Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
20.04.2011 19:22 - ДЕКЕМВРИ 2012 - ВРАТИТЕ НА „КИВОТА” СЕ ЗАТВАРЯТ! - (КОЙ ЩЕ ПРЕМИНЕ В БЪДЕЩЕТО?) - ТРЕТА ЧАСТ
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4619 Коментари: 6 Гласове:
9

Последна промяна: 22.04.2011 07:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ТРЕТА ЧАСТ - ПРОДЪЛЖЕНИЕ ОТ  http://minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/04/20/dekemvri-2012-vratite-na-kivota-se-zatvariat-koi-shte-premin.733042

         Но нито един човек няма право да „убива” (да прекъсва земно въплъщение) друг човек, какъвто и мотив да има за това.Защото всяка преждевременна смърт, включително и убийството на животни по време на лов – това е нарушение на Законите на Космоса и се наказва най-строго.

         Убиващият преди всичко разрушава своя по-нататъшен живот. А ако взривяващият себе си терорист знае, че върви против Закона на Бога (на Аллах) и че в този си разкъсан вид ще живее хилядолетия, то той вероятно никога не би наказал себе си толкова жестоко.

         От Създателя се отхвърля и убийството на животни за жертвоприношения, тъй като той не приема изразяване на Любов към Себе си чрез болка, кръв и смърт.

         Всяко ритуално убийство – това е служене на Низшите сили. „Този грях към който Низшите сили провокират човека – е ОСНОВАТА за по нататъшното грехопадение и превръщането на човека в животно!”

   И сега за най-главното – за мислите на човека.

         Енергията на мислите на човека представлява единственият енергиен мост, по който става обучението на човека и контактът с Висшите сили, с Бога и в съдбата на всеки човек и на цялото човечество има решаващо значение.

         Съзнанието определя бита, а не обратното, както това декларират материалистите!

         Всички научни открития и творчески озарения зависят от нивото на контакт на човека с Висшите сили. Колкото по-високо е съзнанието на човека, толкова по-талантливо и гениално се получава всичко, с което той се занимава.

         Ниското съзнание, разбиращо единствено „закона на джунглата”, генерира енергия на ниските вибрации и плодовете му са разрушителни както за човека, така и за Вселената.

         Внимавайте за своите приказки, но особено внимавайте за своите мисли и мисълобрази. Старайте се да мислите само положително, защото мисълта винаги има продължение и се възвръща под формата на благодат или под формата на проблеми.

         Всички болести, катастрофи и всякакви подобни – са резултат от преизлишък на негативна енергия върху органа (обекта), породена от мислите или думите на самия човек. Нищо не става случайно!

         Нито един доктор, дори и най-титулуваният не може да излекува болестите или да продължи живота на човека, защото той лекува единствено резултата от живота на човека!

         „Причината за недъзите, болестите и пътят за тяхното преодоляване, Ключът на дълголетието, се намира вътре във вас самите!

 

         Особено опасни „производители” на разрушителни мисли (енергии) и служители на деструктивните сили представляват агресивните и алчните хора, и колкото и странно да звучи, но хората с творчески професии, които в своите произведения смъкват и тиражират негативните постъпки на човека, заставяйки хората да ги съпреживяват, и те превръщат хората в съюзници на силите на тъмнината.

         Изкуството трябва да помага на хората да хармонизират отношенията си един с друг и възвисявайки се над обикновения живот, да се ориентират към движението за усъвършенстване, а не да бъдат „огледало” за човешките пороци.

         Днес всички демонстрирани на екраните на кината и на ТВ: филми, рок концерти и новини, а така също и новините на радиото и компютърните игри, принуждават хората да служат на деструктивните сили. Те провокират хората да плодят енергийни чудовища, разрушаващи енергийната обвивка на човека и превръщайки го в самоубиец, защото без енергийна обвивка човек не може да съществува. Но дейците на „изкуството” убеждават, че това не е толкова страшно.

 

         „Всеки катаклизъм, всяко стихийно бедствие е следствие на вашето несъвършено съзнание. И вие жънете плодовете на вашия егоизъм и упорство. Информационното поле на човечеството и информационното поле на Земята са много тясно свързани и преплетени.

         Затова всяка несъвършена мисъл оказва влияние на цялата планета, обхождайки цялото земно кълбо и встъпвайки в резонанс с подобни несъвършени мисли и чувства.

         По същия начин и мисли, обърнати към Благо, Добро, положителни мисълобрази и емоции добавят стабилност върху цялата планета и способстват за изравняване на земната ос. Постарайте се да разберете това.

         В посоката където е насочено вашето внимание, там тече вашата енергия. Вашата енергия тече в посоката за която вие мислите, тече на там, където е предизвикан вашият интерес.

         Една некачествена мисъл или чувство привлича към себе си точно такава, същата по вибрации. И след определено време се образува ураган, състоящ се от негативна енергия, който през определено време се проявява на физическия план под формата на реални урагани и катаклизми.

         Затова, тогава когато вие външно не проявявате никакви негативни реакции, а вътрешно във вас присъстват отрицателни мисли и чувства, то това е също толкова разрушително за Света, както и ако вие сте хвърлили атомна бомба!

         Всеки от вас представлява източник на Божествена енергия за вашия физически Свят. Вие сами решавате, за какво да губите дарената ви от Бога Енергия.

         Вие не може да не губите тази енергия. Божествената Енергия постъпва във вашата аура от Божествения свят под формата на непрекъснат поток всяка минута и всяка секунда от вашето пребиваване на Земята.И единствено от вас самите зависи това, как вие ще се разпореждате с нея, с вашата Божествена Енергия.

         Силите на Тъмнината нямат достъп до Божествената Енергия, но те са изключително изкушени от присвояването от вас на вашата Божествена Енергия.

         Те отнемат вашата енергия, която вие толкова безсмислено им отдавате чрез всяка не божествена дейност, която вие си позволявате да осъществявате във вашия Свят.

         Цялата съвременна индустрия работи 90% за удовлетворяване на енергийните нужди на силите на тъмнината.

         Замисляли ли сте се вие някога над това?”(Диктовки на Йерарсите на Светлината).

           Създателят обяснява:

         „Изграждането на енергийната обвивка на човека – това е точното копие (в микро мащаб) на изграждането на Световете.

         Човекът или се стреми към върховете на Тънките полета, издигайки със себе си и материалната си обвивка, или се спуска в Света на плътната енергия, където смисълът на битието е единствено животинският интерес.

         Но човекът-животно е същество лесно управляемо, което представлява от само себе си идеално поле за създаване и клониране на биологични роботи за Тъмните сили.

         Борбата за вашето съзнание е най-трудното сражение между Светлите и Тъмните сили, защото от резултата на това сражение зависи вашето Бъдеще и вашия път Нагоре към върховете на Тънките полета или пътя ви надолу, в Света на биологичните системи за пълно подчинение.

         На вас само ви се струва че вие живеете на Земята в пълна изолация от Космоса, от тези „разбираеми” и видими за вас планети и галактики. Трябва да ви кажа, че това не само е наивна заблуда, но и втората ви фатална грешка, довела ви до Квантовия преход и до Моята намеса във вашите дела в Материалния Свят”.

         Русите първи ще изпитат „ударът на съдбата” – Квантовия преход. Всеки руснак независимо от вероизповеданието му, длъжността му или материалното му състояние ще трябва да сдаде Единния Изпит пред Единия Бог.

         Да се спаси няма да може никой.

         Яркото изригване на Светлина може да предизвика изгубване на съзнание (което не е опасно за живота) и хората ще изпитат усещането за дете, излязло току що от утробата на майката в нов, неизвестен за него Свят.

         Преминалите Квантовия преход ще видят паралелния Свят (ефекта на Матрьошката) две слънца, две луни на небето, а така също и непознати планети, невидими от тримерното измерение. Ще видят необикновеността на открилото се Пространство, в което отсъстват обикновените праволинейни форми.

         Смяната на полюсите ще преместят Русия в района на Екватора и лятото на 2012 година няма да свърши никога.

         Възраждането на Русия ще започне със Сибир и Западен Сибир ще стане център на новата страна.

         Особеност на Русия ще стане високата Духовност и невижданите способности на населението, а русите преминали Квантовия преход ще станат елита на човешката раса.

         Те ще придобият способности за ясновидство, телепатия, телекинеза, но и най-вече – материализация на мислите (точно поради тази причина преминаването в Новия Свят е невъзможен за неправедните хора).

         Мислите на всеки човек ще бъдат „прозрачни”. Ще изчезнат езиковите бариери и ще започне сближаване на народите.

         Всички видове въоръжения ще се превърнат в ненужен боклук, защото е невъзможно да победиш хората способни да четат мислите на противника и да неутрализират всякаква агресия.

         Тялото на човека ще стане по-малко плътно (ще премине в плазмоидно състояние (на етапи)). Човекът ще има все по-малка нужда от земна храна, получавайки необходимата енергия за живота си направо от Космоса.

         Човекът няма да се разболява и ще може да живее по няколкостотин години (всички болестни бактерии и паразити ще останат в Миналия Свят).

         Бурният ръст в икономиката на Русия ще бъде напълно неочакван за другите държави. Постепенно всички страни ще признаят лидерството на Русия и ще започнат да се обединяват под нейно ръководство.

         Ще се сбъдне мечтата на много от народите – да се върнат в СССР, но това сега ще бъде нов тип държава: съобщество на Наистина Свободни хора, равенство и Братство.

 

         Обръщение на Създателя към читателите на тази статия

 

         „ Аз, Създателят на Все и Вся се обръщам към хората чрез човек на науката с който Аз установих контакт и който по Мое решение е записал и ви е предоставил Моите Думи като Обръщение на Създателя, Всевишния и Бога към хората на Планетата, с предупреждение за възможния колапс и самоунищожение на човечеството!

         Самият Аз и Йерархията на Светлината се намесваме в делата на човечеството единствено поради това, че ние не искаме да губим цивилизацията с нейния огромен потенциал.

         Главна страна избрана от Мен за прехода на човечеството през „Голгота” към Възкресение е Русия – страната на незалязващото слънце!

         С това се обяснява и Моят избор на Помощник, след който ще настъпи Мир, след което ще настъпи „Златното” време, но това ще стане ако Ние (вие и Аз) съумеем да спрем човечеството пред пропастта и да го отведем от там заради самите хора, заради Великата Любов и Хармония на Вечността!

         Започва най-сложният процес на пречистване на човечеството и не всеки от вас ще издържи този Изпит достойно, но пътя вече е показан и изборът е за човечеството, за всеки човек поотделно: или към върховете на Духовността, или към пропадането в нищото”.

         „В Космоса няма нищо, което да не се подчинява на Законите на Вселената. И е достигната границата до която човечеството е можело твърде свободно да използва Божествената енергия.

         Свободната воля, която е била дарена на човечеството е ограничена в определена времева рамка. И ако човечеството стигайки до предела до който е било допустимо да се експериментира със свободната воля, не може само да се върне към спазването на Закона, съществуващ в тази Вселена, то човечеството ще бъде грубо размествано и наставлявано, дори ако за това се наложи да бъде преобърната цялата Земя”. (Диктовки на Йерарсите на Светлината)

 

         Днес Създателят бие тревога за близката опасност за хората, живеещи само заради материалните си интереси.

         ТОЙ моли да не се повтарят грешките на изчезналите цивилизации и потвърждава: АЗ СЪМ, АЗ СЪЩЕСТВУВАМ! И по нататъшният живот на хората и преходът през енергийното поле на Квантовия преход е невъзможен без разбирането на това!

         Космическото „Цунами” през 2012 година ще пречисти човешката раса от хората, поразени от вируса на порока.

         А затова, в момента на Квантовия преход, вашият изненадан и емоционален вик да не стане последното ви усещане, преди изчезването ви завинаги, постарайте се да разберете: какво очаква от нас Създателят?! И колкото се може по-скоро!

 

         За русите от всички нации и вероизповедания Национална идея трябва да стане девизът „За Държавност и Духовно Единение на Русия”!        

         Не възглавяването от някоя си конфесия или от хора, промъкнали се във властта, а възглавяване на хората, ръководещи се от Съвестта на човека, виждащ Света с очите на Създателя!

         Основа за построяването на държавата от Шестата раса ще бъдат: Божественото Единовластие (чрез хората, слушащи Бога) и Съборността на свободния народ!

         Именно това е което е трябвало да достигне, но не е могла нашата цивилизация.

         Не комунизъм, не капитализъм и не демокрация, за която днес всички толкова много говорят – са бъдещето на Русия и на цялото човечество.

         „Структурата на Руската Държава, която ще се изправи от пепелта като обновена наднационална канара, или ако искате, Империя, ще бъде Божествена Монархия от Мен, Създателя и Народно ВеЧе при формиране на властта по места”.

         „Квантовият (Божественият) преход ще прекрати съществуването на човешката власт ( и светска, и религиозна) тъй като човешката власт е доказала, че тя е порок, тя е грях, и тя няма място в Новия Свят!”.

 

         „НОВАТА ЕРА Е ЕРА НА ДУХА И ПРИСЪСТВИЕТО НА ЧОВЕШКА ВЛАСТ В НОВАТА ЕРА, НАЙ-МАЛКОТО Е НЕУМЕСТНО!”

         Такова решение са приели Създателя и Йерарсите на Светлината.

         И никой на Земята не може да попречи за неговото изпълнение.

         С Бога няма как да поспориш, а и рушвети ТОЙ не взема!

        

         Единствено господарство (от Господ Дар), държава, управлявана от Вярващи хора може да осигури достоен живот на своя народ.

         На Земята ще бъде изградена не вертикала и не хоризонтала на властта, а Божествена Пирамида на Властта – аналог на Божествената Власт на Небесното Царство.

         Всичко трябва да принадлежи на държавата. Никакви олигарси – всичко принадлежи на народа осъзнал своята Мисия – да усъвършенства самия себе си, тоест да усъвършенства Бога.

         И още нещо не маловажно: отделянето на Църквата (Бога) от държавата. Всички ние – сме частици от Бога и именно ние всички сме държавата и как е възможно това: да се отдели Бога от нас? Да се измисли по-вредна глупост е много трудно. Но свещениците декларират точно това.

 

         Днес Създателят задава само един въпрос: ще може ли човечеството да разбере размера на надигащата се опасност и пред лицето на тази опасност да охлади страстите по материалното си обогатяване и да се обедини чрез приемане на ВЯРАТА в Единия Бог и Законите на Космоса?

         „Много е важно светските хора и представителите на църквата да се обединят, създавайки условия за ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ под ръководството на Единия Бог.”

 

         Преустройството на човешкото Съ-Знание е труден процес, но времето е започнало обратното броене и е увеличило скоростта си (това се забелязва от всеки).

         Материалистическият мироглед и догмите на религията държат в „мъртва” хватка хората и не всички ще могат да се измъкнат от нея, но време за безсмислени дискусии и спорове вече няма никакво.

           Всеки човек трябва най-накрая да разбере, че игрите на митове са свършили. Настъпило в ВРЕМЕТО НА ПРОМЕНИ, в което за човека има шанс да се спаси и не да попадне в „месомелачката” на енергийните преобразования!

         „Какво още трябва да се случи за да разбере човечеството, че вече е настъпил крайният срок? Вие се намирате пред вратата на последния вагон, който вече тръгва от перона.

         Решавайте! Или вие се качвате във влака на Еволюцията, или оставате да жънете плодовете на своята карма.”

         „Вие не може да влезете в бъдещето имайки това ниво на съзнание, което има мнозинството от човечеството сега. И това е Законът, който съществува.

         Събитието, което предстои да преживее човечеството не е свързано с революция, която да стане по волята на група хора, политическа партия или страна.

         Тази революция или промяна ще се извърши по волята на Висшите сили. И степента или количеството на човешки жертви, които са неминуеми при предстоящата промяна се определя от това ниво на съзнание, което човечеството е способно да достигне сега.

         Тогава, когато се достигат Космическите срокове, то задължително става Велик Преход, Велико Изменение.

         Човечеството в по-голямата си част не е готово за този преход, няма да може да го преживее. По нататък обаче, ще се създадат условия на Земята, когато новите раси от хора ще бъдат способни да населят планетата и да продължат земната еволюция.

И единствено вашето ниво на съзнание е единствения и определящ фактор: ще преминете ли вие предстоящите промени или не.

И тези от вас, които са способни да разберат нашето Учение и да го следват в живота си, ще могат да преминат през всички предстоящи изменения и вас нищо не ви заплашва”.(Диктовки на Йерарсите на Светлината).

Отхвърляйки самодоволството и „всезнайството” ще трябва да се постараете да разберете сами и да обясните на жителите на Русия и на другите страни, че Материалният Свят с всичките му ценности – вече е Минало. А бъдещият Свят принадлежи на хората с новото съзнание.

         Това ще спаси живота на милиони хора, включително и на нас самите, както и на нашите деца. За това ни моли всички нас Самият Създател и нищо по-важно няма сега и не може да има!

 

         „Всички Божествени сили са се включили в борбата, именно в борбата с вас за вашето спасение!!!

         За Нас, Божествените Сили, е необходимо да променим вашето Съ-Знание, дори и против вашата воля, защото без промяна на Съ-Знанието на хората, спасението на хората е невъзможно!

         Ето защо Аз ви диктувам Знания вече седма година с Надежда, че хората най-накрая ще разберат, че спасението им се намира в техни ръце и БЕЗ ВАШЕТО АКТИВНО УЧАСТИЕ, БЕЗ ВАШЕТО ЖЕЛАНИЕ, ВАС НЕ МОЖЕ ДА ВИ СПАСИ НИКОЙ!”

         И запомнете – всичко ще стане внезапно!

         Пренебрегването и неразбирането на горе написаното е противодействие на Бога (присъда на самия себе си) и престъпление пред човечеството.

           Валерий Лещаев

         Фонд „Здраве на нацията” и Международен фонд

„За защита на човешкото достойнство и безопасност”.

         Г. Москва – 2007-2011 г.

                                            Превод от руски: Иван Иванов               Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/




Гласувай:
9



1. minchomin - ПОставяш хората в голям стрес. Б...
20.04.2011 20:07
podvodni написа:
ПОставяш хората в голям стрес. Браво!!! Много ми харесва!!!

ТОВА Е ТВОЕ МНЕНИЕ.
цитирай
2. minchomin - Към 1. podvodni - ПОставяш хората в голям стрес. Б...
21.04.2011 08:36
Този коментар е от първа част, който "подводни" измести в трета част на статията

3. minchomin - Задавал ли си си въпроса - колко хора ...
20.04 19:54
minchomin написа:
podvodni написа:
Задавал ли си си въпроса - колко хора могат да смелят написаното?


АКО ВСИЧКО СЕ РАЗБИРАШЕ ОТ ХОРАТА, НЯМАШЕ ДА СТАВА ТОВА, КОЕТО СТАВА И Е ОПИСАНО!

А ТИ КАКВО ИСКАШ, ДА СЕ МЪЛЧИ ЛИ? КЪСНО Е ВЕЧЕ ПРИЯТЕЛ!
цитирай
3. minchomin - „83. Колко хора (в процентно съо...
21.04.2011 09:53
podvodni написа:
„83. Колко хора (в процентно съотношение, например) ще загинат от тези изменения?
91,76843561444444“

от: ttp://amrita.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/04/18/dete-indigo-onlain-vtora-chast.731424

Това ли е най-важно за теб? Добре е да питаш източника по тези въпроси. Защо не помислиш върху съдържанието на статията, а се занимаваш с провокации?
цитирай
4. podvodni - Извинявай че се опитах да проведа ...
23.04.2011 10:23
Извинявай че се опитах да проведа диалог.
цитирай
5. анонимен - ot juli
03.08.2011 10:36
konteksta e pravilen,PROMQNA na saznanieto,tova e zadaljitelno,no nqkak si ne sam saglasna,4e imenno Rusiq e stranata izbrana ot BOG za na4alo ! ta imenno te se otkazaha ot NEGO,o6te predi stalin se zapo4na patq kam zloto-ateizma,4e i na drugi darjavi go nalojiha,4rez tqhnata sistema na upravlenie-KOMUNIZAM-te parvi se otrekoha ot BOGA,struva mi se ,4e BOG ne e izbral rusia ,a drug narod !
цитирай
6. minchomin - konteksta e pravilen, PROMQNA na ...
03.08.2011 10:57
анонимен написа:
konteksta e pravilen,PROMQNA na saznanieto,tova e zadaljitelno,no nqkak si ne sam saglasna,4e imenno Rusiq e stranata izbrana ot BOG za na4alo ! ta imenno te se otkazaha ot NEGO,o6te predi stalin se zapo4na patq kam zloto-ateizma,4e i na drugi darjavi go nalojiha,4rez tqhnata sistema na upravlenie-KOMUNIZAM-te parvi se otrekoha ot BOGA,struva mi se ,4e BOG ne e izbral rusia ,a drug narod !


Разбирам съмненията ти. Човешката логика води до тези изводи, които правите. Главното, което следва да знаем е, че умът не винаги може да даде обяснение на това, което се случва. За нас е важно да приемаме това, което става и да се ръководим и поучаваме от него.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3413823
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930