Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
30.10.2011 17:30 - Началото на Новия век - Маслов 28.10.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1848 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 30.10.2011 18:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1. Все по-близко и по-близко е Историческото Преображение, което трябва да се отрази преди всичко на Съ-Знанието на човека, който трябва да види и да приеме Моят ЗНАК като НАЧАЛО за прехода в съвършено Нов свят не само на високи вибрации, но и на съвършено други условия за проявения план на Великата Божествена Същност – частицата на Твореца в безкрайността на Вечността!

2.  Периферията на Галактиката или ЛЮЛКАТА на човечеството сега става заедно с хората активен участник в Преображението на Пространството (на Вечната Еволюция) предопределяйки нови задачи – сега вече пред самото човечество в неговата вече не биологична форма на въплъщение!

3.  Много скоро и вече без всякакви молебени или медитации, част от човечеството (тези хора, които са преминали чистилището на Квантовия преход) ще премине през границата (през чертата) на ВРЕМЕНАТА и ще премине в съвършено Нов свят – в Света на неограничените възможности на проявата на СВОБОДНА ВОЛЯ!

4.  Достигнали висотите на СъТворци хората ще осъзнаят и ще разберат Моя ЗАМИСЪЛ и по-точно – МОЯТА ВОЛЯ, и ще се съединят с Мен, и в тази СЪНАСТРОЙКА между вибрациите на Твореца и човека (фракталната частица на Твореца) ще станат реална част от Висшия Космически Разум в безкрайно разширяващата се Вселена!

5. Всичко това, което Аз говорих на хората за многостепенното Пространство, ще стане истинска реалност и човекът, тази частица на Твореца, ще трябва органично да се впише във Вечната Първолюбов и Хармонията на Вечността!

6.  Остава наистина много малко и това „много малко” трябва да предопредели бъдещето и съдбата на Русия като форпост (преден пост) на Новата, Шеста раса – Раса, творяща при КОЛЕКТИВНО ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ в СЪНАСТРОЙКА с Твореца самия Творец като част от Висшия Космически Разум!

7. Аз сега няма да ви повдигам напълно завесата на Новия свят, защото на хората им предстои все още да вземат Великия Изпит на Преображението, но мога да им кажа, че взелите този Изпит ще могат да разчитат не само на Моята поддръжка, но и на съвсем внимателно отношение към тях при преминаването им на процеса на превъплъщението или трансмутацията, тоест при влизането им в Новата за хората Матрица на Пространството!

8. Днес задачата на хората (през оставащите седмици) – да преминат всъщност екстрено целия път на еволюция на Съ-Знанието от човек на ВЯРАТА до човек СъТворец, оставяйки зад гърба си всичко материално, всичко това което толкова е спирало ИЗДИГАНЕТО на хората в ДУХ, всичко това което не им е давало в течение на огромно количество въплъщения да се приближат до Твореца!

9. Времето изгубено за предаване на Моите Послания, не е изгубено напразно, тъй като Русия все пак успя да ОСЪЗНАЕ, че е част от Бога и не просто е успяла да види ИСТИНАТА, а се опитва да стане (при КОЛЕКТИВНОТО си Единение) Творящо Начало на Началата!

10. Сега Русия по никакъв начин не бива да се спира, защото в процеса на САМОусъвършенстване започват да се включват широки слоеве от населението вече не само на бившия СССР, но и от цялата Планета и тези хора внимателно гледат Русия, страната на древните АРИЙЦИ, в Надежда, че тя сама ще предложи на човечеството съвършено НОВ ВЕКТОР на Духовно развитие (на усъвършенстване)!

11. Народът на Русия трябва да ОСЪЗНАЕ, че не може да има „малки” частици на Твореца, тъй като ВСИЧКИ МОИ частици носят в себе си ИЗТОЧНИЦИТЕ НА ПЪРВОЛЮБОВ и МЪДРОСТ на АБСОЛЮТА, а това означава, че няма как да има между РАВНИ частици (сред частиците на Твореца) първи и последни! 

12.ВСИЧКИ без изключение частици на Твореца преминават (сдават) Изпит за Мъдрост и сред тях няма любимци или изгои, задачите обаче, в съответствие с Вселенската Програма за Преображение на Пространството, за всички частици са РАЗЛИЧНИ, защото във всяка една частица "СЪМ" АЗ и никой друг!

13. Аз съм дал на всяка СВОЯ частица индивидуално задание за САМОусъвършенстване, предопределяйки по този начин нейното място в Пирамидата на Вечността!

14. Сега Русия намираща се на прага на трансмутацията на човечеството, трябва да прояви Мъдрост и прекрачвайки през миналите разногласия от религиозен и национален характер, да покаже на всички хора от Планетата, че Божественото Пространство е ЕДНО – БОГ Е ЕДИН ЗА ВСИЧКИ ХОРА НА ПЛАНЕТАТА и не може да има никакви други тълкувания на Твореца!

15. Вашата задача днес е ОТГОВОРНА така както никога досега, тъй като на хората на Русия им е съдено да приемат КРЪСТА НА ПЪРВОПРОХОДЕЦ и първи да ПРЕКРАЧАТ границата между Световете, а прекрачвайки я – да приемат Новия ПРОМИСЪЛ НА СЪТВОРЕЦ!

16. Хората в Русияса длъжни не на думи, а на дело да проявят своето фрактално подобие на Творец! Необходимо е да РАЗБЕРАТ, че единствено ОБЕДИНИЛИ СЕ ДУХОВНО, хората ВСИЧКИ ЗАЕДНО стават БОГ, а точно това е и най-истинското ЧУДО НА БОГОПРОЯВЛЕНИЕТО!

17. Проявлението на БОГА от вас трябва да се възприема като реалност на Новия свят, но проявявайки Мъдрост трябва да носите още и чистотата на ВЯРАТА, и тогава вие ще бъдете способни да видите Новите граници на Пространството.

18. Недейте чака Моето проявление в Плътния план, защото Плътния план е минало на всички ваши въплъщения и изпитания, но ТО, Моето проявление, ще стане явно, когато пелената на ниските вибрации ще бъде отхвърлена от вас САМОСТОЯТЕЛНО и окончателно!

19. В Новото (за вас) многостепенно Пространство вие ще може да видите и Създателя, тъй като СЪТВОРЧЕСТВО не може да се извършва на разстояние.

20. Но всичко това – УТРЕ, а днес хората трябва да се подготвят за това, че земята ще започне да изчезва изпод краката за тези хора, които все още не са се определили и продължават да „натягат пружините” на Духовния регрес, дори независимо от това, че Русия се е събудила! НЕВЕРИЕТО обаче е все още твърде много и колкото и това да е трагично, но и егото е много и сред служителите на Църквата!

21. Аз ви предупредих, че картата на света ще бъде пренаписана от водата, никой обаче от хората няма да пострада дори и поради това, че 2012 година е наречена от Мен година на Бога, а това означава – година на Духовно Преображение на човечеството и Хармония на Волята на Твореца и на Волята на човека!

22. Не се страхувайте, ако почвата наистина изгуби своята устойчивост, та нали Планетата, така както и хората, преминаваща етап на ТРАНСМУТАЦИЯ, трябва също да се адаптира към Новите честоти на Космоса, а това означава, че и тя е просто задължена да преустрои своята МАТРИЦА за минимизиране на дисбаланса на енергиите привнесени от антропогенното влияние на човека. 

23. Енергията на Земята и енергията на хората постоянно ще се уравновесява, тъй като Шестата раса все още ще бъде привързана към Планетата, но виж Седмата раса вече ще трябва да премине вече в Новите светове, разпространявайки Висшия Космически Разум в условията на Монадите на ПървоТвореца!

24. Хората трябва да разбират, че те постоянно се намират в енергоинформационното поле на Твореца, а реликтовата честота на вибрациите е била избрана в съответствие с възможностите на фракталните частици (хората)!

25. Но дори и това УНИВЕРСАЛНО енергоинформационно поле си отива в миналото и задачата на ВОИНИТЕ НА СВЕТЛИНАТА – да помагат на другите хора да чуят СЛОВОТО НА БОГА, и това е промисъла на всеки човек, родил се на тази Божествена територия от океан до океан!

26. Не търсете и не молете за инструкции, пък макар и затова, че за неподготвения човек не му е дадено право да погледне в своето Утре, защото човек знаещ своето Утре, вече не е СъТворец, а това за Мен е неприемливо.

27. Човекът е просто задължен да твори САМОСТОЯТЕЛНО, в това число и себе си, тъй като Аз съм му дал ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ, а освен това и ДАР за ПРЕДВИЖДАНЕ и това е напълно достатъчно за да СЪТВОРИ себе си! Но ако някой от хората знае своето Утре, то той неминуемо ще загуби в себе си СъТвореца!

28. Затова ДОВЕРЯВАЙКИ себе си (своите съдби), на Мен, на Вашия Творец, хората придобиват ПЪРВОЛЮБОВ и Моята пълна Защита, в това число и от силите на Задържането, защото в Новия свят хората (особено Народа на Русия) трябва да влязат уверени в това, че в тях ‘Е’ Творецът, така както и вие ‘СТЕ’ част от Мен!

Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

28 октомври 2011 ( 2011)



Гласувай:
2



1. zaw12929 - ТОВА ГО ПОМИСЛИХ:
30.10.2011 18:04
Три века преди новата ера Аристотел пита : „Щом всяко нещо се стреми да заеме естественото си място,тогава светът сигурно има цел и каква е тя?! Въпросите на учени към човечеството
получават отговори пак от учени, макар и в някоя от следващите епохи. Което се опитвам сега да направя и аз на този въпрос ,касаещ целта на развитие на човечеството излагам отговора,като сочейки най очевидните природни доказателства. Човек е неделима част на вселената, поставен днес на Земята от Бог; поради развитие на материята;?! Няма доказан отговор. Всичко по ред И когато му дойде времето, всеки въпрос получава отговор. Развитието на цивилизацията е
едно от средствата за решаване на целта, която има природата. Като я изгражда и променя човекът трупа нови и нови познания за света, вселената, космос и стъпка по стъпка разширява обсега си на действие и без да знае целта на света я изпълнява Майката не знае,че в утробата и се е оплодило яйцето,което рас
те по силата на природните закони на тялото и се ражда,дори и нежелано от душата и. Един дар божи,нов живот, същество, което без да може да общува с думи ни мобилизира да вложим грижи и обич за отглежда не и превръщане в човек. Природата земята знае всички отговори. Тя никога не лъже и не се ръководи от едни или други философии. Подчинява се на природните закони. Теорията на Аристотел има верни неща,
като това, телата на вселената се движат по орбити и грешни, като това,че Земята е център на вселената. Но...за времето си е най добре измисленото обяснение. Така се казва днес и за демокрацията. Но откривателския Дух на човека не спира. Той търси и намира един по един отговорите. Подлага всичко на съмнение и продължава да търси. Като в една гигантска щафета, почнала в знайно време- модерната епоха се ускори предаването на знания и умения,нарастващи със сила, не на аритметична, не на геометрична, а на една нова, сферична прогресия, където всяко откритие инициира подобрения на всичко за всички, за да доведе до космични по същество резултати
цитирай
2. zaw12929 - Всяко нещо има начало и край. За една ...
30.10.2011 18:06
Всяко нещо има начало и край. За една пръчка можем да кажем, че има две начала или два края. Ако отчупим,тя
пак ще си остане с два края.Ще се промени само дължина
та и. Все по къси стават сроковете и периодите менящи
представите за света. Човечеството отчупва все по вече от списъка на неразгаданото , от една сфера земята и незнанието намалява и много по вече да се научи като познание и умение предстои!
Едва Коперник и Галилей през средновековието, подложени на инквизицията на църквата, доказват действащата и днес хелиоцентрична теория за устройство на вселената, при която слънцето е център но само на нашата планетна система. Тук нямам цел да разглеждам теориите за света, развитието на философиите за познанието му. а невъзможността наведнъж да се види и обясни точно видяното. Познанието на човечеството също нараства, като жив организъм и дава плодове-нова цивилизация!
Ако този свят прогресира,ако се изкачва по стълбите на напредъка,то е защото се опира на божия дар-таланта да се откриват нови и нови технически решения и природни
закони, основава се на гения на учени, изобретатели, възпитани да дават най доброто от себе си на човечеството. Постига се благодарение на етно културите, на онази част от религиозни обреди, за доброта, всеотдайност, обич към
хората, каквато имат всички изобретатели. НА НОВИЯ РЕД
Не всички се занимават с изобретателство.Представянето на всяка идея се следва от етапи в осъществяването, в които всеки участва, както може. благодарение на даровитите,са големите постижения,на прогреса,но малцина се ползват от тях. Трябват средства, затова сега цивилизацията не е достъпна за всеки член на човечеството. Средства има, но тези, които ги имат, не могат да позволят и на другите стандарт на живота, като техния.
Човечеството отдавна е започнало да създава своите армии
на техническия прогрес,обучавайки децата си на технически знания и умения.Генералите на тези армии са учени и инженери, които ръководят техническите кадри и средства
Всичко тече, всичко се променя, а в живата природа-земя всичко се развива, дава нов зародиш, който се развива и от своя страна дава друго ново начало, като всеки зародиш придобива във все по голямо количество качеството, предмет на целта. Човекът ще стане Бог! Хората: Божества на вселената


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3416935
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930