Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
02.05.2011 21:09 - Степени на Духовно Единение - Маслов - 29.04.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2787 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 05.05.2011 09:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. Много от хората сега си задават въпроса: защо Аз изведнъж споменах в една от Своите последни диктовки „есен на преображението”? Много ви моля, не трябва да си измисляте нищо или да търсите нещо особено в Моите думи! Просто на вас действително ви остава твърде малко време (до есента), за да може да въведете порядък в своите собствени представи за Мирозданието и най-накрая осъзнато (всички заедно) да достигнете до Духовно Единение, без което всичко останало губи вече своя смисъл.

2.  Независимо от това, че всеки от вас е Бог, а Аз ви говоря за това постоянно, за да ви покажа не само вашия Божествен произход, но и което е много важно, да потвърдя вашия ПОТЕНЦИАЛ на ТВОРЕЦ, вие трябва да разбирате, че всеки един от вас по единично нищо кардинално не може да направи!

3. Единствено в условията на КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ два процента от цялото население на Планетата са способни да пренапишат на чисто историята на човечеството – историята на вашата Пета раса!

4. Разберете, та нали само на вас, само на вашия Народ е предоставен историческият шанс да спаси не само себе си, но и Света – шанс, който наистина се дарява от Мен само един път и само на един Народ!

5. Ако хората от вашия Народ за 8 години диктовки от Създателя така и не могат да чуят и да отреагират на Моя ПРИЗИВ, то тогава цялото население на Планетата ще бъде постигнато от катастрофа, която за съжаление, може да се усети и в Галактическото Пространство!

6. Вие трябва добре да помните, че Вселенската Програма за Преображение на Пространството във всички случаи ще достигне своя пик през декември 2012 година (тя е била стартирана преди 26000 години).

7. Да се спре Вселенската Програма е вече невъзможно и във всички случаи Тя ще бъде изпълнена: или с участието на човечеството, или без него!

8. Аз разбирам, че Моите думи звучат доста сурово и почти като присъда за човечеството, но нали периодът на Преображение на Пространството, в който вие имате щастието да бъдете проявени, наистина е исторически, и за него даже цялото Космическо Пространство (другите цивилизации) са се готвили много дълго, защото да се наруши периодичността в Космическата еволюция е невъзможно при каквито и да е обстоятелства!

9. На Мен винаги Ми се е струвало, че осем години са напълно достатъчни, за да разбудя вашето Съ-Знание във вашата страна, като страна действително преминала през мъките на Ада на всички войни и революции!

10. Нещо повече, още в самото начало на диктовките Аз директно ви казах, че предаването на Знания на хората непосредствено от Създателя – не е толкова често явление в историята на човечеството и ако Йерархията на Светлината по-често и периодично предава Знания чрез своите Посланици, то Моето пряко Обръщение беше предадено само веднъж – чрез Мойсей, и ето, чак сега за втори път – чрез последния Пророк на Петата раса!

11. За Мен не остана време да уговарям хората да се променят или да „пречистят” своето Съ-Знание. Аз ви дадох възможност да се потопите в Света на ИСТИНАТА на Създателя и ако вие не сте чули Моето Обръщение към вас, то точно в това се проявява и вашето истинно отношение към Вярата, за която вие толкова настоятелно говорите, потвърждавайки че вашият Народ, имайки дълбоките корени на Православието, се отличава значително от другите народи на Планетата със своята набожност! 

12. Сега Аз мога да ви попитам: а в какво точно се изразява вашата Вяра? Нали Вярата, истинната Вяра не може да бъде просто декларация, истинната Вяра е (преди всичко) Богоугоден промисъл на човека – достигане от него на чистота на своите мисли и пречистване на своето Съ-Знание до чистотата на Божествената Светлина!

13. Разберете, че истински Вярващият човек е преди всичко вечен труженик, но не труженик на Мамона във вашия Свят на капитала, а труженик на безпристрастното служене на Бога! При това, тъй като всичко е под Мой Контрол, Аз никога не бих позволил на истинно Вярващия човек да се снижи до нивото на бродяга, Аз винаги ще дам на такъв човек всичко това, което му е необходимо не само за Духовното му усъвършенстване, но и за живот в Материалния Свят!

14. Аз не мога да оставя и искрено каещия се, разкайващия се, тъй като в него вече се появява Божествената Светлина на Преобразяването, но за Мен са безинтересни хората служещи на Мамона, защото Мамонът е енергия със знак „минус”, така както и всички други изобретения на човека!

15. Погледнете Старозаветните Писания (внимателно) и вие ще видите там съвременната изобретена от хората стратегия за поробване на свободния човек от капитала, изградена от религията още преди много хилядолетия.

16. Лесно е да се убедите в това, че човечеството (Петата раса) така и на нищо не е могло да се научи, всякакви опити да се издигне над Мамона и да направи крачка към постигане на условия на Висша справедливост са завършвали винаги трагично! Дори социализмът – идеята за Великото Братство и справедливост – беше разрушен от хората, съблазнени от посланията на Мамона, а не от Духовността!    

17. Аз вече ви говорих многократно затова, че всички ваши „изми” са били и си остават примери за ваша човешка регулярност, основана на принципите на Мамона, без участието на Създателя, а това означава, че в Моя Свят всеки опит да се изградят нови отношения между хората или да се изгради някаква, каквато и да е парадигма на властта без Мое Участие е обречен на провал!

18. Аз още веднъж искам да ви кажаОТКРОВЕНО, че вие (особено през последно време) започнахте много да разсъждавате за Бога, започнахте по-често да влизате в Моите Храмове, но Аз така и не забелязах в тази ви активност проява на истинна Вяра, тъй като мислите на хората не са станали от тези словесни излияния по-светли и чисти, а за промисъла на хората няма какво да говорим!

19. Сега на вашия Народ са дадени само няколко месеца за това, да се опита независимо от всичко, да се обедини Духовно и то не под някакви си празни революционни лозунги, а под МОЕТО ПОСЛАНИЕ за СВЯТАЯ РУС!

20. Това вече съвсем не е шега, защото през есента на тази година вие ще трябва да проявите своята Свободна Воля и да се опитате да станете Единен Духом Народ! Аз ви говорих най-сериозно, че 75 процента от населението на вашата страна може да стане тези два процента (от цялото човечество) избрани от Мен хора, които могат реално да спасят Света!

21. Спомняте ли си, не беше толкова отдавна, когато ви говорих за това, че изведнъж в ранна утрин вие няма да познаете своята страна, която в един миг ще се представи пред ошашавеното човечество в съвършено Нов вид? Вашата страна ще се представи пред Народа, в Духовността на който вече никой от другите народи няма да може да се усъмни, защото вие сте избрани от Бога и този избор на Твореца съвсем не е случаен, защото той се основава на дълбоките Духовни корени на вашия Народ!

22. Днессъдбата на човечеството – е в ръцете на вашия Народ! Ако всеки от вас пристъпи своята гордост и дори да я пристъпят само някои от вас – тези, които днес пак много искат да завъртят колелото на историята на човечеството и което е по-важно, да го завъртят до самия край на пропастта, то все пак ще се случи това, за което мечтаят народите от цял Свят!

23. За всички вас просто е необходимо да преодолеете гордостта си, да прескочите „себевъзвеличаването” си и да се обърнете към Божествената Светлина, намираща се вече в ръцете на Моя Избраник, и проявявайки своята Свободна Воля, да се влеете в редиците на Единния Духом Народ!

24. Повярвайте Ми (вие самите много добре знаете, че всичко е в ръцете на Твореца), че САМИЯТ АЗ ще раздавам истински награди за тези, които са се вслушали в Моите Думи, да стъпчат цялата своя гордост и с Духа си смирено да приемат Моето Послание!

25. Но Аз ще раздавам и съвсем други „награди” – вече на тези, които не искат да чуят Моите Думи, и още повече на тези, които се опитват да отвлекат Народа в съвършено друго направление от всеобщото спасение.

26. Аз искам да напомня още веднъж - „слушащият да чуе”, затова този, който не иска да чуе Моя глас, при това, без никакво значение, каква степен от властите той заема (подчертавам: не от властта, а от властите) него го очаква най-сурово наказание, защото сега под въпрос стои не само спасението на човечеството, но и изпълнението на Моята Вселенска Програма за Преображение на Пространството!

27. Аз много пъти говорих за това, че дори отделната Същност (или личност) може да преустанови хода на изпълнението от хората на Моето предназначение, но (спомняте ли си?) вие сами сте написали: „незнанието на закона не освобождава от отговорност”. Затова перефразирайки вашите думи, мога да кажа, че „умишлено не слушащият” ще бъде наказан преди всички и по-сурово от всички!

28. Човек, устремил се към властта много често забравя, че властта – това не са само лаври и уважение, но и още огромна отговорност пред Мен за всичко направено от него, особено за греховете и отстъплението от Истината, и че най-малкият грях на тези хора се наказва от Мен много сурово.

29. Спомнете си как и с какво са завършвали всички революции за тези хора, които не мислейки за последствията и отговорността пред Мен, са предлагали на хората път за никъде и са започвали съвсем не Божествени преобразования в страната или в обществото, прикривайки се при това с Моите думи за Висша справедливост?

30. И ето, чак сега, САМИЯТ АЗ ви говоря за това, че всичко което става, в това число и вашето Духовно Единение е МОЙ ПРОМИСЪЛ, от който Моето Творение (хората) не трябва да се отказват по никакъв начин, защото бъдещето на Петата раса може да бъде единствено и само с Мен, но никога няма да има бъдеще без Мен!

31. За да направите тази историческа крачка към Духовно Единение на вас ви е дадено всичко необходимо, и дори и време засега все още има, затова Моето ПОСЛАНИЕ „днес или никога” трябва да стане най-реалното ПОСЛАНИЕ, обърнато не само към целия ваш Народ, но и към всеки човек, творящ КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, основано изключително върху Първолюбовта, спасяваща Света!

  Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

29 април 2011 ( 2011)



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417046
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930