Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
30.11.2011 08:12 - Събития на съзидаването - Маслов 29.11.11
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 983 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 30.11.2011 08:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

1. Вихърът на събитията от планетарен и въобще не планетарен мащаб започват да досаждат на човечеството и особено на Народа в Русия, подтиквайки го да приеме в края на краищата историческо решение и да премери на себе си КРЪСТА на Първопроходец – КРЪСТА на Народа, на който е съдено да направи първата крачка!

2.  Цялата несправедливост, цялото беззаконие (Аз не говоря тук за общото и постоянно усилващо се неразположение) някак си неочаквано се изсипа на главите на хората и подобно на менгеме ги задължава да се сплотяват около Създателя!

3.  Обърнете внимание: толкова дълго стоене на опашка от хора, желаещи да се поклонят на Пояса на Богородица и за да получат поне някаква Надежда, само потвърждава вътрешната тревога на хората за своя утрешен ден, та нали ситуацията в страната вече е достигнала апогея, или (както знаете) страната е преминала точката на незавръщане, след която без Бог настъпва АД!

4.  Аз предупреждавах Русия за това, че на 11.11.11 на нея и беше отредено първа да премине през Рубикона на Времената и това трябваше да принуди (така се и случи) Народа на Русия да отвори Нова страница в Историята на човечеството и да види там две думи – Святая Рус!

5. И ето сега идва времето на обратното броене, когато хората започват да изпълняват своята ГЛАВНА МИСИЯ във Вселенската Програма за Преображение на Пространството – те започват от фрактални частици на Твореца да формират или по добре да се каже – да ТВОРЯТ ЦЯЛОТО!

6.  С други думи сега частиците, сътворени от Твореца започват, а друг път за тях няма, САМОСТОЯТЕЛНО ДА ТВОРЯТ Безличностно ЦЯЛО, и за изпълнението на тази историческа МИСИЯ на СъТворци (на Русия като Водач на човечеството) е отпуснато много малко време – Аз предупреждавах хората за това, че ЕСЕНТА на тази година трябва да стане и задължително ще стане ПРОЛЕТ на Духовното Преображение на целия ваш Народ!

7. Повярвайте, Аз задължително ще ви дам ЗНАМЕНИЕ, при това такова, че дори и невярващия човек ще се прекръсти, защото ще разбере, че с Бога шега не бива и че човекът, независимо от своя Божествен произход, е твърде малка частичка за да спори с Бога и да поставя себе си по високо от Него!

8. Запомнете: не само че не е имало, но и никога няма да има човек, който да е по високо от Твореца, хората са просто задължени да изпълняват Моите Правила (Вселенската Програма), тъй като във всеки друг случай – при неподчинение на Моите КАНОНИ на Вечността – в хората се включва програма за само унищожение.

9. Повярвайте, Аз много искам хората като Мое фрактално подобие да са не само спасени, но и да създадат основата на Шестата раса!

10. Ако обаче хората продължават не само да оказват съпротива, но и да вървят против ВОЛЯТА на Твореца, то за Мен не представлява никаква трудност (така както е било и по-рано) да преместя стрелката на Проявения план на хората (техния живот) към природен колапс!

11. Нещо повече, Аз искам да уверя хората, че Преображението на Пространството ще засегне всеки човек без изключение и Новият честотен фон (високите вибрации) на Новото Пространство ще направи невъзможни за хората съмнението и неверието на тяхното присъствие в Плътния план.   

12.Самото Пространство вече изчезва из под краката на хората и човечеството, макар и под натиска на обстоятелствата, но вече започва все по бързо да се движи в областта на високите вибрации на Космоса, и по точно – приближава се до точката или границата на ОГЪНЯ!

13. Високите вибрации на Космоса са сродни с пречистващия огън, изгарящ всичко лъжливо и мръсно, което е натрупало човечеството за последните хилядолетия Духовно блудство.

14. Повярвайте Ми, уговорките вече приключиха и датата 11.11.11 наистина стана за Русия най-истинска точка на незавръщане към старите (нискочестотни) условия на проявлението на хората като притежатели на Божественото ПРАВО на Свободна ВОЛЯ!

15. Новият свят няма да приеме старото Съ-Знание на хората, което отдавна е изядено от лъжа и измама, а най-главното е че е съвършено не приемливо в представите си за Твореца и за своята люлка – Вселената!  

16. Аз достатъчно дълго обяснявах структурата на Мирозданието, без да се задълбочавам в подробностите на Неговия строеж, защото това за сега не е толкова важно за обикновените хора, за които беше нужно да проявят своята СВОБОДНА ВОЛЯ и да направят повярвайте ИСТОРИЧЕСКИ избор за своята съдба и за съдбата на цялото човечество, тоест да определят своя път – към Бога или от Него!

17. Обикновеният или „малкият” човек, който така изведнъж, но по Моя ВОЛЯ излезе на главната сцена на ИСТОРИЯТА на човечеството, трябва без всякакви опасения и разбира се, без да се оглежда за някого си, включително и религиозната власт, да приеме решение не само за своето бъдеще, но и за бъдещето на цялото човечество.

18. Този исторически избор на „малкия” човек не се връзва по никакъв начин с гласуването на избор за изкривените представи за Пространството и бъдещето на страната; събитията на съзиданието, тоест проявената ВОЛЯ на Твореца подтикват този човек, без да се притеснява от нищо и никого да направи крачка над пропастта!

19. Не избор на изживялата се вече човешка регулярност, а избор на бъдещето на човечеството трябва да стане ДОМИНАНТА в промисъла на човека на ВЯРАТА, тъй като, ако неговият избор бъде направен в Моя полза, то Аз гарантирам, че всички хора на ВЯРАТА ще преминат в Пространството на Шестата раса!

20. Но ако изборът на хората е НЕВЕРИЕТО или дори СЪМНЕНИЕТО, то за бъдеще на Високите МОНАДИ на Твореца ще се наложи да се забрави за едно доста дълго време, защото хората на НЕВЕРИЕТО (повтарям: даже и хората на СЪМНЕНИЕТО) ще бъдат проявени на друга Планета за повторно еволюционно усъвършенстване (на Съ-Знанието), започвайки от нивото на Съ-Знание на човек животно!

21. А през това време хората на ВЯРАТА ще преминат в Света на СЪТВОРЧЕСТВОТО, който ще им отвори уникалните възможности на човека СъТворец на Божественото Пространство!

22. Повтарям: бъдете внимателни към външните събития, тъй като всичко ще бъде чуто от чуващите и видяно от виждащите. Този, който разбере това, ще може доста леко да премине етапа на трансмутация на биологическата си обвивка и да получи от Мен Ново звездно тяло – тяло на СъТворец, свободната ВОЛЯ на който се е съединила със свободната ВОЛЯ на Твореца, показвайки по този начин, и преди всичко на самия човек, ЧУДОТО на Богопроявлението в него самия.

23. Хората, разбира се ще изпитват болката на трансмутацията, та нали никой не им е обещавал безболезнено Преображение (още по време на живота им)! Хората ще изпитат Трансформация или преход в друга (астрална) обвивка, осигуряваща живота на човека СъТворец в Новите, по трудни условия на Космоса

24. Аз ви предупреждавах, че вашето ПРЕОБРАЖЕНИЕ ще ви съпровожда с външна промяна на вашите тела, дори и поради това, че в условията на високите вибрации (на високите честоти) междуатомното разстояние ще се увеличи малко и хората като че ли ще се поналеят и също ще се уголемят размерите си, при това значително подмладявайки се и ще променят, но вече окончателно, своята енергийна дажба на хранене.

25. Още миналата година Аз предупреждавах хората, че на тях ще им се наложи да променят своята дажба на хранене и ако някои хора престанаха да ядат животинска храна, то това единствено потвърждава, че трансмутация на биологичната обвивка на човека вече върви, и тя ще започне с всеки изминал ден да става все по забележима и по забележима.

26. Повярвайте Ми, новата ви небелтъчна обвивка вече се формира вътре във вас и сега вече необратимо се приближава към вашето Преображение! Хората обаче не трябва да се плашат от неизвестното, защото тяхната трансмутация – е в ръцете на Бога, а отчитайки и проявената от Мен (при сътворяването на човека) ПЪРВОЛЮБОВ, хората трябва да се надяват единствено на най-доброто!

27. Аз не мога да направя (НА САМИЯ СЕБЕ СИ) лошо, затова всичко което става и ще става – всичко е за благото на хората на ВЯРАТА, при това независимо от тяхната възраст и националност, защото за Мен всички хора са Мое проявление в Плътния план, а сега вече и в Космическото Пространство на високите вибрации.

28. Скоро, много скоро хората на ВЯРАТА ги очаква Велико Духовно и телесно Преображение и въпреки Каноните на инкарнациите в Плътния план това ПРЕОБРАЖЕНИЕ ще става по Новите, дарени на хората правила, защото хората на ВЯРАТА са заслужили ПРАВОТО да участват в СВЕЩЕНИЯ ПРОМИСЪЛ на Преображението.

  Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

29 ноември 2011 ( 2011)
 



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417264
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930