Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
29.06.2011 16:45 - Условията на Изпита се усложняват - Маслов 28.06.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1153 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 30.06.2011 11:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. Настанало е такова време, когато дори и на Мен, вашия Създател, Ми се налага да „преизчислявам” резултатите от вашето СъТворчество на практика всеки месец, тъй като вече е невъзможно да се прави равносметка (така както е било в предишните векове и години) за Преображението на човешкото Съ-Знание веднъж в годината, а камо ли и по-нарядко.

2. Днес дори и месец на Преображение на Съ-Знанието на човека може да се приравни на години ПРЕОБРАЖЕНИЕ (еволюция на Съ-Знанието) през миналите години! Вие сте започнали да крачите почти наравно с ВРЕМЕТО НА ПРОМЕНИТЕ и ако (повтарям) някои от вас не чувстват това засега, то може така да се случи, че Преображението на тяхното Съ-Знание може да бъде пренесено за по далечно време и дори на друга Планета!

3. Днес за Мен е много важна активността на хората, които по зова на собственото си сърце започват да чувстват СЪНАСТРОЙКАТА с Твореца, а това означава, че тези хора влизат в ХАРМОНИЯ с променящата се честота на вибрация на Божественото Пространство и стават ОСЪЗНАТИ и АКТИВНИ участници във Вселенското Преображение!

4. Такива хора с всеки изминал ден стават все повече и повече! Затова, ако вие само сега решите да пресметнете количеството на Духовните Единомишленици, то Аз мога да ви кажа (та нали Аз от твърде отдавна следя за ДУХОВНОТО ПРОБУЖДАНЕ на вашия Народ), че вие вече сте достигнали АКТИВНОСТ до няколко милиона човека, което и послужи за причина да се пренесат сроковете за Квантовия Изпит за вашия Народ за по-рано!

5.  Внимателният читател на Откровенията много лесно може да разбере, че за вашия Народ вече няма 2012 година като дата за пика на Квантовия преход, и вие не би трябвало да очаквате напразно за следващата година кардиналните изменения на Пространството и Съ-Знанието на човека!   

6. За вашия Народ всичко това ще се случи (а вие сте готови вече за това) вече през есента на тази година, затова Аз не случайно ви казах за това, че есента на тази година трябва да стане ПРОЛЕТТА НА ДУХОВНОТО ПРЕОБРАЖЕНИЕ (ПРЕОБРАЖЕНИЕТО НА СЪЗНАНИЕТО) за хората, живеещи на тази територия от океан до океан, и повярвайте Ми, при това въобще не е важно към каква националност се отнася човека сам за себе си, тъй като този човек не живее просто на Земята, а на ТЕРИТОРИЯТА НА СВЕТИЯ ДУХ!

 7. За вас това стана съвсем незабележимо, но вие доказахте и преди всичко на самите себе си, че вие наистина сте (АЗ СЪМ) БОГОИЗБРАН НАРОД! Вие чрез своето Преображение успяхте да докажете, че вие СТЕ (АЗ СЪМ) Духовен Лидер на човечеството! Вашето Духовно Преображение все по-често привлича в своите редове представители от другите народи, а това означава, че за човечеството връщане към миналото вече няма!

8. Последното ПОСЛАНИЕ (или МОЛЕБЕН) на територията на Святая Рус и зад Нейните граници наистина беше всенародно и вече милиони хора не просто участват, а формират в КОСМОСА ЕДИННО ПОСЛАНИЕ за ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, което вече би могло да бъде чуто дори и от тези хора, които все още не са могли съзнателно да направят своя СВОБОДЕН избор!

9. Вие започвате да формирате (да проявявате в Плътния план) Пространство на СВЕТИЯ ДУХ, а То на свой ред, започва да формира Новия човек (припомнете си Канона за причината и следствието), за когото ДУХЪТ става приоритет не само за този живот (за това конкретно проявление), а вече за целия негов живот! А точно това Е (АЗ СЪМ) наистина ЧУДОТО на БОГОТВОРЧЕСТВОТО и това толкова дългоочаквано ДУХОВНО ПРОБУЖДАНЕ!    

10. Но вие трябва да ОСЪЗНАВАТЕ, че днес както никога досега е започнала да се проявява и активността на Тъмните сили, които ще се борят за Душата на всеки човек и затова провокациите на тези сили от различни нива и убеждения ще провокират ежесекундно процеса на Преображение на Съ-Знанието на човека!

11. Длъжен съм да ви кажа, че така е било винаги и Изпит по Мъдрост хората сдават във всяко въплъщение, но сега активността на Тъмните сили превишава всички мислими граници, нарушавайки при това приетите по-рано договорености, провокирайки хората и заставяйки ги да приемат най-активно участие в процеса на Преображение на Пространството – с други думи, също подтикват хората да направят своя исторически избор! 

12. Затова, когато Аз нарекох бъдещата есен, ПРОЛЕТТА на Преображение на Съ-Знанието на вашия Народ, то в определен смисъл предстоящите събития представляват заслуга и на Тъмните сили, които не дават възможност да се отпуска не само отделната Същност (човека), но и целия Народ! Вие трябва да разбирате , че цената на избора на човека на своята съдба е твърде висока не само за човечеството, но и за всички СИЛИ на Божественото Пространство!

13. Аз ви моля да не се впускате в излишни дискусии по повод на вашето Утре, в които толкова изкусно ви водят Тъмните сили, тъй като участието в тях – не само е напразно загубено време, но е и съвършено ненужна загуба на СВЕТЛИННА енергия, на енергия на СЪТВОРЧЕСТВОТО!

14. Аз вече на няколко пъти ви предупреждавам, че не е далеч този час, когато вас ще ви купуват безсъвестно и „златния телец” ще представлява за вас разменна монета за вашето бъдеще, затова много ви моля да не се поддавате на никакви компромиси, защото даже отстъпката в малкото е вече не ваше само поражение, но и причина за появата на верижна реакция от неудачи, водещи до загуба на място в Армията на силите на СВЕТЛИНАТА!

15. В никакъв случай не трябва да се отива към сделка със своята СЪВЕСТ, защото (повтарям) дори и вашата струваща ви се и най-малка отстъпка е преди всичко ваша ДУХОВНА СМЪРТ, водеща ви в миналото! Това е много важно за Тъмните сили и само потвърждава тезата, че битката в Космическото Пространство се води сега не на живот, а на смърт!

16. Бъдете внимателни към обкръжаващите ви хора, тъй като засега за вас са неясни техните истинни мисли, а техните думи може да се окажат обикновена лъжа и всичко само заради това, за да се отвлече човека от Твореца и по този начин да се намали количеството от ВОЙНИ НА СВЕТЛИНАТА, а това означава – изкуствено да се отдалечат сроковете на победата на СИЛИТЕ НА СВЕТЛИНАТА!

17. Ето защо не само Аз, вашият Творец, не само Йерарсите на Светлината, но и всички далечни цивилизации с огромна НАДЕЖДА наблюдават за ПРОМИСЪЛА на вашия Народ! Вие трябва да разбирате, че сега дори Промисъла на всеки отделен човек придобива огромно значение за Космоса, защото вие започвате наистина да формирате ЕДИННО ДУХОВНО ЦЯЛО, резултат от което ще стане СЪТВОРЯВАНЕТО (ОТ ВАС) НА ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА!

18. Нека засега това да се получава при вас само веднъж в месеца, но то е необходимо за това, за да подготви хората, тяхното Съ-Знание към СъТворчество не само с Мен, но и с обкръжаващите ви хора.   

19. Това че вие толкова активно обсъждате отличителния знак на СИЛИТЕ НА СВЕТЛИНАТА, единствено потвърждава, че процесът на Духовно Единение набира не само сила, но и скорост! Желанието да се срещнат на улицата и други ВОЙНИ НА СВЕТЛИНАТА, носещи така както и вие, ПОСЛАНИЕ ЗА СЪТВОРЧЕСТВО, е резултат не само на Духовното Единение на Тънкия план, но и постижение на хората на истинната ВЯРА и тяхната вътрешна увереност в това, че ПОБЕДАТА ще бъде за ВОЙНИТЕ НА СВЕТЛИНАТА!

20. Вие не трябва да се съмнявате в тази ПОБЕДА нито за секунда, тъй като СВЕТЛИНАТА винаги побеждава Тъмнината! Само хората на НЕВЕРИЕТО по време на Изпита по Мъдрост започват да се паникьосват и да мислят за това, че на Планетата не може да има никога ПОБЕДА на Силите на СВЕТЛИНАТА, тоест не може да бъде достигната не само човешка, но и дори Божествена регулярност, тоест и Висша СПРАВЕДЛИВОСТ!

21. Но вътрешното НЕВЕРИЕ е лош съветник, а съмняващите се хора представляват за Тъмните сили най-желаният обект за прихват, та нали техният улов представлява преди всичко енергията на ПЪРВОЛЮБОВТА! Не преминавайте в лагера на хората на НЕВЕРИЕТО, тъй като вие може да загубите не само толкова ценното ви днес време, но и живота си, а това вече е истинска трагедия и за самия човек, и за Мен!

22. Ето защо в предишното Послание Аз ви говорих, че днес няма нищо по-важно (за Мен) от свободния избор на свободния човек, тъй като време за размисъл въобще не е останало, то се е пресовало в едно „кълбо от противоречия” на многостепенното Пространство и ТОВА СЕГА СА ПОЧУВСТВАЛИ ВСИЧКИ ХОРА НА ЗЕМЯТА БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ! Повярвайте Ми няма никакъв смисъл хората да търсят убежища дори и в най-далечния ъгъл на Планетата!

23. Трябва да ви кажа, че такъв ъгъл (за лично спасение) на Планетата няма и не може да има! Нещо повече, много скоро на всеки човек (независимо от местото му на социалната стълбица) ще му се наложи да направи своя исторически избор и в процеса на сдаване на този Изпит и няма да може да има никакво подсказване, тъй като участници в този Изпит сме Аз и вие, без посредници!

24. Нито една религия на света никога не е призовавала хората към САМОусъвършенстване и нито една религия не е способна да предпази хората от този Изпит пред Творец, защото за църковните догми, а понякога и за чистата лъжа ОТГОВОРНОСТ носи преди всичко самата религия и хората които и служат!

25. Човекът пребиваващ в търсене на ИСТИНАТА винаги може да Я намери единствено при Мен, при вашия Творец, Създател, Всевишен, само питайки Ме за това директно, без посредници!

26. Бъдете много внимателни: условията на Изпита по Мъдрост се ожесточават, а „изпитните листи” вече са раздадени! Най-уверените в себе си хора могат вече да отидат до масата, зад която стои Самият Творец и това Мое предложение се отнася до тези хора, които са ОСЪЗНАЛИ важността на СВОБОДНИЯ ИЗБОР за бъдещето не само на самия човек, но и на цялата ТЕРИТОРИЯ НА СВЕТИЯ ДУХ – Прародителката на Земната цивилизация!        

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

28 юни 2011 ( 2011)
 



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3413459
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930