Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
31.05.2011 13:01 - Послание за усъвършенстване - Маслов 29.05.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1725 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 31.05.2011 13:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. Аз вас винаги съм ви предупреждавал за това, че ВСИЧКО във вашето проявление, и особено днес, е Изпит за Вяра и достигане до МЪДРОСТТА на Твореца! На практика обаче частицата на Твореца единствено „помахва с ръка” (нищо не прави – бел. на прев.), та нали „махат с ръце” само тези хора, Съ-Знанието на които се намира на нивото на човек-животно или тези хора, които се намират все още само до източниците на Духовното СЪВЪРШЕНСТВО и не са способни да променят Пространството!

2. Затова не се обиждайте никога на тези, които от незнание и дори понякога от зла умисъл, се опитват да ви свалят до своето ниво на Съ-Знание, нали вашата среща с такива хора – си е по определен начин проверка или Изпит, пък макар и не съвсем обичаен, но все пак Изпит, за нивото на вашето вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО!

3. Днес Аз искам да уточня за вас обстоятелствата, които според вас силно, а може би и не чак толкова силно, усложняват вашия толкова кратък живот, според мерките на Вечността!

4. Преди всичко заострям вашето внимание върху това, че в Проявения план вие, от позиция на Вечността, се намирате всичко на всичко само един МИГ и единствено за това, за да проверите или по-добре е да се каже – да препроверите своя собствен избор за Мъдрост, който определя нивото на вашето СЪВЪРШЕНСТВО, а това означава, вашето ниво в Пирамидата на Божествената регулярност!

5. Сега Аз ще ви кажа едно банално за вас нещо, което вие не трябва да забравяте никога: вашето място не е в Проявения план, а в тази Космическа бездна на насрещни вълнови потоци, които ръководи Самият Творец и вашето предназначение е активен ПРОМИСЪЛ в Пространството на Висшия Разум!

6. Вие просто нямате право да не мислите, а още повече да не ТВОРИТЕ, тъй като вашето Съ-Знание, дори и когато Аз много често ви порицавам за бездействие и инертност, вече се намира на равнището на СъТворците! Разберете, че Аз мога да доверя Преображението на Пространството единствено на тези, които са ДОСТОЙНИ, и които вече без Моя Помощ са способни да разширят границите на Пространството на Висшия Разум!

 7. И ако на вас ви се е сторило, че вие все още за нищо не сте готови, то това си е вашата поредна заблуда и тя е свързана с това, че наочниците на Плътния план, а така също и настоящите проблеми на биологичната обвивка ви пречат засега да видите смисъла на своето проявление!

8. Повярвайте Ми, всичко това е една от най-големите ви заблуди, която, ако я няма Моята намеса, води не само отделни хора, а цялото човечество, ето вече хиляди години към Духовен регрес и пълно невежество, и единствено сега външните обстоятелства и успехите на вашите учени са ви подтикнали към откриването ви на самите себе си! 

9. Вие изведнъж сте видели себе си не като биологически същества, пък било то и с доста високо за вашия Свят ниво на развитие, а Богове с Творящо Начало на Началата, а това още веднъж е изплашило някои от вас. 

10. Хората въобще не могат да преодолеят страха от САМОСТОЯТЕЛНО Творчество на самите себе си, постоянно опасявайки се от реакцията на властите, защото всяко самостоятелно творчество се съпровожда с лична отговорност за извършеното, и това се е оказало за хората най-голямото препятствие по пътя им за свободата на Духа, тоест към Бога!

11. Нека да видим, какво е това човек на Светия Дух? Преди всичко това е човек, който разбира, че той е частица от Творящото Начало на Началата (на Бога), и разбиращ, че това по никакъв начин не е свързано с Проявения план, и че той, човекът, трябва да се държи като Бог, и други мисли освен Божествените, а още повече и промисли, той не трябва да допуска в себе си при никакви обстоятелства!

12. Такъв човек е вече МЪДЪР по природа и не е способен да се спусне на по ниско ниво на Съ-Знание, защото неговият път е Божествен промисъл и този път е насочен единствено нагоре, единствено към висотите на СЪВЪРШЕНСТВОТО на Твореца, затова нищо и никой не може да отклони този човек от пътя на собственото му САМОусъвършенстване и промисъла на Твореца!

13. Такъв човек естествено разбира, че той е СъТворец и стопанин на този Свят, тъй като това е Свят на Твореца, а това означава, че човекът продължава ПРОМИСЪЛА на Твореца и не може да наруши Канона за Вечното УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ!

14. Какво означава за човека да осъзнае себе си като ЧАСТИЦА НА ВИСШИЯ РАЗУМ, тоест – като СЪВЪРШЕНСТВО, постоянно стремящо се към СЪВЪРШЕНСТВОТО НА АБСОЛЮТА? Преди всичко това е ОЗАРЕНИЕ, това е ЩАСТИЕ и това е чувството на Вечна ПЪРВОЛЮБОВ, тоест чувството на радост на Творящото ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, издигащо човека до висотите на СъТворец, което означава, до висотите на човек на Духа!

15. Повярвайте Ми, че за човека няма нищо по-важно от Божествения ПРОМИСЪЛ, но достигането до такова ниво на Съ-Знание трябва да бъде предшествано от етап на еволюция на вътрешното „Аз” на човека и този усърден труд над себе си се е разтегнал за някои от вас в огромен времеви период (на по-голям брой инкарнации)!

16. Обърнете внимание на това, че Аз много внимателно ви открехвам вратата към Бъдещето и много внимателно ви подготвям за периода на новото ниво на РИТЪМ или Монади на Твореца! Калейдоскопа на вашите инкарнации не трябва да ви смущава, защото еволюцията на Съ-Знанието на човека предполага вашето задължително превръщане от „гъсеница” в „пеперуда”! 

17. Вие също така трябва да разберете, че днес са проявени само тези, които са потенциално готови да станат тази „пеперуда”, която се нарича човек на Духа. Ако вас все пак все още нещо ви смущава или вие все още не разбирате нещо, то Аз съвсем открито ви казвам, че днешното човечество или днешното население на Русия се състои от хора, които вече са преминали всички Изпити на инкарнациите.

18. Вие вече сте достигнали до последния и най-сложен изпит за ВЯРА и от вземането на този Изпит зависи, ще стане ли човекът СъТворец, тоест ще продължи ли той своето ВЪЗКАЧВАНЕ на престола на човека-Творец!

19. Повтарям, че всички тези, които днес са проявени, са потенциално готови да преминат последния Изпит, трябва да се разбира обаче, че независимо от това, че всеки човек е преминал вече дългия път на реинкарнациите, за да може да се представи той пред Мен в това историческо ВРЕМЕ НА ПРОМЕНИ, на него му е нужно да покаже резултатите от своя дълъг път на САМОусъвършенстване!

20. Вие трябва също да разбирате, че количеството хора, способно да премине през границата на ВРЕМЕНАТА, не може да бъде безкрайно голямо и всичко това, което вие виждате около себе си е този ПОТЕНЦИАЛ НА ТВОРЕЦА, който постига по своя промисъл ВЯРАТА!

21. Дори и този, който днес е преминал на Тънкия план (по-вашему – е умрял) също ще бъде без забавяне превъплътен, вече в дете-Индиго, тъй като днес е дошло време, когато ще „възкръснат мъртвите тела” – време на преход на ново ниво на вибрация на Шестата раса. 

22.  Днес никой от хората не може да остане без Моето Внимание, защото цената на въпроса, цената на САМОстоятелния избор на човека – частица на Твореца, е изключително голяма, за да мога Аз да Си позволя да намаля Своето Внимание! Сега вие може да почувствате почти прякото Участие на Твореца в своите съдби.

23. Сега е най-опасното време да се направят някакви грешки, тъй като времето на сегашната инкарнация за всички вас на практика е изчерпано и затова всяка, дори и най-малката грешка или заблуда няма как да бъде поправена, а това значи, че може да доведе до печален край!

24. Аз ви говоря за това толкова открито, за да могат хората да разберат, че в това сложно време на Изпити, човекът вече няма ПРАВО на грешка, и всяка необмислена постъпка може да стане крачка към бездната на миналото, крачка водеща към смъртта вече не толкова на биологичната обвивка, но и на Тънкия план.

25. Аз просто съм длъжен да ви предупредя за това, че днес е много опасно да сбъркаш, тъй като сега всяка грешка е вече не натрупване на Кармични дългове, а незабавно решение на Твореца.

26. Аз се обръщам и към тези от вас, които съвършено необмислено продължават да мислят с категориите на Плътния план. Те трябва да ОСЪЗНАЯТ, че Плътния план си отива в миналото и за човека като частица на Твореца, не може да има други пътища, освен пътя на СЪТВОРЧЕСТВОТО, на СЪ-НАСТРОЙКАТА с Твореца!

27. Днес ваше лично и общо ПОСЛАНИЕ трябва да стане единствено БЪДЕЩЕТО, и това БЪДЕЩЕ за хората трябва да се състои единствено в УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО на самите себе си, тъй като изначално в хората е било заложено СЪВЪРШЕНСТВОТО на Твореца!

28. Ако вие вземете последния си и най-важен Изпит с „отличен” (а друга оценка няма и как да има СъТвореца), то повярвайте Ми, тогава вие най-накрая ще ОСЪЗНАЕТЕ себе си като СъТворци в пълния си обем, а точно в това се състои и Великият смисъл на проявлението и Великото ЩАСТИЕ за всеки човек!

29. Запомнете: от отделните СЪВЪРШЕНСТВА се изгражда СЪВЪРШЕНИЯТ ТВОРЕЦ и в това се състои Великата цел на Вселенския Експеримент (на Вселенската Програма за Преображение на Пространството)! 

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

29 май 2011 ( 2011)
 



Гласувай:
4



1. анонимен - AicYvORESwZc
23.06.2011 13:07
Gee whiz, and I thuohgt this would be hard to find out.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407568
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031