Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
24.05.2011 07:01 - Тъмните преминават в атака срещу Словата на Създателя - Маслов 22.05.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1095 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.05.2011 13:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. Аз ви предупреждавам постоянно, че атмосферата се нажежава и с приближаването датата на Квантовия преход, активността на Тъмните сили – силите на Задържането, препятстващи усъвършенстването Съ-Знанието на хората, само ще се усилва.

2. В предишното Послание Аз вече ви говорих за консолидацията на Тъмните сили и изграждането от тях на различни фронтове и агресивно настроени десни формации, и както ви предупреждавах, този парад на силите на Тъмнината беше само репетиция за главните атаки, вече не само срещу Съ-Знанието на хората, но и срещу тези Знания, с които, ето вече 8-ма година Аз, вашият Творец се опитвам да разбудя потенциала на СъТвореца в Съ-Знанието на този забравен от властите „малък” човек, който при формиране на Колективното Първосъзнание би могъл да се издигне до Духовните висоти на БЕЗЛИЧНОСТНОТО ЦЯЛО – до ТВОРЕЦА!

3. За съжаление поради обществената пасивност на този „малък” човек в Русия, управляващата власт в страната принадлежи на Тъмните сили, служещи на Мамона, които разпространяват влиянието на Мамона върху неговото Съ-Знание, формирайки у „малкия” човек съзнанието на Духовен роб!

4. При обединението на всички разклонения на властта, на човешката, и въобще не на Божествената, Тъмните сили, ето вече кое подред хилядолетие, успешно формират в хората съзнание на Духовен роб, който никога няма да може да достигне Духовно Единство, затова и Дуалността се явява за тези хора непреодолима преграда за САМОусъвършенстването им!

5. Аз много добре разбирам, че за изминалите хилядолетия в Съ-Знанието на хората се е вкоренил комплексът за неизлечимата Дуалност, насаждан успешно от властите, но човекът, какъвто и да е бил проявен в Плътния план, все пак има ПОТЕНЦИАЛ на СъТворец, а натрупаната Мъдрост би трябвало да му позволи в Преходния период, в историческото време на свободна воля, самостоятелно да направи избор във Вечността!

6. Най-уязвимото място на „малкия” човек се явява липсата на истинна Вяра или несъвършеното Съ-Знание, а най-важното – необходимостта от ОСЪЗНАВАНЕ на своите способности за СЪ-НАСТРОЙКА със Създателя, затова цялата мощ на средствата за масова информация, и естествено фискалния апарат на силите на Задържането, се стоварват върху този човек, забранявайки му всякакво свободно мислене и отнемайки му Правото на свободна Воля, дарена му от Твореца.

 7. И така, както ви казах току-що активността на Тъмните сили с всеки изминат ден единствено ще нараства, а натискът върху Съ-Знанието на човека ще придобива най-изострени форми, дори до дискредитиране на Знанията и Словата на Самия Създател!

8. Противопоставянето на Светлината и Тъмнината, Тяхната борба за Съ-Знанието на човека ще напомня все повече „бойни действия”, при това определено първи ще започнат да действат не силите на Светлината, защото Те са заети с формиране на Духовното Единно Начало на Началата!

9. Аз ви предупреждавах многократно, че вашата слабост се състои във вашата инертност и сега, както никога става много важен вашият тезис от живота – „помогни си сам, за да ти помогне и Господ (Бог)”, защото на дневен ред вече се поставят не мисълобразите, пък били те и най-Светлите, а действията и ПРОМИСЪЛА на човека!

10. И това е – преди всичко ПРОМИСЪЛЪТ за установяване реално на властта на Бога на Земята и по-точно – на Божествената регулярност, за която хората са мечтали много хилядолетия и са формирали своята мечта под формата на израза „Божието Царство на Земята”.

11. Аз създадох за хората (за усъвършенстване на тяхното Съ-Знание) всичко необходимо за това условие и сега само мързеливия или „спящия” няма да може да избере този ПЪТ, който води човека не към Мамона, а към Твореца! Това е точно този път, единственият път, който е бил предопределен от Великия ЗАМИСЪЛ НА СЪТВОРЕНИЕТО на човека като фрактална частица на Твореца, и СМИСЪЛЪТ на Вселенския Експеримент, или Вселенската Програма за Преображение на Пространството.

12. За да не дадат обаче на човека Правото сам да реши своята съдба и за да го отделят от Твореца, Тъмните сили имат твърде голям набор от средства, в това число и най-силните „сънотворни”! Днес те дори са се осмелили (с мълчаливото одобрение на хората на НЕВЕРИЕТО) да тръгнат в атака срещу Словата и Знанията на Твореца, т. е. и срещу Самия Творец!

13. Нарушаването на Конвенцията за ненападение единствено потвърждава, че времето за активни действия или времето за борба за Съ-Знанието на човека преминава в най-активната си фаза, която окончателно ще раздели всички хора – на хора на истинната ВЯРА и на НЕВЕРИЕТО!

14. Тази непланирана активизация на силите на Тъмнината и откритото противопоставяне на силите на Светлината и силите на Тъмнината, може да доведе само до най-лошия сценарий на развитие на Квантовия преход! Аз ви предупреждавах, че дори и 2 процента от населението на Планетата да са избрали за себе си пътя на Истинната ВЯРА, за Мен ще бъдат достатъчно за успешният завършек на Вселенската Програма за Преображение на Пространството.

15. Вярно е, че виждайки колосалния Духовен потенциал на „малките” хора в Русия, способни да СЪТВОРЯТ Колективно Първосъзнание на СъТворци, Аз се опитах да увелича този минимален процент от хора, съхранявайки за вашия Народ числовите приоритети.

16. Изпитът за Вяра обаче става все по-сериозен и по-сериозен, и дори при тези условия тази есен може да стане за хората в Русия ЕСЕН на пробуждането на тяхното Съ-Знание и времето за откриване на Съ-Знанието на СъТворци, които при Съ-настройката си с Твореца, ще могат да се приближат към нивото на усъвършенстване на Съ-Знанието на Абсолюта!

17. Усложняването на условията за историческия Изпит, тоест усложняването на условията за използване на Правото на свободна воля, се явява част от плана на Тъмните сили, стремящи се с всякакви средства да заставят хората да не прилагат Правото си на свободна воля!

18. Аз ви предупреждавах, при това не веднъж, че колкото по-близко е датата на Квантовия преход, толкова повече препятствия ще се издигат пред човека, а наплодилите се в огромно количество лъжепророци и лъжепророчества ще станат за Тъмните сили повод да обявят Моите Знания за лъжепророчески, тоест екстремистки, водещи до вражда между народите на Русия!

19. Аз ви казвах многократно, че в никакъв случай не трябва в каквито и да е дискусии да се изваждат отделни думи или изречения от контекста на Откровенията, тъй като при фанатично отношение към Истината, може много лесно да се предадат на откъси от Моите Слова, съвършено друг смисъл и по този начин да се подготви платформа за унищожаване на Моите Знания!

20. За хората е настъпило време за исторически ИЗБОР, защото властта, а това означава – Тъмните сили, започват „кръстоносен поход” против Самия Творец! Ако вашата съдебна система се осмелява да осъжда думите на Създателя, то в страната ви наистина ВСИЧКО е много лошо, а ако това продължава при допускането му и от „малкия” човек, то (така, както и ви предупреждавах) Аз ще бъда принуден да използвам добре познатия ви от историята на човечеството сценарий за развитие на събитията при Прехода на човечеството в новата Ера!

21. Тъмните сили, сами не осъзнавайки това, ви дават възможност на всички вас да използвате Правото на свободна воля и сега ви принуждават не само Духовно (на Тънкия план), но и физически (в Материалния план) да се сплотите за защита на своето бъдеще! 

22.  Но ако все пак това Духовно и физическо обединение не стане и Аз не видя вашата ответна реакция на противодействие на човешката регулярност, то за Мен това ще означава само едно: Народът на Русия се е отказал от своята Велика МИСИЯ на Водач на човечеството и е предал Твореца си, приемайки за себе си (така, както се е случвало вече в историята на човечеството) пътя на привърженика на „златния телец” и Мамона!

23. Повтарям: Ако изборът на вашия Народ не стане по силата на ред причини, в това число и заради отсъствието на желание за Съ-настройка с Твореца, то вашата КАРМА също ще се промени!

24. Вие вече не веднъж сте отстъпвали от своите корени, отстъпили сте и от новите социални отношения, тъй като социализмът, дори и в този си вид, в който беше построен, все пак беше за хората прогресивна стъпка и възможност за САМОстоятелно усъвършенстване на своето Съ-Знание, макар и само да провъзгласяваше при това принципите за Висша справедливост!

25. Вие бяхте длъжни да видите (и да използвате) Божествената съставяща в тази нова за цялото човечество – социалистическа регулярност и вашата задача се е състояла единствено в това, постепенно (еволюционно) да я трансформирате в Божествена регулярност – във власт на Твореца. 

26. Сега пред хората стои още една задача – задачата на Историческия избор, а вашите власти (по свой умисъл) ви принуждават да направите този избор не през есента, а може да се каже вече ДНЕС, тъй като тяхната атака срещу Създателя представлява за Мен наистина последната граница, зад която има или Светлина, или Тъмнина!

27. Хората трябва да знаят и да разбират, че всяка атака срещу Създателя никога не остава безнаказана, тъй като всяко човешко противопоставяне нарушава крехкото равновесие между силите на Съзиданието и Силите на Задържането, и всичко е поради това, че на човека (достигнал дори до Съ-Знание на СъТворец) не му е дадено ПРАВОТО да се намесва в Хармонията на силите на Вечността!

28. За вас тази атака на властите срещу Хармонията и Равновесието на Божествените сили представлява допълнителен Изпит за оживяване, който в съответствие с Моите Планове, би трябвало да стане чак през есента, и нещо повече – според подготовката на човешкото Съ-Знание за Новите Монади на Твореца!

29. Намесата и съвсем необмислените действия на вашите власти единствено утежняват за хората, и преди всичко за самите власти и поддържащите ги хора, условията на Историческия Изпит – прехода в Пространството на високите вибрации! 

30. Длъжен съм да ви кажа, че хората от вашия Народ просто вече няма на къде да отстъпват и или вие спешно се „събуждате” и преминавате на страната на силите на Светлината, приемайки най-активно участие в изграждането на Божествената регулярност, или вие преминавате на страната на Тъмните сили, вливайки се в редовете на Мамона, тоест - на миналото!

31. Днес и сега е историческият избор (повярвайте Ми, съвсем не на шега) – за „малкия” човек на Русия!

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

22 май 2011 ( 2011)



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417755
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930