Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
17.10.2011 10:31 - Световно единение за Пробив ! Световна визуализация за Пробив! Моля, присъединете се към нас!
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2512 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 17.10.2011 16:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
      " Скъпи приятели ,
живеем на красива планета . Има толкова много любов и красота . Но силите , които я управляват - правителства и елит , изглежда не искат да правят това , което е правилно . Майката Земя произвежда достатъчно , за да позволи на поне 10 млрд . души да живеят в мир и изобилие , но нашите управляващи могат да мислят само как да задържат властта си , да създават конфликти и война и да ни карат да плащаме все повече и повече . Те игнорират волята на хората чрез тъмните братства и тайните операции . Опитват се да ни държат в състояние на зависимост и страх с помощта на медиите , които контролират .

Не е ли време това да се промени ? Не е ли време НИЕ да решаваме как да бъде управлявана нашата планета ? По - лесно е отколкото си мислите . Да , наистина е така . Има закон на физиката , за който може би вече сте чували , който е идеален за нарушаване на тази стара парадигма , тази стара и износена система , при която малцината богати контролират останалите от нас . Този закон се нарича „ Закон на Привличането ” . Според него , ако се фокусирате върху нещо , което искате и наистина чувствате със сърцата си , вие го привличате към себе си . Просто потърсете информация за това в интернет или в библиотеката ( например прочетете книгата „ Тайната ” ). Има много истории за хора , които са променили успешно живота си по този начин .

Начинът , по който можем да го използваме , е чрез визуализация . Когато визуализирате нещо , което искате и чувствате радост като че ли вече се е случило , то ще се прояви само .

Можете да прилагате това в личния си живот , но също така в полза на нашата планета и човечеството . Колкото повече хора се фокусират върху това , толкова по - силна става енергията . Енергията , която се изпраща от една група хора , се умножава и става по - силна . Не приемайте думите ни просто за верни , това е доказано научно . Просто изгледайте видеото , което направихме . Можете да го намерите тук :

http://visualizedaily.com/

Вече има много групови визуализации и медитации . За световен мир , например . И все пак няма мир . Не е ли имало резултат от тези действия ? Със сигурност е имало ! Може да видите това в нашето видео . Проблемът е , че след като енергията на мира си свърши работата , ако междувременно управляващите сили продължат да работят в противоположна посока , всичко се връща обратно към старата ситуация . Войниците получават заповеди да вдигнат отново оръжията , които са свалили , престъпността се увеличава отново поради трудната ситуация , в която хората все още се намират и т .н . .

Затова е необходимо да се фокусираме върху нещо , което не може да бъде обърнато . Никога .

И това е : ПРОБИВ .


Не се притеснявайте върху какво точно да се фокусирате . Енергията е интелигентна и ще намери своя път . Както можете да видите в нашето видео , когато хората визуализират мир , намаляват и престъпленията срещу хората , намаляват пътните инциденти , намаляват посещенията в спешните отделения на болниците и разочарованията на фондовите пазари . Мирът е мир , пробивът е пробив . Енергията знае къде да отиде . Ако се фокусираме върху пробива , той ще намери най - слабото звено във веригата , което все още поддържа тази износена парадигма . И ще го пробие .

Когато достатъчно хора визуализират и наистина чувстват със сърцата си , нещата ще се случат . Последният тласък за край на старата парадигма може да бъде даден , например , от 6 578 - ия участник или от 10 234 - ия участник , но ще има пробив . Почакайте и ще видите .

Фокусирайте се върху нещо , което ще ви направи наистина щастливи . И усетете чувството , като че ли то вече се е случило . Дали това ще е Обама , обявяващ разкриването на НЛО , или как свободната енергия става достъпна за обществото , или как голяма телевизия или вестник разкриват , че 11 - ти септември е бил вътрешна работа , или някакво друго голямо събитие . Всичко се свежда до едно и също нещо – краят на старите порядки . Просто си изберете върху какво да се фокусирате .


Това , което е по - важно , е радостта , която бихте изпитали , ако този пробив току що се беше случил . Визуализирайте , например , как войната и гладът дават път на мира и изобилието по цялата планета . Отчаяните деца получават нова надежда . Стресът и страхът дават път на щастието и времето с любимите ви хора . Корумпираните политици и неефективната медицинска помощ дават път на вдъхновяващите лидери и истинското изцеление . Токсичните храни и базираната на петрол индустрия дават път на здравословната храна и свободната енергия . Всички тези неща ВЕЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ на нашата планета , но все още са потиснати от тъмната система . Затова се нуждаем от пробив . И ние ще направим така , че това да се случи !

Няма да определяме време и дата кога всички ние да правим това , но ви молим да го направите СЕГА !

Не е важно колко дълго ще го правите , дори 5 секунди са достатъчни . Най - важното е наистина да чувствате радостта от този пробив , като че ли вече се е случил . Това е достатъчно , за да добавите своя малък ( но ГОЛЯМ ! ) принос към квантовия подход , чрез който работи Закона на Привличането . Заедно ние създаваме ОГРОМНА сила , която ще промени този свят завинаги за доброто на хората .

Моля , направете го , трябва да го направите само веднъж . Спрете това , което правите ( вероятно четене ) и затворете очи . Представете си , че има гореща новина за нещо , което сте искали да се случи от много време и почувствайте радостта , която бихте изпитали в този момент . Представете си го...СЕГА !!!!

Това е ! Хареса ли ви ? Нашето колективно съзнание току що прие гласа ви . Благодарим ви ! Вашият принос беше добавен към огромната вълна от енергия за промяна на парадигмата , която вече се разпростира из планетата . Законът на Привличането гарантира , че това ще се прояви .

Ако сте направили своята визуализация , сега идва втората важна част . Този проект работи на принципа „ всеки познава всеки ” . Според него в рамките на шест препращания , можете да достигнете до всеки човек на планетата . Затова ви молим да препратите този е - мейл на ВСИЧКИ във вашия списък с контакти , които смятате , че биха искали да се присъединят към това дело . Правейки това , ние създаваме огромна армия от Светлина , дори само в един ден !

Благодарим ви много , че се присъединихте ! Майката Земя и всички ние , които копнеем за мир и хармония , ще ви бъдат благодарни . Благодарим и на всички останали , които се присъединиха , защото ние правим това ЗАЕДНО ! Моля препратете този е - мейл сега . Не отлагайте , СЕГА е моментът !

Благодарим ви !

Adriano, Boogy, Guillermo, Jimena, Ale, Teddy, Eduardo, Cristian, Kiki, Stephan, Martin, Ute, Alain, Luнsa, Kees, Alexandre, Andrй, Winny, Milna, Puk, Per, Cagga, Diana, Dana, Gertie, Mara, U2awaking, Camelia, Gloria, Steve, Krystal, Elizabeth, Livia, Siniša, Leif, Sorin, Danusa, Yonghun, Takuya, Toni, Gloria, Charlotte, Guillermo, Maja, Zeljka, Haim, Claudio, Bйnйdicte, Stella, Darko, Slava, Javier, Michelle, Louise, Anneliese, Casandra, Eniko, Mincho ( можете да добавите името си тук , ако искате )

PS След като парадигмата се промени , можем да използваме нашата колективна сила за други каузи . Като почистването на нашата планета , помагането на хората в нужда и т .н . Ако бихте искали да се присъедините и към тези дейности , моля , напишете своя е - мейл в края на нашия сайт VisualizeDaily.com. "
http://www.visualizedaily.com/action1-bu.html
image http://www.facebook.com/profile.php?id=100001860992738



Гласувай:
1



1. apostapostoloff - А Жорж Ганчев и
17.10.2011 14:38
Митьо Пищова защо ги няма?!
цитирай
2. minchomin - 1. apostapostoloff - А Жорж Ганчев и 14:38
17.10.2011 16:04
apostapostoloff написа:
Митьо Пищова защо ги няма?!


Защото това не става с пари или много пари! Но никога не е късно да се включат и те, а и други като тях, стига да разберат за какво става въпрос.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417224
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930