Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
17.08.2011 17:56 - Духовно Движение: проблеми и тяхното решение - Маслов - 16.08.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1277 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 16.09.2011 17:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. „Колкото хора – толкова и мнение”. Тази фраза е известна на много хора и тя говори единствено за това, че сред хората няма единство и няма обединяващо Начало на Началата!

2.  Така е било винаги и отзивите на тази човешка парадигма само потвърждават и обясняват, защо Духовното Единение в Русия се формира с толкова много труд и се сблъсква с множество сериозни препятствия!

3. И само този от хората, който се е опитвал поне веднъж да сплоти Духовно разделения от векове от междуособици Народ, само той знае, че задачата за Духовно Единение на целия Народ представлява ЗАДАЧА, решението на която е по силата единствено на БОГА с Неговите възможности, защото човека няма никакви шансове да обедини НЕОБЕДИНИМОТО, тоест – Духовно раздробеното, не само човечество, но дори и отделни народи!

4.  Този който внимателно следи за текущите проблеми на Духовното Единение на народите на Русия, трябва да разбира, че за всички хора ОБЕДИНЯВАЩО НАЧАЛО може да бъде единствено ТОЗИ, КОЙТО е над всички, и ТОЗИ, КОЙТО е създал, или е СЪТВОРИЛ този ДУАЛЕН Свят, тъй като това може да бъде само и единствено НЕГОВ ПРОМИСЪЛ!

5. Промисълът на Твореца и промисълът на човека винаги се отличават не само по ОКТАВИТЕ на вибрация, но и естествено по равнището на енергия на Творението!   

6. Хората са комплектни в Плътния план, но независимо от техните различия по много от техните параметри, в това число и по вътрешните и външните им вибрации, на Тънкия план те представляват ЕДИННО ДУХОВНО ЦЯЛО и не така, както е например в Плътния план, те действат именно като ДЕЙСТВИТЕЛНО ЕДИННО ЦЯЛО, при това по своето вътрешно ПОСЛАНИЕ за Духовно Единение!

 7. В нито един от хората (на Тънкия план) не възниква дори и сянка на съмнение за необходимостта от Духовно Единение, тъй като за хората няма и не може да има по почетна, и главно – по определяща цел, от Духовното Единение на всички частици на Твореца в ЕДНО ЦЯЛО, и това се отнася не само за Народа на Русия, но и за всички народи на Планетата Земя!

8.  Хората сега преминават през етап или репетиция на Духовно Единение, засега – в мащабите на един Народ (на Русия), затова УТРЕ на вашия Народ ще се наложи да демонстрира, че Духовното Единение ‘Е’ (СЪМ) основа на основите за формиране на ЕДИННИЯ ДУХ! При това трябва да покаже не само че това е възможно, но и че това Единение вече се въплъщава в НЕДРАТА НА ДУШИТЕ на Народите на древните Арийци!

9. Аз виждам с какъв труд се движи процесът на Духовно ПРЕЧИСТВАНЕ в Душите и в Съ-Знанието на хората и всичко това на фона на МОЕТО вече най-активно участие в процеса на Духовно ВЪЗРАЖДАНЕ на Народа, избран от Създателя да стане Духовен ВОДАЧ на човечеството!

10. Сега нека да помислим: защо възникнаха проблеми с Духовното Единение? Може би Аз поизбързах давайки „свободно” или команда за създаване на Движение на Народа към Духовно Единение? Или може би хората все още не са осъзнали важността на приемане на такова историческо решение, така както за тях самите, така и за Планетата Земя?

11. Аз дадох вече на хората два дни в месеца, които трябва да станат за тях контролни точки за Духовно Единение! Като че ли нищо повече не е нужно, та нали САМ СЪЗДАТЕЛЯТ е обозначил контролните дни за проверка на вашето Духовно състояние и вашата ГОТОВНОСТ да Преобразите без изкривяване (както обикновено) Пространството, придавайки Му ново звучене на високите вибрации!

12. Този който упорито казва че е „рано”, не само не знае Моя Сценарий на развитие на Планетарните събития, но и просто не разбира Моята фраза за това, че „от сега (от нине (библ.)) властта на Планетата Земя преминава в ръцете на Твореца”! 

13. Тоест от сега това е свързано с ПРОМИСЪЛА НА ТВОРЕЦА по формирането на Новата ПСИХОЛОГИЯ на човека СъТворец, преминаващ не само Школата на МЪДРОСТТА, но и Висшата Школа на Божественото прозрение, тъй като и двете ШКОЛИ ‘СА’ (СЪМ) Школа за формиране на Новия човек – човека на СВЕТЛИНАТА от Шестата раса!

14. Никога не е късно и никога не е рано – ето смисъла на живота на Духовно СВОБОДНИЯ човек, защото за всеки човек е нужно различни време (промеждутък от време) за формиране на Единство на Духа!

15. Та нали Божественото Пространство е не просто ДУАЛНО, то така също и „изгражда” съдбите на хората и във всеки отделен случай – по индивидуална програма, съгласувана с Мен!

16. Хората трябва да осъзнаят, че няма и не може да има единен срок за еволюцията на тяхното Съ-Знание и естествено, за тяхното Духовно Единение! Аз точно знам, че процесът на обмен на мнение сред хората (сверяване на мненията) за приемане на собствена позиция има все пак ПОЗИТИВЕН вектор на движение! Такава ПОЗИТИВНА ситуация във формирането на Духовно Единство би трябвало най-накрая да се получи и да прескочи държавните граници, тъй като това ‘Е’ (СЪМ) най-реалният път за СПАСЕНИЕ на човечеството!

17. Искам още веднъж да подчертая, че у вас не трябва да има лични амбиции, влияещи на промяната на собственото ви Съ-Знание и разбира се, никакви съмнения за успешното изпълнение на Вселенската Програма за Преображение на Пространството!

18. Аз разбира се, ще трябва да се съглася с някои от вас, че официалната регистрация на участниците в Движението е основана на предишните (вече изживели се) представи, а написването на Устава на Движението въобще го отдавам на анахронизъм, тъй като това по никакъв начин не съответства на Моите Думи! 

19. Следва обаче да се признае, че Пространството все още не се е изменило и играта по съществуващите правила е дан на миналото, заседнало здраво в Съ-Знанието на хората!

20. Аз знам, че някои хора не са съгласни с Моите Постулати (Парадигми) за общественото Духовно Движение „За Държавност и Духовно възраждане на Русия”. Но от друга страна, Аз все още не съм чул никакви собствени предложение от поборниците на Светлината, което показва или потвърждава, че Духовното Единение (и по-точно – ДУХОВНОТО ВЪЗРАЖДАНЕ) изисква от хората най-обикновения ПРОМИСЪЛ, при това преди всичко – ДУХОВЕН ПРОМИСЪЛ, през терзанията на Духовното невежество към звездите на Светия Дух!

21. Аз все пак бих искал да видя вашите опити за ТВОРЕНИЕ НА НОВИЯ ЧОВЕК, тъй като без Свят промисъл, човек на Светлината не може да се формира! Ето защо за Мен е толкова важно вашето вътрешно ПОСЛАНИЕ за Духовно Единение, тъй като това е „стълбата, водеща Нагоре”!

22. Не бива изкуствено да се ускорява Духовният ръст на свободния човек, ни и да се оставя той „без светлинка в края на тунела” също не бива! Затова Движението трябва да се разглежда от вас не като партия на ВИСШАТА СПРАВЕДЛИВОСТ, а като КООРДИНИРАЩ ЦЕНТЪР НА СВЕТИЯ ДУХ, в който всеки човек може да получи отговори на всичките си въпроси, включително и на въпросите си за своето бъдеще!

23. Помислете сами: за осъзнаване от човека на целите на собственото си проявление във време на Велики Промени (времето „Х”) вече е дадена цялата необходима информация, останало е само да му се помогне за формирането на собственото му Съ-Знание и присъединяването му към Движението за Духовно Единение!

24. Вие сте длъжни да съберете около себе си всички ЧАСТИЦИ НА АБСОЛЮТА и да поведете кораба на СПАСЕНИЕТО към брега на НОВОТО Пространство на високите МОНАДИ на Твореца!

25. Всички минали предсказания започват да се сбъдват и вече в мнозинството от хората няма и сянка на съмнение, че Пространството преминава Божествено ПРЕОБРАЖЕНИЕ, въвличайки все повече територии и хора в този водовъртеж на исторически промени.

26. Времето наистина се пресова и това повярвайте Ми не са случайни събития, а естествен процес на осъзнаване на еволюцията на Божественото Пространство.

27. Пречистването и преображението на хората от Петата раса Аз оставям за Себе си, а това означава, че Аз оставям за Себе си ПРАВОТО да ги изведа на Новите хоризонти! Инициативата обаче или ПРОМИСЪЛЪТ на хората също са важни и необходими, защото по сценарий на Вселенската Програма за Преображение на Пространството, следващ етап в еволюцията на човешкото Съ-Знание трябва да стане БОЖЕСТВЕНОТО ПРОЗРЕНИЕ, и този етап на еволюцията вече стои на прага на Русия!

28. Сега на хората им е останало още веднъж да ПРЕОСМИСЛЯТ хода на историческите ПРЕОБРАЖЕНИЯ на Пространството и да приемат свой СОБСТВЕН (неповторим) път към Твореца, оглеждайки се и сверявайки го с Движението за Духовно Единение!

29. Дали ще се регистрират хората като участници в Моето Движение или не – за това те си имат СВОБОДНО ПРАВО! Но трябва да ви кажа, че вие все още живеете в държава, където условията на регистрация дори и за Духовно движение никой не е отменял за сега.

30. Аз потвърждавам, че вече милиони хора са се включили в Движението, което се оглавява от САМИЯ ТВОРЕЦ и са приели Движението от цялото си Сърце като олицетворение на собственото си Духовно ПРЕОБРАЖЕНИЕ, но само хиляди от тях са направили своя официален исторически избор!

31. Повтарям: Аз нямам ПРАВО да се намесвам във вашия СВОБОДЕН избор, тъй като това е – ВЕЛИКО ЩАСТИЕ за „малкия” човек, на който САМИЯТ ТВОРЕЦ му е дарил ПРАВОТО да СЪТВОРИ Новия Свят и Новия човек!

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

16 август 2011 ( 2011)Гласувай:
3
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2931076
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3632
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Октомври, 2018  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031