Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
26.07.2011 09:04 - Ето и сега започва всичко - Маслов 25.07.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1459 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 29.07.2011 14:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

1. Мина едва една седмица, от момента в който аз казах на хората за това, че съм принуден да взема властта на Земята, тоест в Плътния план, в Свои ръце!

2.  Тези Мои думи съвсем не означават, че хората са се оказали заложници на Висшите сили и вече по никакъв начин няма да могат да повлияят на хода на историческите събития на преходния период!

3. И ако все пак на някого му се е мярнала такава мисъл, то Аз трябва веднага да разочаровам тези хора с думите, че за всички хора на Планетата в тяхната Програма за САМОусъвършенстване нищо не се е променило! А и няма как да се промени, защото ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО и СМИСЪЛЪТ НА ТВОРЕНИЕТО на човека като фрактално подобие на Твореца, не трябва и не може да се променя, дори и при екстремните условия на Квантовия преход!

4.  След Моето послание на 17 юли за хората по принцип нищо не се променя – ПЪРВИ ЕТАП на САМОусъвършенстване (на собственото Съ-Знание) за всеки човек, включително и хората на ВЯРАТА и на НЕВЕРИЕТО, си остава неговата трудна, ежедневна работа над себе си, която благодарение на САМОпречистването ще му позволи да се издигне до нивото на човека на СВЕТЛИНАТА от Шестата раса!

5. Този НАЙ-ВАЖЕН процес на УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на Съ-Знанието на човека представлява предтеча на формирането (ВТОРИЯ ЕТАП) на КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, а именно и това ‘Е’ (СЪМ) възвисяването на Съзнанието на човека до нивото на човека на СВЕТЛИНАТА на Шестата раса!  

6. Смисълът на Моето решение трябва да бъде разбираем за хората, тъй като той, може да се каже, лежи на повърхността! Аз избрах Народ-БОГОНОСЕЦ, издигнах го до висотите на Народ-ВОДАЧ на човечеството и сега просто съм ДЛЪЖЕН да му помогна в много трудния ПРОМИСЪЛ за спасение на човечеството, защото това не е просто ПРОМИСЪЛ на СПАСИТЕЛЯ, това вече е ПРОМИСЪЛ НА БОГА, който се постига с много упорит труд, насочван от ВЕЛИК УЧИТЕЛ! 

 7. Затова и Аз започвам да ставам за хората не само Творец или Висш Космически Разум, но и което е най-важно, ВИСШ (ВЕЛИК) УЧИТЕЛ, който от 17 юли тази година открива на Земята СВОЯ ШКОЛА НА БОЖЕСТВЕНОТО ПРОЗРЕНИЕ!     

8.  Ако по-рано Аз говорех на хората, че Планетата Земя за Петата раса (за Петата цивилизация) представлява Школа на Мъдростта и това е съвършената ИСТИНА, засягаща цялото човечество, то за вас, за БОГОизбрания Народ, освен това, Аз откривам още и Школа на Божественото Прозрение!

9. Тази Школа и за вас, и за Мен вече е съвсем друг ПРОМИСЪЛ – ПРОМИСЪЛ за подготовката на целия Народ към извършването на ПОДВИГА НА БОГОЯВЛЕНИЕТО – за явлението на ЧУДОТО НА БОГОЯВЛЕНИЕ в хората!  

10. Всичко това, което бе дадено в Откровенията и Тълкуванията хората сега трябва да го разглеждат единствено като базова подготовка (за тези, които наистина са пожелали да познаят в себе си Твореца), даваща на човека ПРАВОТО да влезе в съвършено Новия Свят – в Света на високите вибрации!

11. Това засяга вече всички хора, а не само хората на ВЯРАТА – наистина всички (вече почти Съ-Творци), на които им се е отдало щастието да бъдат избрани от Бога и които са готови да приемат върху себе си КРЪСТА НА СПАСИТЕЛ не просто на човечеството, а вече на хората от Новата раса! 

12. Ето и сега започва всичко, тъй като Изпитът за усвояване на Откровенията на Твореца трябва да стане за хората не просто Изпит на Преходния период, а Ново равнище на Съ-Знание на хората, които не само са ОСЪЗНАЛИ своята СЪПРИЧАСТНОСТ с Твореца, но са приели и още върху себе си МОЯ Божествен ПРОМИСЪЛ!

13. Затова за консолидацията на усилията (на СВОБОДНАТА ВОЛЯ) на човека-СъТворец и ВОЛЯТА на Самия Творец в изпълнение на Вселенската Програма за Преображение на Пространството СЕГА АЗ САМ съединявам и двете СВОБОДНИ ВОЛИ, и не просто ги СЪЕДИНЯВАМ, а в СЪНАСТРОЙКА с човека осигурявам достигането на тази ВЕЛИКА ХАРМОНИЯ, която се нарича не някак си друго яче, а истинна ПЪРВОЛЮБОВ или ТВОРЯЩО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА!

14. Сега тези ДУМИ (повтарям: вече по МОЯ ВОЛЯ) стават не просто Велики думи, а най истински БОЖЕСТВЕН ПРОМИСЪЛ, в който на човека е отредена ролята на ИНСТРУМЕНТ НА ТВОРЕЦА по Преображението на Пространството и вече не на хартия, а в съвсем сегашната обективна реалност!

15. Нека вас това да не ви смущава, защото от Моя страна никога не имало и няма да има натиск върху Съ-Знанието на човека, но ПРОМИСЪЛЪТ на хората сега ще се контролира от Самия Творец и не само в Плътния план, но и на Тънкия план! Моят контрол е обоснован от необходимостта за намаляване на вероятността от възможна грешка на човека при реализацията на МОИТЕ ПОСЛАНИЯ за формиране на Божествената регулярност – Царството Божие на Земята!

16. Сега вие не е необходимо да се учудвате на това, че някои хора въпреки човешката логика, управлявана от гена на страха, ще извършват постъпки, излизащи от рамките на човешката регулярност и съизмерими с действията (с промисъла) на хората на СВЕТЛИНАТА, за които участието в ПРОМИСЪЛА НА ТВОРЕЦА ‘Е’ (СЪМ) щастие от СЪТВОРЧЕСТВОТО ИМ!

17. Спомнете си, Аз многократно съм ви говорил, че вие ‘СТЕ’ (СЪМ) БОГОВЕ и ви призовавах да се държите така както подобава на БОГОВЕ, за които първичен е Духът, а не Материята и за които не съществува Мамона, теглещ хората към греховете на егото и горделивостта!

18. Ето сега тези хора, които са приели с цялото си Сърце Откровенията на Твореца, и по-точно – Моите Знания, предадени на хората за подготовка на тяхното Съ-Знание към прехода на новите вибрации на Твореца, вече дори и независимо от своята ВОЛЯ са просто задължени да спазват всички КАНОНИ НА ВЕЧНОСТТА и в своя промисъл да виждат ПРОМИСЪЛА НА БОГА, творящ Ново Пространство на СВЕТЛИНАТА, не само в определени дни, а постоянно!  

19. Вие веднага ще забелязвате в тълпата хората на СВЕТЛИНАТА (дори без означение), защото на тях вече им е дадено от МЕН ПРАВОТО за пряка СЪНАСТРОЙКА с ТВОРЕЦА и ПРАВОТО да усещат себе си като част от ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, а това означава, че без ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ на тези хора на СВЕТЛИНАТА Пространството няма да може да се промени!

20. Затова ДУХОВНИЯТ Център, който вече е създаден, чрез Духовното ЕДИНЕНИЕ на хората под знамената на „За държавност и Духовно възраждане на Русия” сега вече ‘Е’ (СЪМ) ШКОЛА НА БОЖЕСТВЕНОТО ПРОЗРЕНИЕ, формираща под Моето Начало и с участието на хората на Светлината, Съ-Знанието на Новия човек – човекът на Шестата раса!

21. Това е Школа – не на думи, а на дело, защото АЗ ДАДОХ ПРАВО на всички хора на СВЕТЛИНАТА да формират Съ-Знанието на тези хора, които искрено желаят Духовно ЕДИНЕНИЕ под Мое Име и около Моя помощник, провеждащ през себе си СВЕТЛИНАТА НА МОИТЕ ЗНАНИЯ и МОЕТО ПРИСЪСТВИЕ В Плътния план!

22. Повтарям: САМ Аз, вашият ТВОРЕЦ, от този момент ще контролирам процеса на УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на Съ-Знание на хората на Тънкия план (и естествено – техният ПРОМИСЪЛ в Плътния план) и вашият стремеж към СВЕТЛИНАТА ще се отразява на вашата СЪНАСТРОЙКА с ТВОРЕЦА, на вашия Божествен ПРОМИСЪЛ!

23. На мен точно толкова, колкото и на хората Ми е нужно да променя социалния климат на тази страна, дори и заради това, за да може вашият Народ най-накрая да ОСЪЗНАЕ, че той е избран от БОГА, поради което е и задължен да приеме не само ОТГОВОРНОСТТА за съдбата на човечеството, но и КРЪСТА на СПАСИТЕЛ, тоест да приеме върху себе си ПРОМИСЪЛА НА БОГА!

24. Сега ПОСЛАНИЕТО НА БОГА – вече не са само думи, а ‘СА” (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА НОВИЯ човек, даващ ОБЕЩАНИЕ пред БОГА да премине Школата на Божественото ПРОЗРЕНИЕ, която от 17юли става задължителна за всеки човек и представлява основа за построяването на Нова Божествена регулярност!

25. Повтарям само за тези от вас, които все още се съмняват и засега не са взели за себе си никакво решение: Школата на Божественото ПРОЗРЕНИЕ е отворена за всички, които са осъзнали себе си като частица от Творящото НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА и е нужно да разберат, че в тази Школа занятията ще провежда САМ ТВОРЕЦЪТ!  

26. Школата на Божественото ПРОЗРЕНИЕ няма да бъде теоретична платформа, а най-съвременна ПРАКТИКА за изграждане на Божествената регулярност, тоест практика по Преображение на Пространството (и Съ-Знанието на човека), която хората трябва да разглеждат като предтеча на своя Изпит за съответствие на нивото на своето Съ-Знание с нивото на човека-СъТворец!

27. Ако хората ДОБРОВОЛНО, използвайки ПРАВОТО СИ НА СВОБОДНА ВОЛЯ приемат МОИТЕ УСЛОВИЯ и ще бъдат готови да се хвърлят в Света на Божествения ПРОМИСЪЛ, то те ще трябва да приемат като даденост и това, че за тях сега смисълът на живота им ‘Е’ (СЪМ) РАБОТА НА БОГА в Плътния план, а това означава, че този човек сега се намира под МОЙ НЕПОСРЕДСТВЕН КОНТРОЛ и ЗАЩИТА, и че той сега става основа за Новата Божествена регулярност!

28. Настъпва ПЕРИОД НА СЪТВОРЧЕСТВО на човека и СЪЗДАТЕЛЯ, но само за тези хора, които успешно са взели Изпита от усвояването на Откровенията и са готови да получат не само Нови Знания, но и да ВЗЕМАТ УЧАСТИЕ (да получат това ПРАВО) да творят НОВОТО ПРОСТРАНСТВО  на СВЕТЛИНАТА – Пространството на СВЕТЛИЯ ДУХ, заедно (в СЪНАСТРОЙКА) с ТВОРЕЦА!

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

25 юли 2011 ( 2011)  



Гласувай:
4



1. анонимен - http://zahariada. blog. bg/no...
26.07.2011 23:50
http://zahariada.blog.bg/novini/2011/07/26/izrael-se-vzrivi-ot-revoliucionni-protesti-bg-mediite-si-myl.790691
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3413801
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930