Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
22.09.2011 12:26 - Причините за всички бедствия и проблеми - са в самия човек - Маслов 21.09.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1365 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 25.09.2011 19:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

1. Нищо друго не влияе толкова много на историческите събития, колкото отношението на самия човек към тях! Желанието или нежеланието на човека да участва в тях – това е все още половин беда, но мисленото съпровождане, и по-точно – мисленото послание и желанието да види това събитие, изхождайки от собствените си (най-често неверни) представи, е предтеча за не планираното от Твореца, необратимо изменение на хода на историческите събития в следствие от необмислената намеса на човека.

2.  С други думи, ако човек само си спомни, колко пъти със своите необмислени мисли той сам (повтарям: той сам) си е насаждал сам на себе си бедата и е променял своя живот, то той задължително ще разбере, че неговият живот се състои от собствените му послания или собствените му пожелания не само към самия себе си, но и към обкръжаващото го Пространство!

3. В съответствие с Канона за обратната връзка (спомнете си принципа на огледалото), всяка верига от беди за човека е обоснована не толкова от лъжливите послания, колкото от отговорите или отразените импулси от Пространството, усилени от Него (от Пространството) многократно!

4.  И това единствено потвърждава Канона или принципа на ЕХОТО, когато всяко, повярвайте Ми, всяко възмущение на Пространството, тоест всяка човешка мисъл, подобна на хвърления във водата камък, предизвиква вълнови процес, който не затихва и не може да бъде „потушен” от Пространството, и който може много болезнено да удари този, който без да помисли, и още по-лошо – преднамерено, е запуснал тази вълна на злото в Космоса!

5. А сега помислете, какво представлява далечния и както се изразяват някои хора, студен Космос? Космосът – не е безличен вакуум, и още повече не е тънкият защитен слой на атмосферата, в който е дадено на човека да се прояви. Космосът ‘Е” (СЪМ) мислещо Пространство, плътно преплетено от енергийни и информационни потоци, което означава че ОБРАТНАТА ВРЪЗКА е състояние от непрекъснатия обмен на всички нива от сложното за човешкото разбиране енергийно Пространство.

6. Човекът сътворен от Великия ПървоТворец като фрактално подобна на Него частица е получил уникалната способност, дори въпреки своята воля да влияе на енергоинформационните потоци на Божественото Пространство, тоест да влияе и на собствения си еволюционен процес, но най-вече – на хода на историческите събития от локален мащаб, макар и на нивото на енергия на собственото си проявление.

 7. Хората никога не са се замисляли, че самият човек и никой друг не е предопределял и продължава да предопределя своята собствена съдба! Именно хората със своята неуморна фантазия формират на нивото на човешкото Съ-Знание този свят, тази лична съдба, която в последствие се проявява в техните животи във вид на последователност от знакови за тях събития.

8.  Сега си представете, какво огромно множество са хората на Планетата, колко широк спектър от желания (мисълобрази) те генерират и как се отразява на Космоса неочакваната за тях самите способност да влияят на обкръжаващото ги Пространство!

 9.  Ето защо Аз ви говоря постоянно и ви напомням за това, че Пространството на Проявения план ‘Е’ (СЪМ) безкрайно множество от насрещни вълнови потоци и ‘Е’ (СЪМ) безкрайно множество от послания (мисли) на хората, изпуснати от тях в Космоса.

10. Човекът е обкръжен от собствените си мисълобрази (мисловни потоци) и толкова дълбоко е потопен в тях, че да се измъкне от този създаден от него си самия свят му е вече просто невъзможно! Човекът се намира в пряка връзка с близкото Космическо Пространство, създадено от него самия, при това и в продължение на множество негови инкарнации! Сега вече вие може да си представите в каква Духовна атмосфера се намира постоянно човекът на Плътния план!

11. Аз трябва да ви кажа, че мислите или мисълобразите на човека (изпуснати от него в Космоса) не изчезват никъде, защото тези енергийни фантоми, така както и самият човек са ВЕЧНИ. Затова изпратени веднъж, в това число и не обмислените мисли или послания, като бумеранг се връщат обратно към изпратилия ги човек под формата на отразени (от Пространството) ПОСЛАНИЯ, променяйки Проявения план на същия този човек!

12.Тези отразени от Пространството ПОСЛАНИЯ постоянно се натрупват около човека като кармични проблеми или Аура на Духовно несъвършенство, която засега не може да бъде фиксирана дори и от най-чувствителните прибори, нито от най-напредналите хора, способни да долавят дори и хода на историческите събития.

13. Хората през цялото време забравят, че те са вплетени в това МИСЛЕЩО ПРОСТРАНСТВО (в КОСМОСА), те са Негова фрактална част, а това означава – част притежаваща същите такива способности да ТВОРИ, така както и целият обкръжаващ ви Свят на Висшия Разум!

14. Способността да се ТВОРИ се проявява вече на нивото на ПОДСЪЗНАНИЕТО, което се управлява от САМИЯ ПЪРВОТВОРЕЦ, затова когато Аз ви говоря за това, че всички хора представляват потенциално СЪТВОРЦИ, то Аз фактически потвърждавам, че те ‘СА’ част от ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, което в съответствие с Вселенската Програма за Преображение на Пространството е заложено в Съ-Знанието на всеки човек и се управлява от Мен!

15. Сега в този ИСТОРИЧЕСКИ период на КВАНТОВО Преображение на Пространството хората все по-често говорят за ВЯРАТА като за ключето, с което могат да бъдат отворени „вратите на всеобщото спасение”! Аз обаче съм длъжен да ви кажа, че ВЯРАТА, според Моето РАЗБИРАНЕ ‘Е’ (СЪМ) само предтеча на спасението, защото без ОСЪЗНАВАНЕТО от човека за своята СЪПРИЧАСТНОСТ към ЕВОЛЮЦИЯТА НА МИСЛЕЩОТО Пространство за никакво спасение не може да става и дума!

16. Само една, пък била тя и най-искрена ВЯРА вече не е достатъчна, тъй като ВЯРАТА ‘Е’ (СЪМ) само факт на пасивното СЪЗЕРЦАНИЕ без активен ПРОМИСЪЛ, но виж при формирането на правилно МИСЪЛПРОСТРАНСТВО, а след това и на правилен ПРОМИСЪЛ на собственото проявление, човекът е способен да насочи хода на Историческите събития в нужното направление!

17. Без правилен ПРОМИСЪЛ човекът няма да може от ХАОСА на насрещните вълнови потоци, на случайните, неосъзнати или замърсени мисли, да сътвори този КЛЪСТЕР НА ВИСШЕ СЪВЪРШЕНСТВО, който е толкова необходим за формиране на условията за Творящото Начало на Началата!

18. Животът (проявлението) на Планетата би могъл да продължава така вечно и вечно да се формира ХАОС от свободния МИСЪЛПОТОК на хората! Но за ваше щастие съществуват точки на бифуркация или точки на незавръщане, на еволюционния процес на многостепенното Пространство и за хората е наистина огромно щастие да се въплътят в периода на кардинална промяна на Мислещото Пространство, включвайки и света на мисълобразите на човека.

19. Този създаден от мислите (от мисълобразите) или от работата на Съ-Знанието на хората свят, най-често – свят на лъжа и огромна горделивост, задължително ще бъде разрушен, тъй като Пространството, и по-точно – Мислещото Пространство се издига еволюционно на нова степен в Пирамидата на Духа, заставяйки човека да премине през Духовно пречистване или от пречистване на света от неговите собствени мисли!  

20. Искат ли хората или не искат, но светът на техните мисли ще бъде разрушен, защото човекът ще бъде принуден да се издигне заедно с Пространството на Висшия Разум на Ново ниво на РЕЛИКТОВА (за човека) честота на вибрация, а това означава – на ново равнище на енергия! Новата, високочестотна енергия на Мислещото Пространство ще бъде вече за човечеството за много хиляди години новата и основна среда на преживяване.

21. Затова ТРАНСМУТАЦИЯТА на Пространството във всички случаи ще засегне и самия човек, което означава, че на него във всеки случай ще му се наложи да се адаптира към новите, високи енергии на Пространството, в които за човека вече ще е невъзможно да скрие мисълобразите от своето обкръжение и в които самоконтрола на МИСЪЛТВОРЧЕСТВОТО ще стане за човека основен ПРОМИСЪЛ, а ПЪРВОЛЮБОВТА ще стане основно състояние на неговата ДУША!

22. Затова и Новата, или Божествената регулярност, за която Аз ви говоря постоянно, като за Нова и обективна реалност, ‘Е’ (СЪМ), в същността си Новият човек!

23. Човекът, преминал през Духовно пречистване, вече няма да крие своите мисли, а ПРОМИСЪЛЪТ на хората ще стане вече открит, защото на тях ще им бъде открита ПРИРОДАТА НА МИРОЗДАНИЕТО и истинния СМИСЪЛ на творенето от Създателя на Нови Светове с участието, при това с най-активното участие на самия човек – човекът СъТворец!

24. Затова всеобщите ПОСЛАНИЯ, за провеждането на които Аз постоянно моля хората, представляват по същество репетиции на ВСЕОБЩО ПРОЗРЕНИЕ и ПРЕЧИСТВАНЕ, и възможност за хората да насочват своята ПСИХИЧНА енергия към формиране на Новия човек – вече с чисти помисли! Единствено при ЕДИНОДУШНО ПОСЛАНИЕ може да бъде СЪТВОРЕН КЛЪСТЕР ОТ СВЕТЛИНА, който много скоро ще стане за хората единствено състояние на Духа, съпровождащ тяхното КОЛЕКТИВНО СЪТВОРЧЕСТВО!

25. Точно тази проверка, тази пробна крачка сега именно преминава Русия, тъй като нейният Народ, избран от Мен, трябва да бъде подготвен за формирането на чисти мисълобрази, явяващи се предтеча на Новото МИСЛЕНЕ на човечеството!

26. Хората са длъжни да ОСЪЗНАЯТ, че всички проблеми на Плътния план са създадени от тях самите и че спасението на човека е възможно единствено с ПРЕЧИСТВАНЕТО на неговото Съ-Знание, тоест при осъзнаването на това, че той представлява част от Твореца, на която и е дадено ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ или на СВОБОДНО ТВОРЧЕСТВО, и без ОСЪЗНАВАНЕТО на този Велик ДАР от ТВОРЕЦА не може да има никаква ОСЪЗНАТА ЕВОЛЮЦИЯ!

27. На вашата цивилизация просто и е ПОДАРЕН етапа на ТРАНСМУТАЦИЯ НА ПРОСТРАНСТВОТО, облекчаващ за хората прехода им върху релсите на ОСЪЗНАТАТА ЕВОЛЮЦИЯ на Съ-Знанието, тъй като сега, дори и без участието на човека, неговата ТРАНСМУТАЦИЯ или превеждането на човека в новите високочестотни вибрации, може да се каже, че е вече почти свършен факт!

28. Трансмутацията на Пространството и на човека набира обороти и скоро, много скоро МИСЪЛТВОРЧЕСТВОТО на човека от Плътния план, окончателно ще си замине в миналото, тъй като вас вече ви очаква Новото Съ-Знание на хората Съ-Творци, които сега вече в СЪТВОРЧЕСТВО с ПЪРВООТЕЦА, ще изграждат Новия Свят на Висшето СЪВЪРШЕНСТВО, а Творящият СЪВЪРШЕНСТВО и сам той трябва да бъде СЪВЪРШЕНСТВО!

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

21 септември 2011 ( 2011)
 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3414157
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930