Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
09.06.2011 11:56 - Дошло е време! - Маслов 08.06.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1172 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 16.06.2011 17:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. Сега, надявам се, вие и сами се убедихте в това, че Народът не само желае да участва в Преображението на Пространството – Той просто желае своето най-активно участие (ПРОМИСЪЛ) във Великото Божествено Преобразяване.

2. Но засега все още не всички хора разбират особеностите на това удивително ЧУДО НА БОГОЯВЛЕНИЕТО и затова в своите мисли по-старо му се стараят да изградят или по-добре да кажем, да ПОВТОРЯТ парадигмата на властта по стария образец, което повярвайте, не само не е допустимо, но е и просто НЕВЪЗМОЖНО, тъй като старата власт, или типичната човешка регулярност, си отива в далечното минало!

3. Повярвайте Ми, нима Аз, вашият Творец бих започнал да издигам толкова упорито и толкова дълго Съ-Знанието на хората към равнището на СъТворчеството заради поредния или традиционен „ИЗЪМ“, който е порочен в основата си (което надявам се, хората да са разбрали), защото никога до сега не е имало в нито един „ИЗЪМ“ Божествена съставяща и по-точно, никога не е имало Моята Благословия!

4. Дошло е време  да се установи на Планетата (и в този случай няма как да стане без вашата помощ) Божествена регулярност, а това означава да се установи ВЛАСТ (говоря с вашата лексика) на БОГА на Земята чрез слушащите Ме!

5. Да си призная, Мен ме изненада вашата реакция на думите по повод на „слушащите Ме“! Не знам защо на вас ви се стори, че тези думи се отнасят за поредната „каста“ на тези, които приемат Моите или на Йерарсите на Светлината Знания, на вас изведнъж ви се стори, че тези  „новите жреци“ от Бога ще управляват Света, заемайки, по аналогия с миналата власт, местата на министри, премиери и дори президенти.

6. Аз бих искал да ви помоля да забравите тази схема или пирамида на властта на миналото за винаги, защото в Новата регулярност движеща и управляваща Божествена сила ще бъдат не отделните личности, пък били те дори и избрани от Мен, а „малките“ хора, събудилии се и повярвали не толкова в Бога, а най-вече в самите себе си!

7. Единстено „малките“ хора днес представляват ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ НА СЪДБИТЕ и единствено ЕДИНОДУШИЕТО на тези хора, приели ПОСЛАНИЕТО НА ТВОРЕЦА ЗА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, е способно да СЪТВОРИ КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, тоест да СЪТВОРИ в себе си ТВОРЕЦА!

8. Аз нали вече ви говорих в съвсем открит текст, че дори и най Светлите, избрани от Мен хора, все едно, няма да могат, Обединени Духовно, да променят Света, тъй като тяхното ПОСЛАНИЕ (повтарям: даже и да е най-светлото) не е способно да Преобрази Света! За това е нужно ЕДИНОДУШНО ПОСЛАНИЕ на поне минимум два процента от цялото население на Планетата!

9. Дошло е време за вашия Народ, да се Обедини Духовно и да формира ЕДИНОДУШНО ПОСЛАНИЕ за сътворяване вече не просто на територията на СВЯТАЯ РУС, а на цялата Планета на СВЕТЛИНАТА, защото задачата на вашия Народ е – да преобрази не само локалната територия на СВЯТАЯ РУС, но и на цялото Планетарно Пространство.

10. Аз разбирам много добре, че вие, макар и неосъзнато, сте започнали да наричате своята страна Планета на СВЯТАЯ РУС, затова съм длъжен да ви кажа, че вие поради това не сте си кривили Душата, защото историята на Планетата Земя е започнала именно с този Народ, с тази базова за Планетата територия!

11. Тази територия от зората на вековете принадлежи на вашия Народ! Тази територия и този език на общуване са били ДАРЕНИ от Мен за вас, като форпост на НАЙ-ВИСОКА ДУХОВНОСТ на Планетата, която ВЕДНЪЖ (в критичен момент) е трябвало да бъде ОСЪЗНАТА от вас и проявена вече като основа за спасяването на цялото човечество!

12. Дошло е време за вашия Народ да си спомни своите КОРЕНИ НА ДУХОВНОСТ НА ТВОРЕЦ и пробудил се от най-дълбок сън, да прозре и ОСЪЗНАЕ своя КРЪСТ, своята СЪДБА не толкова на Първопроходец, колкото на СПАСИТЕЛ – не дошъл от други Светове, а ВЪЗСТАНАЛ от пепелта на сосбтвената си забрава и показал, преди всичко на себе си, КОРЕНИТЕ на истинската ВЯРА и истинската РЕЛИГИЯ!

13. Обърнете внимание: Аз ви говоря многократно за това, че светът или цялото човечество вече отдавна възприема Русия като единственото място на Планетата, място на Божествена Духовност и търпеливо чака, кога този Народ ще яви не само СПАСЕНИЕ, но и толкова дългоочаквания СПАСИТЕЛ!

14. Ако всички древни Писания на народите на света предричат Второ Пришествие, но никой от вашите съвременници не е могъл да предположи, че СПАСИТЕЛ ще бъде не конкретен СИН на БОГА или някаква друга Божествена Същност, а ДУХОВНО ОБЕДИНИЛ СЕ ЦЯЛ НАРОД! Само такъв Народ ще създаде условия за ТВОРЕНЕ НА НОВО БОЖЕСТВЕНО ПРОСТРАНСТВО, защото е достигнал в своето УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ (в усъвършенстването на свето Съ-Знание) нивото на Съ-Творец!

15. Нищо случайно няма да се случи и нищо няма да стане в Света, ако не стане толкова дългоочакваното от Мен ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, тъй като само в този случай може да се отвори този Дар на СъТворец, който е заложен в човека при РАЖДАНЕТО МУ! Много ви моля, не бъркайте РАЖДАНЕ с ПРОЯВЛЕНИЕ, тъй като раждането на всеки от вас е било само ВЕДНЪЖ, а всички ваши по нататъшни проявления представляват само процес на еволюция на вашето Съ-Знание и натрупване на Божествена Мъдрост!

16. Дошло е време да се обединят всички Духовни школи и всички Духовни Лидери под Моя Флаг или под Моето ПОСЛАНИЕ за СВЯТАЯ РУС, та нали 26-та дата на всеки месец  се явява за всички хора като контролни точки на вашето Духовно Единение!  И колкото по-рано тези Духовни школи разберат, че в Духовното Единение няма първи и последни, а така също няма и никакви Духовни Лидери, толкова по-скоро ще се извърши ЧУДОТО НА БОГОЯВЛЕНИЕТО!

17. Вие трябва да разберете, че Моето обръщение е адресирано преди всичко до Съ-Знанието на „малкия“ човек, защото само такъв човек може да разбере, че хората ги разделя единствено тяхната самобитност, и най-често неправилната представа за Бога!

18. Всички Духовни течения или школи имат свой Духовен Лидер и този Лидер трябва да разбира, че служейки на Бога, той приема върху себе си ОТГОВОРНОСТТА да вижда по нататъшните задачи на своята Школа, тъй като ако той не вижда смисъла на ставащите събития, то той не може да бъде Лидер. Трябва да се разбира, че не може да се върви против Божественото течение, нали всяка Духовна школа, все едно, е единствено капка в потока на еволюцията на Съ-Знанието на целия Народ.

19. Ето защо Аз днес се обръщам към Съ-Знанието на „малкия“ човек и само на него, а не на някаква Духовна школа, Аз, вашият Творец, мога да ДОВЕРЯ Преображението на Пространството, тъй като Аз ВЯРВАМ, че Духовно Единният Народ („малките“ хора) не могат да сбъркат и ще изберат пътя водещ към Бога!

20. Духовно единният Народ ще избере винаги точния и верния път към Храма и никаква Духовна школа и никакъв Духовен Лидер няма да могат да спрат Великия източник на ПРОЗРЕНИЕ и ОСЪЗНАВАНЕ от хората на тяхната Велика МИСИЯ на СъТворци на Божественото Пространство!

21. Вашият Народ трябва да Преобрази Пространството, но преди всичко – трябва да ПРЕОБРАЗИ себе си, своето Съ-Знание и това трябва да бъде забелязано от цялото човечество, защото ЧУДОТО НА БОГОЯВЛЕНИЕ – това във всички случаи не е Знание или някаква нова технология на Плътния план, а това е ПОЯВАТА НА НОВИЯ ЧОВЕК СЪТВОРЕЦ, творящ, с Моята Поддръжка, Ново Пространство, откривайки в себе си тези способности, които са били загубени, или по-точно скрити, от самия човек преди няколко хилядолетия.

22. Моля ви разберете, че ЧУДОТО БОГОЯВЛЕНИЕ трябва да стане единствено с човека, защото само хората, сплотили се Духовно, независимо от своите различия в Плътния план и различия в обредите и традициите, трябва да явят на Света Новия човек – човекът СъТворец, поправил (преодолял)  Мамона и всички негови критерии за човешката власт.

23. Чудото Богоявление се случва в човека поради това, че именно човекът и никой друг е ЧАСТИЦА от Божественото съвършенство, е ЧАСТИЦА от Цялото, е ЧАСТИЦА от Абсолюта и единствено човекът – един във Вселената – е спсобен при своето САМОусъвършенстване да стане Творец!

24. Духовно Единният Народ е способен да изгради Божествената регулярност на Светия Дух и този Народ трябва да формира ПИРАМИДАТА на тази регулярност, а това означава – на Божествения порядък, при който институциите на човешката (на миналата) власт нямат никакъв смисъл, тъй като системата за подтискане на правата и свободите на човека при Божествената регулярност ще липсва!

25. Хората сега не си струва да дискутират по тази тема, но мога единствено да ви кажа, че не може да има никакво управление на Духовно свободни хора, тъй като ПЪРВОСЪЗНАНИЕТО на Духовно Единните хора трябва да стане ПЪРВООСНОВА на Влатта на Бога на Земята!

26. Дошло е време не да се говори по тази тема, а вече да се ТВОРИ Новият човек, да се ТВОРИ Новият Свят или Рая на Земята и това трябва да направи СПАСИТЕЛЯТ – ДУХОВНО ЕДИННИЯТ НАРОД НА СВЯТАЯ РУС – Прародителите на всичко Съществуващо на Земята.

27. Повярвайте на Моите Слова, погледнете внимателно историята на цялото човечество и на отделните народи, прочетете Светите Писания и вие ще намерите преки указания или намеци за това, че СВЕТЛИНАТА НА ИСТИНАТА ще дойде до хората на Планетата от далечната Северна Палмира, защото това е мястото на СВЕТИЯ ДУХ – ПЪРВОЗАЧАТИЕТО на човека-Бог!

  Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

08 юни 2011 ( 2011)
 



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417700
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930