Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
23.07.2011 09:24 - Заявете със своето поведение намерението си да живеете в един Нов Свят, в съответствие със законите на тази Вселена,Господ Шива 22 юли 2011 г.чрез Росица Авела
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1098 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 12.08.2011 14:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

imageАЗ СЪМ Шива. Днес АЗ СЪМ дойдох да ви укажа някои моменти, към които да насочите своето устремление и действия занапред. И колкото повече от вас се вслушват в нашите слова и веднага преминат към тяхното приложение в своя живот, толкова по-добре ще бъде за вашия свят.

Всичко най-важно за сегашния етап вече ви е съобщено в предишните ни послания, давани през последния век чрез Посланиците на Великото Бяло Братство. Разликата сега се състои в това, че времето толкова много накъся, че вече не е от толкова голямо значение да бъдат информирани, колкото се може повече хора. Най-важното в този момент е тези, които сега четат нашите послания, веднага, без забавяне, възможно най-пълно и качествено да пристъпят към прилагането в своя живот без прекъсване, на дадените до този момент от нас препоръки, а също и препоръките, които получавате сега и които евентуално ще получавате занапред.

А сега вече пристъпвам към главното – насоките за практическо приложение на нашето Учение. Важното е със своето поведение да заявите намерението си да живеете в един Нов Свят, в съответствие със законите на тази вселена. И това да го правите, без да ви тормози мисълта, че вашето поведение е капка в морето на илюзията. Важното в случая е не какво правят всички наоколо, а какво правите вие, а също и в какво състояние на съзнанието го правите.

Бъдете спокойни и уверени в това, което вършите, докато прилагате на дело нашите препоръки.

Бъдете позитивни в своите мисли, чувства и слова, и се следете непрестанно за това.

Бъдете хармонични:
Говорете тихо, меко и плавно;
Когато ходите, правете го без резки движения;
Когато пътувате, независимо от вида на превозното средство, правете го отново плавно и с ниска скорост, когато от вас зависи скоростта, с която ще се движите.
Осемдесет километра в час (80км/ч) – това е максималната скорост за придвижването ви в пространството на вашия свят с превозните средства, с които разполагате сега.

Само така се запазва хармонията на околното пространство и се чувстват добре обитателите на всички царства на Земята. Само така се чувстват добре и вашите четири нисши тела и се изразходва много по-малко енергия от обитателите на фините планове на Битието, за да бъдете запазени от непредвидени ситуации по пътя, след като сте отправили призив към Небесата да бъдете направлявани и пазени по вашия Път. Бъдете пестеливи с енергията, която ви се отпуска в помощ, по специална Божествена Милост, след като стъпите на Пътя, за да може да се ползвате от нея за нещо наистина важно в най-тесните и стръмни участъци от изкачването ви към върха на Божественото Съзнание.

Научете се да държите будно съзнанието си и се следете за какво изразходвате своята Божествена енергия във всяка минута от живота си в това въплъщение. Следете вашите решения и изборите, които правите, и най-вече мотивите, които ви движат. Винаги, преди да вземете някое решение и да изберете как да постъпите, се замислете какъв е мотивът, заради който го правите и само ако е правилен от Божествена гледна точка, ако е в служба на Общото благо, пристъпете към действие. И дори резултатът от вашите действия да не е най-сполучливият от човешка гледна точка, той ще е най-ползотворният от гледна точка на реалния свят на Бога.

И когато, колкото се може повече от вас сте в състояние смирено и спокойно да приемете всичко, което се случва с вас и около вас във вашия свят, и продължите да излъчвате Любов към всичко и всички, и Благодарност към Бога, вашият свят ще оцелее. Физическата платформа на планетата Земя ще се съхрани и еволюцията ви успешно напред ще продължи.

АЗ СЪМ Шива, с помощ към вас, които запазвате свята Вяра и Устременост към Бога! ОМ!

© Росица Авела

Указания на Съществата на Светлината:
Всеки сам носи кармична отговорност при неприлагане в своя живот на полученото знание.
Всеки носи кармична отговорност и при неинформиране на другите, на които предава това знание, относно кармичната отговорност при неприлагането му от тях в живота.
(допълнителна информация, относно кармичната отговорност - виж
посланието на Господ Санат Кумара от 22 ноември 2010 г.)



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407856
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031