Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
19.07.2011 07:15 - Помощ за извисяване на съзнанието - Господ Санат Кумара - 18 юли 2011 г., ЧРЕЗ РОСИЦА АВЕЛА
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1421 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

imageАЗ СЪМ Санат Кумара и съм готов да дам своето послание за всички събудени души и за тези, които вече бяха събудени, обаче отново заспаха, макар че тяхното желание беше само леко да си подремнат, а също и за онези, които спят от много отдавна и вече им е крайно време да се пробудят и да стъпят отново на Пътя.

Аз дойдох да подсиля у всички ви импулса за действие във вярното направление – извисяване на съзнанието ви и достигане до върха на Божественото съзнание. За това ви се говори във всички наши послания. Замисляли ли сте се каква е причината?

Придвижването ви по този Път е единственото, което е в състояние да съхрани вашата душа и да гарантира нейното по-нататъшно развитие и оцеляване в условията на всепозволеност във времето, в което живеете сега. Време на засилващо се противодействие на илюзията към измененията, които вече започнаха и засилват постепенно интензивността си. Тези процеси тепърва предстои да се разгръщат и нашето желание е да ви помогнем да се подготвите по най-добрия начин за тях и правим това във всеки удобен момент с посланията, които даваме чрез нашите Посланици.

Днес искам още веднъж да ви обърна внимание, че вие може да извисите своето съзнание само тогава, когато то не е обременено от влиянието на илюзията, т.е. когато не е претоварено с излишен информационен багаж и когато успявате да запазвате състояние на вътрешен мир, хармония и покой. Това са двата момента, отработването на които много би ви улеснило.

 

Представете си балон, с който искате да се издигнете в небето. И си представете сега този балон дали би могъл да излети, ако е завързан с различни по дебелина въжета от всички страни към тежести на земята? А вие сами привързвате своето съзнание към тежестите на излишната информация, която поглъщате в различна продължителност от време, ежедневно, от всички средства за масова информация и от книгите, които четете. И правите това, без да се вслушвате в тихите нашепвания на вашето сърце и без да приемате нашата помощ чрез знаците, които ви даваме, когато вятърът разбърква страниците на вашето четиво или интернетът прекъсва, точно когато четете нещо „интересно” и „полезно”, или детето ви пречи със своите нужди или въпроси, точно когато искате да видите или чуете нещо по радиото или телевизията, или кучето иска да излезе на разходка и е неспокойно, точно когато някой ваш познат ви информира за нещо по телефона.

Да се върнем отново към вашия балон. Да речем, че достатъчно дълго време не поемате информационни сурогати, които да привързват вашето съзнание към илюзията на материалния свят, т.е. достатъчно сте освободили балона от тежестите и вече може да се издигне нагоре.

Обаче дали би могъл да полети безопасно и в посоката, в която желаете, ако започнете издигането с него по време на буря със светкавици и гръмотевици, съпроводена от много силен вятър и дъжд? Ето това се получава, когато се стремите да издигнете своето съзнание по време на вашите служения, например и отправяте призиви за помощ към нас, но не сте се постарали първо да усмирите бурята, бушуваща вътре във вас, от вашите мисли и чувства, свързани с живота ви в материалния свят, да усмирявате и словата, които мълвите непрестанно и валят от устите ви като градушка и поразяват посевите с крехките филизи на Новия Ред, които ние посяваме във вашите души.

Ето това е, възлюбени, върху което бихте могли да работите, за да успявате съзнанието си да извисите и да го задържите след това извисено през повечето време на това ниво, на което то е неуязвимо за спектакъла, който разиграва илюзията чрез различните съблазни и противодействия.

Издигнете се с балона, който сте приготвили за Път и когато погледнете на света отгоре, ще видите, че нищо там долу не ви привлича и не е в състояние да ви съблазни. И нищо там долу не е от такова значение, че да се борите за него или да се налага да противодействате, по какъвто и да е начин, на каквото и да е.

Вие ще летите в безкрайната синева, окъпани от Светлината и с огромна Радост в душата!

И когато решите да приземите балона си, вие ще носите тази Радост и Светлина със себе си и ще дарявате от тях на всеки, с когото животът ви среща и който е готов да ги приеме с благодарност към вас и към Бога.

АЗ СЪМ Санат Кумара, с Любов и грижа към вас.

 

© Росица Авела

Указания на Съществата на Светлината:
Всеки сам носи кармична отговорност при неприлагане в своя живот на полученото знание.
Всеки носи кармична отговорност и при неинформиране на другите, на които предава това знание, относно кармичната отговорност при неприлагането му от тях в живота.
(допълнителна информация, относно кармичната отговорност - виж посланието на Господ Санат Кумара от 22 ноември 2010 г.)



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417386
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930