Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
05.02.2012 10:42 - Новото Съ-Знание - Маслов 04.02.12
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1684 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 05.02.2012 11:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 1. Единствено Новото Съ-Знание ще даде на човека правото да се надява, че НЕБЕСНИТЕ ВРАТА няма да се затворят неочаквано пред него, защото новото Съ-Знание е вече променено Съ-Знание на СЪТВОРЕЦ, приемащ всички КАНОНИ на Вечността и разбиращ, че основа на еволюцията на човека и Пространството е вечното усъвършенстване!

2.  Новото Съ-Знание е съвършено различна представа за ролята на човека в еволюцията на ПървоТвореца, тоест в Матрицата на Великия Космос и от това произтича абсолютно различно отношение на човека към Проявения план или към живота, вече като към промисъл, смисълът на който вече не е Мамона, не е напразният живот, а постоянната вътрешна борба за САМОпречистване, без която човекът не би могъл да живее!

3.  За сега цялото човечество, включително Русия, съществува (именно съществува, а не живее) по закони, установени от самите хора и в тези закони няма нищо от Бога, и затова зависимостта управлява толкова много хилядолетия на Планетата.

4.  Нищо от това, което е било измислено от хората, не напомня за Началото на Началата на човечеството и дори и разнообразието на Църквите (не на Храмовете, а на конфесиите) говори за това, че Истината - това че Бог е ЕДИН, но не е ЕДИН (САМ), се приема далеч не от всички световни религии.

5. Може да се каже по рязко: всички световни религии се опитват насилствено да насаждат своите изкривени представи за Бога, които твърде често са доста далече от Истината, но тази упоритост, с която тези религии защищават своите, меко казано, изкривени представи, говори единствено за това, че за Духовно Единение на световните религии, тоест на цялото човечество, да се говори сега е въобще безполезно, и днес разговорите на тази тема са абсолютно безсмислени.

6. Това означава, че посоката на развитие на човечеството или предишните опити на хората да постигнат Истината е била избрана въобще неправилно, отклонявайки хората от необходимостта за Духовно Единение и използвайки принципа на насилствена принуда и Духовен регрес!

7. Днес дори и дума не може да става за каквото и да е сближаване на Световните религии, тъй като нито една от тях не е могла да се издигне до нивото на Духовната Мисия на Създателя на Земята или в Плътния план, а това означава, че без формирането на Новите, или по-точно казано, на ИСТИННИТЕ представи на хората за самите себе си като за СЪТВОРЦИ, не трябва дори и да се надяваме, че хората най-накрая ще се чуят един друг!

8. Колкото и парадоксално да звучи, но днес новото Съ-Знание на хората без тяхното най-активно участие във формирането на собствените им (Истинни) представи за себе си и за Създателя, а така също и във формирането на истинната Божествена РЕЛИГИЯ, няма как да създаде толкова дългоочакваното ЧУДО на Богопроявлението!

9. Днес съдник на съдбите на цялото човечество вече изпълняват не световните религии, които, колкото и да се опитваха, така и не можаха да видят в себе си Бога, а най-обикновеният или „малкият” човек – истинната и фрактална частица на ПървоТвореца, която противно на всички религии в света, има най-пряко отношение към ПървоТвореца!

10. Замислете се, днес никой от „управниците” на света, включително и световното правителство и всевъзможните тайни общества, вече по никакъв начин не могат да повлияят на съдбата на хората и Планетата като цяло, те никога не са представлявали за Мен, за вашия Създател, никакъв интерес, а в сегашното си време те са изчерпали целия си запас от време, който е бил отделен за всички хора на Планетата за осъзнаване на ролята на Твореца, а не на човешката регулярност, била тя тайна или най-реална, създадена от тях да управлява Моите (фрактално подобни на Мен) частици.

11. Тяхната основна грешка, поради простата причина на проявата им на крайна горделивост, се състои в това, че на тях им се е сторило, че Съ-Знанието на човека е постоянна величина, осигуряваща им на тези „управници” вечно владение и вечно управление на Планетата, и естествено оттам и на човечеството по някакво си тяхно виждане!

12.Но да се управлява това, което не принадлежи на хората, без Моето за това разрешение е просто НЕВЪЗМОЖНО, а да се обръщат към Мен, дори и с Молитва, за поддържане на Духовно насилие над човечеството (повтарям:над Моите частици, а това означава – над Мен) Аз никога няма да разреша!

13. Да се правят Духовни роби от Моите частици и следователно, от Мен е просто НЕВЪЗМОЖНО!

14. Така е, определено време Аз предоставих свобода на избора на всички клонове на човешката власт, но времената на Духовно насилие и по-точно, времената на отсъствие у хората на желание да видят себе си в СВЕТЛИНАТА на Твореца и да познаят себе си като Негова частица, вече си отидоха в миналото, при това, безвъзвратно – настъпи време на Духовно пробуждане!

15. Аз съм предоставил на всеки човек възможност да осъзнае себе си не просто като личност, способна самостоятелно да решава своята съдба, а като Истинна частица на ПървоТвореца (на Висшия Космически Разум), която, в съответствие с Каноните на Вечността, трябва най-накрая да осъзнае своето Велико предназначение и от разнообразието на частиците на ПървоТвореца САМОСТОЯТЕЛНО и ОСЪЗНАТО, да сътвори ЕДИННО ЦЯЛО, тоест да сътвори Творец!

16. Това обаче е възможно единствено само в този случай, ако всяка една частица на ПървоТвореца, тоест - всеки човек на ВЯРАТА, САМ, САМОСТОЯТЕЛНО, формира ново Съ-Знание на СъТворец, което ще му даде ПРАВО в сънастройка с Мен да сътвори ЧУДОТО на Богопроявлението!

17. Всеки човек, повярвайте Ми, наистина всеки човек, независимо от неговото положение на социалната стълбица трябва да ОСЪЗНАЕ, че той е най-истинска (ИСТИННА), творяща частица на Бога, която е била замислена от Твореца заради това, да може в последствие да сътвори БОГА и никаква друга задача пред човека не е поставяна.

18. И ако някой от бившите представители на властните структури от миналото, към които Аз отнасям и всички световни религии, е решил, че на него му е позволено да решава съдбите на хората, съдбите на народите и страните по негово усмотрение, то той много силно греши и за такова самомнение на него ще му се наложи да се разплаща „по пълна програма”!

19. Събуждащото се Съ-Знание на хората, разпростиращи се по улиците на руските градове, точно потвърждава този Мой тезис за това, че в Русия настъпва време на Духовно прозрение на „малкия” човек – Истинната частица на ПървоТвореца и вече никой на може да препятства този ПРОМИСЪЛ, дори и заради това, че зад всичко това стои ПървоТворецът!

20. И ако на някого, за да обясни собствената си заблуда, задължително му е необходимо да намери външни врагове, то в отговор на това и с цялата си отговорност мога да кажа, че вълненията по улиците са МОЙ ПРОМИСЪЛ и са резултат от формирането от самия човек на ново Съ-Знание – Съ-Знание на човек-СъТворец!

21. Помислете сами, та нали Аз позволих да се състои колосален научен прогрес, включително и появата на Интернет, единствено заради това, за да няма у нито един от управляващата върхушка дори и най-малката надежда, че обикновените хора ще се огънат под тяхната постоянна преса, тъй като хората най-накрая повярваха, че присъствието на Управляваща сили – силата на Бога – сега се потвърждава вече и от резултатите от независимите задълбочени научни изследвания

22. И ако това е така, а то е така, то тогава всякакви опити на властите да изградят нови отношения по стар сценарий са обречени на провал по две причини: у хората започва да се формира ново Съ-Знание на Духовно събуждащата се част от населението на страната, и настъпва период в историята на човечеството, когато юздите на управление на Планетата е взел в ръцете си САМИЯТ ТВОРЕЦ!

23. Всичко това е основата на Новия свят – Свят под управлението на Самия Създател!

24. Дошло е време, когато човекът започва не само да разбира смисъла на неговия живот, но и започва да осъзнава присъствието на Бога в Пространството и да усеща Моето влияние върху своята съдба и своите мисли!

25. Повярвайте Ми, новото Съ-Знание на разкрепостения човек способно да разбере смисъла на своя исторически избор – въобще не е насилие от Моя страна!

26. Моята задача се състои в това, да помогна на хората да проявят САМОСТОЯТЕЛНОСТ при изявата на своята Свободна ВОЛЯ и да минимизирам влиянието на Тъмните сили, постоянно опитващи се да внесат Духовно изкривяване в зародиша на кристализацията на новото Съ-Знание на човека!

27. Аз не мога да допусна някоя от властите (а всички човешки власти не са от Бога, а от Тъмата) да се опита да повлияе на зародиша на кристализация на новото Съ-Знание на човека, внасяйки в него Духовно изкривяване!

28. Хората с ново Съ-Знание винаги ще разберат, „кой, кой е „ от властите и кой днес призовава в миналото, опитвайки се да спре формирането на новото Съ-Знание.

29. Днес започва да празнува своята победа САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО на човека и неговата способност да види в себе си Бога! А точно в това е и ЧУДОТО на БОГОпроявлението!

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

04 февруари 2012 ( 2012)
 



Гласувай:
3



1. troia - Много
05.02.2012 12:16
интересна публикация. Накара ме да се замисля, но има нещо, което ме притеснява. Забелязвам, че злото се превръща още в по-зло и безмилостно. Самоусъвършенстването е нещо към което малцина се стремят. Сега се издига в култ физическата красота и стремежа към вечен живот, вечна младост. Поздрави за публикацията!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3416475
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930