убивал Пророците си – Моите Посланици. Юдеите убиха и Мойсей, и Иисус”.

         Юдеите сами са си създали карма, която изкупват хилядолетия.

         „Юдейският народ си е създал своя религия, затворена в себе си със свои правила на поведение, в съответствие с изискванията на Лукавия.

         В това отношение юдеите и тяхната Вяра са абсолютно противоположни на Моите представи за праведност на хората на Земята.

         И напомняйки за Богоизбраността на този народ – това вече е отдавна стара и забравена изпята песен, и желание на Лукавия да усили  конфронтацията между народите и да покаже възможностите в Материалния Свят в интерпретация на Лукавия.

         За това Аз отлъчих юдеите от Своята Църква, защото е невъзможно едновременно да служиш и на Бога и на Мамона.

         Думата „Евреин” или „Човек на Бога” (по отношение на юдеите) може да бъде забравена, защото в най-новите времена Богоизбран народ вече е друг народ, преминал по пътя на робството, унижението и не загубил Духовната си твърдост”.

         (Справка; „Евреин” – това е звание, титла (Човек на Бога, Избраник) в Русия по недоразумение са приели тази дума за националност).

         „Днес и за близките хиляди години Аз отдавам своето предпочитание, поддръжка и Благодат и Благослов на народа на Великата северна страна – Русия, предричайки на нея и на нейния народ в новото хилядолетие Велико бъдеще на Богоизбран народ!

         Сега Руският етнос стои на прага на избора: „Да бъде или да не бъде” Русия страна-Водач на народите от Света към Вярата, към Истината, към Мен и Моя миропорядък…”

 

         Днес Евреи – Избраници на Бога стават всички народи населяващи Русия!

         Юдейският народ е подарил на човечеството високо талантливи хора, деятели на изкуството и представители на други професии. Всички те – са потомци на хора поддържали Христа и сега продължаващи да носят Светлината на Неговата енергия на всички хора.

         Но за преминаването през Чистилището на Квантовия преход, от хората се изисква да се откажат преди всичко от служба на Лукавия, което при съществуващия начин на живот, за много от хората се оказва невъзможно.

        

Пътят към Създателя е отворен за всички народи и само искреното Покаяние и пренастройката на собственото Съ-Знание могат да бъдат рецепта за всеобщо спасение.

 

         5.   Какво да се прави?

 

         На Руския народ е възложена Велика Мисия – да премине Квантовия преход първи и да изведе след себе си цялото човечество.

Ще могат ли русите да оправдаят доверието и надеждите на Създателя - Всички Висши сили са в очакване.

И хората, както никога досега усещат остра необходимост от Вяра в Създателя и Висшата справедливост, тъй като без всичко това, всичко останало няма смисъл. 

         Култът към парите и митовете на религията принуждават хората да признават върховността на „ценностите” на Материалния Свят. И Новите Знания това вече не са митове или приказки, а жизнена необходимост.

         Днес Създателят за първи път води пряк двустранен диалог и говори на руски. Чрез човека от Русия ТОЙ е продиктувал Своето Послание и Го е нарекъл – „ОТКРОВЕНИЯ към хората на Новия век”.

         Ако Библията е наречена Книга на Надеждите, то новото Послание на Създателя – това е АЗБУКА на основните Знания, необходими на съвременните хора и Билет в Бъдещето. „ Това е най вълшебната Книга за всички времена и народи, тя ще промени всичко на Земята!”

         Усложнявайки съдържанието, Създателят ежеседмично диктува нови Текстове, в които обяснява всичко това, което ние самостоятелно никога няма да разберем и без което като хора няма да можем да съществуваме.

         Това са най силните енергийни Послания за всички хилядолетия. Всеки който ги е прочел – вече няма как да тръгне „Надолу”, това не може да му се случи никога! Създателят за първи път отговаря на всички въпроси вълнуващи съвременните хора и поставя точка на безсмислените диспути – коя религия е най-истинна?

         Съхранявайки добрите обичаи на народите, трябва да се разбере, че всички съществуващи знания за Бога изпълнили достойно своята Мисия, заминават завинаги в миналото, отстъпвайки място на Новите Знания.

         Отложете всичките си дела, колкото и важни да ви се струват те. Изучавайте Новите Знания, в тях е заложен Кодът на Безсмъртието, за което всички толкова много мечтаят.

         Четете, мислете и анализирайте. Но запомнете, че Създателят не дава Инструкция, а единствено подсказва направлението за движение.

 

         В Началото е била Мисълта, а не Словото, както е записано в Библията, защото Мисълта (Духът) – това е Основата на Всичко, а словото – това е производна на Материалния Свят.

         Всеки съвременен човек трябва да знае, че Вселената има Божествен (Разумен) произход.

         Цялата Вселена е обитаема и се състои от многослойни Светове от енергия (материя) с различна степен на плътност.

         Това е Свят на Божествените сили с високи вибрации – Тънкия, Духовния свят (на енергията на съзиданието) управляван от Йерарсите на Светлината.

         И Свят на Божествените сили с ниски вибрации (деструктивна енергия), управляващи Земята (начело със Сатаната, в руския вариант – Лукавия). Този Свят на плътна и свръх плътна енергия (Материя) е Свят изпитващ човека с изкушения и принуждаващ го постоянно да прави своя избор между Доброто и злото.

         „Бог е Един за всички не само на Земята, но и във Вселената.

         Бог – това е управляваща Система, уравновесяваща всички позитивни и деструктивни сили, които се подчиняват на Закона за Единство и борба на противоположностите.

         Но не разбирайте борбата като война. Война няма и не може да има, а има ДОПЪЛНЕНИЕ И ВЗАИМНО ПРОНИКВАНЕ на двата Знака на Вечността.

         Хармонията на Вечността се постига единствено чрез принципа на ДОПЪЛВАЕМОСТТА на всеки от Знаците, а това означава Уравновесяване на полюсите на Вечността при неутралност на Създателя.

         Но векторът не енергията на Бога винаги има положително значение и съхранението на този вектор е главната задача на Бога.

         Бог – това е Велик многостепенен Енергиен Океан на Разума еволюиращ във Вечността и постоянно стремящ се към съвършенство.

         Бог изпълва със Себе си цялото Пространство на Вселената. Пространството има структура на МАТРИЦА, състояща се от много милиарди клетки от енергия с различна плътност и различен знак. И единствено Хармонията между плюса и минуса дава тази Велика Божествена Светлина от която се „топлят” всички Същности на Вечността”.

         Не търсете Бога някъде „Там” далече. Той е заедно с вас, Той е около вас, а ние сме вътре в Него. Всички Светове са преплетени. Времето представлява производна на тримерния физически Свят, а в Тънките планове всички времена съществуват днес и сега.

         „Светът се намира в постоянно движение. Това движение е подчинено на Висшата Целесъобразност и на Законите на Вечността. Неговата основа – това е възходящата СПИРАЛА на Вечността, защото за всичко си има НАЧАЛО, но няма край еволюцията на Пространството, защото То е Вечно!”.

 

         Владимир Вернадски първи е разкрил строежа на Сферата на Разума, желание за опознаване на своя Свят обаче в човечеството не се е появило и едва сега, след сто години е настъпило времето за разкриване на тайните на Световете за хората!

         Човекът – не е раб Божий (децата няма как да бъдат роби на родителите си), а многослоен енергиен фантом, създаден от Материално и Духовно ДНК.

         Всеки човек – това е ембрион, частица от Бога, притежаваща всички способности на Бог-Отец, да се възползва от които всеки получава правото в стремежа си към саморазвитие и достигане на нивото на Абсолюта. 

         Но само обединили се в Духовно Единство хората придобиват енергията на Първотвореца и стават способни да Творят (да променят) Пространството.

         Усъвършенствайки се хората помагат да се усъвършенства и Бога. Именно за това ТОЙ ни е и създал! И няма по-голямо разочарование за родителите, от това детето им да деградира или да не оправдае надеждите им. 

 

         Първите разумни хора (Адам и Ева) са били създадени не на Земята, а на Тънкия план, а Земята, това идеално място за развитие на способностите на човека, е била заселена с народи от съседните галактически цивилизации (от там пъстротата на нациите, езиците и нравите) за изпълнение на Програмата по възпитаване на човека, способен да се самоусъвършенства и да се осигури съдружието и обединението на всички нации под ръководството на Единия Бог!

         Земята – това е университет, полигон за изпитание и „ковачница на кадри” за развиващата се Вселена.

         Повишавайки нивото на Съ-Знание при всяко въплъщение (реинкарнация) човекът е длъжен да стане Човек-Творец, Помощник на Бога, а след това и Човек-Бог, за управление на други планети в развиващата се Вселена.

         Вторият път е подчинение на деструктивните сили и преминаване в Тъмното пространство на негативните сили, където условията за съществуване са съвсем други.

 

         При раждането му в човека се задават всички Знания за Вселената, но поради мързела и инертността на мисленето си той използва само 5% от своите възможности.

         Представляващ част от Вечния Бог – човекът също живее вечно.




Гласувай:
6



1. анонимен - Впечатляващ материал, който тр...
29.07.2011 02:25
Впечатляващ материал,който трябва да има по голямо достояние до хората.Не знам дали този сайт е нов и за това няма коментари или просто хората го прочитат без да се развълнуват и да напишат нещо.Надявам се да е първото.Аз съвсем случайно попаднах на него,търсейки една книга.Единственото което ми остави лек неприятен вкус е това,че едва ли не руският народ е богоизбран и ще мине пръв през порталите.Казвам го без капка завист или каквато и да било ревност,просто мисля,че всички сме равни пред Бог и всички ще минем без да бъдем избрани в зависимост от нашата етнос или култура, а според чистосърдечието и отвореноста ни към духовното.Същото се отнася и за антисимитските нотки на част от приложението.Това заклеймяване на йодейското племе,също ме натъжи.Каквато и кармична тежест да носят,сред тях със сигурност има хора които се вълнуват от теми като тази и са духовно богати.Моля за уточняване на тези въпроси,защото може би аз не съм разбрал нещо.Казва се на едно място в материала,че човек трябва да чувства със сърцето си на кое да вярва и на кое не.Е,аз на тези две неща не им вярвам.Дано се намери някой да ми разясни темата,че да повярвам и аз.И дано да бъде убедителен.За всичко останало сърцето ми казва ДА с приятен трепет.Благодаря.
цитирай
2. minchomin - анонимен - Впечатляващ материал, който тр... 02:25
29.07.2011 07:28
Блогът нито е нов, нито ти си попаднал случайно на него. На всички твой въпроси има отговор в него. Материалът, който си прочел е от три части и е резюме на друг голям материал. Търси отговорите самостоятелно, ще ги намериш в блога. Руският народ действително е Бого избран, независимо на кой му харесва това и кой не. Той има програма да бъде месия на света. Търси и ще намериш.
цитирай
3. анонимен - Здравейте
12.10.2011 12:40
Може ли да ми кажете, ако знаете, къде мога да намеря пълния материал. Тук има неща, които не успях да разбера напълно. За мен Бог е абсолютното добро и не виждам смисъл да изгаря грешните хора. По-скоро си мисля, че при този квантов преход всички ще преминат, но ще станат по-добри и ще се избавят от пороците, алчността и всяка низка вибрация. Например аз чувствам, че трябва да има прошка за всеки, да се даде шанс за осъзнаване, дори и на убиеца. Може и да греша, не знам. Само времето ще покаже. Поздравления за блога.
цитирай
4. minchomin - 3. анонимен - Здравейте
12.10.2011 14:54
Материалът е статия резюме върху диктовките на Създателя /Творец, Бог/ приети от акад. Маслов. Тя е в три части. Вижте датата на публикуване 24.04.2011 г.за цялата статия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407473
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031