Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
29.12.2011 08:36 - Духовно Единение на хората - Маслов 28.12.11
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1204 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 30.12.2011 10:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
1. Днес вече може да се каже, че Русия се СПРАВИ като Духовен лидер, като Народ който се повдига от коленете си от Духовно робство! Така е, Народът все още не може да се определи в своите приоритети, поради това и в очите на някои от представителите на властите изказванията на хората по улиците на руските градове им изглеждаха безпомощни и безцелни!  

2.  Аз говорих и отново ще повторя, че на хората не им е дадено да знаят своето УТРЕ и поради това да се обяснят причините и да се правят бъдещи предвиждания за всеки човек е неприемливо, от хората, овластени с властови пълномощия от МИНАЛОТО, това дори е и опасно!

3. Мен, вашият Създател ме поразяват със своята наивност изказванията на някои хора за възможността да управляват хора, което говори за тяхното пълно неразбиране на това, че ВСИЧКО в този Свят е Мой ПРОМИСЪЛ, а на човека е дадено единствено правото да ПОВЯРВА или да НЕ ПОВЯРВА в това!

4.  Под думата „ПОВЯРВА” Аз се надявам хората вече да разбират, че Аз разчитам не на сляпата ВЯРА на хората, а и още повече не на ФАНАТИЗМА, а на дълбокото разбиране на СМИСЪЛА на ставащата ТРАНСМУТАЦИЯ или ПРЕОБРАЖЕНИЕ на Пространството и човечеството, и разбира се на СМИСЪЛА на тази историческа задача, която е била поставена пред човечеството и пред всеки човек поотделно!

5. Аз нали вече много пъти обяснявах и хората трябваше вече да осъзнаят, че главната задача на човека – е не само да се УСЪВЪРШЕНСТВА, не само да повдига нивото на своето Съ-Знание, не само да формира КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, но и да разбира СМИСЪЛА НА МОЯ ПРОМИСЪЛ!

6.  А за това вече се изисква не само истинна ВЯРА и не само ПЪРВОЛЮБОВ, но и СЪНАСТРОЙКА с Твореца!

7. И така, какво е това СЪНАСТРОЙКА с Твореца? Пак се налага да се връщаме към преминатото и пак да повтарям, че под СЪНАСТРОЙКА Аз подразбирам преди всичко РАЗБИРАНЕТО от човека (от Народа) на СМИСЪЛА на ставащите исторически събития, които управлява САМ Творецът!

8. Сега нека да разнищим още един и най-важният въпрос: какво все пак иска Твореца?

9.  Повтарям: във връзка с това, че Пространството, а заедно с Него и човечеството са достигнали до границата на ЕПОХИТЕ – до този момент, който определя (веднъж на всеки 26000 години) прехода на Пространството на новите честоти на Великия Космос, човечеството, иска ли това или не, все едно ще бъде принудено да приеме ТОВА и да се опита да се САМОадаптира към новите вибрации, и по-точно към МОНАДИТЕ на Твореца!

10. Повтарям още веднъж: Русия беше избрана от Мен (а Аз СВОЕТО РЕШЕНИЕ не променям) като ФОРПОСТ на новата Шеста раса на човечеството и тя е длъжна да демонстрира на целия Свят, при това не УТРЕ или след някакво си неопределено време, а днес (сега), че нейният Народ е приел на ПОДСЪЗНАНИЕТО СИ ПОСЛАНИЕТО НА ТВОРЕЦА!

11. Русия трябва да демонстрира на човечеството, че приела това ПОСЛАНИЕ, тя вече САМА в СЪНАСТРОЙКА с Твореца е успяла да формира свое ПОСЛАНИЕ за Духовно Обединение и за БОГОУПРАВЛЕНИЕ, при което СЪБОРНОСТТА на Народа (проявата му на свободна ВОЛЯ) и ВЛАСТТА НА БОГА на Земята (Моята ВОЛЯ) са СЪВПАДНАЛИ!

12.Хората като свободни, открити информационни системи (частици) на Висшия Космически Разум, откликнали на Моето ПОСЛАНИЕ, излязоха на улицата, подтикнати вече НЕ от лозунги и не от политиците от миналото, а от отворилото се в тях ЧУВСТВО НА СОБСТВЕНО ДОСТОЙНСТВО и разбирането, макар и засега все още не напълно оформило се, от необходимостта за установяване на СЪБОРНОСТ, на Божествена регулярност (на Богопроявление).

13. Хората в края на краищата в процеса на своето прозрение започнаха да осъзнават, че Пространството им принадлежи поради причината на тяхното фрактално подобие на ПървоТвореца и че никой от хората не може да ги принуди да изпълняват желанието на тези, които смятат да управляват себеподобни без разрешението за това на Самия Творец!

14. Преди всичко това е велик грях и затова всеки, който се осмелява да се противопоставя на тази Истина, тоест на БОГА, все едно, ще бъде НАКАЗАН – при това много строго, независимо от това, каква степен заема той сега по стълбицата на заминаващата си в миналото човешка власт!

15. Казвам ви всичко това, за да може тези от хората които се уповават на властта на парите и на Тъмата, да разберат, че времето за хората на НЕВЕРИЕТО свърши, при това вече завинаги!

16. Аз просто нямам време да започвам пререкания с тези хора по повод легитимността на Властта на БОГА на Земята, но ако все пак такова противопоставяне се случи (а Аз виждам проявата на агресия в думите на някои от политиците), то наказанието ще последва също не Утре, а днес и сега!

17. Аз не мога да позволя, СЪБУЖДАЩОТО се Съ-Знание на Народа на Русия, който Аз съм ИЗБРАЛ да бъде Духовен Лидер на човечеството, да бъде задушено в угода на тези, които са се вменили като лидери на този Народ – Народ, който сега води САМИЯТ ТВОРЕЦ и които за Мен просто не съществуват!

18. Аз няма да търпя нагнетяване на истерия, а още повече ХАОС в главите на хората, затова чрез ПОДСЪЗНАНИЕТО на хората, включвайки и човека, предаващ Моите Послания, Аз предупреждавам тези хора, които все пак искат война с БОГА, за това че такава война няма и не може да има (припомнете си поне историята на предишните цивилизации)!

19. Спомняйки си цялата история на човечеството, хората веднага ще разберат, че за унищожаването упоритата и при това, агресивната част на населението на Планетата за Мен е достатъчно единствено само да проявя СВОЯТА ВОЛЯ!

20. Аз давам още малко време за това, жадуващите война, а не мир, най-накрая да разберат, че процесът на Духовно ПРОЗРЕНИЕ на хората вече не може да бъде спрян, тъй като това е не само Духовно прозрение на Народа, но това е и още ПРОЯВЛЕНИЕ НА МОЯТА ВОЛЯ, НА МОЯ ПРОМИСЪЛ в Проявения план!

21. Така е, излезлите на улицата хора засега не знаят, какви думи те искат да чуят от избраните от Мен хора на ВЯРАТА, освен всичко, за това все още не е подготвена платформата на КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, но най-важното – хората наоколо разбраха ЩАСТИЕТО от Единението, независимо от това, че до тях все още не е дошло разбирането за ЧУДОТО НА БОГОПРОЯВЛЕНИЕТО и разбирането на момента на чудесното превръщане от народ вечен изгоя в Народ, насочван сега от Самия Творец!

22. Много години Аз вече ви говоря, че СЪБОРНОСТТА на хората, тоест проявата им на ПРАВОТО на СВОБОДНА ВОЛЯ ЩЕ СТАНЕ ОСНОВА НА Новата Божествена регулярност или на Божествената пирамида на властта, основата на която ще образуват частиците на ПървоТвореца, способни да творят Новото Пространство на Висша справедливост!

23. Човекът под палката, тоест човекът Духовен роб, никога няма да може да стане СъТворец, затова Аз не мога да допусна продължаването господстването на парите (на Мамона) над Своите частици, сътворени за еволюция на Съ-Знанието на Самия ПървоТворец.

24. Сега вече всичко случващо се на Планетата се намира под Мой контрол. СЪБОРНОСТТА на хората едва-едва започва да се формира и „първата ластовичка” на това Високо Духовно Единение е щастието от СЪНАСТРОЙКАТА на хората с различни възгледи и различни убеждения един с друг, и на улиците това прозвуча като камертон на Първолюбовта и се прояви в Единението на сърцата и в първия опит да се види в своя близък СъТвореца!

25. Изминаващата си година завършва за Русия с подем на САМОСъ-Знанието! Следващата година – година на БОГА – носи на хората вече не само Духовно ПРОЗРЕНИЕ, но и Духовно ЕДИНЕНИЕ, тоест, проявление (при това съвършено ОСЪЗНАТО) на СЪБОРНОСТТА на свободните хора, СВОБОДНАТА ВОЛЯ на които най-накрая съвпадна с ВОЛЯТА НА ТВОРЕЦА, а и точно това е най-истинско ЧУДО на БОГОПРОЯВЛЕНИЕ във всеки човек!

26. Русия се пробужда и сега вече окончателно! Сега вече никой не може да каже, че този Духовен Лидер на човечеството не е чул ПОСЛАНИЕТО НА ТВОРЕЦА; точно обратното – светът днес видя и разбра, че Русия вече никога няма да бъде изгоя и че бъдещето на човечеството зависи от Духовното Единение на този Народ!

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

28 декември 2011 ( 2011)
 



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3413674
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930