Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
07.05.2011 07:46 - Школа на Мъдростта - Маслов 05.05.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1634 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
1. Няма нищо по-ужасно за човека от напразно изгубеното време! Затова когато Аз ви казвам, че предназначението на човека е във вечния промисъл за САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, то повярвайте Ми, Аз съвсем не разбирам под това каторжен труд над книгите или задълбочени изследвания в някоя от науките – Аз имам в предвид най-баналното за човека – неговия живот!

2. По интересна от човешкия живот книга или роман вие няма как да намерите, защото животът на човека е калейдоскоп от събития, в определен смисъл – пълна аналогия на насрещните вълнови потоци, и в този калейдоскоп на срещи и събития за човека винаги ще се намери място за Духовен подвиг! Животът на човека е ежесекунден избор на неговия път!

3. Така е устроен вашият Проявен план, че на всеки човек му се налага при всякакви обстоятелства да избира правилното решение, и този избор винаги е избор на праведника или на лъжеца; има и трети път, който вие порицавате и го наричате – „и наш, и ваш”!

4. С други думи, човешкият живот, и по-точно, периодът на проявление в Плътния план – винаги е проверка, винаги е изпит, и колкото и странно да звучи, винаги е постигане на Божествената Мъдрост, и колкото по-честно човек преживява своя живот, и колкото повече „камъни по своята глава” за своя живот той получава, толкова повече Мъдрост той събира!

5. Такъв човек в края на своето поредно проявление (живот) придобива истинно достигане на ВЯРА, защото преживеният от него живот говори за това, че ВСИЧКО е в ръцете на Твореца и човек достига до разбирането, че без участието на Твореца в неговия живот не преминава нито едно събитие.

6. В тези думи е Истината! Действително, Аз присъствам винаги и във всичко, тъй като не мога да оставя Своето Творение без внимание и постоянна опека, но Аз съм дал на хората Право на Свободен избор и Право на Свободна ВОЛЯ да творят самите себе си и обкръжаващото ги Пространство, и затова никак не мога да се намесвам в избора им директно. Но подсказване, знаци, включително и скрити предупреждения, Аз все пак съм оставил за Себе си, затова и ви моля да бъдете изключително  внимателни към обкръжаващото Пространство!

7. Повярвайте на Мен, на своя Творец: редом с всеки от вас в продължение на целия му жизнен път постоянно се намира „гирлянда” от предупреждения и подсказки от Твореца! Този, който слуша своето Сърце, своя вътрешен глас, задължително ще обърне внимание на подсказването Свише и ще разбере Моя знак, а понякога и правилното указание за правилния избор, водещ човека към върховете на съвършеното Съ-Знание, спасяващо го от падането му в пропастта на безнравствеността!

8. Затова човешкият живот или проявлението в Плътния план – е винаги ежесекунден избор, затова Аз повтарям: човешкият живот е Велика ШКОЛА на Божествената Мъдрост на СъТвореца и от този избор и изпит човек няма как да се отърве! Мъдростта, освен натрупаните Знания, е идващото с опита чувство за премерен избор, основа на който може да бъде единствено Първолюбовта!

9. Първолюбовта е чувство, дълбочината на което не може да се измери с никакви прибори! Това чувство идва при човека единствено и само с Моя помощ, при това не само за едно въплъщение, а за целия порядък от човешки инкарнации, достигайки до своето Божествено величие и чистота единствено веднъж и единствено при условия, когато от избора на човека зависи не само неговото собствено бъдеще, но и бъдещето на цялото Галактическо Пространство! 

10. Вие не случайно сте проявени в този Велик исторически момент, когато вие ще сте длъжни (и от това няма как да се измъкне никой) да направите точно този ИЗБОР, за който вие сте се готвили не едно хилядолетие! Този избор ще трябва да покаже преди всичко и на вас самите, доколко добре вие сте усвоили уроците на Школата на Мъдростта на СъТвореца, и доколко нивото на вашето Съ-Знание съответства на това високо ниво – нивото на СъТворец!

11. Повярвайте Ми, никакви сроковеот настоящата подготовка не могат да се сравняват с тази многовековна Школа на Мъдростта и с този опит на жизнен избор, който е бил натрупан от вас за цялата поредица от ваши инкарнации! Затова Моето Обръщение към вашето вътрешно „Аз” е единствено камбанен звън, с който Аз, вече осма година, се опитвам да пробудя дремещия във всеки човек потенциал на Мъдростта, потенциал на СъТворец!

12. В сегашно време (днес и сега) хората от вашия Народ са длъжни да се издигнат над бита на проявлението и да се обърнат към своите Духовни корени, към своята Духовна Мъдрост, и разбирайки че битът е само една от страните на проява на Плътния план, да направят избор не само за своя живот, което също е много важно, но и за бъдещето на цялото човечество, преминаващо (по силата на обективни Галактически промени) на ново равнище на Съ-Знание – Съ-Знание на човека на Светлината!

13. Невъзможно е, дори и да изучавате Откровенията за целия си свой живот, да се издигнете до ниво на Съ-Знание и Мъдрост на СъТворец, а още по-малко – за 8 години диктовки! Но Аз ви помагам да откриете този потенциал, тези възможности на многовековната Мъдрост, които вие сте натрупали под Мой Контрол!

14. Аз искам още веднъж да потвърдя, че всички хора от вашия Народ, проявени в това Историческо време, са събрали за времето на всички свои проявления Духовния потенциал на СъТворец и ето сега ще трябва да проявят тази Божествена Мъдрост и да явят на света Божията Благодат, която може да излиза само от СЪВЪРШЕНОТО Съ-Знание!

15. Този, който днес усилено злослови по повод на Моите думи и Моето Обръщение, явно все още не е преминал до край Школата на Мъдростта и естествено, не попада в бройката на СъТворците, с които може да се гордее и Самият Творец! Многовековната Школа на Мъдростта е премината от основната маса на вашия Народ и зрелостният изпит е взет от тях с „отличен”, затова и целият Народ е могъл да се издигне до висотите на Съ-Знание на СъТворец – до висотите на Колективното Първосъзнание!

16. Това е много високо достижение и то е само по силите на такъв Народ, който е могъл успешно да премине Школата на Мъдростта, да издържи с чест всички изпитания на войни, революции и перестройки и да се изкачи на Голгота пречистен до чистотата на Христосъзнанието!

17. Длъжен съм да ви кажа, че самоотричането и постигането на истинна Вяра е било съдба само на избрани от Бога хора, посветили своя живот (своето поредно проявление) на послушание и доброволно оттегляне от светския живот, и това е ПОДВИГ на Вярата, извършен заради постигането на Мъдростта на СъТворец!

18. И ето сега, когато само Първосъзнанието на Духовно Единния Народ може да спаси човечеството от неминуема гибел, е необходимо РЕШЕНИЕ или ИЗБОР на целия Народ, необходим е в крайна сметка неговия ДУХОВЕН ПОДВИГ, тъй като само Божествения Егрегор на чистото Съ-Знание (на Христосъзнанието) може да изведе човечеството от Духовната безпътица!

19. Без да обръщам внимание на човешките измишльотини за Вяра и чистота на религиозните убеждения, трябва да ви кажа, че няма нищо по-чисто от Съ-Знанието на самия човек, защото в Него има Творец, защото всичко това, което обкръжава човека, всички присъстващи във вашето общество човешки власти, не могат да отворят човешкия потенциал на СъТвореца, и нещо повече: всичко което се предлага на хората, единствено и само ги отдалечава от Бога!

20. Никой не вижда и не чувства Твореца по-добре от самия човек! Ето защо Аз винаги ви говоря, че вие просто трябва да се вслушвате в своя вътрешен „Аз” и в своето Сърце – само Там и само Така вие ще може да намерите Мен, вашия Творец!

21. Пред вашия много труден избор Аз искам да ви уверя още веднъж, че Творецът е вътре във всеки от вас, защото вие ВСИЧКИ сте Мои деца, вие ВСИЧКИ сте Мои Творения! Няма на Земята по чист Божи Храм от Сърцето на човека и само в ТОЗИ ХРАМ е Моята Обител, и само в Него вие може да намерите и да почувствате Хармонията на човека и Твореца!

22. Вие никъде няма да намерите истинната Божествена СВЕТЛИНА, освен в своето собствено СЪРЦЕ, затова не търсете Първолюбовта извън вас – Тя е във вашето Сърце, и това че вие толкова често започнахте да посещавате църквите, само за пореден път потвърждава факта, че вие се опитвате да избягате от самите себе си, тоест, колкото и парадоксално да звучи, да избягате и от Бога!

23. Вие под никаква форма не трябва да прехвърляте отговорността на религията, а още по-малко на Бога, защото на вас, на хората, а не на Мен, ви предстои да направите исторически избор, и от вашия избор зависи бъдещето на човечеството.

24. Ето защо Аз днес се обръщам към вашето вътрешно „Аз”, към вашето Сърце, защото само ТАМ Аз намирам Хармония със Своето Творение и само ТАМ може да се зароди Божествената Светлина на чистотата на Съ-Знание на Началото на Началата!

25. Моето Обръщение към вашия Народ е прицелено в това, да ви помогна да откриете в себе си Божествения потенциал на СъТворец и да почувствате в себе си (в своето Сърце) тази Божествена Мъдрост, която идва само при тези, които самостоятелно, по собствена Воля са преминали Школата на Мъдростта на СъТвореца!

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

05 май 2011 ( 2011)



Гласувай:
6



1. анонимен - jysLLDhfdU
23.06.2011 12:44
I raelly needed to find this info, thank God!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3414379
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930