Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
22.06.2011 10:14 - Човекът винаги има избор - Маслов 21.06.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1262 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 24.06.2011 09:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 1. Колко е важно сега за хората да не се разпилява тяхната активност и техния вечен стремеж към ВИСША СПРАВЕДЛИВОСТ! Обърнете внимание, че всеки човек преди всичко винаги е мечтал и мечтае да осигури Висша СПРАВЕДЛИВОСТ, тоест Велико РАВЕНСТВО, което е заложено като ДАР на ТВОРЕЦА в Душата на всеки човек – в Душата-частица на Творящото НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА!

2. В същност, стремежа на човека към СПРАВЕДЛИВОСТ, към РАВЕНСТВО е не просто негова мечта или желание да придобие вътрешно ДОСТОЙНСТВО, а е вътрешно ПОСЛАНИЕ за равенство на всички ЧАСТИЦИ НА ТВОРЕЦА пред ВЕЧНОСТТА, пред КАНОНИТЕ, по които се или еволюира Пространството на Висшия Разум!

3. Вътрешният стремеж към СПРАВЕДЛИВОСТ и РАВЕНСТВО е не просто желание на човека, а е негова вътрешна ПОСТАНОВКА, вътрешно ПОСЛАНИЕ за Духовно ЕДИНЕНИЕ на всички частици на Твореца, тъй като Духовното ЕДИНЕНИЕ е възможно единствено в случай на справедлива РЕГУЛЯРНОСТ и естествено , равенство на ПРАВОТО НА СВОБОДНА ВОЛЯ на всеки човек!

4. Хората са длъжни да помнят, че пред Мен, вашият Творец, те всички без изключение са РАВНИ и Аз не мога да отделя някоя от Своите ЧАСТИЦИ, знаейки предварително, че само при тяхното постоянно САМОусъвършенстване и само при тяхното Духовно ЕДИНЕНИЕ на Тънкия план може в крайна сметка да се състои ЕДИННОТО (БЕЗЛИЧНОСТНО) ЦЯЛО – ТВОРЕЦ!

5. Разберете, че Пространството на Висшия Разум – това не е само Пространство на СВЕТЛИНАТА от далечните Галактики, но е и още Пространство, в което сега се намират хора не само от сегашното проявление, но и тези от хората, които временно са преминали в Тънкия план, или тези, за които вие толкова често скърбите!

6. Хората не се замислят за това, че да се скърби не е нужно толкова по тези хора, които вече са взели Изпита си по Мъдрост, колкото по своите, напразно изгубени мигове от живота, дарени им от Твореца, а това означава, по неизпълнените изпитания (уроци) в Школата на Мъдростта, където класен ръководител се явява не кой да е, а САМИЯТ ТВОРЕЦ!

7. Аз ще ви припомня простата ИСТИНА: на всеки човек му е дарено от МЕН ПРАВО да твори, при това да твори СВОБОДНО, без да ограничава себе си в нищо, тъй като Земята – не е просто Планета от Слънчевата система, а Школа за Мъдрост на СъТворците, даваща на всеки ученик ПРАВО на свой собствен избор!

8. Аз се надявам, че хората постепенно започват да разбират, в какво се състои особеността на Моите Откровения (Послания) и какво се иска от всеки човек (без това да зависи от неговото социално положение в сегашното му проявление). Повтарям: единствено Духовното ЕДИНЕНИЕ на равноправните частици на Твореца е способно да СЪТВОРИ от тях ЕДИННО ЦЯЛО, което ще трябва да ТВОРИ (наравно с Мен) във Вечността!

9. Спомняте ли си, Аз ви говорих не веднъж за това, че единствено във вашия Народ се е получило формирането на Единно Духовно Послание с такава сила, че то е позволило частично да се промени Божественото Пространство – вече по желание на доброволно обединили се частици на Твореца!     

10. Напомняйки ви за Чудото на Богоявление на Святата вода на Кръщене и за Чудото на Богоявление на Свещения Огън по време на Пасха, искам да подчертая, че това чудо на Богоявление, или Чудо на БОГОСЪТВОРЧЕСТВО, е станало по ВОЛЯТА на Единните ДУХОМ „малки” хора!

11. Замислете се, та нали не само за Мен, но и за вас ще ви се стори просто смешно, ако някой от съвременните „владетели на света” или ръководителите на двата клона на властта изведнъж поискат да издадат указ за това, че това или онова Чудо на Богоявление трябва да се случи в определеното за това време!

12. Хората просто ще се усмихнат на поредната глупост – на тези, които днес преминават изпитанията на „медните тръби”, дори и затова, че човешката власт никога не е била от Бога, а това означава, че властта на Тъмнината никога не е могла и няма да може да сътвори СВЕТЛИНА, защото само СВЕТЛИНАТА твори СВЕТЛИНА!

13. За това за Мен са толкова важни „малките” хора, защото ТЕ СА (АЗ СЪМ) истинните ЧАСТИЦИ НА ЖИВОТВОРЯЩАТА СВЕТЛИНА, способни да засветят чрез себе си Пространството на ПЪРВОЛЮБОВТА и ВИСШАТА СПРАВЕДЛИВОСТ!

14. Затова Божествената регулярност или Царството Божие на Земята Е (АЗ СЪМ) преди всичко ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ на всички ЧАСТИЦИ НА СВЕТЛИНАТА в ЕДНО ЕДИННО Творящо НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА! Такава ТВОРЯЩА СВЕТЛИНА просто не може да се случи по указ или заповед на някой си един или даже и на няколко съвременни „владетели на света”, които никога няма да стоят даже едно до друго с Божествената Пирамида на властта!

15. Божествената регулярност Е (АЗ СЪМ) преди всичко СВОБОДЕН ИЗБОР НА СВОБОДНИ ДУХОВНО хора, носещи в себе си, в своето СЪРЦЕ ДАРА на Твореца и способността да достигнат нивото на Съ-Знание на СъТворец – ниво, което става възможно благодарение на постоянната еволюция (УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО) НА ТЯХНОТО Съ-Знание, преминало през продължително изпитание за Мъдрост, включително и изпита за „медните тръби”!

16. Ръководителите на всички клонове на Плътния план незнайно защо забравят, че дадената им власт – въобще не е сладост или упоение от възможността да се управлява съдбите на хората – да се управляват ЧАСТИЦИТЕ НА СВЕТЛИНАТА (ЧАСТИЦИТЕ НА ТВОРЕЦА), а е техният пореден и много ОТГОВОРЕН ИЗПИТ за правилността на собствения им ИЗБОР!

17. Притеглянето на много хора от властта е всичко на всичко една клопка, в която попадат хора на НЕВЕРИЕТО и хора не способни да разберат, и още повече да направят своя правилен избор.

18. Стремежът към пирамидата на човешката власт, повярвайте Ми, въобще не е Богоугоден промисъл и освен това е най-сложният изпит, за преминаването на който много от хората получават неудовлетворителни оценки! А това, както и вие си спомняте, се отразява не само на Кармата на този човек, но и на Кармата на неговия род, а при много високо равнище на грехопадение – и на Кармата на целия народ!   

19. Моите думи звучат може би доста строго, но хората трябва да разбират, че всеки човек трябва да прави свой СОБСТВЕН избор и затова избраното правителство или ръководство от народа (страната) отразява преди всичко нивото на РАЗБИРАНЕ или ОСЪЗНАВАНЕ на „малкия” човек за своето място или за своята РОЛЯ във ВЕЧНОСТТА!

20. Аз толкова/така дълго призовавам „малките” хора към това, те да се научат да анализират последствията от своя СВОБОДЕН избор, поне само заради това, че Пространството ( в това число и Плътния план) се управлява от Канона /Закона за причини и следствия! 

21. Необмисленият избор е пагубен за всеки от хората, тъй като последствията от обратната енергийна вълна (обръщам вашето внимание : усилена от Мен многократно) се проявяват в промяната на неговата Карма, тоест в промяната на неговата съдбата.

22. Уникалността на сегашната ситуация се състои в това, че Народът-ПРАРОДИТЕЛ НА ЗЕМНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, най накрая започва да съзрява Духовно (друга дума Аз не мога да намеря), за да може да изпълни своята РОЛЯ на формиращо НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА и да СЪТВОРИ това, което чакат от него другите цивилизации, така както на Планетата Земя, така и на другите Планети, защото формирането от вашия Народ ТВОРЯЩО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА ще представлява точката на отчета на Новото време!

23. Вашият Народ, който струва ви се представлява съвършено неподготвен за да приеме Духовно върху себе си КРЪСТА НА СПАСИТЕЛ, независимо от това, се явява избран от БОГА Народ, дори и поради това, че се явява наистина НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА на Планетата Земя, а на Тънкия план притежава огромен Творящ потенциал!

24. Основа за Духовното ПРЕОБРАЖЕНИЕ на този Народ е преди всичко ОСЪЗНАТИЯ ИЗБОР на всеки „малък” човек, тъй като само Духовния избор на всички тези ЧАСТИЦИ НА ТВОРЕЦА СА (АЗ СЪМ) Избор на Твореца, а това означава, че СА (АЗ СЪМ) избор на бъдещото човечество!

25. Аз искам да подчертая, и това е важно да се ОСЪЗНАЕ от всеки човек за разбиране на своята РОЛЯ в Преображението на Пространството, че единствено и само при ЕДИНОДУШНИЯ избор на „малките” хора, може да се извърши ЧУДОТО НА БОГОТВОРЧЕСТВОТО! Но нищо няма да се случи в този Свят без този избор и без участието на Духовно СВОБОДНИЯ човек, дори и ако и двата клона на човешката власт издадат съответстващите укази.

26. Преди всичко вие трябва да помните, че Тъмнината не може да сътвори СВЕТЛИНА, тъй като СВЕТЛИНАТА се СЪТВОРЯВА само при свободен ИЗБОР на свободния човек, ОСЪЗНАВАЩ себе си като ЧАСТИЦА от Божествената СВЕТЛИНА – като ЧАСТИЦА от Твореца!

27. Днес, сега, повярвайте Ми, много е важен СВОБОДНИЯТ ИЗБОР на всеки човек, защото никаква, дори и напълно „пребоядисана” човешка власт и дори и в приказен порядък никога няма да може да създаде Божествена регулярност!

28. Божествената СВЕТЛИНА може да бъде СЪТВОРЕНА единствено със СВОБОДНИЯ избор на СВОБОДНИЯ човек и това трябва да стане ЕДИНОДУШЕН ИЗБОР на всички „малки” РАВНОПРАВНИ ЧАСТИЦИ НА АБСОЛЮТА!

  Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

21 юни 2011 ( 2011)
 



Гласувай:
3



1. amore - Чудесен постинг!
22.06.2011 17:13
Чудесен постинг!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3416563
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930