Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
22.01.2012 10:04 - ЖИВОТ СЛЕД ИЗВИСЯВАНЕТО - за да си информиран!
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3208 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 23.01.2012 09:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

   Приятели,
 Днес, когато се извършва смяна на караула от Дондуков №2  и Президентите на Република България, е добре да се погледне бъдещето на хората от друг ъгъл.
  Реших да деактивирам някой постинги в блога ми, в които съм правил коментари с анализи и препоръки за социално икономическата и политическа обстановка в България.        
 Всичко това няма смисъл, тъй като човечеството се намира на прага на нов етап за развитие. За него се говори много, но винаги нещо може да се добави. Затова 
по-долу ви предлагам  този откъс, за да се има представа как би изглеждал живота след големите събития, които предстоят. Адресът на този материал е в края на статията.  Желая ви приятно четене!

"Ако ти си прочел до тук значи се интересуваш от Процеса и би искал да знаеш къде води той. /Но също е възможно просто да си любопитен, пропуснал си някои глави и си преминал веднага на това място./ В тази последна глава аз ще ти дам малка представа за това, какво те очаква след Извисяването. Помни, че част от теб се намира вече в пето Измерение и скоро ще пристигне и остатъкът. Животът в пето Измерение е съвсем друг, отколкото сегашният ти, който много зависи от пространството, времето, пречките и ограниченията. Представи си, че ги няма. Какви впечатления ще имаш тогава?

Ти все още си индивидуален и не можеш да кажеш на другото същество: „Ние двамата сме Източника” /на по- високите честоти понятия като „ние” и „двама” нямат смисъл/. Но твоето светлинно тяло знае, кой си ти в действителност: чисто, любящо същество, част от Източника и едно с всички други същества. То възприема твоите различни инкарнации паралелно, знае че ти се учиш във всяка от тях и какво смело предприятие представляват те /чрез което Източника изучава повече сам себе си /; как ти като Дух предаваш автоматично всичко, което си научил, на всички диапазони, така че твоите открития да са достъпни за всички. Затова всяка подробност, даже най-малката, от твоя живот е важна: ти си първооткривател и изследовател за цялата Вселена.

Когато станеш Майстор- творец, твоите мисли веднага ще се реализират и появяват като предмети, музика, изкуство и т. н., радващи другите обитатели на пето Измерение. Структурите, цветовете, звуците и материалите, предоставени ти на разположение, ще бъдат безкрайни. Ако имаш музикални наклонности ти можеш, например, да създадеш орган, чийто диапазон от звуци и мелодичност няма да достигне нито един земен орган.Това се обяснява със знанието, че звуците в пето Измерение се произвеждат не чрез трептения на въздуха, а направо чрез твоите мисли и чувства.

Ако ти имаш художествени наклонности, няма да ти трябват никакви бои, абсорбиращи или отразяващи Светлината. Ти ще можеш да рисуваш със самата Светлина и да запечатваш виденията си в многоизмерното пространство, създадено също от теб.

Като математик ти ще можеш да проектираш всяко алгебрично уравнение в пространството, тъй като ти създаваш толкова измерения, колкото ти са необходими. Геометрията ще бъде непосредствено чувствителна за теб, тъй като ще изразяваш сложните картини чрез звуци и цветове.

Ти ще създаваш своя собствена „резиденция”, място за среща за твоите приятели от пето Измерение. Това място ще бъде толкова реално, както и дома ти на физическо ниво. Единствената разлика ще бъде в това, че ще бъде достатъчна само една мисъл, за да му придадеш съвсем друг вид.

Изпробването на различни типове тела ще ти достави голямо удоволствие. В пето Измерение твоето тяло ще бъде чиста мисловна проекция, но толкова реална, както и твоето физическо тяло сега. Ти ще можеш, например, да проектираш тяло от твоите привилегировани инкарнации и при това да изпиташ много по-добър секс, отколкото сегашното физическо тяло. Можеш да учудиш приятелите си като приемеш образа на гигантски октопод и да им помахаш с всичките си 18 пипала. Или да ги шокираш с рев на тигър, или да направиш впечатление като планината Килиманджаро.

Ти ще можеш да правиш всичко, което искаш и ти доставя удоволствие. Най-важната разлика е в това, че ще бъдеш свободен от честотата на страха и затова ще можеш да изразяваш чиста безусловна Любов на Източника. Ще изчезне бариерата между теб и Източника и аз не мога да ти опиша колко екстатично е това състояние. Ти можеш да помолиш Духът да ти даде да почувстваш това състояние по време на медитация, но това ще бъде като да стоиш пред добър ресторант и да миришеш миризмата на храната.

Възможно е да попиташ няма ли да напуснеш с Извисяването физическото ниво напълно? Отговорът е: не. Вярно е, че най-ниската честота на твоята същност ще се намира в пето Измерение и за това за всички на физическо ниво ще бъде невидима. Но ти ще можеш по свое желание да проектираш видимо светлинно тяло. То е малко по- ефирно от физическото и излъчва сияние./Това ще ти помага винаги да получаваш място за сядане в обществения транспорт./ Ти ще можеш да проектираш тялото от свята сегашна инкарнация, ако винаги искаш да бъдеш „Мария-Антоанета”! Твоето съзнание е свързано с това светлинно тяло, и ти, възможно е да искаш да прочетеш доклад, да се срещнеш със стари приятели или да бъдеш на конгрес. Ще бъдеш достатъчно мъдър, да правиш необходимото- нали ти, в края на краищата, ще бъдеш Издигнат Майстор.

Заключителни думи

 

Аз вече споменах, че в твоя живот няма нито едно изолирано събитие. Всичко, което става е част от по-значителен Процес, разпространяващ се от по-високите Измерения до физическо ниво. Извисяването не е събитие, а всеобхватен процес, започнал още от първоначалното уплътняване. Извисяването е било неизбежно от момента, когато ти на различните творчески съвещания си създал този удивителен експеримент, наречен „Планета Земя”. Само графикът не бил твърдо уговорен. Но в същото това време Духът е проектирал, в безкрайното СЕГА плановете за последната фаза от Извисяването и е проучвал вероятностите. Резултатът скоро ще бъде видян. Всичките линии на вероятностите показват, че планетарното Извисяване ще се състои в близките две години. Ти можеш да помогнеш на себе си и на планетата, като ускориш своето собствено Извисяване и няма да изчакваш до последния момент. Приеми това /буквално/ по сърце и започни личното си Извисяване още сега. Ние сме на твоя страна".

Аз съм Серапис

Откъс от книгата -
 "
Ръководство по извисяване" с автор Тони Стаббс. Може да е намерите на адрес:

 

http://www.spiralata.net/booklist.php?fieldFrom0=940&LangID=0&Letter=*



Гласувай:
7



1. plushok - Петото измерение
22.01.2012 10:36
Не разбрах дали го казваш в преносен смисъл или в действителност - измерение, което настъпва след уж сегашния ни реален живот?
Ако е в преносен смисъл значи не съм разбрала правилно. "АзЪ" може да съществува само в материалния ни живот, но не и след поредното ни извисяване/прераждане/усъвършенстване.
Темата винаги ми е била интересна.
Поздрав!
цитирай
2. minchomin - plushok - Петото измерение
22.01.2012 10:42
Всичко е в очакване на действителността. В книгата, която е около 50 страници, въпросът е обяснен подробно.
цитирай
3. plushok - Ще прегледам линка, благодаря :)))
22.01.2012 13:23
minchomin написа:
Всичко е в очакване на действителността. В книгата, която е около 50 страници, въпросът е обяснен подробно.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417623
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930