Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
12.01.2012 08:01 - Стъпала на прозрението - Маслов 11.01.12
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1140 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 12.01.2012 11:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1.  Аз продължавам да предавам Своите ПОСЛАНИЯ единствено поради това, да опитам чрез СВОЯТА ЛЮБОВ да направя, струва Ми се, съвсем невъзможното – да заставя хората да прозрат, че те могат да видят Света с очите на Бога!
2.  Тази задача се оказа най-трудната дори и за хората в Русия, които независимо от своя Духовен потенциал, продължават да се мъчат в съмнения, защото по мнението на много от тях, ПОСЛАНИЯТА от Самия Творец не могат да бъдат свързани с реалността, а още по-малко с нецърковния (не вярващия в църквата) човек!
3.  Отговаряйки в тази връзка на шегата, която върви по Интернет, че „Бог е един, а провайдери много”, мога да кажа, че Бог наистина е ЕДИН и Моят „провайдер” също е ЕДИН, ЕДИН е и Моя Посланик, чрез който Аз предавам Своите ПОСЛАНИЯ към хората!
4.  Тогава на въпроса „откъде има толкова много провайдери и толкова много посланици?” Аз мога да ви отговоря, че Пространството (и на хората сега вече това им е много добре известно) е многостепенна Божествена Пирамида, всяко ниво на която притежава не само свое ниво на Знания (на съвършенство), но и свое ниво на Дуалност, потвърждавайки с това, че нивото на Дуалност отразява нивото на ПЪРВОМЪДРОСТТА на Творящото Начало на Началата.
5.  Нали Аз много пъти ви говорих, че МЪДРОСТТА е критерий за СЪВЪРШЕНСТВО за всяко от нивата на Единната Божествена Пирамида (на Мирозданието), и единствено на Нейния връх – на нивото на АБСОЛЮТА – се постига Най-високо СЪВЪРШЕНСТВО, тоест отсъствие на Дуалност!
6.  За сега обаче хората се намират все още в Плътния план и на такова ниво на Пирамидата на МИРОЗДАНИЕТО, където Божествените сили са се срещнали във Велико противостоене, определящо бъдещето на човечеството!
7.  Така както е известно сега (на хората), в тази принципна борба за силите на Задържането са приемливи всякакви средства, позволяващи да се преустанови, и още повече, да се спре процесът на Духовно прозрение на човечеството!
8.  Затова обсъждайки многостепенността на Пространството, Неговото Велико многообразие, не трябва да се забравя, че полуистината, включвайки в тази връзка и преднамерената лъжа, може да идва преди всичко от силите на Задържането!
9.  Толкова неочаквано рязко нарастване на бройката на прозрели пророци (посланици) може да бъде не само от различните нива на Мирозданието, но и, което е най-вероятно, от силите на Задържането, спиращи, при това доста успешно, Духовното прозрение на широките маси от хора на тази огромна арена на борба за нови посветени или нови хора на Светлината!
10. Та нали Аз ви предупреждавах, че борбата за всяка Душа, за всяка частица от Творящото Начало на Началата с всеки изминат ден ще става все по нажежена, защото от СВОБОДНОТО решение на всеки човек сега зависи бъдещето на Планетата Земя!
11. Вас вече ви „разлюляват” с финансови кризи, с избори за президенти, със създаване на нови политически и обществени концепции за развитие (на страната), тоест с всичко това, което изисква от хората повишено внимание и социална активност, откъсвайки ги от собственото им УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, без което, каквото и да си говорим, ЧУДОТО НА ДУХОВНО ПРОЗРЕНИЕ и ЧУДОТО НА БОГОПРОЯВЛЕНИЕ никога няма да се случи!
12. Повярвайте МИ, днес за хората няма нищо по-важно от собственото им ДУХОВНО ПРОЗРЕНИЕ и ДУХОВНОТО ИМ ЕДИНЕНИЕ, затова и такова разнообразие от мнения и инициативи от страна на властите си е пряко участие от силите на Задържането, които успешно насаждат на хората дискусии от всякакъв род на тема изграждането на «УТРЕ-шна» Русия и на цялото човечество!
13. Аз все пак се надявам, че за повечето от хората в Русия вече е ясно, че „УТРЕ” без приемане на ЕДИНСТВОТО или на ЕДИНИЯ БОГ, тоест без съзнателно отказване от  „провайдарите” е просто невъзможно!
14. Така е, Аз участвам във формирането на Висшето вътрешно „Аз” на хората, но Аз не мога да им бъда опекун всяка една секунда и не желая да ги „водя за ръчичка” тогава, когато те трябва да проявят своята СВОБОДНА ВОЛЯ!
15. Под думата „ТОГАВА” Аз разбирам свободната НАСТРОЙКА или ПОСЛАНИЕТО за собствената си Духовна ТРАНСМУТАЦИЯ, тъй като каквото и Аз да говоря на хората, в каквото и да ги убеждавам, без проявата от човека на СВОБОДНОТО му желание и СВОБОДНАТА му ВОЛЯ нищо няма да се промени!
16. Русия (така, както вече ви казвах) е съсредоточила в себе си най-високият потенциал от силите на СВЕТЛИНАТА и струва ни се, че трябва единствено мъничко да се побутне, за да може Божествената СВЕТЛИНА да се разлее по тази огромна територия, осветявайки ПЪРВОЛЮБОВТА – сега вече върху цялата Планета!
17. На тази огромна територия на СВЕТЛИНАТА, стана вече много тясно от посланици от всякакъв характер, които поради собственото си неразбиране, или още по-лошо, по указание от силите на Тъмнината, носят със себе си думи на полуистина, а много често и откровена лъжа, опитвайки се да разединят силите на СВЕТЛИНАТА и по този начин да спрат процеса на Духовно прозрение и Духовно ЕДИНЕНИЕ!
18. Всичко това става пред очите на хората на ВЯРАТА и на НЕВЕРИЕТО и независимо от Моето проявление (присъствие) в Плътния план, заразява с греха на съмнението все още не укрепналите Души на хората, стремящи се към Истината, тоест към Бога!
19. И сега тук Аз съм принуден отново да обяснявам на хората, че под Божествена регулярност (Власт на Бога на Земята) Аз разбирам преди всичко БОГОУПРАВЛЕНИЕ и проява на СВОБОДНА СЪБОРНОСТ, тоест САМООРГАНИЗИРАНОСТ на хората, позволяваща в СЪНАСТРОЙКА с Твореца да се прояви ПРАВОТО НА СВОБОДНА ВОЛЯ!
20. С други думи, Божествената регулярност е Власт на БОГА на Земята, осъществима чрез Посланик – а не чрез Посланици, както това ви е прозвучало в последното Послание – при проявата от всеки човек (и това е основно условие) на СВОБОДНА ВОЛЯ, тъй като единствено в този случай свободната ВОЛЯ на човека и ВОЛЯТА на Бога ще съвпаднат!
21. Повярвайте Ми, днес по никакъв начин не бива да се разпилява вниманието по изучаване множествеността на проявление на Божествените сили, хората се намират в Дуално Пространство, предоставящо ПРАВО на всяка частица на Твореца (на всеки човек) да прояви МЪДРОСТ в избора на своя път във Вечността и потенциал на Творящото Начало на Началата!
22. Формиращият се от хората в Русия Творящ ЕГРЕГОР е все още много крехък и всяко съмнение, и особено отвличането към обсъждане на посланията от Тъмните сили, може да доведе до това, че част от неукрепналите Души (хора) да се поддаде на „елея” на силите на Задържането и съвсем незабележимо да премине в техния лагер, загубвайки ПРАВОТО си на самоусъвършенстване!
23. Аз много внимателно наблюдавам Духовното прозрение на хората на Русия и мога да кажа, че независимо от големия прогрес (та нали Моето Движение започна да се формира едва преди няколко месеца), вирусът на съмнението вече е успял да проникне дори в редовете на струващите им се, най истински хора на СВЕТЛИНАТА!
24. Движението трябва да разбере, че Русия също много внимателно наблюдава за израстването на САМОСЪ-Знанието на участниците от Движението на Самия Творец, затова днес по никакъв начин не трябва да се допуска в редовете на воините на СВЕТЛИНАТА дори и най-малкият сепаратризъм, тъй като Духовното залитане и неувереност могат да поставят кръст на всички ПОСЛАНИЯ, които са предназначени да укрепят Духовното Единство на Народа!
25. Настъпи годината на Бога, и искат ли това хората или не го искат, но е настъпила годината на Духовна трансмутация, година, която ще намести всичко по своите места, когато разделянето на човечеството на хора на ВЯРАТА и НЕВЕРИЕТО ще стане исторически финал на Великото Преображение на Пространството!
26. В заключение на днешното Послание искам да помоля хората да бъдат пределно внимателни към себе си и към този Духовен промисъл, който трябва да съпровожда тяхното САМОусъвършенстване, тъй като без него е просто невъзможно да се премине Духовната трансмутация, тоест е просто невъзможно да се приеме правилно и МЪДРО решение на СъТворец!
27. Единствено преминавайки през всички етапи на Духовно прозрение може да се постигне Духовно Единение, което ще бъде предтеча на победата на силите на СВЕТЛИНАТА над силите на Задържането, тоест предтеча на формирането на Новата Божествена регулярност, нямаща нищо общо с последния парад на Тъмните сили тази пролет!
28.
Не забравяйте, пролетта на тази година е времето за пробуждане на силите на СВЕТЛИНАТА и времето за реализация на Моите Планове по преустройството не само на Русия, но и на цялото Планетарно Пространство и участието на Народа на Русия в това Божествено Преображение е вече предопределено!
  Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

11 януари 2012 ( 2012)
 

 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417672
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930