Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
28.08.2011 16:08 - В помощ на ближните - Възлюбената Гуан Ин - 27 август 2011 - ЧРЕЗ РОСИЦА АВЕЛА г.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1150 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 29.08.2011 10:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

imageАЗ СЪМ Гуан Ин. Днес идвам отново, благодарение на предоставената Божествена възможност. В това свое послание аз бих искала да ви дам напътствие как да заработите в екип не само с нас, призовавайки ни на помощ, но и помежду си, за да си помагате. Позитивността, баланса и хармонията си да успявате да съхраните при всички житейски ситуации, защото спасението от некачествените състояния на съзнанието, помагащо и на целия свят да бъде спасен, е по-лесно постижимо, когато не сте сами на Пътя. И сам воинът е воин, обаче ви е известна и мъдростта на Хан Кубрат, показващ нагледно с пръчките на своите синове каква е силата и издръжливостта на една пръчка, когато се огъва от бурите на живота, и каква – на цял сноп от пръчки.

Настъпи времето за тези, които сте близки в духа, да се научите да комуникирате правилно помежду си. Това означава, когато някой от вас е в Радостта, да я сподели с всички около себе си и да разкаже какво прекрасно нещо му се е случило, и заедно да поблагодарите на Бога. Когато някой от вас е изпълнен с Любов, да намери начин да се свърже със своите близки и да им каже каква любов изпитва към тях в този момент, и отново заедно да благодарите на Бога и на всички Сили небесни. Когато някой загуби своята хармония и позитивност, да се обади на своите близки по дух хора и да изрече какво го е извадило от равновесие, и заедно да се обърнете с призив и да изискате, искрено да поискате и да помолите за помощ Силите небесни.

Когато помощта я искат двама или повече от вас и са готови да помогнат, като поемат някакво задължение за допълнително служение в полза на своя ближен, тогава помощта от Небесата е много по-бърза и по-силна! Направете го и сами ще се убедите! Например някой има проблем в отношенията си със своите роднини, колеги, съседи … и това го изкарва периодично извън равновесие. Ситуацията е кармична, да, обаче когато се включите повече от вас, които вече сте по-осъзнати, и поискате помощ от небесата за нейното по-леко и бързо отработване, това ще се случи. Необходимо е само да сте готови помощ да дадете, така както и ние сме готови да ви помогнем. И помощта да я дадете като заделяте частичка от своята Божествена енергия до разрешаването на проблема. И може всеки ден да казвате или правите допълнително към вашето служение нещо съвсем малко, например да изпеете една благодарствена песен към нашия Отец небесен и към всички Сили на Светлината, да кажете допълнително една молитва или призив… Нужно е да сте искрени и готови да помогнете безусловно и безкористно – без да мислите за получаване на някаква изгода за вас или да поставяте условия за даването на вашата помощ. И когато няколко от вас решат да помогнат на един, след като той е поискал помощта, и всички заедно отправят своя зов за помощ към Небесата, той се приумножава и помощта също пристига приумножена!

Знаете ли, възлюбени, каква радост изпитвам, докато ви давам тези наставления! Предчувствам добрите резултати и още сега виждам вашите щастливо изумени лица и радостно туптящи сърца, когато станете свидетели на резултатите, които ще се получат. Това вече ще е истинска работа в екип! Така можете един на друг да си помагате много по-бързо и леко да се освобождавате от своето кармично бреме и в полза много по-голяма всеки от вас поотделно да бъде за всички свои близки, които все още са потопени в илюзията на материалността.

Накрая бих желала да ви дам следните слова, които бихте могли да казвате, преди да отправяте своята помощ за вашия ближен чрез работата си в духовността:

„В името на АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ,
аз изисквам, искрено искам и моля, Господи, за помощ
и посвещавам четенето на … (молитва, призив, песен и т.н.)
за Божественото разрешаване на ситуацията … (описва се накратко ситуацията),
която пречи на … (името) да бъде позитивен/а и в състояние на вътрешен мир, хармония и покой.
За което Благодаря! Благодаря! Благодаря!
И нека всичко да бъде според твоята свята воля, Господи!
АМИН. ТАКА ДА БЪДЕ. ОМ.”

Работата ви в духовността може да включва и действия в материалността, например да посветите в помощ на своя ближен четенето на една приказка на ваши близки деца. Какво по-добро служение на Бога от това всеки ден да събирате по няколко деца, например съседските, и да им прочитате по една народна приказка, а след това да им разтълкувате поуката от нея и да им разказвате за Бога и за Божествените закони, за Любовта, за кармата и накрая да ги попитате имат ли някакви въпроси. Децата са зажаднели за внимание, Любов, за жива реч и обяснения дадени изчерпателно, и без бързане на техните въпроси. Така, когато мислите за другите как да направите добро с едно служение за своя ближен, може да направите много по-голямо добро на много повече души. И тогава, когато мислите как да им е добре на другите, какво мислите ще се случи с вашите собствени проблеми? Ще ви кажа – те ще се преобразуват по най-лекия начин почти неусетно за вас. Така ще сте позитивни непрестанно, естествено и от само себе си, без да има нужда да се стараете да бъдете такива!

АЗ СЪМ Гуан Ин в Радостта и с Любов към вас.

© Росица Авела

 

към раздел послания


ЕДИНЕНИЕ
www.edinenie-vsemirno.net

Указания на Съществата на Светлината:
Всеки сам носи кармична отговорност при неприлагане в своя живот на полученото знание.
Всеки носи кармична отговорност и при неинформиране на другите, на които предава това знание, относно кармичната отговорност при неприлагането му от тях в живота.
(допълнителна информация, относно кармичната отговорност - виж посланието на Господ Санат Кумара от 22 ноември 2010 г.)



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3416469
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930