Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
22.05.2011 21:38 - За края на света на 21 май 2011. ( Още от Ким Майкълс и Иисус)
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3327 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 25.05.2011 23:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Въпрос: В последно време по целия свят може да се срещнат хора, пророкуващи края на света на 21 май 2011 г. Можеш ли да коментираш това „скорошно” събитие? Това сякаш потапя човешкия ум в страх. Вярно ли е, че края на света ще настъпи на 21 май 2011 година?

Отговор на Иисус: (15 май 2011 година):

Ако искате да не развалям възбудата ви от това пророчество, то не четете този отговор до края на 21 май.

* * *

Простият факт е, че край на света няма да има. Това няма да стане нито на 21 май, нито в който и да е друг ден.

Планетата Земя се намира във възходяща спирала и докато има достатъчно хора готови да издигат сегашното си състояние на съзнанието, тя ще се издига по спиралата както и досега, докато не успее да се възнесе.

Позволете ми съвсем определено да заявя, че Възнесените Владици никога не са давали и няма да дадат пророчество за края на света. Ние даваме пророчества за конкретни събития, които могат да засегнат определени региони на света, но както подробно обяснява Майка Мария в новата си книга, всичко на Земята се подчинява на свободната воля. Затова, въпреки че много правят неконструктивни избори, Законът за Свободната Воля гласи, че докато някои хора правят конструктивни избори, Земята няма да бъде унищожена. Цивилизацията може да се саморазруши, но до разрушение на планетата е няма да се стигне.

Всеки път, когато се сблъсквате с пророчество за края на света, знайте, че то провокира зверове в емоционалната сфера, които се стремят да предизвикат страх в умовете на хората, за да крадат енергия. Емоционалните тела на много хора, разпространяващи подобни пророчества, са толкова пълни със страх, че те буквално са обсебени от зверове. Те са им внушили, че ако вярват в пророчествата и ги разпространяват, че бъдат спасени и възнаградени със задгробен живот.

Откровено казано, ако чувствате, че такива пророчества възбуждат емоционалното ви тяло, то призовете духовна защита и правете призиви, които ще възстановят чувството ви за собствено достойнство.

Също така разгледайте факта, че у вас има недоверие към Бога и следователно се боите, че Бог може действително да бъде гневния Бог на небето, който ще накаже човечеството. Затова разберете, че ви е необходимо да предприемете сериозни усилия за изцеление на вашите собствени отношения с Бога, за да се освободите от тези съмнения и страх.

Също така приемете за сведение, че един от основните прийоми на егото е винаги да се стреми да възвисява едни хора над други. Много, които се наричат християни, са станали жертва на това, че интерпретирайки моето учение по своему, отнасят себе си в особена категория, която има едни или други убеждения и си мисли, че може да разтълкува една или друга „тайна” от Библията.

Когато бях на Земята, често гонех фарисеите и книжниците, които бяха интелектуално и духовно горди хора. Много от тях сега са превъплътени в християнски свещеници и както преди са ослепени от своята духовна гордост. Това са вълци в овча кожа, за които предупреждавах и никак не е чудно, че те сега са в лоното на християнството.

Тяхната основна задача е да предотвратят проявлението на Христа в този свят. Преди те се опитваха да разрушат моето Христобитие, а сега, в този век се стремят да разрушат вашето Христобитие чрез извращение на учението ми, за да ви попречат да следвате примера ми. Позволете ми да ви дам прост пример.

Всеки път, когато видите проповедник или свещеник, говорещ за Библията като за непогрешимо Божие слово, знайте, че имате работа с лъжлив учител.

Това е действително много просто. Защо? По няколко причини, но главната от тях е, че тези лъжливи проповедници ще използват Писанията или ученията от миналото за да накарат хората сега да не се стремят към Светия Дух, а само да се придържат към определени интерпретации на това, което е дадено в миналото. По този начин тези лъжливи учители на християнството използват Писанието с 2000-летна давност, за да кажат на хората, че не трябва да слушат живия Христос, в каквато и форма да се появява, включително и тук, в момента.

В тази връзка няма значение действително ли Библията е непогрешимото слово Божие. Дори и всяка дума от Библията първоначално да е била непогрешимото слово на Бога, това не оправдава прекъсването на потока на Живото Слово днес.

Нима не виждате несъответствието? Днешните лъжливи проповедници казват, че Бог не е давал нови откровения от 2000 години насам. Но в същото време, когато аз бях на Земята, казваха, че Бог е престанал да дава нови откровения след приключването на старозаветния период и затова казваха, че аз съм лъжлив пророк.

Нима не виждате, че само духовната слепота може да попречи на хората да видят това несъответствие? А духовната слепота е предизвикана от духовната гордост. Тези хора признават, че за дълъг период от време Бог е дал ново откровение. Защо Бог е давал откровения след Битие, Мойсей или Йеремия? Защото хората се нуждаели от това.

В какъв смисъл се казва, че хората нямат повече нужда от прогресивни откровения. И кои са тези хора, които казват това. Нима не са тези, които са толкова заслепени от своята гордост, че си мислят, че могат да бъдат съдии и да казват, че Бог е прекратил откровенията и да казват кога Той ще унищожи този свят? Те мислят, че знаят по-добре от Бог какво Той иска да каже на света. Тези лъжливи проповедници се родеят с дявола, който е бил от самото начало убиец на Христос във всеки човек.

Затова, не следвайте тези заслепени лидери или ще попаднете в същата яма, в която те са попаднали. Вместо това търсете Живата истина чрез непосредствена среща с мен в своето сърце.

Голямата цел на тези послания е да ви подготвя за тази среща.

Ким Майкълс, 15 май 2011

 

Превод Таня Т.

Накратко

http://www.spiralata.net/kratko/





Гласувай:
4



1. bven - Докато някои хора правят конструктивни избори, Земята няма да бъде унищожена!
23.05.2011 09:56
Тогава нека се увеличават всички, които мислят конструктивно и със сърцето. Благодаря за постинга.
Хубави майски празници!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3414098
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930