Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
05.11.2011 23:50 - КАК СИМВОЛИТЕ ВЪРХУ БАНКНОТА ОТ ЕДИН ДОЛАР /$/ ПРОМЕНЯТ ХОДА НА ИКОНОМИКАТА НА САЩ ПРЕЗ 1931 год. ОТ РЕЦЕСИЯ /1929 год./ КЪМ ВЪЗХОД?
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3595 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.10.2012 22:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

   ВЯРА, ЛЮБОВ, НАДЕЖДА, МЪДРОСТ!

 "НИЕ ВЯРВАМЕ В БОГ, ЛЮБИМ ГО И СЕ НАДЯВАМЕ НА НЕГО"!

ВЛИЯНИЕ НА ТОЗИ ЛОЗУНГ - КОД ВЪРХУ ПОВИШАВАНЕ НА ДУХОВНОСТТА И ПОСЛЕДВАЩ МАТЕРИАЛЕН ВЪЗХОД НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА. 

ГОЛЯМАТА АМЕРИКАНСКА ИКОНОМИЧЕСКА РЕЦЕСИЯ ОТ
1929 ГОД.  И УРОЦИТЕ, КОИТО СЛЕДВА ДА ВЗЕМЕМ ОТ НЕЯ!

  Приятели, днес ще се опитам да ви разкажа за прости неща, но с голяма лична и обществена значимост. Вижте символите и Божествения лозунг посочени по-горе. Сигурен съм, че всеки знае по нещо за тях но, според мен, има още какво да се разбере за значението им и за силата, която притежават като словосъчетание.
 

 Затова, размножете тези символи и лозунг и поставете там, където намерите за добре и колкото желаете.  Направете го така, че да се виждат и знаят от всеки български гражданин, който попадне на тях. Това ще ви отнеме само няколко минути време! Не мислете какво ще ви кажат околните, едни ще ги приемат, други ще ги отхвърлят. Това е нормално, защото всяка личност има различно ниво на съзнание и рано или късно всеки ще стигне до разбирането за тяхното значение и той сам ще ги постави пред себе си.

  Защо е нужно, или какъв е ефектът да се направи това действие?
Версията, която ще ви сведа по-долу е моя, която аз съм я осъзнал, но ви е казвам, защото съм убеден, че е така. Дори да има разлики от действителноста, тя до голяма степен ще се доближи до нея, защото принципът на Божествената наука е един и същ на всякъде, защото Божествените закони са еднакви за всички и всичко.

  Основите върху, които се гради Божествената пирамида на Творенето във Вселената, в това число и нашия земен, материален, свят се обозначават със символите: "ВЯРА, ЛЮБОВ, НАДЕЖДА, МЪДРОСТ". Всички религии по света употребяват тези думи, като им придават различно тълкуване.
  Все пак, важно е да се знае, че
ВЯРА, ЛЮБОВ, НАДЕЖДА, МЪДРОСТ са слова /символи/ изразяващи цялостното отношение на хората към Бога /Твореца/.
  Някой може да има претенция на подредеността им, както сме свикнали да ги наричаме като сестри с имена ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ и МЪДРОСТТА като тяхна майка. Аз ще ви помоля да ги приемите така както са дадени с червено.
  Лозунгът образуван от тези символи притежава
МОЩНА градивна енергия за Духовен напредък на хората и успех на държавата, защото дълбоката ВЯРА в Бога, ЛЮБОВТА към Бога и цялото негово творение, любовта към себе си като частици на Твореца, т.е. сънастройката с Него, с Неговите енергии, ни дава основание да се НАДЯВАМЕ, че Той ще ни помогне да спасим душите си, да получим хляба насъщен от знания за Божествената наука и ще ни дари с МЪДРОСТ за живота ни на земята.
 
Приятели, замислете се, колко много смисъл се казва с тези четири думи символи. Това е напълно достатъчно да знае човек за основата на Бога, за основата на Бого науката и учение. Осъзнае ли се това и разбере ли се тази основа, останалото е вече само лично усъвършенстване, което всеки човек може да постигне с работа над себе си, защото човек е подобие на Бога. Подобието не е като образ, лик, а като енергийна съставляваща същност, а енергия - означава информация, т.е. човек притежава цялата информация, която притежава Твореца, с възможност да твори като Бог /Твореца/. Някой ще каже, защо аз нищо не помня от тази информация? Такъв е смисълът на живота приятели, да се роди човек със забрава на тази информация и живеейки живота си той трябва да се усъвършенства и да си спомни за Бога, от къде е дошъл и къде трябва да се върне. Това е същността и на Духовната работа. Всичко друго е преходно, илюзия, измама, която се приема за вечност и смисъл на живота..  Възнесените Владици чрез своите посланници на земята  дават цялостно учение за методите и практиките на личното усъвършенстване на човека.
 
 
Приятели, малки и големи, политици и обикновени хора, богати и бедни, че има ли по-голямо богатство /думата богатство произхожда от Бог/ от това човек да подхожда, да постъпва мъдро в своя живот, независимо дали е материално заможен или е беден. Мъдростта в човека му дава увереност в своите действия. Добре е, все пак, да се знае, че в материално отношени на човек се дава толкова, колкото му е нужно да съществува нормално на земята за да извършва своето усъвършенстване. Обаче, голямото материално богатство и голямата бедност са лично изпитание за всеки един попаднал в тях. Същността им на изпит е с еднаква сила.
 
 Някои хора отдавна са разбрали мощта на тези думи и ги използуват в своята практика. Това помага техните държави да се развиват успешно.
  Да видим какво показва историята погледната от друг ъгъл чрез моите очи?
  Важно е да кажем, че днес светът е изцяло подчинен на парите. Те имат своето предназначение в обмена на стоки и услуги в световен мащаб. Практиката, обаче ни показва, че когата парите станат цел и средство, с което да се завладяват и управлява хора и народи, те не служат за предназначението си и стават опасни. В тази връзка най-голями сътресения върху човешката психика носят именно парите. ПАРИТЕ САМИ ПО СЕБЕ СИ СА НУЖНИ И БЕЗОБИДНИ, ТЕ СА САМО ИЗРАЗИТЕЛ НА МАТЕРИЛНАТА ЕНЕРГИЯ!
  Конкретен пример за това е ГОЛЯМАТА РЕЦЕСИЯ В АМЕРИКА. За нея се е изписало тонове материали, но за същността й като следствие от някаква причина се премълчава или се описват причини, които са само действие на хора за да се получи кризата. Ето защо ще направя кратък опит за моя трактовка на събитията.

  Голямата рецесия започва през 1929 г.. За рождена дата се смята 29.10.1929 год., с т.н. "черен вторник", известен с крах на фондовите пазари. Тази рецесия довежда до разрушителни последствия в икономиката на почти всички държави, бедни и богати, по света. Много хора изпадат в отчаяние.
  По това време в Америка живее и приема послания от Йерарсите на Светлината Владика Годфри. Владика Годфри, това е псевдоним, е въплатен като Гай Балард, Посланик на Великият Владика Сен Жермен и живее до 1939 год. Владика Годфри е превъплатилия се отново
в САЩ Първи Президент на САЩ Джордж Вашингтон. Джордж Вашингтон (1732 – 1799) е смятан за най-прогресивния Президент на САЩ.  В последствие неговата енергия идва на земята като друга личност, с друга функция, която трябва да изпълнява в САЩ, а именно да даде Божествено учение на хората. Там където се приемат посланията от Висшите октави на Светлината, там се насища пространството с финна космическа енергия. Приемането на посланията е процес, който въздейства положително върху американския народ, т.е. въздейства върху съзнанието за да разберат Божественото начало. Американците осъзнават и разбират, че само с Божествена помощ могат да излязат от тази рецесия, което е най-важно за тях.
  През 1931 г. те решават да въведат само един от символите, т.е. "ВЯРАТА", върху банкнотата от един долар, която банкнота най-масово се използува от населението и правят надписа "IN GOD WE TRUST" - "НИЕ ВЯРВАМЕ В БОГ" върху нея, който стои до днес непроменен. Върху банкнотата от един долар също така се въвеждат символа Божествената Пирамида и лика на Джордж Вашингтон.  Дава се възможност този надпис да се наблюдава от всички хора и масово да имат подсъзнателно, без да разберат, позитивно отношение към БОГ /Твореца, Създателя, Висш Разум/.    Хитро и умно, нали!
 Това действие в САЩ все още носи догатки и съмнения в много хора. И до ден днешен се прокарва тезата и се смята, че тези символи, върху едно доларовата банкнота на САЩ са масонски знаци, т.е. окултни,
тайни и мистериозни на тайни общества, които служат на Тъмните сили, наричани "МАСОНИ". В същност, най-голямата мистерия е думата "МАСОН" и някои гордо се кичат с това "звание", като важи принципът, колкото по-голяма тайственост влагат в него, толкова по-важни се правят. А всички заблуди произлизат от хората, които стоят начело на тайните общества и, които смятат, че вечно ще владеят света. Сега времето е друго и всичко подлежи на промени.
  За сведение на читателите ще кажа, че едно Високо Духовно общество, което вярва в Бог, никога не би работило против човечеството, а нещо повече, то би работило единствено и само в полза на хората, за тяхното духовно усъвършенстване, Духовно Единение и материален просперитет. Днес, обаче, тези тайни общества, които се наричат "Масони", правят точно обратното. Те въртят политика за заробване на народите със силата на парите, разединение на народите и тяхното завладяване на принципа "Разделяй и владей". 
  Някой би казал, че Божествените науки са тайни. Да, преди време Божествените учения ревностно са се пазели в тайна, но това е било с цел да не попадат в ръцете на профани, които биха навредили на човечеството, тъй като те носят огромна сила за въздействие.
  Нещо повече, този лозунг едва ли е на Тъмните сили, защото поначало те отричат Единството с Бога и смятат, че са отделени от Него, затова тяхната концепция и единствената им вяра е в Мамона, т.е. в парите. Има и друго, което не е за подценяване, така например, да приемем, че този лозунг е приет и написан на едно доларовата банкнота от обществата, които служат на Тъмните сили, това означава, че им е въздействано да признаят ръководната роля на Бог /Висш Разум/.
 В същност, настройката е такава, защото долара като валута е пръснат по целия свят за обслужване на световната икономика. За хората по света тези знаци винаги са представлявали интерес но смисълът им за широката аудитория е бил малко известен.
  Както се казва Божествената наука е най-сложната наука и най-изкривявана в земни условия. Едно нещо когата трудно се разбира, на него винаги му се предава някаква окултност и в същото време други хора са си преписвали заслуги, които нямат отношение по тези въпроси. 
            
  И така. Липсата на истинна Вяра в Бога от хората по онова време, като причина, води до следствието голяма икономическа криза в Америка и по света. Преодоляването й трябва да стане с Вяра в Бога, Твореца, и този надпис върху едно доларовата банкнота е основната причина за намиране на изхода от рецесията. Промените в икономиката на САЩ започват още през 1933 год., но големият възход проличава след Втората световна война по обясними причини.
  Едновременно с това, изборите печели Франклин Рузвелт. Той изкарва  четири поредни мандата
като Президент САЩ. Сигурен съм, че съвременните политици по света едва ли разбират защо Рузвелт е спечелил четири Президентски мандата, при положение, че е бил в инвалидна количка. Версии за обяснение на това може да има много но не и основната причина за неговите успешни мандати. Трябва само да се има в предвид, че този избор не е бил никак случаен.
Добре е също така да се знае, че през тези години в България живее и учи на Божествена наука Мировия Учител Петър Дънов. Той е смятан от хората, които са на вътре в тази материя за една от най-извисените личности на земята. Известна е приказката на Айнщайн, който казва, че целият свят се прекланя пред него, а той се прекланя на Петър Дънов. Петър Дънов е учил в САЩ и е посещавал често тази страна. За него се казва, че е ходил в Американското правителство по тяхна покана. Когато е влизал в залата, Президентът на САЩ е командвал всички да му станат на крака. Тези два примера показват огромното влияние, което е имал Петър Дънов в чужбина.  
 За разлика от американците, българите за пореден път пренебрегват Божественото начало, като не обръщат внимание на този факт, че на България е дадена личност, която да научи народа на Вяра в Бога. Включително се правят опити за насилие върху него. След Втората световна война започва период на атеизъм за България с т.н. "социализъм". 
  Ако се върнем назад в Българската история ще видим, че за държавата е имало няколко интересни момента, следствие Закона за причинно-следствените връзки или Кармата на България. Като такива могат да се посочат убийството на Пагане по времето на хан Аспарух, гоненията на Богомилите в средновековието а, според мен, и посегателството върху Петър Дънов. Следствията за народа са дългогодишни зависимости от чуждо "присъствие", византийско, турско и икономическо сега.
  Приятели,
казвам ви това, защото едва ли някой от историците и управляващите са се замисляли по тези въпроси, а основните причини винаги остават скрити. Дори и някой от тях да се е замислям, те едва ли ще ги кажат. 

  На етапа сме свидетели, че научните методи за управление на икономиката не помагат върху сега действащата финансово-икономическа криза в света. До някъде тя изкуствено се създава. Вие виждата какви проблеми се явават сега с дълговете на държавите от ЕС създадени от Световната финансова машина.
 Време е Българските политици да разберат мощта на тези думи и да ги въведат върху парите и финансовите документи. България има своя национална валута и тя може да реши този въпрос. Българската централна банка, ще изпълни всяко решение на Народнота събрание ако има политическа воля. Силата, обаче, върху развитие на държавата ще бъде огромна.
В диктовка из
"Откровения към хората на новия век" от 17.09.2004 год., продиктувана от Висшия Космически Разум и приета чрез посланика от Русия академик Маслов Леонид Иванович, указанието е да се въведе този лозунг във всички държави: http://minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/11/04/bojestvenite-simvoli-quot-viarvam-liubia-nadiavam-se-quot-vy.846527 ./

  До колкото зная това, не е направено в нито една държава, тъй като правителствата не желаят това да стане. Те все още се съпротивляват, като служат не на народите си а на група хора, наречени "световен елит"  и се стараят да отхвърлят това с нищо не претенциозно действие. Всичко това се прави, защото сегашното състояние дава добри перспективи за тяхното лично обогатяване.
  Всички виждаме сътресенията в държавите по света. Хората се събуждат от съня на заблудите. България също се събужда.
  Ето защо ви призовавам да принудим Правителството на Република България да напрани въвеждане на лозунга без условия. Време е хората да решават сами собствената си съдба. Този подход ще служи за всички и от всички за общото благо.
 Затова си струва да направим първата крачка в това дело.
   АЗ ДАВАМ НАЧАЛОТО НА ТАЗИ ИНИЦИАТИВА, СЛЕДВАЙТЕ МЕ, ТОВА Е ПЪТЯТ!

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3414007
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930