Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
16.09.2011 09:32 - Необходимост от осъзнаване на своите Духовни корени - Маслов 15.09.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 810 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 16.09.2011 10:06


1.  Все още няма никакви природни катастрофи на територията на Русия, все още няма споменатата от Мен опасност от унищожение, но Моите последни Послания до толкова разтревожиха хората, че пак прибързано, без да помислят над Моите думи, те се хвърлиха да разпространяват Знанията, залагайки при това на количеството, а не на качеството.

2.  Спомняте ли си, та нали Аз говорих на хората, че най-добрият ретранслатор за Словата на Твореца могат да бъдат единствено хората на ВЯРАТА, тъй като те отдавна вече се явяват ВОЙНИ НА СВЕТЛИНАТА и макар, така както и всички хора да се намират в Проявения план, всеки от тях, независимо от това има пряк КАНАЛ ЗА ВРЪЗКА С ТВОРЕЦА!

3.  Да достигне до сърцето на човека може единствено друг човек, слушащ Словата на Твореца! Но хората засега не слушат Моите Слова, тъй като се плашат да ги чуят и не само поради това, че след туй ще трябва да се промени и промисълът на човека, но и поради това, че чулият Ме трябва да се откаже от миналото, прието не само от него самия, но и от цялото общество, от мнозинството на Народа.

4.  Този същия Народ, който е проявен не само в светската власт, но и в Духовната власт, а това вече не е нищо друго освен революция, което, както може да ви се стори, противоречи на Словата на Твореца!

5.  Така е, Аз няма да приема революция, защото всяка революция нарушава Канона за ПОКОЙ НА ВЕЧНОТО ДВИЖЕНИЕ! Но хората не искат да чуят Моите Призиви за тяхната вътрешна еволюция или УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на Съ-Знанието, а това пък вече е точно нарушение на този Канон, тъй като ПОКОЙ НА ВЕЧНОТО ДВИЖЕНИЕ се разшифрова като ПОСТОЯНСТВО НА ВЕЧНАТА ЕВОЛЮЦИЯ, в която не може да има дори и намек за преустановяване на този ВЕЧЕН ПРОЦЕС!

6.  Хората получили от Мен ПРАВОТО НА СВОБОДНА ВОЛЯ са го използвали като ПРАВО за НЕусъвършенстване на своето вътрешно „Аз”, мислейки си вероятно, че Духовното проспиване (вегетиране) е смисълът на поредното им проявление в Плътния план или по-точно – смисълът на Вечния живот, също дарен от Твореца!

 7.  Великото си ПРАВО ДА ТВОРЯТ хората са използвали като възможност да се занимават с каквото и да е, но само не и със собственото си Духовно САМОусъвършенстване и това „нещо си и някак си” (чему-нибудь и как-нибудь” – (ред от поемата на Александър Пушкин „Евгени Онегин”) като червена нишка е оставало от поколение към поколение като основа за такова Духовно съществуване, пренасящо „опашките” (остатъците) от грехове и недодяланици от инкарнация в реинкарнация!

8.  Разбира се така може да се вегетира, нещо което е много близко за мнозинството от населението на Планетата и за съжаление, и за голямата част от руския народ също, но – само определено и много кратко време!

9.   В периода на смяна на Епохите, в периода на промяна на честотите на вибрация на Пространството при прехода на точката на бифуркация (незавръщане) за хората е вече невъзможно да избегнат вътрешната пренастройка, защото думата ТРАНСМУТАЦИЯ се отнася не само за Пространството, но и за човека като частица на Твореца!

10. Затова иска му се или не му се иска, с други думи – човек ВЯРВА или въобще НЕ ПРИЕМА тази информация, и дори нещо повече – ожесточава се против тази ПРАВДА, но Великото Преображение на Пространството все едно ще се случи, а на хората им се е отдало щастието да достигнат до уникалния етап (веднъж на 26000 години) от ОБЩАТА ЕВОЛЮЦИЯ на Пространството, в съответствие с Канона за Покоя на Вечното Движение!

11. А точно тук и възниква въпросът за бъдещето, който сега вече засяга всеки човек, тъй като честотата на вибрация на Пространството все пак ще се промени и човек даже въобще не вярващ в тази обективна реалност, ще трябва да се впише в Новия ритъм или сега вече – в Новата реликтова честота на вибрация на Планетата Земя! Каквото или който и да е декларирал своята привързаност към Вседържителя или Първо Твореца, в този исторически период на ВСЕОБЩО ПРЕОБРАЖЕНИЕ ще бъде проявено всичко: и ВЯРАТА, и лъжата, включително и Духовното блудство!

12. Хората по никакъв начин не трябва Духовно да блудстват, по никакъв начин не трябва да споменават и ИМЕТО МОЕ напразно, тъй като това е не само голям грях, това е и още тази измама, която от Мен се определя лесно и за която вече  следва наказание!

13. Повярвайте, Аз съвсем не се каня да ви плаша, защото казвам ИСТИНАТА: човек, който не се подчинява на Каноните на Вечността, тоест не еволюиращ, просто отпада от единния РИТЪМ на еволюцията на Пространството и това също е обективна реалност, тъй като изпадането от РИТЪМА и Общата еволюция на Пространството е отчуждение на частицата от Твореца, а това означава Духовна смърт!

14. Ето за какво наказание Аз говоря на хората постоянно предупреждавайки ги, че човек не приемащ Истината за това, че ОСЪЗНАТАТА ЕВОЛЮЦИЯ на Съ-Знанието е СЪПРИЧАСТНОСТ със Създателя, става Духовен баласт, който се отхвърля вече и от самото Пространство.

15. Всичко е свързано с това, че човек не приемащ Канона за Покой на Вечното Движение създава от себе си ХАОС, но този ХАОС може да бъде (и е) само в Проявения нискочестотен план, но там в Тънките планове ХАОС няма и не може да има!

16. Затова, колкото и хората да се стараят, нищо няма да се промени в Пространството без еволюция (усъвършенстване) на Съ-Знанието на самия човек; човекът трябва да помни, че думите ЕВОЛЮЦИЯ и УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на Съ-Знанието се отнасят преди всичко точно за него!

17. Усъвършенстващият се човек, тоест човекът на СВЕТЛИНАТА – това е този човек, който чете Откровенията не като белетристика, а с молив в ръка и който в процеса на четене вниква в смисъла на Моите Слова и достига до дълбочината на Знанията, тъй като за него това е жива информация, създаваща всеки път условия за неговата СЪНАСТРОЙКА с Твореца!

18. Повярвайте Ми, колкото и хората да медитират, колкото и да се молят, ефект за СЪНАСТРОЙКА при това няма да има никога, тъй като СЪНАСТРОЙКАТА  е проява на дълбоко лично отношение на човека към Словата на Твореца, а това означава вникване в тези Слова.

19. Истинното вникване на човека в Моите Слова се състои в дълбочината на познанията и най-вече – в ОСЪЗНАВАНЕТО на смисъла на Моите Думи, които при всяко ваше обръщане към тях ще заискряват със съвършено нови възможности за опознаване на Мирозданието!

20. Не се молете заради молитвата, не декларирайте своята мнима привързаност към Твореца и по-точно – не Ме лъжете и Мене, и себе си! СЪНАСТРОЙКАТА с Мен става само посредством Божествения КАНАЛ и само по време на потапянето ви в Словата на Откровенията!

21. Дори и ако у човека има въпрос, на който на него му се иска да получи отговор, Аз го съветвам да се обърне (с молитва) към Мен и да отвори тази книга от Откровенията, която като че ли случайно се окаже в него под ръка. Повярвайте, Аз ще ви поведа към Истината и вие ще получите от Мен най-изчерпателните отговори!

22. Но повтарям, хората нямат право да си играят с Бога, затова ви моля не Ме споменавайте напразно и не търсете контакт с Твореца напразно, тъй като него там просто няма как да го има, защото празното ще бъде празно, никога не забравяйте принципът на огледалото и запомнете: така както мислите, така и живеете!

23. Аз ви говоря това днес защото времето неумолимо се съкращава и Квантовата ТРАНСМУТАЦИЯ на Пространството и човека, фракталната частица на Твореца, става все по и все по-реална, и сега спасението за хората, отказали се от Помощта на Твореца – остава в ръцете на самите хора, но не просто хора, а преди всичко хора от руската (славянска) националност.

24. Нека да Ме простят другите народи, но ако САМОСЪЗНАНИЕТО не се събуди в КОРЕННАТА НАЦИЯ, то вече никога няма да има Духовно Единение на цял Народ, дори и заради това, че именно русите носят в себе си ГЕНЕТИЧНИЯ КОД на древните АРИЙЦИ!

25. Мога да ви кажа, че и с точно това обстоятелство се обяснява Моят избор на Народа на Русия, тъй като коренната нация се съставлява от русите, САМОСЪЗНАНИЕТО на които, за съжаление е толкова дълбоко закътано, че Моето Обръщение така и не е чуто засега от тях!

26. Аз обаче до последния момент ще вярвам, че в най-последната минута ГЕНЕТИЧНИЯТ КОД НА ДРЕВНИТЕ АРИЙЦИ ще сработи и руските, а след тях и всички останали нации и народи на Русия и света (Аз имам в предвид тези народи, в които все пак има, макар и не толкова висок както в руските, но достатъчен процент генетичен КОД на Арийци) да преминат успешно КВАНТОВАТА ТРАНСМУТАЦИЯ!

27. Но трябва да ви предупредя, че два процента от избрани от Мен ВОИНИ НА СВЕТЛИНАТА представляват за Мен не само носители на ДРЕВНИЯ ГЕНЕТИЧЕН КОД НА ЗЕМЛЯНИТЕ, но и в определен смисъл представляват БАНКАТА с данни, която трябва да оцелее и да се съхрани във всички случаи!

28. Аз съм уверен, че такъв случай няма да се получи, тъй като Духовността на руския народ, независимо от активността и интригите на Тъмните сили, все пак се възражда!

29. Този Велик Народ е длъжен да се изправи Духовно, тъй като ако не Той, то кой все пак ще продължи линията на древните Арийци?!

30. Принадлежността на русите към древните АРИЙЦИ просто задължава всеки руски човек, в който има национална гордост да демонстрира и преди всичко на себе си, че той ‘Е’ (СЪМ) потомък на Велик Народ, избран от Твореца да стане основа не само на Петата, но и на Шестата цивилизация – цивилизацията на СъТворците!

Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

15 септември 2011 ( 2011)



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407901
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031