Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
14.02.2012 09:42 - Последна ГОЛГОТА на Русия - Маслов 13.02.2012
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1097 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 14.02.2012 10:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

1.  Все по-близо и по-близо е моментът за приемане от Русия на своя СВОБОДЕН избор и за това на нея ще и се наложи да премине през още една ГОЛГОТА, предвидена от Тъмните сили за месец март тази година!

2.  За Русия вече няма и не може да има някакъв друг път, освен този да приеме последното предизвикателство от Тъмнината, а приемайки го, да намери и да заеме, при това окончателно, своето особено място в историята на човечеството!

3.  Струва ви се, че всичко е преминало и всичко лошо е останало назад, но така им се струва само на тези, на които еволюцията на Съ-Знанието на „малкия” човек не им дава покой, защото събудилият се Духовен роб вече не е просто СВОБОДЕН човек, но този човек вече разбира смисъла на Духовното пречистване и преображение, нещо повече, той вече е приложил и почувствал радостта и блаженството на Единението в ДУХ!

4.  Но най-главното се състои в това, че събудилия се Духовен роб изведнъж е разбрал, че той въобще не е роб, а вече е почти СъТворец, способен в СЪНАСТРОЙКА с ПървоТвореца да преобрази Пространството на Плътния план, да сътвори тази Божествена регулярност, за която винаги са мечтали хората!

5.  Пространството или Света се променя и се променя много интензивно, и ако няколко месеца по-рано никой, включително и хората на ВЯРАТА, не можеше даже и да си помисли, че в толкова кратки срокове Русия може да се пробуди, дори и не от съня, а от мощно забвение, и да демонстрира преди всичко на самата себе си възможността за Единение на хората в Дух и по този начин да демонстрира най-истинско ЧУДО на Богопроявление в хората, и по-точно, в „малкия” човек!

6.  Кълновете на заплануваната от Мен Божествена регулярност, независимо от всичко, пробиват вече „асфалта на неверието” и Духовната апатия, и макар и засега много внимателно и предпазливо, но те показват на Народа на Русия не само Новия път към Духовността, за която говоря засега единствено АЗ САМ, вашият Творец, но и това СВЕТЛО бъдеще, за което те са достойни!

7.  Нищо случайно няма в този Свят и МОИТЕ ДУМИ, МОЯТ ПРОМИСЪЛ, които са засега недостъпни за хората за разбиране от човека не СъТворец, започват да се сбъдват, и при това независимо, че само няколко години по рано в много от хората, сблъскали се с Моите Послания, МОИТЕ ДУМИ предизвикваха ако не насмешка, то поне точно усмивка на НЕВЕРИЕ и дори на отхвърляне!

8.  Но БОГ не може да греши и ако на хората не им е дадено да знаят своето Утре, то това съвсем не означава, че ПРОМИСЪЛЪТ на Бог е, или може да бъде, единствено фантазия!

9.  МОИТЕ ДУМИ и МОЯТ ПРОМИСЪЛ са ИСТИНА и ако Аз съм избрал Русия за Духовен водач на човечеството, то това означава, че за това решение за Мен е имало достатъчно убедителни основания, но най-главното – всичко това, за което Аз говоря, задължително се сбъдва, и започналото Духовно преображение в Русия е част от Вселенската Програма за Преображение на Пространството!

10. Нека на някои от служителите на Църквата, които, повярвайте Ми, съвсем не са от Бога, да смятат, че Второто Пришествие отдавна е предначертано и че то е свързано с проявлението в Плътния план на Сина Божи, но на никого от хората не му е дадено да знае, какво е това Второ Пришествие и как то ще се случи!  

11. Аз едва сега започвам да реализирам тази многовековна мечта или НАДЕЖДА за човечеството за Второто Пришествие и естествено, за настъпването на щастливата Епоха на висша справедливост и всеобща Любов, и това ЧУДО на Богопроявлението не се формира някъде си там, а именно тук, в страната на Хиперборейците, в страната на незалязващото Слънце (СВЕТЛИНА)!

12. Народът на тази страна, носещ в себе си ГЕНЪТ на древните АРИЙЦИ, повярвайте Ми, е заслужил правото да СЪТВОРИ ЧУДОТО на Богоявлението и пречистил се Духовно, преминавайки през последната ГОЛГОТА на ХХI век, да се издигне до нивото на ХРИСТОСЪЗНАНИЕТО!

13. С Други думи (Аз съм говорил за това многократно), Духовното пробуждане на Русия и Единението на нейния Народ в ДУХ, си е най- истинско ЧУДО на Второ Пришествие, което сега вече ЗАВИНАГИ ще промени не само Съ-Знанието на хората на този Народ, но и Съ-Знанието на цялото човечество, ознаменувайки по този начин настъпването на Новото ВРЕМЕ (МОМЕНТА НА ИСТИНАТА) и прехода на човека на Новите вибрации – на Монадите на Твореца, сега вече на Шестата раса!

14. Но ГОЛГОТАТА все пак още предстои и тя, колкото и тъжно да звучи, окончателно ще раздели хората на Русия на хора на ВЯРАТА и хора на НЕВЕРИЕТО, и това непримиримо разделяне, ще стане последното изпитание не само за всеки отделен човек, но и за цяла Русия, когато от нея САМОСТОЯТЕЛНО ще бъде избран Нов път в човешката история, и разбира се, във Вечността!

15. Аз предупреждавах хората, че е невъзможно Духовно да се пречистят, без да преминат през ГОЛГОТА и покаяние, тъй като това е Пътят на човека на ВЯРАТА, на СъТвореца и това в края на краищата е пътят на Бога!

16. Всички хора на Планетата са Мое фрактално подобие, тоест частици на ПървоТвореца съхранявани във Висшия „Аз” на всеки човек и определящи тяхното БОГОПОДОБИЕ!

17. Но БОГ се отличава от човека не само с чистотата на ПОМИСЛИТЕ си, но и с чистотата на ПРОМИСЪЛА си, за БОГА целият смисъл на живота се състои в постоянното Духовно УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ!

18. Пътят по който върви Русия е много трудният път на постигане на Истината, затова всички ГОЛГОТИ, преминати от нея, излели се като братоубийствени войни и външни агресии, са били съвсем не напразни, тъй като е вървяло дълго и много мъчително формиране на Духовно Единение преди последната ГОЛГОТА, преди решителния избор на своята съдба, предначертана от Мен преди няколко хилядолетия!

19. Днес най-добрите от най-добрите започват да вземат този последен Изпит за ВЯРА и за съжаление, дори и сред най-добрите далече не всички са готови да преминат успешно тази последна ГОЛГОТА, която много скоро ще разкрие на всеки човек, кои от хората на Планетата са хора на СВЕТЛИНАТА и кои са протежета на Тъмнината!

20. Този съвсем не елементарен изпит за Вяра ще бъде последното и най-сериозно изпитание за „малкия” човек, на който Аз се уповавам, защото вярвам в неговата натрупана МЪДРОСТ на СъТворец, а това означава, в способността му САМОстоятелно (и СВОБОДНО) да различава или да разграничава СВЕТЛИНАТА от Тъмнината!

21. И това, че Моето Движение за Духовно прозрение започва да придобива мащабите на вече ВСЕНАРОДНО движение, единствено потвърждава правилността на МОЯ избор на Народа на Русия, действително, както се оказа, на Народ способен да стане форпост на Духовността на цялото човечество!

22. В това трудно за хората време Аз не мога да оставя без СВОЯТА Помощ МОЕТО ВОЙНСТВО НА СВЕТЛИНАТА, но в същото това време, Аз очаквам от него насрещно ПОСЛАНИЕ за СЪНАСТРОЙКА и активизация вече на Божествения ПРОМИСЪЛ , тъй като от този ПРОМИСЪЛ до голяма степен зависи, колко много от хората в Русия ще направят избор в полза на СВЕТЛИНАТА!

23. В хората от Русия вече има истинна ВЯРА, а това повярвайте Ми, е най-важното, защото истинната ВЯРА Тъмата никога не може да я сломи, дори и да събере цялото зло на света, та нали Плътния план си отива в миналото с неговата нискочестотна енергия на парите, тъй като в Астрала, или на нивото на МОНАДИТЕ НА ТВОРЕЦА, хората ги чакат вече съвършено други задачи на еволюцията.

24. Запомнете: вас ви очакват най-последните изпитания или последната ГОЛГОТА, преминавайки през която, Русия ще стане страна на СъТворци, Съ-Знанието на които ще способства да се преобрази Пространството!

25. Не забравяйте, че хората на Русия вече достигнаха нивото на Съ-Знание, когато САМОорганизацията става не случайност, а естествен и постоянен ПРОМИСЪЛ на СъТворци и ако Моето Движение се разраства и активно се нараства в Сибир, то това единствено потвърждава, че СВОБОДНАТА, съвсем не насилствената САМОорганизация – СЪБОРНОСТТА или НАРОДНОТО ВЕЧЕ – е бъдещето на Русия!

26. Настъпило е ВРЕМЕ, когато Народът на Русия трябва да знае, че без да премине последната ГОЛГОТА, без да премине ПОКАЯНИЕ, е невъзможно да се издигне до нивото на ХРИСТОСЪЗНАНИЕТО, до висотите на ЕДИНЕНИЕТО в ДУХ, но това трябва да се постигне, защото това е ЕДИНСТВЕНИЯ път за Русия – път на Духовен водач на човечеството!

Откровения

http://www.otkrovenia.spiralata.net/

13 февруари 2012 ( 2012)



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3416545
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930