Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
21.12.2011 10:38 - УЧИТЕЛЯТ НА ЛЮБОВТА - ПЕТЪР ДЪНОВ (Към българите) - Багрина Кларк
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2236 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 22.12.2011 07:56


УЧИТЕЛЯТ НА ЛЮБОВТА - ПЕТЪР ДЪНОВ

 

(Към българите) 

Когато Любовта об­зе­ме прос­т­ран­с­т­во­то око­ло Земята, то­га­­ва вие ще ста­не­те ис­тин­с­ки гос­по­да­ри на се­бе си и на Пла­не­тата си. Това е ключът. Вече го ка­зах­ме без­б­рой пъти. Цел­та на та­зи кни­­га е да ви под­с­ка­же ис­ти­ни­те за вас са­ми­те и за Зе­мята и да ви по­мог­не да по­лу­чи­те сво­бо­да­та си. Ние сме с вас, за да пре­дот­в­ра­тим ка­тас­т­ро­фа­та и да ос­во­бо­дим ва­ша­та Слън­чева сис­те­ма и Галактиката от заплахата.

Ако от­к­лю­чи­те Любовта, а тя е у все­ки от вас, ще мо­же­те да спа­­­си­те Земята, се­бе си и бъ­де­ще­то на ва­ша­та цивилизация. Там, къ­де­то е Любовта, ни­кой ня­ма въз­мож­ност да ма­ни­пу­ли­­ра енер­ги­ите, съзнанията, ис­то­ри­ята и те­ку­щи­те събития.

Там, къ­де­то е Любовта, всъщ­ност там е Бог – Бог с го­ля­мо „Б“, а не бо­го­ве­те-създатели.

Христос беше на Земята, за да от­к­лю­чи Любовта у вас. След две хи­ля­ди го­ди­ни се роди нов Учител – Беинса Дуно (бе­ше на­­ре­чен Учителят на Любовта), кой­то про­дъл­жи де­ло­то на Хрис­тос. Той дойде, за да въз­вър­не ис­тин­с­ки­те принципи, ко­­ито Учението на Христос вне­се на Земята. Всички из­кри­вя­вания и наслоения, привнесени за две хи­ля­ди го­ди­ни след Хрис­тос, тряб­ва­ше да бъ­дат премахнати от Христовото Уче­ние, за да блес­не то ка­то ди­а­мант, кой­­то е бил пок­рит с кал и след то­ва гриж­ли­во и ве­що из­чис­тен.

Българи, про­дъл­же­ни­ето на де­ло­то на Христос бе­ше сто­ре­­но във ва­ша­та България и от­там тръг­на по света. Фи­ло­со­фи­ята, ко­я­то сва­ли от ви­со­ки­те сфе­ри Учителят на Любовта, е и про­дъл­же­ние на Учението на Иисус Христос. В та­зи фи­ло­­со­фия са да­де­ни прин­­ци­пи­те и методите, ко­ито ако бъдат при­ложени, мо­гат да до­не­­сат ево­лю­ция на нас­то­ящи­те хора. Осъв­ремененото Учение е при­­го­де­но за съз­на­ни­ето и под съз­­на­ни­ето на днеш­ни­те хора. В него има мно­го знания, ко­и­то ще бъ­дат ос­мис­ле­ни от бъ­де­щи­те поколения. В един мо­мент на­ука­та и мис­ти­ка­та ще се слеят, ще стиг­нат до ед­но об­­що раз­би­ра­не за Мирозданието, макар че из­пол­з­ват раз­лич­­ни пъ­ти­ща и методи.

Безграничното знание, ко­ето се съ­дър­жа в Беседите на Учи­те­ля Беинса Дуно (Петър Дънов), те­пър­ва ще бъ­де осъзнавано, раз­­би­ра­но и приложено.

В ос­но­ва­та и в ця­ла­та същ­ност на то­ва зна­ние стои Любовта във всич­ки ней­ни аспекти.

В ня­кой бъ­дещ мо­мент хо­ра­та ще осъз­на­ят как­во е Кос­ми­чес­ка Любов и ще мо­гат да се вър­нат при Божествения из­точ­ник, от кой­то са излезли.

Обръщаме се към българите. Вие, ко­ито сте в България, не­с­лу­чай­но сте из­б­ра­ли то­ва мяс­то и то­ва време. Трябва да осъз­­на­ете ду­хов­на­та ми­сия на ва­шия на­род и на стра­на­та си. Бъ­дете гор­ди (но не възгордени), че сте бъл­га­ри и че Мировият Учи­тел е до­шъл във ва­ша­та страна. Запознайте се лич­но с то­­ва Учение, за да не бъ­­де­те ма­ни­пу­ли­ра­ни от не­ве­жи лич­нос­ти, ко­ито (съз­на­тел­но или не) слу­­жат на тъм­ни­те сили, за да бъ­де омър­сен от­но­во диамантът.

Не съ­де­те за Учението по от­дел­ни хо­ра и от преразкази, а пий­­те от из­во­ра – той е до вас. Изворът на Ис­ти­на­та е във ва­­ша­та стра­на. Помогнете на бол­ната си духовна същност чрез це­­­леб­ния извор. Истината лекува. Тя връ­ща чо­ве­ка към Бо­жес­­т­ве­ни­те прин­ци­пи и му проп­ра­вя път от Светлина. Който хо­­ди по то­­зи път, не мо­же да се от­к­ло­ни от­но­во към мра­ка и не­вежеството.





Гласувай:
1



1. silvaantonydon - Призив към народа ми български.... УЧИТЕЛЯТ
18.02.2012 13:14
Моля вижте този текст http://silvaantonydon.blog.bg/politika/2010/02/20/zashto-bylgarite-vinagi-stradame.496955 ПРИЗВАНИЕ КЪМ НАРОДА МИ - БЪЛГАРСКИ СИНОВЕ НА СЕМЕЙСТВОТО СЛАВЯНСКО


Послушайте думите на Небето:

Братя и сестри от дом славянски, род на страдание, племе на раздори, душа и сърдце на бъдащето, Живот и Спасение на настоящето, носители и застъпници на мира, синове на Царството Божие, слушайте Словото: Небето ви отрежда една свята длъжност в Царството на Мира, което иде и наближава в силата си да отбележи едно велико събитие в живота на тоя свят: и ако се покажете верни отсега на това благородно и свято звание, което ви чака, то, вярвайте, сам Бог на Силите ще ви увенчае със слава и величие на своя живот и ще отбележи имената ви във Върховните книги на висшите светове, които спомагат в полза на Висшето свято дело на великото избавление. Вас ви чака едно славно бъдаще, което иде не да затрие и уничтожи живота, но да го възкреси в неговата съвършена пълнота. В този живот са призовани да вземат участие всичките избрани людие и народи, които образуват цвета на новите поколения на человеческия род. Вашето време наближава, вашият изпит се завършва, часът на вашето призвание удря и минутата на живота настъпва да се пробудите и влезете в тоя благ живот, който встъпва в тая многострадална земя.

Аз ида от горе, по висше разпореждание па Бога - вашия Небесен Отец, Който ме е натоварил с великата мисия да ви предупредя от лошия път и ви благовествувам
........
Пред лицето Ми стоят множество нещастни ваши братя и сестри, изнасилени и ограбени от самите вас. Идете при тях и им изповядайте прегрешенията си и направете мир всякой с ближния си. Този ден, който ида да ви се открия в Моята пълна слава, искам да е ден на радост, а не на скръб, ден посветен Богу Моему.

Аз съм Елохил

Ангел на завета Господен

Съобщено на 8 октомврий 1898 година Варна, България
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417541
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930